View Full Version : За русенци и електрото...
bitanem_25.05
06-20-2008, 14:35
Здравейте на всички от Русе. :-)
Съжалявам,ако темата ви се струва излишна,но наистина ми е много важно да науча долу-горе колко бал трябва за електрото?
Ако някой има представа моля да каже. :(
П.С.Ще кандидатствам след 7-ми клас...
Успехът ми от дипломата е 6 по математика и 6 по български,но от изпита по български се очаква да имам 5.
Мерси на всички. :)
ОМГ аз си мисля, че за електрото като стил в музката имаш предвид
...
UnaBletoLoVeU
06-20-2008, 17:18
Електрото е зад Била
bitanem_25.05
06-20-2008, 17:20
Електрото е зад Била
8-) Мда знам на 15минути път ми е.
Но друго ме интересуваше... :D
UnaBletoLoVeU
06-20-2008, 17:23
Оле ти това за бала сега ли го добави или аз съм си все още в полу или направо изцяло сънено състояние. :shock:
Извинявай за горното мнение...
А за бала не мисля, че ти трябва много висок...все пак е техникум...ще влезеш, ако по математика имаш 4, пък може и с тройка даже...предполагам.
За МГ щом е 28 (което май въобще не е много) си прави сметката какво ще е за електрото ;)
bitanem_25.05
06-20-2008, 17:25
Оле ти сега това за бала ли го добави или аз съм си все още в полу или направо изцяло сънено състояние. :shock:
А за бала не мисля, че ти трябва много висок...все пак е техникум...ще влезеш, ако по математика имаш 4, пък може и с тройка даже...предполагам.
За МГ щом е 28 (което май въобще не е много) си прави сметката какво ще е за електрото ;)
Ами не съм променяла мнението си. :)
Не се тревожи аз дори когато не съм сънена съм по зле... :D :oops:
Но да знаеш колко ме зарадва :grin: леле много ти благодаря,наистина много! :-)
UnaBletoLoVeU
06-20-2008, 17:26
Оле ти сега това за бала ли го добави или аз съм си все още в полу или направо изцяло сънено състояние. :shock:
Ами не съм променяла мнението си. :)
Не се тревожи аз дори когато не съм сънена съм по зле... :D :oops:
Но да знаеш колко ме зарадва :grin: леле много ти благодаря,наистина много! :-)
За нищо :)
Ще те приемат. Има доста хора от моя клас, които са били приети с 5-ци на изпита и 6-ци от дипломата. Беше преди 2 години де, но мисля че и сега е горе-долу същото.
Ако ще кандидатстваш в модулната ли ще искаш или нормална?
bitanem_25.05
06-20-2008, 18:02
Леле хора много ме радвате,тъкмо да ми стане тъпо заради петицата по БЕЛ.
Дано да сте прави дано...
Много ви благодаря отново и на двете :-)
Edit:Можеш ли да ми кажеш нещо повече за тези-модулна и норлмана,че на мене много хора ми говориха,но нищо не съм разбрала явно. :D
Нормалната си е "е", модулната "ж". При модулната по специалните предмети правиш тестове (обикновено дават 100-200 страници да научиш от учебника за 1 тест), ако не ги вземеш - нещо като поправителен тест, ако и него не издържиш- на изпит. Тази година доста двойки имаше (в 9-ти клас, най-вече). Специалните предмети са от 9-ти. Като цяло "е" паралелките са с по-голям авторитет, освен това, имаш шанс да ти преподава Стоянова по английски, която е една от най-добрите в Русе, а първата година с по 13 часа на седмица, ако си при нея, няма начин да не научиш езика... (предава на "е" паралелките). Иначе съм "Е" клас и не знам много за "Ж", повече информация в понеделник, ако искаш...
bitanem_25.05
06-20-2008, 18:16
Нормалната си е "е", модулната "ж". При модулната по специалните предмети правиш тестове, ако не ги вземеш - нещо като поправителен тест, ако и него не издържиш- на изпит. Тази година доста двойки имаше (в 9-ти клас, най-вече). Специалните предмети са от 9-ти. Като цяло "е" паралелките са с по-голям авторитет, освен това, имаш шанс да ти преподава Стоянова по английски, която е една от най-добрите в Русе, а първата година с по 13 часа на седмица, ако си при нея, няма начин да не научиш езика... (предава на "е" паралелките). Иначе съм "Е" клас и не знам много за ж, повече информация в понеделник, ако искаш...
Страхотна си мерси много много :-)
Всичко,което ми кажеш ще ми е от полза,смятам да се вслушам във всички съвети,които ми дадеш. :oops:
А ти кой клас си там? :)
9 Е
П.С. Споменаха Била... вярно, много си е удобна, особено с тия цени в лавката :-D
bitanem_25.05
06-20-2008, 18:20
9 Е
Ами като гледам всичко написано,май ще искам ''е'',даже не май ами със сигурност. 8-)
Стискайте палци да успея да вляза и на 15 септември да се видим. :D 8)
Благодаря ти много отново,страшно полезна ми беше,вече знам какво да правя.
:smt003 :mrgreen:
plamenka
06-22-2008, 19:09
С теб споделяме една съдба явно :D И аз сега ще кандидатствам /не в електроно, но все пак ;) /. Чувала съм, че тази госпожа Стоянова наистина била една от най-добрите по английски. Пожелавам ти късмет и дано да те приемат. Да се похвалиш! ;)
bitanem_25.05
06-22-2008, 19:17
С теб споделяме една съдба явно :D И аз сега ще кандидатствам /не в електроно, но все пак ;) /. Чувала съм, че тази госпожа Стоянова наистина била една от най-добрите по английски. Пожелавам ти късмет и дано да те приемат. Да се похвалиш! ;)
Мерси много! :-)
Непременно ще пиша дали са ме приели(ох,дано!) :grin:
Успех на изпита по математика и дано и теб те приемат където си си намислила. :-) :)
shweppsy
06-22-2008, 21:09
ima sait za rusenci
tam moe da pita6 .
LiLGrizzly
06-22-2008, 21:29
i az sq 6te kandidatsvam i mislq da pi6a.. elektroto kato 2-ro jelanie !
na4i 6te imame test sas 100-200 stranici i 6te ostana ako ne go zemaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: ?
tfa ne sa li go premahnali ?
bitanem_25.05 ti f koq staq si po maths ?
Като прочетох заглавието, си помислих че нещо проблеми с тока имаш :D :D :d :D :D :razz: :razz:
bitanem_25.05
06-23-2008, 10:36
i az sq 6te kandidatsvam i mislq da pi6a.. elektroto kato 2-ro jelanie !
na4i 6te imame test sas 100-200 stranici i 6te ostana ako ne go zemaaaaaaaa :shock: :shock: :shock: ?
tfa ne sa li go premahnali ?
bitanem_25.05 ti f koq staq si po maths ?
Изпита ми по математика е във Възраждане,стая В-54. :P
Ще имаш тест със 100-200 страници,ако избереш модулна паралелка.
bitanem_25.05
06-23-2008, 10:38
Като прочетох заглавието, си помислих че нещо проблеми с тока имаш :D :D :d :D :D :razz: :razz:
:lol: :lol: :lol: Де да беше така,но проблема е доста по-сериозен. 8-)
LiLGrizzly
06-25-2008, 17:15
ko 6e re4e modulna paralelka ? :D az iskam s komputari :D