Влез

View Full Version : За изневярата...

dani_flirt
06-22-2008, 16:55
Според вас по-безободна ли е мъжката изневяра от женската? Чувала съм разни мнения от сорта на "Ами при жените изневярата е емоционална, докато при мъжете е само заради разнообразието". Как мислите вие, прави ли са да твърдят това? :)

П.С. И съжелявам ако вече е имало такава тема, търсих но не открих.

MostHated
06-22-2008, 17:05
никога не изневерявам на 1 момиче докато ходим.
изневери ли ми тя, колкото и да сме ходили, колкото и да я обичам, късам! изневеря ли аз, щот и тва се е случило... пак късам!

а изневярата е мн тъпо нещо! с когото искаш бъди ама не му/и изневерявай!

sladur4etyYy
06-22-2008, 17:09
може и да е вярно обаче хич не ме интересува. ако момчето ми изневери веднага ще го скъсам. като е с мен, ше е само с мен. като иска разнообразие, да не си хваща гадже, а да върви в някой публичен дом

dani_flirt
06-22-2008, 17:17
[quote="MostHated"]никога не изневерявам на 1 момиче докато ходим.

Радвам се, че се срещат такива момчета! :)

SINDEL
06-22-2008, 17:22
Дрън, дрън...
Еднакво е кофти. Няма мъже, няма жени. Няма емоционално, няма 4исто физи4еско. Изневярата просто е предателство спрямо цялото доверие, което някой ти е гласувал, това е.

marina star
06-22-2008, 17:25
zavisi ot mom4eto i momi4etyo.iznevqrata e nai-estestvenoto ne6to,kogato ne polu4ava6 vs neobhodimo ot pasrtniora si! no razbira se nqma takova ne6to kato majklata iznevqra e po-lwesna,no i sam na mnenie,4e edin pattakova ne6to se pro6tava,no samo 1 edinstven pat!

rozova_lady
06-22-2008, 17:49
аз не виждам никаква разлика,изневярата си е изневяра няма значение от кой пол,тва за мене са пълни щуртий че мъжете го правили за разнообразието,за да се стигне до изневяра значи нещо куца (а не да се оправдават,исках разнообразие дрън-дрън).

bulgarcheto
06-22-2008, 17:53
Не харесвам изневярата като цяло, защото е подло и предателско деяние.

Все пак е по-недопустимо жената да го направи. Замисли се...едни родители на кой обръщат по-голямо внимание на сексуалния живот? На дъщеря си или на сина си? За един баща едва ли ще е голям проблем сина му да води момичета у тях, но дали ще е така ако щерка му мъкне момченца в стаята си?

SeXy_BeBe
06-22-2008, 18:01
Kogato se stigne do iznevqra, znachi naistina neshto se e schupilo v vrazkata ili prosto neshto ne dostiga ............ S moq priqtel sme na mnenie che ne trqbva da si izneverqvame .... golemi hora sme i kogato neshto ne e Ok govorime, a kogato veche naistina ne moje da se opravi e po dobre da se razdelim ...... zashtoto naistina e nai golqmoto PREDATELSTVO iznevqrata!! I naistina mislq, che e po dobre purvo da sednem i da pogovorim s choveka do nas i da mu kajem kakvo ni lipsva, a ne da mu izneverim

dani_flirt
06-22-2008, 18:07
Kogato se stigne do iznevqra, znachi naistina neshto se e schupilo v vrazkata ili prosto neshto ne dostiga ............ S moq priqtel sme na mnenie che ne trqbva da si izneverqvame .... golemi hora sme i kogato neshto ne e Ok govorime, a kogato veche naistina ne moje da se opravi e po dobre da se razdelim ...... zashtoto naistina e nai golqmoto PREDATELSTVO iznevqrata!! I naistina mislq, che e po dobre purvo da sednem i da pogovorim s choveka do nas i da mu kajem kakvo ni lipsva, a ne da mu izneverim

Съгласна съм с теб.

FeelMyPain
06-22-2008, 18:11

изневеря ли аз, щот и тва се е случило... пак късам!

Доста интересно.. :-o

ss
06-22-2008, 18:34
Ми курви,глупаци и най-вече хора без чест...Аз не бих го направил все пак всеки който малко или много се нарича мъж и има поне малко чест-никога не би го направил!А тва,че някои слаботелесни глупаци се праели на ,,playboy'',,играчи'' и т.н.-странно как някои грозни и безформени хора имат толкоз самочуствие... :?

Yallama
06-22-2008, 23:31
изневери ли ми тя, колкото и да сме ходили, колкото и да я обичам, късам! изневеря ли аз, щот и тва се е случило... пак късам!

а изневярата е мн тъпо нещо! с когото искаш бъди ама не му/и изневерявай!
никога не изневерявам на 1 момиче докато ходим....
изневеря ли аз, щот и тва се е случило... пак късам! ... aлоо кулата

PoLiToOo
06-22-2008, 23:44
няма безобидна изневяра :o :o :o

CryinG_SouL
06-23-2008, 14:20
Не мисля, че щом сме жени, задължително трябва да изпитваме чувства кум този, скогото изневеряваме...Това е едно от многото схващания, породени от мъжкото заключение, че жените сме по-чувствителни... Поне според мен :)
Иначе, аз също съм против изневерите
8)

FeelMyPain
06-23-2008, 14:22
То и аз никога не изневерявам, ама се е случвало и да изневерявам...
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz:

mumiikataa
06-23-2008, 16:47
Изневярата си е изневяра.Изневеря ли-край,изневерят ли ми-край!

eveto_xx
06-23-2008, 17:06
Не харесвам изневярата като цяло, защото е подло и предателско деяние.

Все пак е по-недопустимо жената да го направи. Замисли се...едни родители на кой обръщат по-голямо внимание на сексуалния живот? На дъщеря си или на сина си? За един баща едва ли ще е голям проблем сина му да води момичета у тях, но дали ще е така ако щерка му мъкне момченца в стаята си?
Дискриминация е това,плод на болни мозъци....

CragHack
06-25-2008, 09:56
аз не виждам никаква разлика,изневярата си е изневяра няма значение от кой пол,тва за мене са пълни щуртий че мъжете го правили за разнообразието,за да се стигне до изневяра значи нещо куца (а не да се оправдават,исках разнообразие дрън-дрън).

Дрън, дрън...
Еднакво е кофти. Няма мъже, няма жени. Няма емоционално, няма 4исто физи4еско. Изневярата просто е предателство спрямо цялото доверие, което някой ти е гласувал, това е.

Доста глупаво нещо са това жените. Поредното доказателство, че мисловната дейност при тях тече трудно.

ФАКТ е, че огромната част от мъжете могат и правят секс без чувства. Даже нали вие жените се оплаквате от това нещо - че ви използват.

ФАКТ е, че огромната част от жените не правят секс без чувства. Поради същата причина е и оплакването ви, че мъжете ви използват.

Следователно в единия случай изневярата означава едно нещо, в другия случай друго нещо.

В единия случай е само секса, нищо не стои зад него и няма промяна в отношението. Във втория случай говорим за сериозни проблеми в отношенията между двамата - още преди да се стигне до изневярата.

Или ако трябва да се изразя по-простичко, за да могат ДАЖЕ и жените да ме разберат - когато мъж изневерява това не е сигнал за проблеми във връзката, когато жена изневерява - това е СЕРИОЗЕН сигнал.

Еми да му се невиди - как може да са еднакви тогава?

SeXy_BeBe
06-25-2008, 10:22

Дрън, дрън...

Доста глупаво нещо са това жените. Поредното доказателство, че мисловната дейност при тях тече трудно.

ФАКТ е, че огромната част от мъжете могат и правят секс без чувства. Даже нали вие жените се оплаквате от това нещо - че ви използват.

ФАКТ е, че огромната част от жените не правят секс без чувства. Поради същата причина е и оплакването ви, че мъжете ви използват.

Следователно в единия случай изневярата означава едно нещо, в другия случай друго нещо.

В единия случай е само секса, нищо не стои зад него и няма промяна в отношението. Във втория случай говорим за сериозни проблеми в отношенията между двамата - още преди да се стигне до изневярата.

Или ако трябва да се изразя по-простичко, за да могат ДАЖЕ и жените да ме разберат - когато мъж изневерява това не е сигнал за проблеми във връзката, когато жена изневерява - това е СЕРИОЗЕН сигнал.

Еми да му се невиди - как може да са еднакви тогава?

Аз не съм съгласна с теб!! В повечето случай, когато изневеря мъж също става въпрос за СЕРИОЗЕН сигнал. Щом е тръгнал да изневеря на приятелката си значи нещо не е както трябва - нещо му липсва и затова го търси при някоя друга, която може да му го даде!!
Не мислиш ли че съм поне МАЛКО права?

B.O.OM..
06-25-2008, 10:25
Оставиш ли някой да ти изневери,просто не си губи времето с него,просто всичко е свършило и няма смисъл да се самозалъгвате...

CragHack
06-25-2008, 10:26
Не мислиш ли че съм поне МАЛКО права?

Не, не мисля че си дори малко права. Това, което мисля е следното: