PDA

View Full Version : Обичам Я И Ме Боли...

pi0neer
06-19-2008, 23:09
Реших да ви споделя моята дълга и оплетена история... от която не виждам никакъв изход но поне се надявам някой да ми даде някакъв смислен съвет... Има 1 момиче.. ходихме преди 1 година .... беше .. невероятно бях най щасливият човек на земята даваше ми всичко и беше истинска с мен.... така беше поне 1 месец... след това обаче.. почнаха нейните изневери и т.н. но аз прощавах обичах я наистина ... за кратко време успя да вярвам че тя е единствената .... след 3 месеца заедно... скъсахме и това беше всичко тя напрай доста глупости след това които много ме отблъснаха и нямаше как да я погледна даже... през това време съм и казвал .. .че още имам чувства към нея че искам да се върне при мен но от нейна страна... не виждах никакъв интерес.. тя през цялото това време ходеше с 1 момче преди 1 месец скъсаха... 1 година точно са ходели ... от както се разделихме до преди 1 месец.. аз незнаех че са скъсали но... не съм се и надявал на нищо между мен и нея .. и просто тези дни почнахме да си пишем.. тя ми каза че е с друг ама искала и още някакъв ... по точно един от моя клас.. който пък.. е супер бройкаджия и просто като приятел и казах че не заслужава това което ще получи от него.. и само ще съжалява... и вчера както си писахме аз и казах че ще се сабираме в къщи с 1 приятели .. тя ако иска да дойде.. тя се съгласи.. сичко си беше супер .. но почна да се зарибява с един от мойте познати.. което изобщо не ми хареса защото той знае какви са ми чуствата към нея ... и пак... извиках го настрани няколко пъти и му казах .. обесних му като човек... но той продължаваше ... Говорих си и с нея казах и че я обичам казах и че немога без нея питах я дали ще се върне при мен... тя ми отговори че кадето е била не се връщала отново.. моя приятел ми каза.. че била пияна ако съм я искал за една вечер да действам ама аз му обясних че не искам изобщо да спя с нея прекалено много я обичам че да се възползвам просто ей така... излязах навънка говорех с моя приятел разбих 1 прозорец нарязах се целия от яд.. моя приятел ми каза.. не оставяй така нещата вари направи нещо.... аз си влязах пак в къщи ... те пак така... и по 1 време двамата влязаха в тоалетната... и аз откачих почнах да си блъскам главата.. моя приятел ми каза да правя каквото ми идва от вътре ... и вобще да не ми пука за тоя другия защото ми е дошъл в къщата а прави курвенски номера.. аз му казах че немога да му напрая нищо защото просто не съм такъв... болеше ме но ... незнам... но когато 1 ми каза че я видял че е гола вътре откачих.. отворих вратата влязах... фанах го и го потроших от бой... без да искам като удрях него съм ударил и нея... тя припадна... стана дълга и широка ... поредната простотия... сички след това си заминаха тя остана ... да спи в къщи... цяла вечер стоях до нея и я гледах как спи .... просто супер много ме болеше ... че така я обичам... а просто немога да я върна и нищо немога да направя просто... :( Незнам Какво Да Правя от тук нататък... Немога да бъда с друга... :( ако имате някакви съвети давайте защото съм се отчаял напълно ... живота ми няма смисъл без нея ...

remember_me
06-19-2008, 23:34
o6te ot zaglavieto mi stana qsno - obi4am q no me boli. tova e to nespodelenata lubov. mnogo mi navqva parvata mi lubov.vse o6te ne bqh usetila lybovta i ne znaeh kakvo e i go zaobi4ah bez pri4ina...a pak ot tova 4e si bil nai 6tastliviqt 4ovek na sveta > sazdal si si strahotna ilyziq v koqto da vqrva6...natataka ne sam go 4ela sorry ...

Marianella
06-19-2008, 23:35
Извинявай ама това момиче не си заслужава.Не знам как след всичко видяно продължаваш да мислиш за нея......нямам думи. :-P

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 06:54
Оу човек,ще ти дам един съвет,просто я забрави,колкото и да ти е трудно в момента и да вярваш че тя е единствената,няма смисал да се измъчваш за едно момиче което въпреки всичко което си и казал,тя се е натискала с друг даже пред тебе въпреки че знае какво изпитваш към нея е за мен това си е нахалство.Така че не търси любов там където няма да я намериш,защото ще продължаваш да се измъчваш,а не трябва,просто трябва да разбереш,че тя няма да е единственото момиче,което може да те направи истински щастлив,защото вярвай ми ще срещнеш рано или късно момиче което наистина си заслужава,и тогава ще разбереш че съм бил прав,като ти казвам всичко това.Най важното е да не гледаш в миналото и да продължиш напред,разбирам че ще ти е адски трудно,но трябва да го направиш.

miss_asi
06-20-2008, 07:00
Момчето наистина е влюбено но тва което се случва не може да продължава повече.Пич трябва да я забравиш!Просто тва е единствения начин да се върнеш назад и да продължиш по друга пътека на живота.Наистина супер много ме разчувства! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Nefarian
06-20-2008, 07:02
Хубаво си ги подредил..а онтопик - май ще трябва да си харесаш друга :(
Такъв е животът!

pi0neer
06-20-2008, 07:11
Наистина Мисля Да Ви Послушам и да я забравя.... нека да си стои с използвачите и броикаджиите ... явно наистина не заслужава нищо от мене :(

Nefarian
06-20-2008, 07:11
Наистина Мисля Да Ви Послушам и да я забравя.... нека да си стои с използвачите и броикаджиите ... явно наистина не заслужава нищо от мене :(
Напълно си прав

Lord_Of_The_Night
06-20-2008, 07:24
Само така.И ще видиш че след време ще срещнеш някоя друга,когато наистина ще заслужава любовта ти.Аиде успех ти пожелавам.

GameMaster
06-20-2008, 07:32
Pich PLS da me izvinish,no za takava kurva ne si zaslujava da stradash.Zamisli se kolko mnogo momicheta ima koito shte te ocenqt za razlika ot tazi patka deto samo si pravi kefa.Pomisli trezvo nad neshtata...Eto i az hodih s 1 momche 3 meseca nakraq kvo? Zarqza me po nai-typiq nachin i da ti kaja ne si bluskam glavata i da trosha djamove de.....Za 1 den preudolqh vsichko.Taka che kakto az taka i ti predpolagam mojesh da bydesh silen.Uspeh ;-)

soul1199
06-20-2008, 07:52
Наистина Мисля Да Ви Послушам и да я забравя.... нека да си стои с използвачите и броикаджиите ... явно наистина не заслужава нищо от мене :(a taka zabravi q 6e si nameri6 dryga,yspeh

Mementomori
06-20-2008, 08:07
И все пак като последна надежда може да поговориш с нея и да й обясниш чувствата си,защото ако е била пияна,може и да не си спомня някои неща,предполагам,ще говорите и за станалото-за боя,как тя е остала във вас,така че няма да е трудно и ако тогава нищо не стане,по-добре ще е да не мислиш за нея,защото така само ще се измъчваш!

pi0neer
06-20-2008, 08:17
Направих го .. никакъв резултат ... държеше се се едно и приказвам за мача вчера ... кои са играли... само каза.. "само ще ти кажа че цирка вчера беше излишен.."

tvoqta__me4ta
06-20-2008, 10:31
Тя си играе с теб.Аз се просълзих от историята ти (без майтап) има ужасно много момичета мечтаещи си за момче като теб.Живота си продъжава с нея и без нея :-)

Mementomori
06-20-2008, 10:37
Щом не е оценила отношението и чувствата ти,по-добре е да забравиш за нея и да не се занимаваш повече,защото тя е неблагодарна за всичко,което правиш за нея.Опитваш се да я защитиш от използвачите,за да не остане ранена и разочарована,а тя ти се подиграва едва ли не.Определено не си го заслужил!Сигурна съм,че друго момиче ще те оцени като човек,като личност и ще бъдеш щастлив,просто се иска време!Успех и не тъжи за станалото,защото единствено тя губи!

DiabolicAngel
06-20-2008, 10:37
Намери си друга!

Al3ksandra
06-20-2008, 11:03
Тя просто не те заслужава... Защо я обичаш? Защото отначало е било супер и си повярвал на чуствата си, казал си си намерих я! И... така се зародил нереалния й образ... както може би аз направих преди време, позволих си за да забравя че човека когото обичах е просто човек с предимства и недостатъци и си създадох за него един образ, който не съществува... Прекалено много много си вярвах! Това любовта е и заблуда... Красиво изглежда и дори истинско, докато не дойдат непрятностите :( Няма смисъл да се занимаваш с нея... Щом се зарибява със всеки, значи само ще те наранява ако се съберете :( А виждам че си добро момче и ми стана много тъжно като прочетох поста ти... Защо свестните момчета попадат на курви, а свестните момичета на нещастници? :( И защо са толкова малко.... :(:(:(:(

Erica
06-20-2008, 22:46
Направих го .. никакъв резултат ... държеше се се едно и приказвам за мача вчера ... кои са играли... само каза.. "само ще ти кажа че цирка вчера беше излишен.."

Явно на нея,наистина не и пука за теб,кофти но факт.

Наистина Мисля Да Ви Послушам и да я забравя.... нека да си стои с използвачите и броикаджиите ... явно наистина не заслужава нищо от мене

Време е,но не само на думи,ами се постарай да го направиш :)
Успех!

П.П. : Брей в Т-ще какви неща се случват само - Ужас!

raia338
06-21-2008, 07:57
mn gadno ,naistina i az loff mn edno mom4e i kakvotoi da pravi6 znam 4e ne moje6 da q zabravi6,prosto gledai da ne si sam izlizai 4esto s fr razseivai se ne tagyvai sam:) nqkoi den bolkata 6te spre...ot samosebe si sega ni6ty ne moje6 da stori6 :( 6te se radvam ako malko s1m pomognala

БЕС
06-21-2008, 08:35
http://s12.rimg.info/32a5827bf053e38be4e63ca78c444d91.gif (http://smiles.33b.ru/smile.111697.html)

cinderella_gugutka
06-21-2008, 08:40
ьеми от разказа ти разбирам 4е тя не те оби4а мн така 4е може би по добре е да я оставиш особено след тази слу4ка у вас :( мн тъжну

pi0neer
06-21-2008, 09:25
Да но сега си пишем.. и имам чуството че иска да сме заедно... но не ми вярва... иска да съм и докажел че я обичам.... а аз мисля че съм го доказал това нещо вече многократно.. и я питах какви чуства има към мен... тя ми каза че незнаела.. аз се ядосах и и казах като разбере ... да ми се обади

Lord_Of_The_Night
06-21-2008, 09:30
Да но сега си пишем.. и имам чуството че иска да сме заедно... но не ми вярва... иска да съм и докажел че я обичам.... а аз мисля че съм го доказал това нещо вече многократно.. и я питах какви чуства има към мен... тя ми каза че незнаела.. аз се ядосах и и казах като разбере ... да ми се обади
Браво много добре си и го казал,трябва ако тя изпитва нещо към теб,тя да се бори и да ти доказва,ти няма какво повече да и доказваш.

sabaku_no_gaara
06-21-2008, 09:39
Извинявай ама това момиче не си заслужава.Не знам как след всичко видяно продължаваш да мислиш за нея......нямам думи. :-P
e,да ама вие момичетата не знаете какво е,като ни зарибите веднъж после много трудно се отказваме(освен бройкачите,ама и те си намират майстора все някога)

Та пич,не знам,тва е било много брутално да ти каже,че където е била не се връща.Еми опитай по някакъв начин да я забравиш,то няма да стане изведнъж,знам какво е

Soy_tu_mujer
06-21-2008, 15:07

I az sym na su6toto mnenie.

vamp
06-21-2008, 15:28
Реших да ви споделя моята дълга и оплетена история... от която не виждам никакъв изход но поне се надявам някой да ми даде някакъв смислен съвет... Има 1 момиче.. ходихме преди 1 година .... беше .. невероятно бях най щасливият човек на земята даваше ми всичко и беше истинска с мен.... така беше поне 1 месец... след това обаче.. почнаха нейните изневери и т.н. но аз прощавах обичах я наистина ... за кратко време успя да вярвам че тя е единствената .... след 3 месеца заедно... скъсахме и това беше всичко тя напрай доста глупости след това които много ме отблъснаха и нямаше как да я погледна даже... през това време съм и казвал .. .че още имам чувства към нея че искам да се върне при мен но от нейна страна... не виждах никакъв интерес.. тя през цялото това време ходеше с 1 момче преди 1 месец скъсаха... 1 година точно са ходели ... от както се разделихме до преди 1 месец.. аз незнаех че са скъсали но... не съм се и надявал на нищо между мен и нея .. и просто тези дни почнахме да си пишем.. тя ми каза че е с друг ама искала и още някакъв ... по точно един от моя клас.. който пък.. е супер бройкаджия и просто като приятел и казах че не заслужава това което ще получи от него.. и само ще съжалява... и вчера както си писахме аз и казах че ще се сабираме в къщи с 1 приятели .. тя ако иска да дойде.. тя се съгласи.. сичко си беше супер .. но почна да се зарибява с един от мойте познати.. което изобщо не ми хареса защото той знае какви са ми чуствата към нея ... и пак... извиках го настрани няколко пъти и му казах .. обесних му като човек... но той продължаваше ... Говорих си и с нея казах и че я обичам казах и че немога без нея питах я дали ще се върне при мен... тя ми отговори че кадето е била не се връщала отново.. моя приятел ми каза.. че била пияна ако съм я искал за една вечер да действам ама аз му обясних че не искам изобщо да спя с нея прекалено много я обичам че да се възползвам просто ей така... излязах навънка говорех с моя приятел разбих 1 прозорец нарязах се целия от яд.. моя приятел ми каза.. не оставяй така нещата вари направи нещо.... аз си влязах пак в къщи ... те пак така... и по 1 време двамата влязаха в тоалетната... и аз откачих почнах да си блъскам главата.. моя приятел ми каза да правя каквото ми идва от вътре ... и вобще да не ми пука за тоя другия защото ми е дошъл в къщата а прави курвенски номера.. аз му казах че немога да му напрая нищо защото просто не съм такъв... болеше ме но ... незнам... но когато 1 ми каза че я видял че е гола вътре откачих.. отворих вратата влязах... фанах го и го потроших от бой... без да искам като удрях него съм ударил и нея... тя припадна... стана дълга и широка ... поредната простотия... сички след това си заминаха тя остана ... да спи в къщи... цяла вечер стоях до нея и я гледах как спи .... просто супер много ме болеше ... че така я обичам... а просто немога да я върна и нищо немога да направя просто... :( Незнам Какво Да Правя от тук нататък... Немога да бъда с друга... :( ако имате някакви съвети давайте защото съм се отчаял напълно ... живота ми няма смисъл без нея ...

Мой човек ти си постъпил много тъпо.На твоето място щях да пребия "приятеля",щом не разбира от дума и не уважава мен и дома ми,после щях да пребия и нея и да я изхвърля,защото извинявай обаче,тя е к*рвичка и няма да бъдеш щастлив с нея.Любовта е илюзия,обичай някоя която заслужава и ще те обича и тя.

MonSitY
06-21-2008, 16:07
прекалено много си направил за нея а тя не те оценява затова най-добре я забрави колкото и да ти е трудно това е най-добрия съвет който мога да ти дам...

Diam0nD
06-21-2008, 17:55
Реших да ви споделя моята дълга и оплетена история... от която не виждам никакъв изход но поне се надявам някой да ми даде някакъв смислен съвет... Има 1 момиче.. ходихме преди 1 година .... беше .. невероятно бях най щасливият човек на земята даваше ми всичко и беше истинска с мен.... така беше поне 1 месец... след това обаче.. почнаха нейните изневери и т.н. но аз прощавах обичах я наистина ... за кратко време успя да вярвам че тя е единствената .... след 3 месеца заедно... скъсахме и това беше всичко тя напрай доста глупости след това които много ме отблъснаха и нямаше как да я погледна даже... през това време съм и казвал .. .че още имам чувства към нея че искам да се върне при мен но от нейна страна... не виждах никакъв интерес.. тя през цялото това време ходеше с 1 момче преди 1 месец скъсаха... 1 година точно са ходели ... от както се разделихме до преди 1 месец.. аз незнаех че са скъсали но... не съм се и надявал на нищо между мен и нея .. и просто тези дни почнахме да си пишем.. тя ми каза че е с друг ама искала и още някакъв ... по точно един от моя клас.. който пък.. е супер бройкаджия и просто като приятел и казах че не заслужава това което ще получи от него.. и само ще съжалява... и вчера както си писахме аз и казах че ще се сабираме в къщи с 1 приятели .. тя ако иска да дойде.. тя се съгласи.. сичко си беше супер .. но почна да се зарибява с един от мойте познати.. което изобщо не ми хареса защото той знае какви са ми чуствата към нея ... и пак... извиках го настрани няколко пъти и му казах .. обесних му като човек... но той продължаваше ... Говорих си и с нея казах и че я обичам казах и че немога без нея питах я дали ще се върне при мен... тя ми отговори че кадето е била не се връщала отново.. моя приятел ми каза.. че била пияна ако съм я искал за една вечер да действам ама аз му обясних че не искам изобщо да спя с нея прекалено много я обичам че да се възползвам просто ей така... излязах навънка говорех с моя приятел разбих 1 прозорец нарязах се целия от яд.. моя приятел ми каза.. не оставяй така нещата вари направи нещо.... аз си влязах пак в къщи ... те пак така... и по 1 време двамата влязаха в тоалетната... и аз откачих почнах да си блъскам главата.. моя приятел ми каза да правя каквото ми идва от вътре ... и вобще да не ми пука за тоя другия защото ми е дошъл в къщата а прави курвенски номера.. аз му казах че немога да му напрая нищо защото просто не съм такъв... болеше ме но ... незнам... но когато 1 ми каза че я видял че е гола вътре откачих.. отворих вратата влязах... фанах го и го потроших от бой... без да искам като удрях него съм ударил и нея... тя припадна... стана дълга и широка ... поредната простотия... сички след това си заминаха тя остана ... да спи в къщи... цяла вечер стоях до нея и я гледах как спи .... просто супер много ме болеше ... че така я обичам... а просто немога да я върна и нищо немога да направя просто... :( Незнам Какво Да Правя от тук нататък... Немога да бъда с друга... :( ако имате някакви съвети давайте защото съм се отчаял напълно ... живота ми няма смисъл без нея ...Моля те човече поправяй си правописните грешки ... не че аз много правилно пиша,ама .... а по темата : знам че е трудно , ама поне опитай да я забравиш ;)

hottie
06-21-2008, 20:33
Не те заслужава и няма нужда да си причиняваш повече болка. А това, което сте си писали последн ов скайп знаеш ли защо е? Защото й харесва да бъде обичана и ти дори и да се отдръпнеш тя пак ще се опита да те "прибере" казвайки, че има някакви чувства към теб. Много внимавай.Тези номерца са ми познати! Просто трябва да продължиш напред и да прекратиш всякакъв контакт с нея - изтрий я от скайпа даже!
Успех!

БЕС
06-21-2008, 22:07
:smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040 :smt040

Chefinkaaa
06-21-2008, 22:21

Ми според мен...тя е няква неосъзната.. не знае какво иска.. до колкото разбрах от историята ти ,че тя е казала че не се връща обратно прия някой.. ся друго го говори.. според мен.. не си губи времето с нея.. само си го пропиляваш.. при това ценното време ии.. за тва време,което отдаваш на нея до сега можеше да си си намерил свястно момиче, което да те обича :) успехи мн .. сигурна съм,че ше си намериш по-добра с момче като теб.. няма начин :)

Mementomori
06-21-2008, 22:23
Добре си постъпил,нека разясни на себе си какво чувства и тогава да говорите,но и да не стане,не се отчайвай,защото навсякъде има победи и загуби,явно и самото момиче е доста объркано,но това не оправдава отношението й към теб!

evil_angel69
06-21-2008, 22:23
несподелената любов боли ;(

ANTIHUMAN
06-22-2008, 00:29
Момчето наистина е влюбено но тва което се случва не може да продължава повече.Пич трябва да я забравиш!Просто тва е единствения начин да се върнеш назад и да продължиш по друга пътека на живота.Наистина супер много ме разчувства! :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

+1 Но мен не ме разчуства!Мен нищо не може да ме разчуства вече!Обичаш я много ,а тя теб не !Тя самата ти е казала: ,,От където идвам там не се връщам!'' извинявай ,но за мене тя е к*рва (като 99% от момичетата в България) . ЗАБРАВИ Я!!!
Ще ти бъде трудно ,но опитай!
УСПЕХ!!!

Krasencety
06-22-2008, 13:38
Тя си играе с теб.Аз се просълзих от историята ти (без майтап) има ужасно много момичета мечтаещи си за момче като теб.Живота си продъжава с нея и без нея :-)

+1 И аз се просълзих :( Много боли от несподелената любов, но живота продължава и без нея! Забрави я! Успех! :)

VinDa
06-22-2008, 14:41
Ти си момче мечта но тя не е за теб, не те заслужава.

Krasencety
06-22-2008, 16:50
несподелената любов боли ;(

+1 :( много боли! :(

5StaR
06-22-2008, 17:34
Пич не ми се вярва, да се навие пак да тръднете, след като си я пратил в нок аут :D :razz: :razz:

Letal
06-22-2008, 19:48
лив йур лайф.... :)

Big_JoJo
06-22-2008, 21:05

Поредното доказателство че трява да ограничаваме любовта си ...няма полза от нея... винаги боли...ДОБРЕ СИ НАПРАВИЛ с тоя нещасник че си му счупил главата.... а колкото до останалото аз не виждам как може да излезеш от тая каша....

Crafter
06-22-2008, 22:31
Слабак. Не момичето ти е виновно, не се успокоявай с коментарите на другите слабаци тук. Ако знаеш с още колко, като нея ще се сблъскаш...
Тя си е чистокръвна, разкрепостена пачавра(ако написаното за нея е вярно) , това ти се е изяснило отдавна, но вината не е нейна, ти сам си се наденал на кола и сега пищиш, като заек на заколение. Не я обичаш, а просто искаш това, което не можеш да имаш - нормална човешка реакция.
Сега вместо да киснеш в море от самосъжаление се стегни, защото никой не обича плужеците.