View Full Version : истината е 4е го оби4ам с цялото си сърце
cinderella_gugutka
06-21-2008, 19:26
в момента седя пред компа ,слушам любимата му песен и пла4а....истината е 4е го оби4ам с цялото си сърце и в момента бих дала вси4ко да го видя,прегърна и да му кажа 4е съжалявам за вси4ко...4е го искам пове4е от вси4ко...нараних го защото си го заслужаваше до някаква степен но сега осъзнавам 4е независимо от вси4ко не мога без него :cry: независимо от това 4е ме е наранявал страшно мн от нищо друго не може да ме боли пове4е от това да го гледам а да не мога да съм с него.простоооо,толкова ме боли 4е..........незн :cry: иска ми се да имаше хап4е за тази болка...искаше ми се от любовта да не боли толкова,защото не мога пове4е :cry:
Nefarian
06-21-2008, 19:30
Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количества
Lord_Of_The_Night
06-21-2008, 19:38
в момента седя пред компа ,слушам любимата му песен и пла4а....истината е 4е го оби4ам с цялото си сърце и в момента бих дала вси4ко да го видя,прегърна и да му кажа 4е съжалявам за вси4ко...4е го искам пове4е от вси4ко...нараних го защото си го заслужаваше до някаква степен но сега осъзнавам 4е независимо от вси4ко не мога без него :cry: независимо от това 4е ме е наранявал страшно мн от нищо друго не може да ме боли пове4е от това да го гледам а да не мога да съм с него.простоооо,толкова ме боли 4е..........незн :cry: иска ми се да имаше хап4е за тази болка...искаше ми се от любовта да не боли толкова,защото не мога пове4е :cry:
Еми ако искаш,въпреки че не си длъжна кажи за какво става въпрос,за да можем да ти помогнем.Иначе винаги в любовта си има както добри така и лоши моменти,това е живота,на всеки му се иска винаги сичко да е розово,ама не е устотроен така живота.Радвай се на живота,не се депресай толкова,просто не си заслужава.
m3ch3ncee
06-21-2008, 19:43
Какво да се прави-живота е гаден!!! :o
VinDiesel
06-21-2008, 19:50
Това го кажи на него не на нас :)
pasii_sladuranata
06-21-2008, 19:58
така е кажи му всичко това и можеби всичко ще се оправи ;)
Nefarian
06-21-2008, 20:00
Какво да се прави-живота е гаден!!! :o
Като е гаден - ножа и бай-бай
Все едно са моите милси,абсолютно.Знам колко е гадно и за съжаление няма хапче за това,само времето може да помогне. :cry:
Моят съвет е да не седиш и да ревеш,а или да го спечелиш отново,или да се примириш и да продължиш напред :smt056
MostHated
06-21-2008, 20:33
]Моят съвет е да не седиш и да ревеш,а или да го спечелиш отново,или да се примириш и да продължиш напред :smt056
+1
Still1ME1Still1HERE
06-21-2008, 20:48
Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количестваАлкохол на хапчета?Дееба тея японци...
От алкохола(в какъвто и да е вид) не помага в тея случаи.
Иначе хапче има-ексази.Не съм го пробвал,но знам че действа(уикпедиа)
При това си има логично обяснение за това.Увеличава отделянето на хормана на щастието(мисля,че бяха ендрофините) и те кара да мислиш само за готини неща и да се чувстваш добре :) 8)
Nefarian
06-21-2008, 20:58
Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количестваАлкохол на хапчета?Дееба тея японци...
Иначе хапче има-ексази.Не съм го пробвал,но знам че действа(уикпедиа)
При това си има логично обяснение за това.Увеличава отделянето на хормана на щастието(мисля,че бяха ендрофините) и те кара да мислиш само за готини неща и да се чувстваш добре :) 8)
Съкваш.. това е метафора-иначе за екстазито съм съгласен
Still1ME1Still1HERE
06-21-2008, 21:02
[quote=LastWarrior]Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количестваАлкохол на хапчета?Дееба тея японци...
Съкваш.. това е метафора-иначе за екстазито съм съгласенАй сиктир :shock: Не думай :shock: Верно ли няма алкохол на хапчета?Дееба тея японци...
MiMcHeToOo
06-21-2008, 22:38
Хапче има - алкохолът, но трябва да се приема редовно и в големи количества
Дойдохме си на думата! ;)
Marianella
06-22-2008, 00:29
Тийнейджърски трепети какво да кажа.Като чета повечето теми тука и се сещам за мене ,когато бях на 16....спокойно отминава.На тия простотии и любови ще се смееш след няколко години :grin: :grin:
Whisper_to_me
06-22-2008, 07:18
Познато ми е... И аз съм така през повечето време.. Остава надеждата, че нещата ще отминат по-бързо или ще се променят към по-добро(Тя е минимална, както и възможността!) Надявам се да срещнеш някого, който ще ти помогне да преодолееш тази празнина и да забравиш тези гадни меланхолични моменти :-)
Мило момиче, веднъж след като осмислиш това, че незаменими хора НЯМА животът ти ще стане много, много по - лесен. Ако подходиш с инат към ситуацията, ако си повтаряш как той няма да е последния, ако мислиш позитивно... всичко ще е наред! На мен ми бяха нужни 5 дни за да загърбя 8 месеца. Щом аз мога - можеш и ти!
cinderella_gugutka
06-22-2008, 09:05
мерси страшно мн за съветите :-) ще се опитам да си го върна-ако не успея мисля 4е ще се сравя(без екстази :-D ,но алкохола може и да опитам) :)
miminkaa
06-24-2008, 21:21
Naistina e mn gadno... Moqta istoriq e podobna.. no ne slu6am lubimata mu pesen a tazi koqto slu6ahme kogato bqhme zaedno,.... :smt056 Nai lo6oto v edna vraska kogato se razdelqt sa spomenite...No po nqkoga ti ostavat samo te... Kazvat 4e vremeto lekuva bolkata..no dano e taka...
vij.. jivota naistina ponqkoga e gaden no tova e da si chovek trqbva da preminavash i preskacha trapovete koito ni podnasq jivota. moje da e gadno no vse pak e taka i ne moga nito az nito ti nito koito i da e da moje da promeni nesuvurshenstvata na tozi svqt ...ako vqrvash v sudbata shte se osuznaesh 4e moje i da ne ti e bilo pisano da budesh s tova mom4e moje blagodarenie na tazi razdqla da sreshtnesh nqkoe drugo mom4e koeto da obi4ash pove4e i i da ne te kara da vurshish neshta koito posle da sujelqvash a puk i moje da ti e pisano drugo moje da vi e pisano da ste zaedno no samo vremeto shte pokaje dali moje da budete zaedno . moje da ti izglejda glupavo tova koeto ti napisah no ne sum spala cqla nosht moje da sum napisala nqkoi neto4nosti .. ot napisanoto ot teb razbiram che vvinata ne e samo v teb neznam kakvo se e slu4ilo no shtom te kara da vurshish neshta ot koito sujelqvash zna4i i tova mom4e e vinovno. nadqvam se da si opravite vzaimotnosheniqta i shte ti kaja edno ! bori se dokato mojesh nezavisimo ot slu4iloto se nezavisimo ot trudnostite prosto pokazvai 4e mn go obi4ash i dori i da se e slu4ilo neshto losho pokaji mu 4e si do nego i 4e oshte go obi4as dori i da ste skarani nadqvam se da se sdobrite zashtoto vseki zaslujava po neshto dobro