Влез

View Full Version : Ужасно ..

natity91
06-15-2008, 18:23
zdraveite Neznaeh kyde to4no trqbva da pomestq temata zatova re6ih da q postavq tuka kato se nadqvam est da stigne do pove4e hora. Dnes mi be6e izpraten edin link ot koito se ujasih....ili po skoro ot tova kolko jestoki sa horata. :cry: Neznam kakvo da kaja osven molq vi poglednete za kakvo govorq i razprostraneto tova...a ako imate vyzmojnost napravete i pove4e. http://www.pleasehelp.hit.bg/ Az se razplakah sled videoto a snimkite sa ujasni naistina. Neka malki deca ne go gledat! Blagodarq za vnimanieto i se izvinqvam 4e ne pisah na kirilica!!!

Модерирано от Бандитка по т.7

lmao
06-15-2008, 18:37
мали спокойно това е доста старо и не е актуално, не се коси за такива работи, защото неможеш да помогнеш

CenCe
06-15-2008, 19:45
аз не смея да натина линка щом кавате, че е толкова ужасно :? за какво става въпрос :D

lmao
06-15-2008, 20:14
тюлените
можеш да отвориш сайта от началното няма да се стряскаш

preichetoy
06-15-2008, 20:25
Снимките след клипа са фрапиращи .. :(

sw3e7_baby
06-16-2008, 04:24
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
tova sam go gledala dosta otdavna ama nqkoi kato mi go prati i kato go gledam tiq tapanari gi psuvam 6to za urudi sa tova ubivat po tozi na4in i sebe si i uni6tolavat sveta maika im da ** praziti gadni :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x :-x ako mi padne edin takav 6te mu napalnq 4ervata s olovo fe !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :o :o :o :-x :-x :-x :-x otvratitelno nadqam se ve4e nqkoi da e ubil tiq " sportisti" i tulen4etata da sa jivi vse o6te i da ne iz4ezvat taa ina4e sa mn sladki kato malki ne stiga 4e mraznat na tez zabutani ledove ami i s bradvi gi sekat :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: pone da gi prispivat :-x :-x :-x