View Full Version : Не мога да си намеря приятели. Коя зодия ми пасва?
pomo6tplz
06-21-2008, 14:38
значи имам доста приатели и към 3-4 д които споделиам сишко но винаги съм се натискал да си намериа още и още но е доста трудно да си намериш добри пиратели.въпреки това един мои френдчо ми каза цхе сичките му наи наи наи добри приатели били водолеи защото водолеите се разбирали със девите.аз съм лъв и се чудя моите 3 наи добри приатели са съответно скорпион скорпион и риби .та въпроса ми е да ми препоръчате някоя зодиа която пасва с мояата като риби и скорпион примерно
т.7
krem4et0
LostInMe
06-21-2008, 14:39
Тва с зодиите е само внушение :D
bitanem_25.05
06-21-2008, 15:11
Ти си идиот... :-x
Спри да пускаш тъпи нечетливи теми!!!!!
А и между другото сегашното ми гадже е водолей,а бившото дева и определено не се разбират добре. :D 8-)
Sunny_stz
06-21-2008, 15:34
Ami po princip az sum imala dosta zadulbo4eni otno6eniq s vezni,az sum vodolei.Vuzdushnite zodii se razbirat po mejdu si.Te se razbirat su6to s ognenite...streleca nai-ve4e..:) Abe to tva sus zodiite e otnositelno..Ima bezbroi harakteri..nqma 4ovek koito da e s rto4en harakter na vodoleq primerno...Ima si ascedenti,4erna luna i drugi...
LostInMe
06-21-2008, 15:38
а козирог с кой се разбира :lol:
Тва със зодиите е голяма глупост... аз съм жидо доказателство - водолей и се разбирам с всякакви зодии
vesito13
06-22-2008, 06:52
значи имам доста приатели и към 3-4 д които споделиам сишко но винаги съм се натискал да си намериа още и още но е доста трудно да си намериш добри пиратели.въпреки това един мои френдчо ми каза цхе сичките му наи наи наи добри приатели били водолеи защото водолеите се разбирали със девите.аз съм лъв и се чудя моите 3 наи добри приатели са съответно скорпион скорпион и риби .та въпроса ми е да ми препоръчате някоя зодиа която пасва с мояата като риби и скорпион примерноАз съм лъв и никога не съм имала по-близки хора риби или скорпион . Аз се разбирам добре с всички зодии , това изцяло зависи от човека не от зодията му :?
sunset_light
06-23-2008, 10:06
Аз съм телец,ама много много не вярвам на зодиите ,зависи от характера на човека,говорят ,че телец и телец не могат да бъдат приятели ,а аз имам много близки приятели които са телци. :-D
Glamoroussss
06-23-2008, 10:09
ох..и според мен е глупост това със зодиите...майка ми и баща ми са лъв и скорпион,а са женени от 16 години :D
FunkyFresh
06-23-2008, 12:16
Има нещо вярно за зодийте, но не мисля че това трябва да е критерий по който да си избираш приятели :? Аз съм близнаци и са ми казвали, че не се разбирам със стрелци, което за мое учудване е напълно вярно! :-D
хах ... аз съм Водолей и да ти кажа, че една от зодиите, с които най-трудно се разбирам е Дева ... Въпреки, че може да е просто съвпадение ...
*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
06-23-2008, 13:56
рибите се разбират идеално с РАК и друга риба
LovePoisoned
06-23-2008, 14:18
^ Риби със Скорпиони също се имат!
Аз като Стрелец отговарям на един детайл, който откривам на немалко места :D - разбирам се с всички знаци. :grin: :) Но най-много с Овни, Водолеи, Лъвове, Везни, Близнаци.. и айде, да не ги изреждам всички, че става повторение. :razz:
WaterLilly
06-23-2008, 14:50
Боже, кой може да ги повярва тия глупости? И научете се най-после, че се пише зодиИ!!! :x
strangezone
06-23-2008, 14:54
:shock: :shock: :shock: КОЛКО ТЪПИ ХОРА ИМА В ТАЯ ДЪРЖАВА?!?!?!?!?!??!?
eveto_xx
06-24-2008, 09:20
значи имам доста приатели и към 3-4 д които споделиам сишко но винаги съм се натискал да си намериа още и още но е доста трудно да си намериш добри пиратели.въпреки това един мои френдчо ми каза цхе сичките му наи наи наи добри приатели били водолеи защото водолеите се разбирали със девите.аз съм лъв и се чудя моите 3 наи добри приатели са съответно скорпион скорпион и риби .та въпроса ми е да ми препоръчате някоя зодиа която пасва с мояата като риби и скорпион примерно
това със зодиите е пълна дивотия, но щом се разбираш с риби и скорпиони , значи трябва да се разбираш и с раци..така съм чувала де :) Иначе аз съм скорпион, но със лъвове не се понасям, със двете ми съквартирантки щяхме да се изтрепеме тази година, и двете са лъвове...
Thoughtless
06-24-2008, 15:45
...
Това са суеверия.. зодията няма значение, всичко зависи от човека.
Трябва да се радваш, че имаш 3-4 истински приятели, защото има хора, които нямат нито един..
ПП: едва успях да прочета темата!~ :shock:
Аз не съм я чел. :grin:
Най-тъпата тема, коqто нqкой може да пусне :-x Ебати
nefchi_bs
06-24-2008, 16:08
Ако се намери някой да ми преведе неграмотното ти съчинение мойе и да ти отговоря нещо И ПОМОЩ СЕ ПИШЕ СЪС "Щ"!!!