Влез

View Full Version : Обичам го, но е голям женкар...

akinom
06-22-2008, 06:39
zdr... mi imA edN0 mOm4e koEto0o ne 1 puT mi e pRedlAgalo0 da stavame gajeta, noO az nemoga da priema pOneje sI padA malKo jenkAr.. :o i vidQ lI nqkoQ da se navuRta do neg0.. bukvalnO i svalQm kositE :-x takUv qd..taKaVa zloba, tolkovA golQma revnosT..4e.. :? i Az ne sa tarpA ponqk0ga...n0 mn go obi4am, ta taka kato ne sme zaedno mi e gadno, no mislq 4e ako se suberem i taka mi kru6ka 6te e po- zle Rabo0taTa ;[ nZ kfo0 da pravq.. az NaistiNa acki mN go obi4am.. i naI- hubavoT0 mom4e da mi predloji,.. ne moga se toi Mi e v suznanieto.. no toq negOv problem me izmu4va :? :x

Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:

Miss_Perfekt
06-22-2008, 06:43
Няма да се промени щом е красив ще има жени около него,и просто няма как да не ти кръшка нямаш друг избор освен да се примириш и ако той ти кръшка кръшкай му и ти :(

akinom
06-22-2008, 06:48
Няма да се промени щом е красив ще има жени около него,и просто няма как да не ти кръшка нямаш друг избор освен да се примириш и ако той ти кръшка кръшкай му и ти :(

mm toi ne gi haresva, sAmo s men viKa 4e iskA da e.. ama ;[ trudno mi e da priemA 4e ima mnoU fr momietA, otkoIto esT nqmam konkurenCiq no sao0 go zabaVlqVat i toi e vesel i me drazni tfa :x :?

Miss_Perfekt
06-22-2008, 06:51

mm toi ne gi haresva, sAmo s men viKa 4e iskA da e.. ama ;[ trudno mi e da priemA 4e ima mnoU fr momietA, otkoIto esT nqmam konkurenCiq no sao0 go zabaVlqVat i toi e vesel i me drazni tfa :x :?
Мислиш ли че ако ги харесва ще ти каже 8-) :lol: :lol: :lol: А и щом е хубав много ясно че ще го забиват такива момчета (плейбоите и хубавките) са много трудни за опазване да не кажа невъзможни 8)

akinom
06-22-2008, 07:03
mi takowa toi neznae 4e go har, kamoli 4e go obi4am i nemoga da mu kaja za6tot0 znam 4e vednaga za 100 put 6mi predloji i ako otkaja 6padna v o4ite mu :-o am to1 ne e golem krasaveC, meTal e i zA tfa imA mn jeNska kompAniq i ponejE 4esTo se napiva dori edin put si ze gaje v netrezvo sustoqnie.. i sa0 na men mi e predlagal i az prosto...... awe mn mi ekonfuzno... ...:: :-s

vesito13
06-22-2008, 07:12
Ти го харесваш и той те харесва . Ти даже го обичаш , той ти пред;ага , но ти пак отказваш . При това положение той няма да стои сам , разбира се , че ще си намери някоя друга . :? А ти щом го харесваш , просто тръгни с него , ако не се получат нещата ще скъсате и готово 8) Не виждам чак такъв голям проблем

babity
06-22-2008, 07:23
Ваш'та мама *****! Няма ли да почнете да пишете на кирилицА?!

AnChItOoOo
06-22-2008, 07:27
Хвани си някой грозник 8-) Така ще си сигурна че не изневерява /щот няма с кой/ :lol:

AnChItOoOo
06-22-2008, 07:28

Явно така им е по-лесно на децата :-o

huligankata
06-22-2008, 07:29
И двамата се харесвате, ми действай. Женкар бил и с други се заигравал еми много ясно, че ще е с други ти непрекъснато го отрязваш да се замонаши неможе, но при положение, че не си била с него неможеш да знаеш дали ще ти кръщка или не. Може пък като е с тебе да не погледне друга, а и да погледне по добре да си била с него и да сте се разделили отколкото да го гледаш и да въздишаш от страни и да го ревнуваш цял живот.

huligankata
06-22-2008, 07:33
Хвани си някой грозник 8-) Така ще си сигурна че не изневерява /щот няма с кой/ :lol:

Дабе понеже повечето са с такова мислене неможеш и до грозен да се доредиш :lol: :lol: сички си викат тоя нема да ми го земат и юруш :D

SpOrTs_GiRl
06-22-2008, 07:39
+1!!!

А иии .. пиленце знаеш ли какво означава думата "обичам"? .. Струва ми се, че си на 13 ......

akinom
06-22-2008, 07:44
+1!!!

А иии .. пиленце знаеш ли какво означава думата "обичам"? .. Струва ми се, че си на 13 ......

Защо винаги съдите по възръстта?? Знам аз какво е обич... или поне много добре разбирам нещата... а и съм вкарвала момичетата, които са се начъртали край него в много тежки ситуации 8-) :oops: :oops: да... по- точно знам какво е ревност, но съм влюбена :oops: и ядосана :D :?

MostHated
06-22-2008, 07:51
щом се харесвате тилкова тръгнете, останалото е въпрос на доверие!

comics
06-22-2008, 08:43
типична жена - и тя не знае какво иска =]

cinderella_gugutka
06-22-2008, 09:19
еми кажи му истината бе моми4е.той ако те иска наистина ще ти обещае 4е няма да ти кръшка и т.н. и само 1 път да сгреши-режеш и готово. :)

gPa3HuTeJl
06-22-2008, 09:35

+1

'ма к'во идва при тебе и вика : " Искаш ли да си станем гаджета ? "

fuck_brainpants
06-22-2008, 09:40
Авааа вие сте егати кухите лейки... ми като е хубав как няма да се навъртат около него бе девойко ?!?!?! Приеми предложението, ако не го приемеш ... хахахахаа ИСПУСКАШ ГО !!! :D :D :D :D :D :D

LizZz
06-22-2008, 09:55
Авааа вие сте егати кухите лейки... ми като е хубав как няма да се навъртат около него бе девойко ?!?!?! Приеми предложението, ако не го приемеш ... хахахахаа ИСПУСКАШ ГО !!! :D :D :D :D :D :D
Кухи сааааааааа!! :lol:

KiFFlaVmRaKa
06-22-2008, 10:02
Земи се научи да пишеш на БЪЛГАРСКИ език и после се занимавай с красавеца :lol: тъпи кифли...

MiMcHeToOo
06-22-2008, 10:27

Явно така им е по-лесно на децата :-o

Е аз недоумявам какво му е лесното да пишат ЕтО пО ТоЗи НаЧиН... И да плескат главни букви където им падне... Айде латиницата се преживява ама ТоЯ НаЧиН На ПиСаНе... Може да ти избоде очите!

prettyIdeath
06-22-2008, 10:35
Имаш две възможности:
-отдръпваш се от него и се опитваш да продължиш сама или с някой друг; и ще ти кажа защо - ако той те обича и иска да бъде с теб, колкото и да му се навъртат, ти просто няма да се ядосваш, защото щеше да е изградил доверие в теб.
-говориш си едно хубаво с него /ако не си до сега/ и му казваш какво не ти харесва и как може да избегне тревогите ти и АКО НАИСТИНА МУ ПУКА ще видиш разликата , ако не - по-добре без него ;)
ПС: На колко години сте? ... не че е от голямо значение де..

w0sh
06-22-2008, 10:39
+1!!!

За мен думата "обичам" озачава "аз съм кретен".

mishani
06-22-2008, 11:26
лапешка работа казвам аз.. :lol:

MonSitY
06-22-2008, 15:31
негов проблем според теб е че е общителен в повече и тия момичета ти идват в повече а според мен проблемът е че си твърде ревнива.много рядко хората се "излекуват от тази болест"

GregoryHouse
06-22-2008, 15:36
Ба ще развея едно знаме "КИРИЛИЦА или СМЪРТ"! Вече почва да ми писва честно...

5StaR
06-22-2008, 17:58
em tая тема е правена за тузаро ^^ хахахах

Lady_B_
06-22-2008, 18:01
Женкар ? - Айде нема нужда! Освен ако не захождаш и не ти е за да си запълваш времето с него тея най-добре за това стават ... ! Един ден и те си намират майстора ама дотогава ...