View Full Version : кАК мИнА ИзПитаАА ?!
great_mari
06-30-2008, 14:10
Оххх мен пък друго ме тревожи,на изпита по български си бях записала на черновата кои задачи трябва да си прегледам пак,че отначало не се бях сетила и след това ги задрасках...обаче все пак са на видимо място и сигурно ще си помислят,че съм подсказвяала на някого ( пък специлано това не беше така)..макар че да ,имаше едно момиче зад мен и 1-2 отговора ги посверихме ,ама ... :(
аз също бях направила така..написах си задачите,които не съм решила и след това ги задрасках..дано да не се приеме за зна или подсказване.. :(
И аз ги задрасках. ;)
Спокойно, аз ако бях проверяваща, щях да си помисля, че детето е налучквало на някоя задача и това са били опитите му. А и моите квесторки ми разгледаха листите, за да ги преброят, видяха и това, но нищо не казаха, а преди това дрънкаха за цветенцата, къщичките и пр. :P
Това са просто числа и нищо, ама нищо не им пречи да влизат в изчисленията. :P
Ами аз бях написала например "7,21-?" :-#
Оле хора стигаа,взех да се притеснявам,че ще ми анулират и двете работии :shock: :shock: :shock: :shock: Аз си писах отговорите на черновите,защото така ни казаха квесторите - да не пишем направо на листата за отговори а първо на черновите :cry:
ludo_momiche
06-30-2008, 14:23
Аз пък си ги отбелязвах с моливени точки и след това по мат ги трих..Споко,и аз много се притеснявам,ама стискам палци.
LovePoisoned
06-30-2008, 14:53
Както някой каза по-нагоре - и квесторите са хора.
А и great_mari, това с въпросителните би допълнило моята история така: налучкваш отговора на някоя задача и слагаш въпросителната като означение, че трябва да провериш дадената възможност. :grin:
Пък и те надали ще гледат задачите, проверявайки тестовете... Или само математици ги проверяват? :shock: Надали. Тест е. И аз мога да проверявам даже.
ludo_momiche
06-30-2008, 14:55
А и great_mari, това с въпросителните би допълнило моята история така: налучкваш отговора на някоя задача и слагаш въпросителната като означение, че трябва да провериш дадената възможност. :grin:
Пък и те надали ще гледат задачите, проверявайки тестовете... Или само математици ги проверяват? :shock: Надали. Тест е. И аз мога да проверявам даже.
Ми тогава защо въобще ги събират? :shock:
LovePoisoned
06-30-2008, 15:03
Ми тогава защо въобще ги събират? :shock:
Според мен е за това, колкото да видят, че си смятал. Защото един евентуален празен лист би изглеждал повече от съмнителен. :razz: Надали ще тръгнат като по контролни да търсят решението на всяка една отделна задача (макар че аз инстинктивно си ги номерирах :D ), за тях ще е достатъчно, че има числа, чертежи, сметки.. :D
Сигурно ще е така.
ludo_momiche
06-30-2008, 15:09
Чертежи?/ Божеее...Аз първо,че досега говорех за изпита по български и второ..аз обикновено след състезание излизам с един лист,на който във всевъзможно посоки,цветове и големини букви съм си драскала ала-бала некфи сметчици..
LovePoisoned
06-30-2008, 15:16
Аз пък говорех за математиката. :Д
Dori da ste predali prazen list(po matematika) nqmat pravo da vi anulirat rabotata tui kato moje da ste rabotili po knijkata a nqma kak da razberat dali tova e taka takache dori vsichko da ste nauchkali na onche bonche bez da drasnete edin red shte vi go zachetat za reshenie :P :P :P Spox
ludo_momiche
06-30-2008, 18:00
Блажени да са верващите..Дано,дано!
great_mari
06-30-2008, 18:01
Dori da ste predali prazen list(po matematika) nqmat pravo da vi anulirat rabotata tui kato moje da ste rabotili po knijkata a nqma kak da razberat dali tova e taka takache dori vsichko da ste nauchkali na onche bonche bez da drasnete edin red shte vi go zachetat za reshenie :P :P :P Spox
ама аз говорех за това,че съм си писала отговорите на черновата :( :-o :booooomb:
ама аз говорех за това,че съм си писала отговорите на черновата :( :-o :booooomb:
Emi 100% ti garantiram che nqma da ima nikakuv problem to cqla Bg si gi e pisala na chernovata tui kato v povecheto u-shte kvestorite sa kazali che ne moje da se pishe v knijkata
хуах то остана да има накрая 2-ма 3-ма човека с неанулирани работи :D :D :D аз обаче се притесняваме за оше едно нещо там къето по математика имаше една задча за работници и седмици ( със свободен отговор ) писах не само 5 а " 5 седм. " кво ще стане ???;/
great_mari
07-01-2008, 06:54
хуах то остана да има накрая 2-ма 3-ма човека с неанулирани работи :D :D :D аз обаче се притесняваме за оше едно нещо там къето по математика имаше една задча за работници и седмици ( със свободен отговор ) писах не само 5 а " 5 седм. " кво ще стане ???;/
нищо,аз също така писах.Според мен това няма значение и ще я зачетат :)
о дано да я зачетата щото -3 точки ще ми дойде зле ..... пък като ги знам тия от мон сигурно ще кажат за най малкото нещо ГРЕШКААААААА :D :D
ludo_momiche
07-01-2008, 08:08
[quote=MirCa]хуах то остана да има накрая 2-ма 3-ма човека с неанулирани работи :D :D :D аз обаче се притесняваме за оше едно нещо там къето по математика имаше една задча за работници и седмици ( със свободен отговор ) писах не само 5 а " 5 седм. " кво ще стане ???;/
о дано да я зачетата щото -3 точки ще ми дойде зле ..... пък като ги знам тия от мон сигурно ще кажат за най малкото нещо ГРЕШКААААААА :D :D[/qu
OMГ,то тогава аз вече съм сигурна,че ще съм с анулирана работа...всичко за което писахте и аз съм го правила...аз на повечето задачи с отворен отговор отзад писах там мерната еденица или в зависимост какво търсят,баси и това е грешкааааа? Ще почина,честно. Вече се съмнявам ,че на този изпит, ще имам дори 2ка...а имах 5. :shock:
о дано да я зачетата щото -3 точки ще ми дойде зле ..... пък като ги знам тия от мон сигурно ще кажат за най малкото нещо ГРЕШКААААААА :D :D
OMГ,то тогава аз вече съм сигурна,че ще съм с анулирана работа...всичко за което писахте и аз съм го правила...аз на повечето задачи с отворен отговор отзад писах там мерната еденица или в зависимост какво търсят,баси и това е грешкааааа? Ще почина,честно. Вече се съмнявам ,че на този изпит, ще имам дори 2ка...а имах 5. :shock:
:cry: :cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry::cry: :cry::cry::cry::cry:
мисля.че твърде много се притесняваме ..... ще видим на кой му е анулирана работата .......:((( ....оххх тия мон направо сасипват психиката на учениците
ludo_momiche
07-01-2008, 08:16
Абсолютно вярно! ще се побъркам сега повече,отколкото преди изпита. Тогава бях спокойна и оравновесена,пък сега ще се гръмна преди да вляза където и да било.
ем дпоред мен преразказа беше много лесен теста беше лесен също аз се надявам на пет утре или др ден ше видиме кво сме напр :razz: 8) :P
незнам дали въобще ще останат ученици преди д си видят резултатите обче....всички ще са с пръснати глави или резнати вени xD :-D
ludo_momiche
07-01-2008, 08:37
:lol: :lol: :lol: точно...
А иначе аз се извинявам, отдалечила съм се от темата явно,аз до сега за математика говоря...ама кой знае пък накрая какво ще излезе и по БЕЛ...
lisi4ety
07-19-2008, 09:20
Много амбиции!!!!
стува ми се, че ще има и много разочаровани.
"много беше лесно " :D "преразказа беше елементарен" :D
"доста добре се справих" :D
Ама аз със сигурност по български не съм казала напразно, че беше много лесно 8)
И на двата изпита квесторите бяха неориантирани,но важното е че си минах изпитите и ме приеха,където исках. :)
*Take me away*
07-21-2008, 13:44
И на двата изпита квесторите бяха неориантирани,но важното е че си минах изпитите и ме приеха,където исках. :)
И при мен се случи така :grin: много се кефя
BITCH_FROM_HELL
07-21-2008, 13:49
изпитите бяха супер квесторите също и оценките :):):)