View Full Version : Петна от изкуствен тен...
pcdollsbmagi
06-20-2008, 11:06
Та Значи купих си препарат Дав за изкуствен тен,горе-долу на краката е добре,о на самото ходило и по прастите на краката също има и стои много грозно,ама много..
Някой знае ли как мога да махна тези петна по най-бързия начин
СПЕШНО Е! :-o :-o :-o
Чувала съм, че помага да се намажеш с оцет и да търкаш. Не знам дали действа, но нищо не губиш да опиташ. Късмет ;)
angelcheeee_93
06-20-2008, 11:13
spri da go izpolzva6 togava!
pcdollsbmagi
06-20-2008, 11:20
Ами на мен по прницип ми харесва тена,който се получава,защото не съм и беличка,но само петната са ми проблем
ще опитам това с оцета,ако някой знае нещо друго,ще е от полза
чувала съм,че става и с ексфолиант.....
Става с време....като спреш да го използвош,всичко ще е ок :?
TheNewReligion
06-20-2008, 19:14
Абе , много ми е интересно : защо се мажете с боклуци, като можете да се заредите с литър плажно масло и да отидете на плаж ? :-o :?
VilleBaby
06-20-2008, 19:20
аз също си взех такъв крем за изкуствен тен , но не на дав ам е страшно як...станаха ми няколко петна и ето решението...отиваш няколко пъти на сулариум да ти се изравни тена :grin:
Единствения лосион от този тип, от който съм доволна е този на Гарниер(Sun-Kissed Skin). Потъмняването е много леко, но за сметка на това е равномерно, естествено, не оставя петна и хидратира супер. А за петната както казаха със спирт би трябвало да стане. :)
sexy_sladuranka___
06-21-2008, 06:23
Влизаш като мене с една хавлия в банята и си и търкаш
Аз имам такъв лосион на Eveline и е много хубав, до сега нито веднъж не съм станала на петна ... Иначе ми казаха, че петната се махали със сок от лимон (не съм пробвала и не знам дали действа) ...
preichetoy
06-21-2008, 08:15
Със спирт ще се махнат.
_FaShIoN_
06-21-2008, 09:20
С нищо не можеш да го махнеш,просто ще чакаш след някъде около половин година да се махне само....майка ми преди време беше направила същата грешка,да се маже с такива кремове за изкуствен тен и целите и крака бяха станали на такива точни,някои по-бели,други по-тъмно и беше много грозно,но с нищо не се маха.... :)
sandalki_ot_mola
06-21-2008, 11:01
Пробваи с ексволиант :)
sladur4etyYy
06-21-2008, 11:13
лелее една фр веднъж как се беше обезобразила с 1 автобронзант... :D цялата беше на петна. за няколко дена и усилено миене с вода й се махнаха