View Full Version : Къде ще прекарате лятнатя ваканция?
m3ch3ncee
06-22-2008, 09:44
:grin: Лято еее...та се чудих вие къде ще ходите? :P
Първо, ще мина през морето малко по-жегите да стоя, да се почипкам в нашето Черноморие и после на балкана, че имаме вила там в Шипково.
И най-накрая съм си купил билет за Испания, ще отида да видя своите родители, че не съм ги виждал от 1 година и ми е мъчно :(
mrssmith
06-22-2008, 10:04
И аз така..първо по нашто море, после в чужбина... :grin: :-P :D
Pedigree
06-22-2008, 10:09
Първо, ще чакам да видя какво ще стане с изпитите. По български и литература мина, сега ще дойде този по математика. Надявам се, резултатите ще са в моя полза, и ще си вляза в даскалото, в което искам.
След това се чертае една седмица в София. После може море. Ако успеят нашите да ме подкупят някак, може и Гърция.
Това са основните планове, но 100% ще изникне и нещо друго. :)
Живот и здраве,разбира се.Първо на море (след 10 дена :grin: ) ,после изпит *sweat* ,после пак море ( :grin: ) и накрая дай боже да ме приемат иии това е...ако всичко се подреди,както прогнозирам,тази ваканция ще е най-добрата 8)
InnocentGreed
06-22-2008, 10:36
На море в Гърция :-P
Wrathchild
06-22-2008, 10:44
Ще бъда в Созопол.
fall_out_girl
06-22-2008, 10:45
Ами изпит и после на село...:):):):)
Slun4evko
06-22-2008, 11:45
Ами,вкъщи ще се готвя за изпитите,след това ще пътувам насам-натам из страната пак заради тея изпити,и после пак си се връщам в града. Няма море или планина тая година,ще минем без почивки.
malkotu_zlo
06-22-2008, 12:02
Мхм...Аз имам още цяла седмица училище... :( :o Ама си стягам куфарите още от ся :grin: :grin: Ше хода на гости на братовчедите ми... :grin: :grin: :grin: И след тфа малко при баба ми (ее не при нея де...при приятелите :razz: :D :D :-) )
Ми първо 1 месец ще работя... :(
И после моренце, моренце и пак моренце :grin:
plamsityy
06-22-2008, 17:57
След 4 дена изпит... след това на 5 юли на Арбанаси на лагееер :grin: , после ще дойдат да ме вземат от там да си ходя на село и накрая пак в града :)
Pliok0019
06-22-2008, 18:02
Ще си бъда в къщи. През есента може да посетя Варна.
Целия юли имам практика. Август съм на море целия месец. А септември- време за лентяйство,записвания на курсове някакви и тн :)
girl_in_black
06-22-2008, 20:11
Лятото никъде няма да ходя-ще работя.Септември ще ходя на море, октомври-в чужбина.
Marianella
06-22-2008, 20:12
След като ми минат изпитите в началото на юли ще си почина и август може да ида на море,а задължително ще ида на гости на Северна България.
SeXyL[!]Nk@
06-22-2008, 20:12
Ще бачкам... :grin:
Sasha2k8
06-22-2008, 20:28
миии Слъчев Бряг, Златни Пясъци, Созопол, Гърция :grin: иии евентуално Италия, но още не е много сигрно :D
skatemore
06-22-2008, 20:58
надявам се да си намеря скапана работа да иам някой лев щот живота ми става тежък
Първо, ще мина през морето малко по-жегите да стоя, да се почипкам в нашето Черноморие и после на балкана, че имаме вила там в Шипково.
И най-накрая съм си купил билет за Испания, ще отида да видя своите родители, че не съм ги виждал от 1 година и ми е мъчно :(
И ние имаме вила в Шипково :D
По темата - ами ще съм в чужбина.Франция, Италия и накрая Гърция.Никак не ми се ходи във Франция..ама нали ще съм с наще :grin:
аз сьм си в нас наще са на по4ивка :grin:
unfaithful1234
06-23-2008, 05:29
Чкам резултатите от изпитите и тогава.Иначе плануваме с майка ми да отидем до Китай,а след това на почивка в Турция или Италия...
Оставам си във Варна близките 2 месеца,защото вече почнах работа на Златните,а иначе към края на лятото ще има задължително почика някъде на южното черноморие.
eveto_xx
06-23-2008, 15:01
Ами ще си намеря работа, защото изтрещявам у нас, иначе това лято мисля да си поседя вкъщи, много рядко се прибирам в Самоков по принцип...
Амии тва лято се очертава найс :grin: първо на моренце август месец, после чужбина пак абгуст и такааа :grin: през останалото време съм си в родния град с приятелите :grin:
WaterLilly
06-24-2008, 07:06
Ми, вкъщи, от време навреме на лозето на баба ми... Нищо специално. :)
bloodfrozen
06-24-2008, 08:09
Леле, като гледам по-голямата част нейде из чужбина ще си прекара лятото.. и се отчайвам още повече, като знам, че моята ваканция не се очертава да бъде особено интересна.
На първо време да ми минат изпитите и да си видя резултатите, още отсега ме гложди отвътре.. Та, след това ще отида при баба ми на балкан, където по време на престоя си ще трябва да вляза в ролята на звероукротител (братовчедите ми ще са там.. ). В най-добрия случай после съм на море във Варна.
амиии цяло лято ще съм в Германия.....
В неделя си вземам куфарчето , самолетчето и айдее........ :-D
angelcheeee_93
06-24-2008, 11:19
lqtoto ve4e nastapi i lqtnata vakanciq prekarvam pri roditelite si v holandia.minaloto lqto pak bqh tuk i mn mi haresa.jalkoto e ,4e ,mi lipsvat mn hora
theEXPLOITED
06-24-2008, 11:44
утре заминавам на бачкане в слън4ев бряг 4ак до 20 ноември
еми аз съм от Бургас,така че съм си на море но след изпитите ще бъда в слънчев бряг за малко (въпреки че не мога да го понасям) и после може би ще прекарам остатъка от юли в Китен.После с нашите Август може би някъде
sladur4etyYy
06-24-2008, 11:54
през юли най-вероятно ще отидем с наще за няколко дена на Банкя и после при нащи роднини на една вила ама не е мн сигурно :? . а през август- на море на Варна
аз пък цял юли ще се скъсам да бачкам,
пък после ще видим,
най-вероятно ще ходя до приморско за десетина дена на море и после ще ходиме с приятели на село да се размазваме.
Сигурно първо ще съм си на село,после на море :grin: И след като се върна от морето ще купонясваме с приятели :grin:
SK0RP10N
06-24-2008, 20:54
След 2 седмици заминавам за Испания
Glezanka
06-24-2008, 22:12
Юли и август ще работя.
Септември ще си почина малко,на почивка няма да ходя никъде.
maleee kato se setq 4e sme vakanciq i napravo iztrupvam ... awe qko useshtane :P mi si stoq tuke na Pleven na more shte hodq i nz oba4e ne e sigurno dali shte hodq na selo
В Испания.. до края на септември :)
Я, кажете има ли някой, който ще ходи във Валенсия или района там :)
В Шумен ще бъда за седмица,май и ще ходя до Варна,Велико Търново може и до някой друг град.Има време.
TellMeYourName
06-25-2008, 17:20
Ще ходя на море сигурно,пък после ще работя :)
4eere6ka_kiss
06-25-2008, 19:38
na moreeeeeeeeeeee :grin: :grin: :grin: :grin:
това лято съм на 2 сватби-в Румъния и Турция..
ще ходя на море в Мармарис :) след това обмислям дали да ходя в Анталия..но не мисля и накрая ще мина през Благоевград и като цяло,това е 8-)
SK0RP10N
06-26-2008, 14:25
Салоу - Испания
nefchi_bs
06-26-2008, 17:24
аз съм си от бургас и няма да ходя на море,но ще ходя до германия в края на лятото при моята бест френд...
Do kraq na meseca rabota,drugiq mesec shte posvetq na priqtelite si,puk Avgust sum na morence i Berlin da posreshtna mamchetoooo :)
Ми в родния ми град може да отида и на почивка някаде нз нищо още не се знае :P
DevilWish
06-26-2008, 21:07
Аз си оставам тука в Белгия ;) Трябва да работя през лятото ;)
Значи: :-D :-D :-D
Като излязат оценките от изпитите,ще ходя при баба и дядо за близо месец...
После съм на море в Китен...
После мисля да ходя за 2-3 дена до Русе...ама има време.То тва се очертава да е Август вече.
После пак отивам при баба и дядо.
Това е. 8-)
Ами аз ше ходя на море след кат си видя резултатите от изпитите и ме приемат някъде. А иначе ще си седя ф къщи.
chefff :>
06-28-2008, 17:53
Ми тука си оставам на мореНЦе :grin: вече 21 бани имам.. моРе тРениРовКи НапиваниЯ ; :D
еми ще изчакам да видя къде са ме приели да уча и после ще ходя в родния си, невероятен, любим мой град Русе :grin: , ще стоя там около месец при баба, вуйчо, вуйна и братовчед ми. Ще видя приятелите си там и се надявам да бъде супер!!!!!! :grin: После от русе ще отскочим някъде на море за 4,5 дена и се връщаме обратно в града, който живея. После следват мнооооого рождени дни на приятели, забавления, басейни и село.
Аз вчера се върнах - бях на палатка, сега чакам сестра ми да се върне и с нея ще ходим малко на плаж, събота и неделя съм на екскурзия, след това малко на село и не знам, може и нещо друго да изкочи... Лятото предпочитам да ходя на планина малко, защото живея на морето.
- Fall Out Girl -
06-28-2008, 22:27
Ами скоро заминавам за седмица при нашите в Бургас, че не съм ги виждала 4 месеца. :-) После отивам в апартамента ни на Слънчев Бряг (самаа :grin: ) .. ии ще се върна към началото на септември, почвам подготовки и записвания на частни уроци :)
V London :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
Seducti0n
07-25-2008, 18:38
Преди няколко дни се върнах от екскурзия в чужбина,
началото на август заминавам на море с наще и там ще се засека с приятели, после като се върна имам да изпращам най-добрият ми приятел-Връща се в Америка... :? , после може да отида малко при братовчедите в Сърбия, трябва да отскоча и до Мездра-там са баба и дядо, че много са се затъжили за моя милост.Страхотно лято имам. :grin:
j_adore2
07-25-2008, 18:43
По пейките :D Еми главно в София , и след това на море и после почва даскалото .. ех колко бързо минава ваканцията :( :lol:
Teenajer_993
12-07-2008, 10:52
Eми първо ще отида до морето с наште и после на село при приятелите ми.
Infinity
12-07-2008, 12:28
В Атина си я прекарах ваканцията при баба и дядо абее беше ВЪРХААА!!!!!! :grin: :grin: :grin: