View Full Version : Загубих я ...
TvOeTo_mOmcHe
06-19-2008, 18:42
Загубих любовта на живота си окончателно.Не съм някакъв тука да почна да рева че няма за какво да жиевя и т.н.Просто искам да кажа на някой защото ме боли .. а трябва да се правя че ми е все тая .. че не ми пука.. Обичам едно момиче вече 10 месеца и ту се събираме ту се разделяме просто всичко е толкова трудно м/у нас че няма накъде.Обичаме се толкова много,а не сме заедно.Бяхме заедно докато аз не се преместих не много далеч но достатъчно да не можем да се виждаме много често.Достатъчно да не знаем кой какво прави.. и това ни убива .. искам да съм с нея обичам я а просто няма как аз съм на почти 18 тя е на почти 16 ... обичаме се не съм обичал друга толкова силно .. но просто мойте лъжи ме докараха до тука.Знам това,знам че я лъжех,че я наранявах милиони пъти,но и мен ме е боляло,а просто трябваше един от 2та да каже цялата истина на другия.. но аз съм прекалено голям страхливец за да и призная колко много я обичам и прекалено горд че някой като мен ще се влюби,ще обича толквоа някоя .. аз просто все едно нямнам право.. и сега трябва да се правя пред всички че не ми пупка .. за нея .. че не я о бичам .. че е поредната .. а това не е така тя е момичето което искам и което обичам .. сега като свършим училище се връщам в града където е тя .. и какво скъсахме малко преди да се прибера.. милех че има друг ама няма защото аз я виждам всяка събота и неделя .. И ето сега след толкова месеци разправий.. ние се разделихме окончателно .. и сме прекалено горди за да се потърсим нито аз нея,нито тя мен.. и явно така ще бъде аз .. мисля сега въобще да не се прибирам а да замина някъде.. да не я виждам.. знам че не ви интересува много много .. ама просто имах нужда да го кажа на някой.. и въпреки че немога да покажа на другите че съм супер чувствителен и аз имам чувства и че мен ме боли .. то нека да го кажа на някой .. ;( ...
vesssiii
06-19-2008, 18:48
Според мен,колкото и да си горд трябва да и кажеш..Не знам дали тя ще си признае,но ти и кажи какво чувстваш..Какво ти пука другите какво мислят?Важното е че я обичаш..Как може да не и го кажеш щом не можеш без нея :? :? :? Не знам моят съвет е отивай докъто е времее :)
Шлядку*бэбэ
06-19-2008, 18:49
Спокси ,сладур . Разбирам те :( Върни се при нея и и кажи всичко и тя може да размисли :)
tedi_sunny
06-19-2008, 18:54
Защо не се престрашиш и да и кажеш какво чувстваш.Сигурна съм,че ще те разбере :) Успех
Al3ksandra
06-19-2008, 18:54
Приятел.. разстоянието оказва влияние... малко или много... и когато връзката ви стигне този етап че да си загубите доверието... един в друг става доста напечено :( :( Незнам какво да ти кажа, разбирам те че си чувствителен, но ще го преживееш. Щом не можеш да я потърсиш и да направиш възможно продължение на връзката ви, от кото и двмата да сте доволни, просто ще трябва да я загърбиш :( Съжалявам още един път... Това е любовта, хората страдат, защото се нараняват, нараняват се защото не се познават напълно... или от глупост може би :(... Поне с всяка връзка човек помъдрява ;)
TvOeTo_mOmcHe
06-19-2008, 19:08
Знам,знам.. аз немога да и кажа всичко това,защото аз я зарязах ии сега да и кажа искам да се съберем не не немога .. обичам я но нека да е щастлива с някой друг.. въпреки че съм сигурен че тя е любовта на живота ми.. толкова много се допълваме абе просто всичко ни свързва .. и бяхме толкова добре заедно.. но после тръгнаха много слухове за мене .. тя разбра минали неща .. и просто ми искаше обяснения за неща който не я интересуваха неща който са в миналото ми .. говореше ми защо това си направил с еди коя си .. защо си я излъгал тая оная.. и все ми говореше за другите .. обичам я но явно няма да сме заедно.. няма да и призная че е всичко за мен никога !!
Знам,знам.. аз немога да и кажа всичко това,защото аз я зарязах ии сега да и кажа искам да се съберем не не немога .. обичам я но нека да е щастлива с някой друг.. въпреки че съм сигурен че тя е любовта на живота ми.. толкова много се допълваме абе просто всичко ни свързва .. и бяхме толкова добре заедно.. но после тръгнаха много слухове за мене .. тя разбра минали неща .. и просто ми искаше обяснения за неща който не я интересуваха неща който са в миналото ми .. говореше ми защо това си направил с еди коя си .. защо си я излъгал тая оная.. и все ми говореше за другите .. обичам я но явно няма да сме заедно.. няма да и призная че е всичко за мен никога !!
i za ko nqq da i priznai6 6toto si super gord..tova e t1po no ti si re6ava6 ;) i sq ko 6te prai6 6te se e*e6 na volq a vs16tnost nqq da ima6 4uvstva kam kurvite i si4ko tova zaradi edna gordost...
Al3ksandra
06-19-2008, 19:39
Продължавай напред! Ако ви е писано, ще сте заедно, само не губи надежда, защото е страшно да си слепец в пустинята :lol:
м!sS wendy
06-19-2008, 19:47
И за какво е цялата тази гордост ? За да решиш един ден, най-накрая да й кажеш всичко и да осъзнаеш че е късно ? пфф повярвай ми преживяла съм го.. изобщо не е приятно.. да знаеш че не може да си с човека когото обичаш само заради няква си тъпа гордост, която те довежда доникъде в края на крайщата. Но ти си знаеш.
sladka otrova
06-19-2008, 20:15
Priznai i kakvo 4uvstva6,kaji i 4e sajalqva6,6tom i tq te obi4a 6te te razbere i 6te se saberete,ne se ot4aivai predi da si probval
горд,горд,ама....гордосттра не струва колкото любовта...
Кажи и това което написа на нас ;)... и забрави тая гордост! ся като си горд,кво ? щастлив ли си ???
Pliushinka
06-19-2008, 21:55
Emi i moq priqtel e takyv prekaleno e gord za da pokazva lubovta si...obache az znam che me obicha i toi nakraq si go prizna..dokaji i che q obichash i che ne e bila porednata che e edinstvenata .. shte se vyrne ako go napravish
Nikoga ne kazvai nikoga!!!
soul1199
06-20-2008, 07:44
Priznai i kakvo 4uvstva6,kaji i 4e sajalqva6,6tom i tq te obi4a 6te te razbere i 6te se saberete,ne se ot4aivai predi da si probval+1 na sa6oto mnenie
mumiikataa
06-20-2008, 07:53
Защо не опиташ?Така или иначе няма да изгубиш нищо повече?Разкажи й всичко.Бъди искрен с нея,пък тя като нищо може да размисли...
LoVeIsGoNe
06-20-2008, 07:55
Abe chovek tova ti e pyrvata lubov i ti shte q ostavish da si zamine ??? :-x Govori s neq obqsni i tova koeto obqsni na nas tuk vyv foruma....Govori s neq bydi iskren obqsni strahovete si i i priznai chuvstvata si ... no ako tq ti e pyrvata lubov ne se predavai a se bori za neq.... Aide kysmet ;]]] :-D :wink:
Mementomori
06-20-2008, 07:57
Нищо не е загубено,ако двамата поговорите и преглътнете гордостта,иначе ще си останете разделени.Решението е само ваше!
otka4ena
06-20-2008, 09:07
Стига с тея гордости скапани :-x Животът е риск печели,риск губи.Вземи се малко в ръце и рискувай.Вместо да пишеше тая тема тук,за това време можеше вече да си й се обадил и сега щеше да си щастлив.Или поне нямаше да се чудиш "ами ако...." Кажи й това,което написа тук!
TvOeTo_mOmcHe
06-20-2008, 09:17
E nemoje az q ostavih kazah i 4e ne q obi4am .. 4uvstvata mi sa iz4eznali .. sega da hoda pak pri neq.. a pyk i v4era tolkova mnogo se karahme tq mi kaza super gadni ne6ta .. ii sme se karali mnogo.. az predi malko se 4uda za kvo da i se obada .. i i zvuna i vikam aa 6to mi klipvash i tq ne ti klipvam ii az aa ok oburkal sum se i tq samo se smee i vika ne si tursi pri4ina da mi se obadish .. jaluk si i po4na da se smee ;( ;(
SiNiStEr
06-20-2008, 09:29
Защо просто не й кажеш,че не мислиш онези неща който си й ги наговорил.
Нма смисъл заради тъпата гордост да прецакваш всичко.
Сега ще ти е гадно,ако не й кажеш и след време ще се питаш какво ли би станало ако на време си й казал всичко.
maharbal
06-20-2008, 10:44
Загубих любовта на живота си окончателно.Не съм някакъв тука да почна да рева че няма за какво да жиевя и т.н.Просто искам да кажа на някой защото ме боли .. а трябва да се правя че ми е все тая .. че не ми пука.. Обичам едно момиче вече 10 месеца и ту се събираме ту се разделяме просто всичко е толкова трудно м/у нас че няма накъде.Обичаме се толкова много,а не сме заедно.Бяхме заедно докато аз не се преместих не много далеч но достатъчно да не можем да се виждаме много често.Достатъчно да не знаем кой какво прави.. и това ни убива .. искам да съм с нея обичам я а просто няма как аз съм на почти 18 тя е на почти 16 ... обичаме се не съм обичал друга толкова силно .. но просто мойте лъжи ме докараха до тука.Знам това,знам че я лъжех,че я наранявах милиони пъти,но и мен ме е боляло,а просто трябваше един от 2та да каже цялата истина на другия.. но аз съм прекалено голям страхливец за да и призная колко много я обичам и прекалено горд че някой като мен ще се влюби,ще обича толквоа някоя .. аз просто все едно нямнам право.. и сега трябва да се правя пред всички че не ми пупка .. за нея .. че не я о бичам .. че е поредната .. а това не е така тя е момичето което искам и което обичам .. сега като свършим училище се връщам в града където е тя .. и какво скъсахме малко преди да се прибера.. милех че има друг ама няма защото аз я виждам всяка събота и неделя .. И ето сега след толкова месеци разправий.. ние се разделихме окончателно .. и сме прекалено горди за да се потърсим нито аз нея,нито тя мен.. и явно така ще бъде аз .. мисля сега въобще да не се прибирам а да замина някъде.. да не я виждам.. знам че не ви интересува много много .. ама просто имах нужда да го кажа на някой.. и въпреки че немога да покажа на другите че съм супер чувствителен и аз имам чувства и че мен ме боли .. то нека да го кажа на някой .. ;( ...
i az edin vid izgubih liubovta na jivota si.... Eee nie ne sme bili zaedno, no adski mnogo q obichah... i vse oshte q obicham vse taka silno i vinagi shte q obicham, no za jalost shte si ostana smao s obichaneto... :-k
Аз съм в същото положение не прави тази грешка незнаеш какво и причиняваш по този начин а като го разбереш ще е твърде късно кажи и го нека знае
TvOeTo_mOmcHe
06-20-2008, 16:32
Неискам да я наранявам неискам.. обичам я просто всичко е толкова трудно .. Искам да се променя за да съм с нея,но не съм само аз този който трябва да се промени .. ще и го кажа .. но аз и наговорих толкова гадни неща че най-вероятно никога няма да иска да е с мен отново..
Неискам да я наранявам неискам.. обичам я просто всичко е толкова трудно .. Искам да се променя за да съм с нея,но не съм само аз този който трябва да се промени .. ще и го кажа .. но аз и наговорих толкова гадни неща че най-вероятно никога няма да иска да е с мен отново..Не може да знаеш това пък и тя да ти каже че не иска това не значи че наистина не иска никога не трябва да се отказваш щото ама то може би или ама сигурно докато не пробваш за да видиш какво ще стане остават само хипотези.Говори с нея обясни и кажи и че ще се промениш ако сте заедно но и тя трябва да се промени и така успех :) :)
Abigoria
06-20-2008, 17:51
Тъп ли си, или си болен нз, ама мога да ти гарантирам, че не си само ти... Случвало ми се е и на мене, аз го отрязах, въпреки, че мн държах на него... С боклуци вече не се занимавам, предполагам и тя няма да го направи, при условие, че си й говорил разни гадории, тъй че си избий от главата, че ще се навие да е с тебе пак :)
FreeSpirit
06-20-2008, 18:39
Връщаш се при нея и й казваш всичко, това което си написал тука....
Ако наистина го чувстваш, не бъди горделив, а направи всичко възможно за да сте щастливи...
Ако тя те обича и иска да е с теб, ще ти прости...но ти трябва да се поправиш ;)
Понякога е хубаво да наведем глава, за да запазим това, което силно обичаме и искаме до себе си ;)
Успех :)
NaNa_SladuRana
06-20-2008, 19:02
Ле-ле,Пешо наистина много съжелявам :cry: Но как може да каже,че си я подкупвал :shock: ти го правеше от сърце...
evil_angel69
06-20-2008, 19:48
виж кво..фащай си телефона,звънни й и намери някакъв начин да се видите.Ако стане,сичките тия неща дет си ги казал на нас,й ги казваш на нея ;) по-добре да й ги кажеш в очите,иначе може да сметне,че си стахливец :\