Влез

View Full Version : Момичета!!!

strangezone
06-21-2008, 23:32
В унисон с темата "момчета!!!" аз питам абе има ли момичета които да не се интересуват от размера на пениса ти...ако ще и 10 санта да ти е да не се подиграва с нейните високомерни приятелки зад гърба ти.... :smt022 ,да не гледа портфейла ти когат поръча сметка за 20 лв 8-) ...дори да си дебел,грозен с девствен мустак и дори и да се къпиш по-рядко и от бабичките в градския транспорт да гледа вътрешната ти красота а??а????а????? има ли....има ли момичета които ще видят истинското ти аз когато цялото даскало те е обявило за пустиняка на випуска...има ли момичета които би дало черния си лак за нокти на некой метал и пак питам има ли...(ако ви е тъпо това ви е позволено да ме храните :))

angel_love_
06-21-2008, 23:38
БАаАа тоя път ще съм кратка (ЙеЕеЕ :grin: ) хората са си казали ... за всеки влак си има пътници... дори да си дебел,грозен с девствен мустак и дори и да се къпиш по-рядко... винаги ще се намери някой който да открие нещо уникално,различно и специално в теб :) така че да има такива момичета .. :)

strangezone
06-21-2008, 23:47
и дори да ми е 10см по-скоро 9 и половина ще има ли?кажи ми моля те :o :?

angel_love_
06-21-2008, 23:50
С тебе малко на чат го ударихме ама ... :D мии ако ще 21 см да ти е като неможеш да боравиш с него каква полза има ?! :D пък и нали знаеш размера няма значение ... виж по кофти ще ми е ако си нечитоплътен .... брадясъл ,космясъл и дебел ...ама всеки си има вкус де ..аа типичен пример енрикио иглесиас малък му е ама бая мацки го искат какво ще кажеш? :-D

strangezone
06-22-2008, 00:00
е да ама тоя с големия пенис може да се научи да борави пък тоя с малкия и да се научи и да не се научи who cares....?Брадясъл не е точнатата дума става въпрос да имаш коса на лицето вместо брада... :),а за иглесиас не се съмнявам че е правил секс въпроса е с травестити или с мъже(то е едно и също ама едните са по-извратени!!) :?

remember_me
06-22-2008, 00:07
takam...ima dva vida val6ebni pra4ici po koito si padat momi4etata- dalag i debel. za parite - ne ponasqm nqkoe mom4e da mi pla6ta smetkite :x ne ponasqm da sam zavisima ot mom4eto do mene :x ako 6te i 30stinki pak trqq da stane na moeto. za devtsveniq mystak zadet ne se kape6 pove4e ot prababa mi ...tva nqq go komentiram. za 4erniq mi lak da go dam na nqkoi metal za da se lakira...mmm cenq si 4erniq lak ama 6te go dam :lol:

angel_love_
06-22-2008, 00:08
АаАа Няма да ми убиждаш иглесиас ей :D мн си як човека може да мяса на гей ама тва е др тема :-D да коментираме нещо др ... кинтите е тва е най-голямата мъжка заблуда,че жените гледат само парите нз що си вкарвате тия паранои...

strangezone
06-22-2008, 00:11
Млад и неопитен съм мойто момиче разбий каноните и ми кажи истината искам да черпя от извора на твоето знание и женска логика шоу ми дъ трутх :)

angel_love_
06-22-2008, 00:15
да си млад и неопитен ... съмнявам се ... аз съм руса глава така че логиката ми леко куца ... а за знание..всичко си идва с опита,живота и прочие ...

strangezone
06-22-2008, 00:19
да си млад и неопитен ... съмнявам се ... аз съм руса глава така че логиката ми леко куца ... а за знание..всичко си идва с опита,живота и прочие ...
Каква умна и поучителна мисъл ще си я запиша в тевтверчето за умни и поучителни мисли!

angel_love_
06-22-2008, 00:29
добре де какво очакваш да ти напиша в 3 и половина сутринта след пиянска нощ ... :-D знам че е най-добре да си мълча ама издивявам от скука та ми остана поне да ръся бисери по разни забутани форуми ...

Marianella
06-22-2008, 00:32
Любовта е сляпа....човек никога не знае в кой ще се влюби.Може да е в пущинака на випуска,в момчето със скъсаните маратонки дето брои стотинки....никога не знаеш. :)

А относно мъжкия полов орган....не смятам,че размера е важен до толкова доколкото не става дума за някакво вече заболяване,което не се вписва в нормалните размери.....,които си има определена варираща граница.

Starfall
06-22-2008, 03:42
Какво да кажа... това е истинското за мен...
3те неща които най-мразя са часовникът парите и огледалото ;)
Ако те не съществуваха и хората не се влиаеха от чуждото мнение, нямаше да пишеш тук но... уви...
а междо другото лично аз съм бил обевяван за "пустиняка на випуска" ,
е... преживява се ;)
Едва ли не си мечтаех да съм пич и да си го върна тъпкано...
Е след време повярвах в себе си, за много кратко време се промених на 100%, трудно се променя субективно мнение... но се променя :) . Постигнах каквото исках и си гледам живота, не съм си го връщал, а хората които преди ми се подиграваха сега немогат да ме погледнат в очите и можеби морала им не им дава да контактуват приятелски с мен от което ... само губят ;)
на 100% се промених за другите... но аз съм си същия, което беше най-трудно...
Приказка за стълбата - ако не си по хитър от дявола... по добре не гледай нагоре... не си струва

Starfall
06-22-2008, 03:45
Смятай... бях си забравил миналото едва ли не.
Темата определено ме замисли... щом и специално регистрация си направих... :)

MoOnLiGhT_ShAdOw
06-22-2008, 05:30
Аз лично определено не бих преживяла факта, че човекът е нечистоплътен. Не казвам, че веднага ще хвърля око и на човек с гореописаната външност, но да е дебел, следователно да се поти обилно, и да не се къпе... Не, мерси! И едва ли, щом лъха от метри на пот, би се стигнало до леглото, че да му обсъждам оная работа. А от липсата на хигиена не ми се мисли и от там как ще засмърди...

Miss_Perfekt
06-22-2008, 06:46
Мисля че ако не ме впечатли външно няма как просто ... такава съм си 8-)

babity
06-22-2008, 06:55
Мноу ясно, че има такива момичета. Виж... за къпането и за пениса няма да коментирам... вие как ни наричате както ви дойде в устата като сте с приятели => и ние можем да ви храним пред най - добрата си приятелка! Другото... и да не е шест всичко, все ше намерим начин да се оправим! ;)

miloto_girl_4e
06-22-2008, 08:32
От изброените неща това, което не мога да приема е да е нечистоплътен или неподдържан(да не се къпе, да е с девствен мустак, дебел и т.н) Не, че съм повърхностна, просто все пак малко или много гаджето ми трябва да ме привлича сексуално :)
Относно парите и размера на неговото достойнство.. никога не съм се интересувала от парите на гаджето ми, да, наистина е по-добре, когато е
осигурен финансово, но не от лична гледна точка, а просто, защото няма да има пречка да ходим наляво-надясно поради това, че няма пари да си плати, относно размера, той за мен никога не е имал значение, важна е техниката :)

Obsession
06-22-2008, 08:34
Имало ли... В повечето случаи хората търсят "сродна душа" или човек, с който да имат опирни точки. Т.е, ако се къпеш от Коледа на Великден, голяма е вероятността и тя да го прави не по-често. :? Черен лак... гадост не използвам такива неща, но и металите са хора. Все пак сещай се, че е почти невъзможно метал да свали някоя нафукана фешанка. Размери... Ти наблегни на чистоплътността, че хигиената е по-важна от размера! А за сметките, на мен не ми е приятно да ми плащат сметките, чувствам се зависима, така че не важи за вс. Изобщо на този свят има за всекиго понещо, просто не си намерил своето ;)

partychild
06-22-2008, 08:38
parite ne me interesuvat... no higienata da.. :?

AFT
06-22-2008, 08:40
Сигурно има, гледай кви откачалки се навъдиха тая година ;Д

Ivalinka
06-22-2008, 08:46
може да си нямериш някоя след време,но все ще си намериш...няма хора,които да са сами цял живот,без никога да са имали връзка.търпение ти трябва

sladkъ_mackъ
06-22-2008, 08:54
И къв е смисъла на темата ти? Да си изкараш комплексите или да чаТиш с angel_love_?Ае стига земи се къпи и прави елементарните неща за външния си вид и нещата могат да се променят!Тфа за "инструмента".. няма как да г поправиш или да го накараш да порасне,не зависи от теб,но какво ти е оправданието че не се къпеш?? Са да не кажеш само,че живуркаш в контейнер и няяш баня :lol: :D

cinderella_gugutka
06-22-2008, 09:16
еми ти трябва да си отг на 1 въпрос-харесваш ли се такъв??защото ако отг е не то има на4ин да се промениш.
щом те интересува дали има моми4е което гледа само отвътре-ами не,няма.защото 1-то нещо по което може да оцениш 1 4овек е външния вид. 8)

angel_love_
06-22-2008, 09:20
АаАа sladkъ_mackъ аз чесно казано съм му доста благодарна,защото беше един от малкото будни хора по това време
ааа Starfall за това което описа е пряко свързано и с мен минала съм през същото от "задръстена" до супер гъзарка,но това доказва и колко са повърхностни хората в наши дни :)

GaBiIi__
06-22-2008, 16:02
za visi4kite izredeni ne6ta sam saglasna 4e e povarhnostno i tn oba4e tva za kapaneto aaa nene kak da gleda6 vatre6nata krasota kato se kape 1 pat v meseca

Blo0dyBitch
06-22-2008, 16:36
размерът на пениса,парите и това как изглеждаш не са най-важното нещо за едно момче-ако ги има-супер,ако ги няма-не е толкова фатално(е дебел,грозен и с девствен мустак определено не са неща,които биха ме привлекли)
Вярно,че външния бид е първото нещо,което забелязваме,но така е и при двата пола,така е един вид и в природата
Момичетата сме по-склонни да правим компромиси,стига човекът да е красив вътрешно и да ни обича. Личната хигиена е нещо много важно-все пак колкото и да си готин,миризмата на казан определено би ме отблъснала :oops:
обичам метъли и с удоволствие бих си дала черния лак(нищо,че от години не ползвам такъв-ще си купя за случая) на някой дългокоско

познавам доста интересчиики и материалистки,които са точно обратното,на това,което написах,но повечето ми приятелки гледат човека,а не физическите и финансовете му данни-не ни трябва надарен хубавец,със солидна банкова сметка и голямо самочувствие,с който да не можем да проведем един стойностен разговор

П.С-разбира се,всяко правило си има изключения.Не слагам под общ знаменател(да не каже пак някой нещо) Изказвам си личното мнение и това,което съм установила през годините. Може и да не съм права,но това е около мен,така ги разбирам АЗ нещата

w0sh
06-22-2008, 17:11
Аз имам 35 санта пенис. Нямам проблеми

5StaR
06-22-2008, 17:15
1.Не няма такива момичета.
2.w0sh с времето ще ти бъде "nerfnat" хахахах

Lekov
06-22-2008, 17:45
Имало ли... В повечето случаи хората търсят "сродна душа" или човек, с който да имат опирни точки. Т.е, ако се къпеш от Коледа на Великден, голяма е вероятността и тя да го прави не по-често. :? Черен лак... гадост не използвам такива неща, но и металите са хора. Все пак сещай се, че е почти невъзможно метал да свали някоя нафукана фешанка. Размери... Ти наблегни на чистоплътността, че хигиената е по-важна от размера! А за сметките, на мен не ми е приятно да ми плащат сметките, чувствам се зависима, така че не важи за вс. Изобщо на този свят има за всекиго понещо, просто не си намерил своето ;) може да предавам мъжкия пол но няма спор че съм съгласен с ГеритуУу :-P

MonSitY
06-22-2008, 19:50
има!!!първоначално може да мислиш много неща без да го познаваш и то все лоши а при опознаването му може да се влюбиш!!! зависи от човека де.и пак има такива момичета просто не си го срещнал още :P

ra4ence
06-22-2008, 19:55
Хм... има момичета, които държат и на характера на мъжа. Но, извинявай много, ако си дебел,грозен,смърдящ и тн тн - нали не смяташ,че някое по-красиво момиче ще ти обърне внимание? Човек трябва да държи на външността си и да полага поне минимални грижи.

GreenFairy
06-22-2008, 20:03
Последното за лака не го рабрах малко, ама карай. Черния ми лак го давам на всеки който ми го поиска. Иначе ако съдя по хората които съм харесвала преди като че ли наистина гледам най-вече държанието и излъчването щото никой от тях не е бил красавец. И наистина аз не харесвам хора които са като излезли от някой филм, падам си по момчета които леко нестандартни за повечето момичета. Харесвам високи момчета обикновено с дълга коса и див поглед все едно след малко ще те убият... Общо взето радват ме хора които излгеждат диви и не признават че някой ще им казва какво да правят.

tedinci_
06-23-2008, 15:11
Мисля че ако не ме впечатли външно няма как просто ... такава съм си 8-)
Станахме 2 :)

tvoqta__me4ta
06-23-2008, 15:48
В унисон с темата "момчета!!!" аз питам абе има ли момичета които да не се интересуват от размера на пениса ти...ако ще и 10 санта да ти е да не се подиграва с нейните високомерни приятелки зад гърба ти.... :smt022 ,да не гледа портфейла ти когат поръча сметка за 20 лв 8-) ...дори да си дебел,грозен с девствен мустак и дори и да се къпиш по-рядко и от бабичките в градския транспорт да гледа вътрешната ти красота а??а????а????? има ли....има ли момичета които ще видят истинското ти аз когато цялото даскало те е обявило за пустиняка на випуска...има ли момичета които би дало черния си лак за нокти на некой метал и пак питам има ли...(ако ви е тъпо това ви е позволено да ме храните :))

Само да попитам какво обшо има метАлът със темата :lol: