View Full Version : Въпрос към опитните момичета?
Може да ви се стори тъпо ама как става изрусяването с перхидрол ...
Говорим си за навсякъде ... срамни места не срамни места .... и т.н.
:oops: :oops: :oops: :oops:
и от къде мога да си купя такова животно :? :oops:
от аптеката , търси кислородна вода :D
DjuDjiTo
06-19-2008, 10:23
тая кислородна вода в аптеките е много слаба и не става за изрусяване... има едно специално за изрусяване примерно на косми на ръцете и тн.. .ама нз кво точно беше... имаше го в едно шишенце...... нз нз
тая кислородна вода в аптеките е много слаба и не става за изрусяване... има едно специално за изрусяване примерно на косми на ръцете и тн.. .ама нз кво точно беше... имаше го в едно шишенце...... нз нз
ЗЛЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕЕ ..... :D
DjuDjiTo
06-19-2008, 10:30
? :?
? :?
като иска нещо русо да отиде на фризьор ;)
-добър ден, какво ще желаете
-добър да е. Значи.. ще искам изрусяване на 0ная ми раб0та
VerryBerry
06-19-2008, 10:38
Не бих ти препоръчала изсветляване на интимните места,защото кожата там е чувствителна и може да има риск от обриви
Аз мога да ти помогна майка ми смесваше едни амоняци и някви други глупости и после се мажеш с това седиш 20 минути и ставаш рус ама хубаво русо такова естествено :grin: :grin: :grin: .. Ще питам майка ми и ще ти кажа :P
До колкото знам перхидрола е доста силен и ако го държиш повече от пет минути на косата ти ,то тя ще изгори се едно си я минал с горелката :-D
Ако искаш да се изрусиш отиваш на фризьор и му казваш ,че искаш да се изрусиш.Ако си със светла коса би трябвало и с боя да стане , но ако си с тъмна се бъркаше някаква сме ,мажат те с нея и отиваш да съхнеш по онез каски.Ако си с тъмна коса и като я изсфетляваш малко пощипва ама не е болка за умиране (от личен опит ти го казвам)
Evanescencefan
06-19-2008, 10:41
Изобщо не ти препоръчвам да се изрусяваш с кислородна вода,защото е много вредно!Аз лично минала година пробвах,да изсветлих си няколко кичура,но е много вредно.Ако все пак го искаш взимаш една кислородна вода намазваш се където искаш да изсветлее косъма и седиш на слънце.Тва му е философията,но е вредно
SpOrTs_GiRl
06-19-2008, 10:43
Изобщо не ти препоръчвам да се изрусяваш с кислородна вода,защото е много вредно!Аз лично минала година пробвах,да изсветлих си няколко кичура,но е много вредно.Ако все пак го искаш взимаш една кислородна вода намазваш се където искаш да изсветлее косъма и седиш на слънце.Тва му е философията,но е вредно
Подкрепям .. ;) .. Само един проблем има .. ако реши да се изрусява по други места как ще застане на слънце?? :D
DjuDjiTo
06-19-2008, 10:47
Не бих ти препоръчала изсветляване на интимните места,защото кожата там е чувствителна и може да има риск от обриви
+1
пък и за кво ти е да си изрусяваш космите долу... отиди на козметик....
Само един проблем има .. ако реши да се изрусява
по други места как ще застане на слънце?? :D
Аз не съм от срамежливите тва не е проблем .... заставам си гол на балкона пък съседите квото искат да си мислят вече сме се виждали голи и аз тях и те мен :grin: :D
пък и за кво ти е да си изрусяваш космите долу... отиди на козметик....
Аз не искам долу искам на циците ;)
SpOrTs_GiRl
06-19-2008, 10:49
Само един проблем има .. ако реши да се изрусява
по други места как ще застане на слънце?? :D
Аз не съм от срамежливите тва не е проблем .... заставам си гол на балкона пък съседите квото искат да си мислят вече сме се виждали голи и аз тях и те мен :grin: :D
Е .. значи не се притеснявам за теб вече :D
Давай смело тогава и успех :D
Аз мога да ти помогна майка ми смесваше едни амоняци и някви други глупости и после се мажеш с това седиш 20 минути и ставаш рус ама хубаво русо такова естествено :grin: :grin: :grin: .. Ще питам майка ми и ще ти кажа :P
:smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt104 :smt120
Амоняк :razz: :razz: Абе вие на училище ходили ли сте бе хора деба и образователната система деба
Некси не разбирате ли ,че говорите глупости :razz: Амоняка е силно отровен ,а ако си намаже путката с него нема да ходи на лекар а напра'о в Съдебна Медицина Влезни в уикипедия и се образовай !!!
DjuDjiTo
06-19-2008, 10:53
aaaa.... ами тогава има такива кремчета както казах... не съм сигурна къде точно , ама майка ми беше взела някво такова.... има ефект ..... нз точно кво е ама седиш там 5 10 ми,намазана с него и след тфа е русичко :D
divacheee
06-19-2008, 11:03
А защо темата е в раздел СЕКС :D :D
divacheee
06-19-2008, 11:05
-добър ден, какво ще желаете
-добър да е. Значи.. ще искам изрусяване на 0ная ми раб0та
:shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:
Абе мъжко съм ква путка ви гони :D
А темата е в раздел секс щото ми харесва така а и в козметика и диети едвали щях да получа отговор до този момент ;)
А поне засега има доста макар и некачествени 8-)
а да попитам, това изрусяване с кислородна вода става ли и за ръцете?
Абе мъжко съм ква путка ви гони :D
А темата е в раздел секс щото ми харесва така а и в козметика и диети едвали щях да получа отговор до този момент ;)
А поне засега има доста макар и некачествени 8-)
Мъж-ко ???/ :razz: :razz: :razz: Брато моля те недей само това не прави незнам какъв си кой си и какви интереси имаш ама е супер селско отдолу да е рус мъж приеми го като съвет :);)
haterkata
06-19-2008, 11:17
лееле :D :D на за кво ви е да сте руси,олкова е тъпо!!!!!!мразя русите,те SUX!!
Абе не четете ли да му ..... майакта . . кой ви горови за косата и за кура бе .... за гърдите и корема говоря .... 8)
ем аз ползвам но не за срамните места защото може да стане инфекция нз..
купува се от аптеката изглежда като шишенце спирт аз си слагам на косата и на космите на ръцете и на краката преди слагах
блондор, от магазин за козметика
лееле :D :D на за кво ви е да сте руси,олкова е тъпо!!!!!!мразя русите,те SUX!!
Чувствам се обиден аз съм на кичури :smt076
+1
Определено не ти препоръчвам да използваш този метод за изрусяване. Ако искаш да поядисаш косата си руса - отиди на фризьор.
Ако искаш да не се виждат космите по интимните ти части - избръсни се, отиди на кола маска, купи си машинка за бръснене или подстригване :Ь
Определено не ти препоръчвам да използваш този метод за изрусяване. Ако искаш да поядисаш косата си руса - отиди на фризьор.
Ако искаш да не се виждат космите по интимните ти части - избръсни се, отиди на кола маска, купи си машинка за бръснене или подстригване :Ь
Косата ми е екстра и може би искам да пробвам нещо ново, от епилациите получавам турбо обриви особено по гърдите с квото и да се мажа с антибиотик дори съм се мазал ама не, е какъв е ефекта ....
Избора е косми или пъпки .... космите не са много затова искам да ги изруся... от епилация ставам на гъз .... ;)
FeelMyPain
06-19-2008, 16:09
Направи се зелен като динозавърчето на аватара ти :---)
Тва е костенурка бе :D
Косата ми е екстра и може би искам да пробвам нещо ново, от епилациите получавам турбо обриви особено по гърдите с квото и да се мажа с антибиотик дори съм се мазал ама не, е какъв е ефекта ....
Избора е косми или пъпки .... космите не са много затова искам да ги изруся... от епилация ставам на гъз .... ;)
пробвал ли си някакво успокояващо масло за преди епилация и друго за след това?
пробвал ли си някакво успокояващо масло за преди епилация и друго за след това?
Всичко съм пробвал все пак при козметички съм ходил BIVACIN спрей уж е най ефикасното то е антибиотик след епилация с него се пръскаш по 3 пъти на ден и уж се оправя ама грънци
4 дена преди бала се епилирах всеки ден по доста повече от 3 пъти се пръсках и пак си имах някви леки остатъци от пъпки .... ;)
Тва е костенурка бе :D
Т'ва е младото поколение на динозаврите .. :D :D
По темата : Ми аз ти казах какво може ди ти помогне със сигурност .. :wink: :wink:
м/у другото не е мн хубаво да използваш толкова много бивацин - това е антибиотик, нищо че е за външна употреба. Не знам как да ти помогна, дано намериш подходящ за кожата ти метод за епилация. Ако не, подложи се на лазерна епилация, ако имаш финансова възможност :)
Успех!
&ILoveU2
06-19-2008, 20:32
Оо, не си пипай космите. Моля те. Особено по гърдите. Обичам космати твърди мъжки цици :D
П.П. Пък и да ти кажа много по-добре е нормални и естествени от изрусени. До сега не бях чувала някое момче да си изрусява космите по тялото.
Оо, не си пипай космите. Моля те. Особено по гърдите. Обичам космати твърди мъжки цици :D
П.П. Пък и да ти кажа много по-добре е нормални и естествени от изрусени. До сега не бях чувала някое момче да си изрусява космите по тялото.
Е то в този форум сте само 3 жените които обичате космати мъже ....
я ми цъкни една снимчица на лично .. ;)
Виждали ли сте, много концентриран перхидрол, как сам се запалва като поседи малко в/у изделие от кожа? :lol: 8-)
Имам една тубичка у нас, искаш ли да ти я продам?