Влез

View Full Version : Не я разбирам.. :(

cracken
06-16-2008, 14:22
... така от каде да започна.. Та от около месец с едно момиче се зарибяваме. След като я видях за първи път направо очите ми останаха в нея, намерих и скайпа от едно друго момиче. И така отначалото в чата се забелязваше някак си нейното безразличие, но според мен беше нормално, защото дали има и 5 пъти да сме се засичали в училище.
И така след около една седмица чатове с часове и закачки в училището реших да направя следващата крачка. Понеже се имам с една нейна приятелка и я накарах да земе това момиче и отидохме на кафе! След това 3мата решихме да се разходим и по едно време нейната приятелка ми прошепна " прегърни я " ама аз нали съм прост не я прегърнах... но след това казах на мойто момиче какво е станало и тя ми каза " Ти па се едно си тръгнал да ме прегръщаш" което ми допадна!
След този ден отново продължихме да си пишеме, понеже тя си разхожда кучето в училището което аз ритам и като ги вида отивам при нея и там си говориме ала бала, е по точно предимно аз говоря, защото тя е АДСКИ СРАМЕЖЛИВА дори това е меко казано. Една целувка по скайп едвам я карам да ми даде, повечето пъти не ми дава, а като ми даде казва " Първо ти, после аз " |-(
Преди 2-3 седмици същата тази приятелка ми каза " кога ще и предложиш" аз казах, че е малко рано и сигурно ще ми откаже, тогава тя каза " сигурна съм, че може да приеме " " тя казва мнението си само на мене " ...
НО от една седмца на сам чуствам няква промяна, вече повечето пъти аз почвам да пиша първи, а преди време винаги тя пишеше първа, незнам може би и писна все тя да пише първа. Само да вметна, че имам хиляда безплатни минути и всичките 1000 сам ги изговорил с нея , а отделно имам 50 лева сметка като 40 са от разговори с нея. И просто откачам като й чуя гласа ;(
Според мен тя поне ме харесва, но неиска да ми го каже директно.

Но от няколко дена я карам да дойде в училището да се видиме или да ходиме някаде на кафе и тя все отговаряше " НЕ " и неска едно нещо ме обърка още повече. Понеже бях сложил емотикона " :( " на скайп и тя ме попита " КАКВО ТИ Е " и аз и казах сичко това, че напоследак АЗ пиша първи, че все не си приемала да ходиме някаде и т.н и тя написа само това " :| " (безмълвие) Тогава и се обадих по телефона и я попитах кво означава тая емотикона, що не кажеш нещо ... тя каза " КАКВО ДА КАЖА " и аз казах, че ще и задам няколко въпроса, но искам честен отговор и тя се съгласи ... питах я " Все още ли искаш да си пишеме, да имаме контакти " " все оше ли искаш да си говориме по телефона " " когато можеш да се виждаме някаде " на тези въпроси тя отговори " ДА " което още повече ме обърква ... Е какво да правя ;(

pet_14
06-16-2008, 14:44
u A3 kaTo neq :| Ся да минем на бг...
Ами пич...нз какво да ти кажа..Тва жените....объкана работа...
да ти кажа с моята бившата сега сме така...един път се разбираме сичко си казваме без никакви задръжки,а друг път няква не ми пише,изобщо все едно не ме познава...
Може би те харесва,не знам...щом не те е одрязала значи...най-малкото й е приятно да общува с теб ;)
Аре успех....

GregoryHouse
06-16-2008, 14:50
С една малка поправка...това ващо не са жени, а деца...just like you...

PY_MACKA
06-16-2008, 15:00
хм
уф тежко ти е и на тебе :?
таз госпожица като гледам няма мн опит, не искам да я обиждам, просто така е по лесно да я насочиш и правилната посока, щом мислиш че те харесва
такам... ако е така то веднага 6те си проличи като я накараш да ревнува
смисъл досега си й бил в кърпа вързан ся малко й се дръпни
не казвам да се натискаш с няква пред нея... просто като сте в компания пускай базици на др момичета, флиртувай неангажиращо
и наблюдавай реакция(въпреки че момичетата са малко сложни за разбиране и дори да я убива отвътре може да не се издаде)
така след няколко пъти тя като си тръгва й предложи да я изпратиш
вкарай малко чар и си готов
успех

ANTIHUMAN
06-16-2008, 15:04
Познато ми е от някъде! Хъх :( Аз преживявам същата случка с една разлика ,но няма значение !Просто й е писнало от теб! Не й пиши ,трудно е знам (аз продължавам да пиша на въпросния човек просто ми влезе под кожата) ,не й пиши ! Опитай ! Аз опитах и не издържах и 2 дена ХЪх :-D

П.П. Ако толкова много държи на теб ще ти пише! :)

comics
06-16-2008, 15:12
С една малка поправка...това ващо не са жени, а деца...just like you...
+1 8-) Кой не вярва на др. Хаус? 8-)

marencetuuu
06-16-2008, 15:13
ами стига с тия лигави истории....целувай я тръгвайте и толкова-то и е писнало да те чака и да карате само на лигави срещички без никакво признание...познато ми е -накрая става така че губим(жените)интерес и почваме да ви чувстваме само като приятели-после и да ме убиеш като няма страст вече :? .
Ще ти кажа на нас как ни изглежда това-защо ми дава противоречиви сигнали-уж изглежда че ме харесва,а нищо не прави-действай докато не е късно

housy
06-16-2008, 15:28
Пич и аз имам горе-долу същия проблем..Правят се все едно нямат интерес вече към теб...Но бих ти препоръчал на теб да я поканиш на среща и следователно ако приеме й предложи , целуния или нещот от сорта..късмет

ThinkerBell
06-16-2008, 15:34
Ostaviq nqkolko dena bez da i obrashtash vnimanie , tq bi trqbvao da te potarsi , ako te haresva ... 8)

MoonAngel
06-16-2008, 16:07
Аз мисля, че те харесва. Просто й помогни малко, защото явно е срамежлива, както и сам каза.

MonSitY
06-16-2008, 16:23
ще ти кажа само тя те харесва но не е опитна и незнае как да постъпи не е сигурна че ти си искрен с нея и е объркана като теб.ХАРЕСВА те сигурна съм защото и аз бях такава и понякога все още съм.съвет:изчкай малко със срещите и след 2-3седм повдигни въпроса пак :)

cracken
06-16-2008, 17:03
Опитвам се да и помага, по принцип и аз сам от срамежливите, но в тази ситуация и аз ако мълча като нея нищо няма да излезне, затова говоря доста , шегугам се с нея и т.н, НО вече почвам да се изморявам от това " ми нз ".......

Crafter
06-16-2008, 17:46
Ти си по-зле от жена. Какви са тези емоционални сривове? Иконки...
Първо - изтървал си момента. За напред се опитвай да постигаш физически контакт по-бързо (пипай ги, прегръщай, побутвай ги).
Второ - като започнат подобни драми направо ги отрязвай.
Не знам дали усещаш как сам се поставяш в позицията на нечия подлога.

AFT
06-16-2008, 17:53
Ти си по-зле от жена. Какви са тези емоционални сривове? Иконки...
Първо - изтървал си момента. За напред се опитвай да постигаш физически контакт по-бързо (пипай ги, прегръщай, побутвай ги).
Второ - като започнат подобни драми направо ги отрязвай.
Не знам дали усещаш как сам се поставяш в позицията на нечия подлога.

Мхм.
Попиляхте се с тея скайпове, телефони.. мале,мале, добре че не трябва аз да ти плащам сметките :Д get a life, изтрий си скайпа!

Mementomori
06-16-2008, 19:00
Не се отказвай,щом и двамата имате симпатии,може би тя преминава през някакъв труден период,поговорете на живо и смятам,че нещата ще се подредят!Успех!

vilinanova
06-16-2008, 19:04
МАй е дошло времето да и предложиш!Аз така мисля!

charlotte
06-19-2008, 15:57
Mило момче...незнам на колко си,но ми изгледаш около 14-15 годишен...На тази възраст нещата в очите не са много за предпочитане...заради срамежливостта и навлизането в този нов етап от живота...любовта...Обаче от моята гледна точка(на 17 съм) бих казала какво чувствам аз(за предпочитане очи в очи,но при липса на това...телефон и...в краен случай скайп...)Винаги направо...в любовта...иначе нещата се прецакват...защото кой разбрал,кой не разбрал,намеци,глупости....н е всички са досетливи :)