Влез

View Full Version : Продължението

ikillyou
06-20-2008, 16:08
Ако някой просто иска от Любопитство да удари един комент.
Така почна:
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?p=3160622#3160622

Така продължи:

Ми в общи линии тя тръгна с друг да ме забрави ( за мен тъпотия за вас незнам не го разбирам това). тя ми каза 2-3 дена след последната ни среща че е тръгнала с него ( макар че аз вече знаех ахха ). Не ми стана приятно и не казах супер но го приех.... само че после дойде 2ра фаза ... след като тя си има нов приятел малко и е било кофти като излиза компанията да съм и аз там и новия фен. само че това не го приех и се натресох на едно кафе ама като метеор паднах на което се бяха уговорили един човек от компанията сметна като мене че е тъпо тва и се нави да ми каже каде и кога. след като се напрах на ударен да остана ли да не остана ли всички единодушно казаха остани ( нормално все пак приятели ). останах и си беше нормално кафе лафихме си сичко ток дори си лафих с новия и френд чисто приятелски отношения но тя след като аз седнах на масата не го докосна тои на 2 пати искаше да я прегърни тя се дръпна и ми стана супер гадно за него....както и да е тръгнах си след известно време тя след мене и тя си тръгнала ония бум паника да не е с мене ( тва като го разбрах напрао 3та глуха паднах) и днеска (това другото се случи вчера) та днеска се изнервих и директно уредих кафе със сички френдове и бифшата (без новия и френд). само че биФшата дойде по късно и аз поговорих с компанията и ги помолих да извикат новия пич в кафето след като биФшата доиди и те да се пръждосат . така и стана тя доиде след 15 мин всички си трагнаха обадихме се на пича да кацне . след като доиде остана малко попарен ама щото аз не си играя на шикълки директно ги почнах и 2мата обясних му че искам да е тука и тя да реши какво иска мен или него право в очите за да спрат лайняните историй . почна се и 2мата мълчаха като чучела бифшата едва и стигнаха цигарите тоз новия малко му се видя кафето едва издържа . както и да е говорихме ( аз най вече ) накрая тя започна да ми говори как никога нямало да ме забрави а-у незнам си кво аз тогава я резнах малко тъпо и и казах "Име и толкос" . тя избра него не ми стана приятно найстина все пак я обичам сърцето ми казва с нея разума- не както и да е трагнах си да ги оставя се насладят един на друг. на трагване тоз новия и френд имам чувството че ше умре от кеф хаха зе да ме здрависва а-у супер щастлив беше на фона на държанието му преди това. Както и да е станах и си тръгнах за към нас кофти ми стана но пък мисля че така ще е по добре и за 2ма ни обичам я да знам какво е да обичаш но мисля че така е по добре и за мен и за нея. ( А вие как смятате) след това ударих един телефон да кажа на компанията те държааха да знаят и ми казаха че са били почти сигурни че ще избере него (както и аз бях почти сигурен за това).
е вече го превъзмогнах . малко ми стана странно после като всички ми казват ( и аз съм на тва мение) че те не са един за друг че няма да е кой зна каква връзка и колко дълга ( а те наистина ама наистина .... незнам защо него пич е ама не нейния) и се зачудих като се разделят ако ме потръси какво ще направя... дано да не е нещо тъпо:)
Хе това е края на моя Филм/Драма дано изгубите неква минута тука ако ви се пиши ударите един коментар :)

Grozen1010
06-20-2008, 17:13
и колко време го писа това?

Naman07
06-20-2008, 17:26
Еми направил си всичко,което може да се иска от теб в случая.Тя е направила пък своя избор и ти трябва да се примириш с него.Карай да върви.Успех ти желая :) и горе главата.

ANTIHUMAN
06-20-2008, 18:17
Спокойно ще скъсат .Няма нищо вечно на този свят!
П.П. На колко години си?

keep_smiling
06-20-2008, 18:29
ех.. хич не обичам да го казвам, но всяко нещо си има край... надявам се да са ви останали само хубави спомени (като изключим несигурните историики) все пак сте били много време заедно (за мене такова нещо не мога да си представя, а и малко хора го постигат на тази възраст) тя самата ти е казала, че няма да те забрави и повярвай ми рядко се срещат хора като тебе ;) от тука нататъка само усмивки и в очакване на още вълнуващи моменти:) :wink:

pasii_sladuranata
06-20-2008, 18:38
съжелявам мързи ме да чета :oops: 8)

Erica
06-20-2008, 19:09
Е браво - постъпил си като пич!Моите поздравления!!!Наистина малко са хората,които не се занимават с глупости и постъпват като теб - Супер!!!
Немога да ти кажа ще се разделят ли,ще те потърси ли отново - това само с времето ще си проличи...Единственото което ти остава в този момент е да приемеш решението и и да се опиташ да я забравиш и да се радваш за нея!Трудно е тежко е,но животът продължава.

cinderella_gugutka
06-20-2008, 19:23
аз смятам 4е не е трябвало пред нейния пр да я караш да избира.ся е мн кофти положението.аз ако бях на теб нямаше да мога да я погледна пове4е...забрави го това моми4е.нищо пове4е не можеш да направиш :? :(

MonSitY
06-21-2008, 16:25
ама много дълго вее :shock:

ikillyou
06-25-2008, 16:09
само за протокола събрахме се пак аххаха .... но комент просто