PDA

View Full Version : Колко?

di4o
06-20-2008, 06:43
Колко лентички кола маска ще ми трябват да се обезкосмя по крака от коляното надолу?
И какви ще ми препоръчате?

П.П.Не ми казвайте с епилатор, течна или твърда кола маска и т.н.Искам с лентички!

pcdollsmimi
06-20-2008, 06:48
E ami az v nikakav sluchai ne ti preporychvam kola maska zashtoto parvoto neshto koeto e che mn boli i vtoroto che sled kola maska krakata ti stavat cherveni smisal ne cherveni tymno emi pochervenqvat vidqh edno momiche koeto si beshe napravilo kola maska na krakata pone pri neq beshe stanalo taka a pri teb dano da ne e !!! UspeH 8)

pcdollsmimi
06-20-2008, 06:49
ami zabravih da ti kaja che shtom s kola maska si rehsil da si gi mahnesh mahni si gi s lentichkite VEET kazvat che sa mn hubavi

di4o
06-20-2008, 06:51
Лентичките Veet съм слушал, че били големи лайна ;)

di4o
06-20-2008, 06:55
Хайде кажете колко ще ми трябват де.

zvezdichkaaa
06-20-2008, 06:55
То и с епилатор ще станат на червени точици,нали се изтръгва косъмчето.Значи на Стреп не се лоши,но ще ти излязат много скъпо към 10лв някъде,понеже самите лентички са скъпички.Предлагам да пробваш на Jankar-Кара евтина е до 1.50.И аз в началото не вярвах,но действа и неболи,колкото с тези на Стреп и останали студени кола маски.Пробвай тези,който ти казах,но да знаеш трябва да опиташ с плат най-добре да го махнеш,защото с тово приложено в опаковката не се получава.Успех :) .

Liar
06-20-2008, 07:29
Стреп,Личия...

Erica
06-20-2008, 07:56
Abe az li ne sym v chas ili stava neshto...Chovekyt e zadal tochno konkreten vypros i e predopredil...che ne go interesuva drugo a se interesuva samo ot vyprosa si i do sega ne vidqh nikoi da mu otgovaria po temata.... :-o

Kym avtora - neznam kolko na broi lentichki shte sa ti neobhodimi....,prosto ne sym polzvala,otkakto se obezkosmevam vinagi e bilo s epilator - taka che nemoga da ti pomogna...Sorry

zvezdichkaaa
06-20-2008, 08:08
Уау Erica ти му помогна изключително много,бе.Нали отговорихме по 1 и нещо са лентичките,дадохме и конкретни марки,но според мен не си струва.По-добре на козметик или Кара.

Erica
06-20-2008, 08:15
Уау Erica ти му помогна изключително много,бе.Нали отговорихме по 1 и нещо са лентичките,дадохме и конкретни марки,но според мен не си струва.По-добре на козметик или Кара.

Az ne sym kazala,che moga da mu pomogna mnogo,no dokolkoto vidqh choveka ne pita za cena i marka , a za broi - kolichestvo...

di4o
06-20-2008, 08:16
Erica е права.
Оправих се вече.Купих си 6 на Taky и използвах само 2 :grin:
Мерси, темата може да я заключите :)

zvezdichkaaa
06-20-2008, 09:01
Erica грешиш в 1вия си пост той попита какви ще му препоръчаме т.е. каква марка.Но все едно,нали вече си е купил.

adizitk1
06-20-2008, 09:58
E ami az v nikakav sluchai ne ti preporychvam kola maska zashtoto parvoto neshto koeto e che mn boli i vtoroto che sled kola maska krakata ti stavat cherveni smisal ne cherveni tymno emi pochervenqvat vidqh edno momiche koeto si beshe napravilo kola maska na krakata pone pri neq beshe stanalo taka a pri teb dano da ne e !!! UspeH 8)
Абе нали и аз си праа коло маска и нщ не ми е ставало никога,никъде.Тва са глупости. :-x

LadyCarameL
06-20-2008, 11:50
Абе нали и аз си праа коло маска и нщ не ми е ставало никога,никъде.Тва са глупости. :-x
Абе я моля ти се,глупости каза.. :? Това че при тебе не се получава така не значи че при всички е така!?Много точно си го описа момичето!Пък и първия път си боли ест.