Влез

View Full Version : Проблем с една приятелка

guest3
06-21-2008, 08:02
Здравейте, момичета и момчета :)
Имам един малък проблем.

Значи имам едно момиче, с което сме мнооого добри приятели. Дори тя е сред най-добрите ми приятели, аз на нея - също.
Проблемът идва от това, че преди около година и половина аз се опитах да направя една крачка пред приятелството - така де - да тръгнем. Обаче тя отказа.

Доскоро се бъзикахме с едно познато момче - за външен вид и такива работи. Сега, обаче, тя започва да ми обяснява колко много го харесва. После ми казва, че се шегува и продължава. Наистина, вече изгубих нишката кога се шегува и кога - не. Според мен не го харесва, а само се забавлява по този начин.

Притеснява ме, обаче това, че май ме кара да ревнувам. А на мен ми личи. Освен това, тя знае, че я харесвам.

И сега някак си, бе зда искам, започнах да се държа на дистанция от нея. Не знам защо... И се чувствам гадно, защото сме много добри приятели, както казах, но ми е гадно ако наистина се опитва да ме кара да ревнувам.

Благодаря на всички, които стигнаха до тук.
Очаквам идеи и благодаря предварително :)

MostHated
06-21-2008, 08:31
спокойно бе! само те карада ревнуваш... иска вече действия, така че... действай!

mrssmith
06-21-2008, 08:40
Може би и двамата не ви харесва-просто се забалвява. Момичетата обичат да чувстват,че са харесвани и ревнувани,затова често ги прават тея глупости. :? Добре си постъпил,като си се дистанцирал,според мен. Изчакай сега тя да те потърси и според начина,по който ще го направи,ще разбереш какво иска от теб. 8-)

hanovete
06-21-2008, 08:44
момичетата искат да седиш и да им се молиш и искат да се чувстват желани нищо повече,само и само за да си нахранат егото -тъй че добре правиш като се дистанцираш

fall_out_girl
06-21-2008, 08:49
Ами съвсем нормално е за момичетата това...Те искат да се чувстват харесвани от колкото може повече момчета...

guest3
06-21-2008, 09:17
мерси много на всички до сега :)

JaDnI_UsTnI4kI_{P}
06-21-2008, 10:24
Ако го прави нарочно-значи те харесва :P

Boyd
06-21-2008, 11:09
И аз имам доста близка приятелка, с която сме говорили на тая тема, но нищо не сме предприемали. Значи проблема според мен се върти около това не говорене помежду ви. Защо не обсъдите тая тема както се предполага за добре, за да разбереш и ти и тя какво ще става? Това с дистанцирането според мен е глупаво, защото щом казваш, че ти е добра приятелка, значи не трябва да я пренебрегваш независимо какво прави. Все пак сте приятели, а не познати.
Просто искай от нея да поговорите за това и я питай точно каквото се опасяваш. Например дали се шегува за онези неща, които спомена; дали го прави, за да ревнуваш; дали тя има чувства и т.н.

П.П. И това не е проблем.