View Full Version : ОБЕЦААА...
На4и неска си продуп4и6 ухото и имам неколко въпроса: :-o
1. след колко време мога да си сложа друга обеца (цела седмица.. :shock: )
2. колко време треа да не си мокра ухото... 8-)
ПЛС :
даите ми линк за МЪЖКИ ОБЕЦИ (аз искам да си сложа некфа с кама4е..) 8)
tfa s linka mi e po nalojitelno :D
adizitk1
06-22-2008, 18:07
За въпросите треааше да питаш тоя,дето ти е продупчил ухото.
За линковете http://images.google.bg/images?q=%D0%BE%D0%B1%D0%B5%D1%86%D0%B8&ie=UTF-8&oe=utf-8&rls=org.mozilla:en-US:official&client=firefox-a&um=1&sa=N&tab=wi .Дано да съм била полезна...
Jamalska
06-22-2008, 18:08
Mъжки обици аз признавам единствено халки или някфи за разширяване.другите са ми гейски.
Обицата(сега ако си с медицинска от ония мършавите от пистолет) я смени веднага с мед. стомана.А ако си дупчен с абокат(д) и вече си с мед. обица-до един месец сиг ще може...ако е заздравяла дупката.
Да си го мокриш няма пр. ама внимавай да не попадне сапун или нещо такоз
мм аз искам да си пора4ам по нета или поне да вида кфо 6е си избера..
Mъжки обици аз признавам единствено халки или някфи за разширяване.другите са ми гейски.
Обицата(сега ако си с медицинска от ония мършавите от пистолет) я смени веднага с мед. стомана.А ако си дупчен с абокат(д) и вече си с мед. обица-до един месец сиг ще може...ако е заздравяла дупката.
Да си го мокриш няма пр. ама внимавай да не попадне сапун или нещо такоз
с онея от пистолетите съм ... :@
я ми обесни по то4но с кфо да я смена 4е съм малко невеж.. :-P
тъп ли си бе отиваш в бижутерски магазин и казваш искам да видя мъжко стоманени обеци и тва е
! :razz:
тъп ли си бе отиваш в бижутерски магазин и казваш искам да видя мъжко стоманени обеци и тва е
! :razz:
мда яко тъп съм.... :-P
казах 4е съм малко невеж :|
Pedigree
06-22-2008, 18:47
Леле, момче, не си слагай някаква имитацийка на диамантче! :lol:
ЗАЩо... :P
каква да си сложа... , даите съвет...
rashito0o
06-22-2008, 23:51
аз си пробих ухото с пистолет преди месец горе-долу даже 2дупки ...няма никъф проблем с къпането,а за обицата изчакай докат позарасне седмица две някъде :) :) :)
Pedigree
06-23-2008, 06:32
Ем, някаква халка, може пък и флешец да направиш, ама с това диамантче, гадно стои. :?
huligankata
06-23-2008, 08:13
Ухото можеш да си го мокриш, а за след колко време - около месец може би, зависи кога ще се оформи както трябва дупката. А относно това каква обица да си сложиш по - добре си купи сребърна или златна, защото може да ти се възпали ухото - рядко става и на малко хора ама стане ли .. една приятелка и се възпали ухото и стана 5 пъти по голямо от нормалното и боли много. Ти си прецени.
Ем, някаква халка, може пък и флешец да направиш, ама с това диамантче, гадно стои. :?
не всеки харесва флеша и би се навил да си направи..
mda mene mn ne me kefi.. :?
thx за инфото може вече да /lock-вате ;)
BeBoNcHeTo
06-28-2008, 19:49
не е никав проблем да си мокриш ухото,аз поне моето си го мокрих ии обецата не съм я сменяла щото си я харесвам нз чувала съм че до един месец не трябва да я махаш ама според мен тва са глупости изчакай една две седмици