Влез

View Full Version : Въпрос към опитните момичета?

ubuntu
06-19-2008, 10:11
Може да ви се стори тъпо ама как става изрусяването с перхидрол ...
Говорим си за навсякъде ... срамни места не срамни места .... и т.н.
:oops: :oops: :oops: :oops:
и от къде мога да си купя такова животно :? :oops:

NH3
06-19-2008, 10:12
голем праз :)

Yallama
06-19-2008, 10:18
от аптеката , търси кислородна вода :D

DjuDjiTo
06-19-2008, 10:23
тая кислородна вода в аптеките е много слаба и не става за изрусяване... има едно специално за изрусяване примерно на косми на ръцете и тн.. .ама нз кво точно беше... имаше го в едно шишенце...... нз нз

pi6ka
06-19-2008, 10:24
тая кислородна вода в аптеките е много слаба и не става за изрусяване... има едно специално за изрусяване примерно на косми на ръцете и тн.. .ама нз кво точно беше... имаше го в едно шишенце...... нз нз
ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ..... :D

DjuDjiTo
06-19-2008, 10:30

? :?

pi6ka
06-19-2008, 10:32

? :?
като иска нещо русо да отиде на фризьор ;)

comics
06-19-2008, 10:35
-добър ден, какво ще желаете
-добър да е. Значи.. ще искам изрусяване на 0ная ми раб0та

VerryBerry
06-19-2008, 10:38
Не бих ти препоръчала изсветляване на интимните места,защото кожата там е чувствителна и може да има риск от обриви

Puky
06-19-2008, 10:38
Аз мога да ти помогна майка ми смесваше едни амоняци и някви други глупости и после се мажеш с това седиш 20 минути и ставаш рус ама хубаво русо такова естествено :grin: :grin: :grin: .. Ще питам майка ми и ще ти кажа :P

Arc7ic
06-19-2008, 10:40
До колкото знам перхидрола е доста силен и ако го държиш повече от пет минути на косата ти ,то тя ще изгори се едно си я минал с горелката :-D
Ако искаш да се изрусиш отиваш на фризьор и му казваш ,че искаш да се изрусиш.Ако си със светла коса би трябвало и с боя да стане , но ако си с тъмна се бъркаше някаква сме ,мажат те с нея и отиваш да съхнеш по онез каски.Ако си с тъмна коса и като я изсфетляваш малко пощипва ама не е болка за умиране (от личен опит ти го казвам)

Evanescencefan
06-19-2008, 10:41
Изобщо не ти препоръчвам да се изрусяваш с кислородна вода,защото е много вредно!Аз лично минала година пробвах,да изсветлих си няколко кичура,но е много вредно.Ако все пак го искаш взимаш една кислородна вода намазваш се където искаш да изсветлее косъма и седиш на слънце.Тва му е философията,но е вредно

SpOrTs_GiRl
06-19-2008, 10:43
Изобщо не ти препоръчвам да се изрусяваш с кислородна вода,защото е много вредно!Аз лично минала година пробвах,да изсветлих си няколко кичура,но е много вредно.Ако все пак го искаш взимаш една кислородна вода намазваш се където искаш да изсветлее косъма и седиш на слънце.Тва му е философията,но е вредно
Подкрепям .. ;) .. Само един проблем има .. ако реши да се изрусява по други места как ще застане на слънце?? :D

DjuDjiTo
06-19-2008, 10:47
Не бих ти препоръчала изсветляване на интимните места,защото кожата там е чувствителна и може да има риск от обриви

+1

пък и за кво ти е да си изрусяваш космите долу... отиди на козметик....

ubuntu
06-19-2008, 10:48
Само един проблем има .. ако реши да се изрусява
по други места как ще застане на слънце?? :D

Аз не съм от срамежливите тва не е проблем .... заставам си гол на балкона пък съседите квото искат да си мислят вече сме се виждали голи и аз тях и те мен :grin: :D

ubuntu
06-19-2008, 10:49
пък и за кво ти е да си изрусяваш космите долу... отиди на козметик....

Аз не искам долу искам на циците ;)

SpOrTs_GiRl
Само един проблем има .. ако реши да се изрусява
по други места как ще застане на слънце?? :D

Аз не съм от срамежливите тва не е проблем .... заставам си гол на балкона пък съседите квото искат да си мислят вече сме се виждали голи и аз тях и те мен :grin: :D
Е .. значи не се притеснявам за теб вече :D

Arc7ic
Давай смело тогава и успех :D

pi6ka
06-19-2008, 10:52
Аз мога да ти помогна майка ми смесваше едни амоняци и някви други глупости и после се мажеш с това седиш 20 минути и ставаш рус ама хубаво русо такова естествено :grin: :grin: :grin: .. Ще питам майка ми и ще ти кажа :P
:smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt120
Амоняк :razz: :razz: Абе вие на училище ходили ли сте бе хора деба и образователната система деба
Некси не разбирате ли ,че говорите глупости :razz: Амоняка е силно отровен ,а ако си намаже путката с него нема да ходи на лекар а напра'о в Съдебна Медицина Влезни в уикипедия и се образовай !!!

DjuDjiTo
06-19-2008, 10:53
aaaa.... ами тогава има такива кремчета както казах... не съм сигурна къде точно , ама майка ми беше взела някво такова.... има ефект ..... нз точно кво е ама седиш там 5 10 ми,намазана с него и след тфа е русичко :D

divacheee
06-19-2008, 11:03
А защо темата е в раздел СЕКС :D :D

divacheee
06-19-2008, 11:05
-добър ден, какво ще желаете
-добър да е. Значи.. ще искам изрусяване на 0ная ми раб0та

:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

ubuntu
06-19-2008, 11:07
Абе мъжко съм ква путка ви гони :D
А темата е в раздел секс щото ми харесва така а и в козметика и диети едвали щях да получа отговор до този момент ;)
А поне засега има доста макар и некачествени 8-)

VQTUR
06-19-2008, 11:14
а да попитам, това изрусяване с кислородна вода става ли и за ръцете?

pi6ka
06-19-2008, 11:15
Абе мъжко съм ква путка ви гони :D
А темата е в раздел секс щото ми харесва така а и в козметика и диети едвали щях да получа отговор до този момент ;)
А поне засега има доста макар и некачествени 8-)
Мъж-ко ???/ :razz: :razz: :razz: Брато моля те недей само това не прави незнам какъв си кой си и какви интереси имаш ама е супер селско отдолу да е рус мъж приеми го като съвет :);)

haterkata
06-19-2008, 11:17
лееле :D :D на за кво ви е да сте руси,олкова е тъпо!!!!!!мразя русите,те SUX!!

ubuntu
06-19-2008, 11:32
Абе не четете ли да му ..... майакта . . кой ви горови за косата и за кура бе .... за гърдите и корема говоря .... 8)

MonSitY
06-19-2008, 11:34
ем аз ползвам но не за срамните места защото може да стане инфекция нз..
купува се от аптеката изглежда като шишенце спирт аз си слагам на косата и на космите на ръцете и на краката преди слагах

bu8
06-19-2008, 12:15
блондор, от магазин за козметика

Arc7ic
06-19-2008, 13:15
лееле :D :D на за кво ви е да сте руси,олкова е тъпо!!!!!!мразя русите,те SUX!!

Чувствам се обиден аз съм на кичури :smt076

+1

Sigrina
06-19-2008, 13:55
Определено не ти препоръчвам да използваш този метод за изрусяване. Ако искаш да поядисаш косата си руса - отиди на фризьор.
Ако искаш да не се виждат космите по интимните ти части - избръсни се, отиди на кола маска, купи си машинка за бръснене или подстригване :Ь

ubuntu
06-19-2008, 15:53
Определено не ти препоръчвам да използваш този метод за изрусяване. Ако искаш да поядисаш косата си руса - отиди на фризьор.
Ако искаш да не се виждат космите по интимните ти части - избръсни се, отиди на кола маска, купи си машинка за бръснене или подстригване :Ь
Косата ми е екстра и може би искам да пробвам нещо ново, от епилациите получавам турбо обриви особено по гърдите с квото и да се мажа с антибиотик дори съм се мазал ама не, е какъв е ефекта ....
Избора е косми или пъпки .... космите не са много затова искам да ги изруся... от епилация ставам на гъз .... ;)

FeelMyPain
06-19-2008, 16:09
Направи се зелен като динозавърчето на аватара ти :---)

ubuntu
06-19-2008, 20:13
Тва е костенурка бе :D

Sigrina
06-19-2008, 20:15
Косата ми е екстра и може би искам да пробвам нещо ново, от епилациите получавам турбо обриви особено по гърдите с квото и да се мажа с антибиотик дори съм се мазал ама не, е какъв е ефекта ....
Избора е косми или пъпки .... космите не са много затова искам да ги изруся... от епилация ставам на гъз .... ;)

пробвал ли си някакво успокояващо масло за преди епилация и друго за след това?

ubuntu
06-19-2008, 20:22
пробвал ли си някакво успокояващо масло за преди епилация и друго за след това?
Всичко съм пробвал все пак при козметички съм ходил BIVACIN спрей уж е най ефикасното то е антибиотик след епилация с него се пръскаш по 3 пъти на ден и уж се оправя ама грънци
4 дена преди бала се епилирах всеки ден по доста повече от 3 пъти се пръсках и пак си имах някви леки остатъци от пъпки .... ;)

Puky
06-19-2008, 20:27
Тва е костенурка бе :D
Т'ва е младото поколение на динозаврите .. :D :D
По темата : Ми аз ти казах какво може ди ти помогне със сигурност .. :wink: :wink:

Sigrina
06-19-2008, 20:28
м/у другото не е мн хубаво да използваш толкова много бивацин - това е антибиотик, нищо че е за външна употреба. Не знам как да ти помогна, дано намериш подходящ за кожата ти метод за епилация. Ако не, подложи се на лазерна епилация, ако имаш финансова възможност :)
Успех!

&ILoveU2
06-19-2008, 20:32
Оо, не си пипай космите. Моля те. Особено по гърдите. Обичам космати твърди мъжки цици :D

П.П. Пък и да ти кажа много по-добре е нормални и естествени от изрусени. До сега не бях чувала някое момче да си изрусява космите по тялото.

ubuntu
06-19-2008, 21:00
Оо, не си пипай космите. Моля те. Особено по гърдите. Обичам космати твърди мъжки цици :D

П.П. Пък и да ти кажа много по-добре е нормални и естествени от изрусени. До сега не бях чувала някое момче да си изрусява космите по тялото.
Е то в този форум сте само 3 жените които обичате космати мъже ....
я ми цъкни една снимчица на лично .. ;)

06-19-2008, 21:17
Виждали ли сте, много концентриран перхидрол, как сам се запалва като поседи малко в/у изделие от кожа? :lol: 8-)
Имам една тубичка у нас, искаш ли да ти я продам?