Влез

View Full Version : Изневяра на един от родителите

Lolla
06-19-2008, 10:54
Никога не съм си представяла че ще ми с еслучи такова нещо. В момента нямам с кого да споделя и единственият вариант остава да се крия под тази анонимност....Но ако не го споделя, наистина няма да издържа. Ето и моята история: не мога да отрека че повечето ми приятели ми завиждат за семействоо което имам. Родителите ми са много готини...но за жалист са много различни майка ми е забременяла преди да се омъжи и това е била главната причина да се омъжи за баща ми. По мое мнение тя не е имала такова намерение...но обстоятелстваата са я принудили. Естествено че е била влюбена, но това не е била дълга връзка и не е познавала достатъчно добре човека до себе си. За жалост в следващите 18 години тя е започнала да опознава човека с когото е свързала живота си...и е останала леко разочарована. Майка ми е много отворен, интелигентен, амбизиожен, общителен човек, мечтателка, романтичка, обичаща малките сладости и изкушения, обичаща изкуството духовния и обществения живот, контактите, преживяванията....Баща ми е затворен и е много скромен по отношение на живота си. Той носи много доброта и топлота, но разбиранията за приятно прекарване не се свързват с барове и театри...а с други негови си лични забавления. И майка ми страда от всичко това. Той рядко я разбира чувсвителността й, защото е много голям прагматист. Виждам че на него му е също толкова гадно, когато не знае какво да каже на майка ми когато тя плаче ( и то в повечето случаи заради него, но принципно се случва рядко). Баща ми се грижи изключително добре за нас, търпи честата липса на вкусно приготвена вечеря, отсъсвията на майка ми когато е на ресторант с приятелки, никога не сме се лищили от море или почивка, от материялни придобивки....Давам си сметка че са много различни, но си давам и сметка че и двамата дават всичко от себе си за да живеят в разбирателство....Но най-странното е когато вечер след като аз съм си легнала почват букално да се лигавят като деца и да си говорят помежду си, както аз с гаджето....Този факт донякъде ме успокоява, защото това показва че все още имат чувства един към друг.....Но днес какво видях ! Случайно гледам гсм ма майка ми и там има смс и от нейн колега. Единия гласеше "и аз" (вероятно отговор на смсм "обичам те") след няколко смса са картинка със сърце, след това "обичам те и те целувам" след това "видях моста от филма.В момента тругва за банког и искам да гледаме звездите заедно и да пием коктеили заедно", после " целувам те и те желая" ............направо щя да умра!!!! Какво да правя????? Този нейн колега си има жена и дете кактоо и тя !!!! Единственото успокоително е че последният смс беще от април....Но си спомням че преди ч месец и исках гсм и тя преди да ми го даде изтри някакви неща !! и само се захили глуповато ! Наитина не искам и не мога да си представям нищо Не мога да повярвам !!! Тя ходи с колегите си на танци, може оттам да с е е породило нещо, но наистина не мога да го проуменя кажете ми какво да правя, моля ви !! това наистина е адски щок за мен и никога не съм си представяла ее възможно Въпреки всички неразбирателсва не си представям как майка ми...дори не мога д аго кажа
:( :( :( :( :( плс дайте съвет :smt089 чъвствам се адски самотна.Споделих само на един човек и тй ме успокои малко. Но когато вчера вечерта седнахме да вечеряме и когато знам всичко това, а в същото време нищо не мога да кажа....ужасно е

haterkata
06-19-2008, 11:24
мойте и двамата родители си изневеряват,но майка ми знае за любовницата на баща ми и обеатното но въпреки тва са заедно и нямат намерения да се разделят.не е болка за умиране ;) апък ако толкова ти тежи сядаш и лафиш с майка си!

vamp
06-19-2008, 11:32
Лола,майка ти е ненаситна и пречаква семейството ви.Баща ти не е виновен,че не и създава нужната тръпка,но тя се счита за длъжна да бъде егоистка и да търси щастието в чужди легла.Това,че не е мислила на времето не я оправдава,освен това винаги може да поиска развод и да си гледа кефа.
Мразя такива жени като майка ти.Съжалявам,че го казвам,но това е моето мнение.
Затова някой ден като се оженя,ще гледам съм номер,да държа жена си из късо,а в момента когато спре да ме цени ще и бия шута.

SINDEL
06-19-2008, 11:57
Лола,майка ти е ненаситна и пречаква семейството ви.Баща ти не е виновен,че не и създава нужната тръпка,но тя се счита за длъжна да бъде егоистка и да търси щастието в чужди легла.Това,че не е мислила на времето не я оправдава,освен това винаги може да поиска развод и да си гледа кефа.
Затова някой ден като се оженя,ще гледам съм номер,да държа жена си из късо,а в момента когато спре да ме цени ще и бия шута.

дрън дрън..
Според мен пък майка ти не е лошата. Никой не е лош.
Просто, както казваш, са прекалено разли4ни. Оженили са се не защото са го искали, ами защото майка ти е забременяла и се е наложило. Пак заради детето остават заедно - всеки знае колко тежко може да се отрази развода на децата.
Ясно е, 4е двамата изобщо не са един за друг. И аз ли4но не бих могла да съдя жената, 4е си търси и може би е намерила това, от което в действителност има нужда и което баща ти не може да й даде.
Не4естно е, 4е го лъже - би трябвало да се разведат, ако не са щастливи заедно, особено пък и щом и ти си ве4е голяма и би могла да го приемеш нормално.

Mementomori
06-19-2008, 12:16
Много съжалявам за случилото се,не си виновна ти,едва ли би могла да разбереш доводите на майка ти,поне аз не бих могла,защото не може да се приеме,аз също съм имала съмнения относно родителите ми,няма да конкретизирам,но до последно човек се надява,че не е вярвно и после дори да е 90% сигурно,пак се научаваш да не мислиш за това,аз лично не мога да го повярвам,може да съм избрала заблуждаването,но ми омръзна да се разочаровам,животът е просто една заблуда,е,нека играем по неговите правила!

vamp
06-20-2008, 14:46

дрън дрън..
Според мен пък майка ти не е лошата. Никой не е лош.
Просто, както казваш, са прекалено разли4ни. Оженили са се не защото са го искали, ами защото майка ти е забременяла и се е наложило. Пак заради детето остават заедно - всеки знае колко тежко може да се отрази развода на децата.
Ясно е, 4е двамата изобщо не са един за друг. И аз ли4но не бих могла да съдя жената, 4е си търси и може би е намерила това, от което в действителност има нужда и което баща ти не може да й даде.
Не4естно е, 4е го лъже - би трябвало да се разведат, ако не са щастливи заедно, особено пък и щом и ти си ве4е голяма и би могла да го приемеш нормално.

И що да е дрън дрън?
По-добре разведени родители отколкото гадно "семейство".Когато започнат да се чупят чинии,да се вика,да се бият и да се мятат ножове не ти се иска да се седиш увас.А на следващата седмица всичко си е ОК в името на семейството и "морала".Как би понесла такова "семейство".Като не са един за друг да се развеждат!

chocoleptic
06-20-2008, 18:37
Споко ! И мама е същата ..
Тъпа КУРВА !!

o0ps
06-20-2008, 18:46
Ако това ще те успокои - същата случка преди около 2 години. Но баща ми така и не разбра и сега всичко е добре...не се впрягай толкова, това са нормални неща, които теб не те засягат и не казвай нищо на майка си, защото много ще се разстрои (от личен опит ти го казвам)... :?