View Full Version : невъзможна ли е тази любов?
Nadelina
06-23-2008, 05:25
Za pyrvi pyt shte spodelq istoriata si. Istinskata si istoria. Za edna lubov i oshte neshto... Iskam syvet ot vas - zaslujava li si?
V sybota vecherta priatelq mi napravi nai-golemite gluposti, koito e vyzmojno da se napravqt. Az principno ne obicham na hodq v diskotekata v grada mi, prosto mi e pisnalo tam, sumati godini vse tam. I samo zaradi nego otidoh. S nai-golqmata si naglost mi servira, che iskal da hodi na pochivka s negovite priateli, no tei kato edin ot tqh iska da zakara i gadjeto mu i nashia shte zakara i men. Stana mi super bolno. Razsyrdih se i sprqh da mu obryshtam vnimanie, pri koeto me ritna v diskotekata!!!! No aide obqsni mi, che ne iskal taka da prozvuchi i se raznejih. Posle mi spodeli, che toi iskal da obikalq diskotekata, zashtoto shtqlo da mu se prispi. Pozvolih mu, vypreki che pri tova polojenie ne mi obryshtashe nikakvo vnimanie. Ama v kraina smetka vsichko si ima granici i reshih da si trygna. Doide da me izprati uj, no kato zapochnah da mu govorq za neshtata, koito pravi, a ne e pravilno, vze da me izkarva men vinovna. Qdosah se i se zatichah napred, za da ne go slusham i da se pribera. Podgoni me, udari me, ritna me. Az zarevah, estestveno. Sedna me na peikata i zapochna da mi govori, che veche prekalqvam i preuvelichavam. Ne se syglasih s nego, razbira se, pri koeto stana ot peikata s dumite "Mainata ti" i si trygna. ............ I dnes mi se obajda vseedno ne e stanalo nishto :( Kazah mu, che ne iskam da byda s nego poveche.... No go obicham..... Ujasno..... Ne znam dori dali moga da obicham poveche..... No s myj, koito te udrq, koito ne te uvajava, kakvo imash? Zashtita ili Strah? Lubov ili Predatelstvo?
Ne iskam da si mislite, che prez cqlata mi ednogodishna vryzka s nego, v koqto jiveehme zaedno, sym tyrpqla da me unijava, prenebregva i t.n., pravil e mnogo neshta za men i sys sigurnost znam, che me obicha, che moje da dade vsichko za men, no dori ednokratno ne e normalno, nali?!
Kakvo da pravq?!
Wrathchild
06-23-2008, 05:35
Човек, който ти заявява най-нагло да вървиш на майната си? Човек, който изобщо не те уважава? Човек за който си просто развлечение от скуката? Искаш да ми кажеш, че ти обичаш такъв човек? Това държание надали е от вчера и се чудя какво изобщо правиш при него. Да не говорим, че удари ли те - нямаш работа при него повече. Направил го е 1 път, ще го направи и 2ри. Просто се налага да избираш между него и инстинкта за самосъхранение.
Nadelina
06-23-2008, 05:37
Vseedno zadadoh vyprosa "Da postypq li kato Glupaka ili da napravq pravilnia izbor?" Mersi.
Wrathchild
06-23-2008, 05:40
Тогава не постъпвай като глупака, освен ако нямаш някакво извратено чувство за красота - примерно синини.
krem4et0
06-23-2008, 05:53
С голата любов не се живее. Всяко едно действие, дума, мисъл трябва да са адекватни на чувствата му. Не си струва изобщо. При първият ритник, шамар, псувня аз си отивам. Направи го и ти!
MoonAngel
06-23-2008, 05:58
Аз не бих търпяла това. Прецени си само кое ще е най-правилно за теб. Късмет.
Big_JoJo
06-23-2008, 06:39
Направи нещо по въпроса , не му се връзвай и не дей търпя...
huligankata
06-23-2008, 07:18
Положението е наистина кофти и щом веднъж се е случило да ти посегне и да се държи така с теб със сигурност някой ден пак ще го повтори. И все пак щом го обичаш толкова много опитай се да поговориш с него, когато е спокоен и т.н. обясни му, че подобно отношение няма да търпиш - то е ясно, че той ще ти се извинява и тн, но при следващо подобно нещо просто го остави - трудно е, но още по трудно е да бъдеш с някой, който не те уважава.Успех ти желая от все сърце!
Щом е имало вече ритник ще има и втори! Тези хора са много ошасни. Така се почва и като видят, че си оставаш и след врепе пак продължават. Връщат се с цветя - плачат, съжаляват и всичко пак наново. Според мен колкото и да ти е трудно сега е моментът да сложиш края. Не го допускай повече до себе си.
NightSky
06-23-2008, 07:38
Не може да понасяш такова отношение. Аз не бих останала. По-добре е и ти да си вървиш.
hahavteen
06-23-2008, 07:44
Няма смисъл повярвай ми. Знам за какво говоря...
Само любов не стига...
Мили4ка, няма смисъл. Опре ли до физи4ески тормоз, а при теб си е баш това, нещата стават опасни. Ще се слу4ва пак, после ще ти се извинява, ще съжалява, и така до следващия път. Много хубаво си помисли дали има смисъл да си при4иняваш нещо такова. По-добре бягай, докато не е станало и по-зле.
Spored men ve4e ste si pisnali...6tom taka se darji s teb zna4i ne te zaslujava...Preceni si sama kakvo 6te pravi6,no az si mislq 4e trqbva da prekrati6 tazi vrazka...
Pliok0019
06-23-2008, 08:52
Остави го. Не само заради физическия тормоз или отношението. Той не те заслужава. Сигурно имаш още куп други обожатели, които биха имали различни отношение към теб. Да, сигурно го обичаш и ще ти бъде трудно, но не е ли по-трудно след всеки скандал да изпитваш болка почти равна на болката при една раздяла?
PePeLePew
06-23-2008, 08:56
кукло появили се агресия в една връзка по-добре бягай
sasha_90
06-23-2008, 09:28
Мъж,който бие една жена означава,че не я заслужава.Прави си сама изводите какво имам предвид.
angelcheeee_93
06-23-2008, 09:48
:shock: 6te te udrq i 6te ti vika-mainata ti? :shock: :shock: A kakvo o4akva6 zanapred s takav 4ovek,4e toi ot gnqv nqkoi pat moje i da te ubie ,znae li se! kak smee da posqga na jena ,toi lud li e...lelepo-dobre go ostavi,nikak ne si zaslujava da si s nego.i v bade6te 6te ima6 o6te kup problemi,sigurna sam.ne bih kazala ,4e tova e lubov.4ovek,koito obi4a,nikoga ne bi posegnal na edna jena.tova za men ne e maj :? :? :?
Al3ksandra
06-23-2008, 10:07
Опревделено не се държи с теб нормално.. :? Не вярвам че те обича.. преди може да те е обичал, а може просто да си е въобразявал.. е ти си му угаждала на акъла, за това те е обичал.. :? :-o По-добре бягай от тая връзка, защото не се знае следващия път какво ще ти направи... Ако съм на твое място, още първия път в които ми посегне, ще го зарежа.. ако ще да го обичам адски, посегне ли ми, да се счита за отписан :? :? :lol: Знам че го обичаш, но не се мъчи с напразни опити, както казаха по-горе щом го е направил 1 път, ще го направи и 2 3... Така че зарязвай и дано съдбата ти поднесе някой които наистина да те обича и държи на теб! :)
Girl-of-Sin
06-23-2008, 10:30
Понякога се оказва, че нямаме ни най-малка представа за човека, когото си мислиме, че познаваме :? ...и тогава боли...боли от самото предателство, да не говориме, че щом си с него 1 година...повече от явно е, че държиш на него, че го обичаш , уважаваш, но....незнам дали той те цени и дали осъзнава, колко много има в твое лице...
Никой от нас не може да ти каже какво решение да вземеш, защото това си е твоят живот и е само един-трябва да го изживееш така, както ти искаш...
Ще ти кажа само едно, което съм запомнила като клише, казано от народа..."Ако мъж ти посегне веднъж, после никога няма да спре..."...мисля, че ме разбра..
-Успех!
Аз не бих търпяла това. Прецени си само кое ще е най-правилно за теб. Късмет.
+1
gothic_angel
06-23-2008, 10:42
Наистина направи нещо,аз не бих търпяла такова нещо..
Za pyrvi pyt shte spodelq istoriata si. Istinskata si istoria. Za edna lubov i oshte neshto... Iskam syvet ot vas - zaslujava li si?
V sybota vecherta priatelq mi napravi nai-golemite gluposti, koito e vyzmojno da se napravqt. Az principno ne obicham na hodq v diskotekata v grada mi, prosto mi e pisnalo tam, sumati godini vse tam. I samo zaradi nego otidoh. S nai-golqmata si naglost mi servira, che iskal da hodi na pochivka s negovite priateli, no tei kato edin ot tqh iska da zakara i gadjeto mu i nashia shte zakara i men. Stana mi super bolno. Razsyrdih se i sprqh da mu obryshtam vnimanie, pri koeto me ritna v diskotekata!!!! No aide obqsni mi, che ne iskal taka da prozvuchi i se raznejih. Posle mi spodeli, che toi iskal da obikalq diskotekata, zashtoto shtqlo da mu se prispi. Pozvolih mu, vypreki che pri tova polojenie ne mi obryshtashe nikakvo vnimanie. Ama v kraina smetka vsichko si ima granici i reshih da si trygna. Doide da me izprati uj, no kato zapochnah da mu govorq za neshtata, koito pravi, a ne e pravilno, vze da me izkarva men vinovna. Qdosah se i se zatichah napred, za da ne go slusham i da se pribera. Podgoni me, udari me, ritna me. Az zarevah, estestveno. Sedna me na peikata i zapochna da mi govori, che veche prekalqvam i preuvelichavam. Ne se syglasih s nego, razbira se, pri koeto stana ot peikata s dumite "Mainata ti" i si trygna. ............ I dnes mi se obajda vseedno ne e stanalo nishto :( Kazah mu, che ne iskam da byda s nego poveche.... No go obicham..... Ujasno..... Ne znam dori dali moga da obicham poveche..... No s myj, koito te udrq, koito ne te uvajava, kakvo imash? Zashtita ili Strah? Lubov ili Predatelstvo?
Ne iskam da si mislite, che prez cqlata mi ednogodishna vryzka s nego, v koqto jiveehme zaedno, sym tyrpqla da me unijava, prenebregva i t.n., pravil e mnogo neshta za men i sys sigurnost znam, che me obicha, che moje da dade vsichko za men, no dori ednokratno ne e normalno, nali?!
Kakvo da pravq?!
Изпуснал си е нервите човека или не струва.Май е второто.Аз не ударих момичето което обичах дори когато ми изневери почти и седеше,гледаше ме в очите и ме лъжеше.Казах и само,че има късмет ,че я обичам,но да не очаква да и прощавам.
Тоя щом те бие така хулигански за глупости не те обича,а ако те обича не струва като човек.Можеш да намериш някой по-добър според мен!
такъв човек не ти трябва да те рита да не си куче макар че и те не го заслужават!!!
такъв човек може да те нарани и да ти вика майната ти колкото и да те обича и уважава ако наистина изпитва тези чувства никога не би ти причинил такова нещо!!!
С голата любов не се живее. Всяко едно действие, дума, мисъл трябва да са адекватни на чувствата му. Не си струва изобщо. При първият ритник, шамар, псувня аз си отивам. Направи го и ти!
+100
тъжен веселяк
06-23-2008, 14:03
На мен ми се струва,че алкохола е причината за постъпката му.Както е известно,той действа като депресант и предизвиква агресия.И още нещо-на колко години е приятелят ти?
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
06-23-2008, 14:55
Нито обич, нито алкохол, нищо не може да оправдае такава постъпка. Той не те уважава, там, където няма уважение и любов няма или вече си е отишла и е заместена с оправдания.. Не си заслужава да търпиш това, ще съжаляваш само.. Като можеш да намериш мн по - добър, пожелавам ти го.. Не му позволявай да си мисли, че може да прави каквото и да е с теб, така го стимулираш да продължава, прецени си. Избери разума. Успех.
SiNiStEr
06-23-2008, 16:20
Щом те е ударил един път не мислиш ли,че няма да се повтори?
За какъв мъж се има той да удари една жена?
Не се занимавай с него,сестра ми ходеше с такъв и накрая се стигна до полиция.
GregoryHouse
06-23-2008, 16:37
Пф...кът те удря 1 път знай че работа да си нямаш с него повече...от опит го знам виждал съм подобни работи...мн пъти ми се искало да фрасна един във физиономията на приятелката ми заради всичките тъпотий които е правила и наглостта която е имала...но винаги се въздържам само защото съм обичал(минало свършило време). А други момичета съм удрял за мн по малко. (Е само 2 пъти се е случвало и то със шамар ама...)
Моя съвет: бегай,абе бегай БЕ,БЕГАй...въобще не се занимавай с кретени.
Nadelina
06-24-2008, 15:03
На мен ми се струва,че алкохола е причината за постъпката му.Както е известно,той действа като депресант и предизвиква агресия.И още нещо-на колко години е приятелят ти?
Na 20 e. Naistina alkohola ima pryst v tazi rabota na 100%, no tova ne e nikakvo opravdanie. Ne sym se sybrala s nego, ne sme zaedno sega, no hora mislq, che jivota mi e svyrshil, izpadam v depresia, useshtam takava lipsa, che mi ide da zaspq i da ne se sybujdam dokato ne svyrshi, dokato ne spra da OBICHAM... Doma NI - kak da sym tam, kato vsichko mi napomnq na nego, vsichko mi mirishe na nego, vsichko govori za nego, ne moga da spra da placha po edna zagubena lubov, koqto e napylno bezsmislena. :( :-#
GabisiTa
06-24-2008, 15:22
Наистина ще ти е трудно в началото без него... Все пак си свикнала с присъствието му, с думите му, с всичко... :( Но с времето ще се увериш, че наистина не си заслужава да си с такъв човек, който те удря, убижда и т.н...
Не можеш ли за няколко дена да отидеш при някоя приятелка или при роднини.. просто да се разсееш, да не мислиш за него, да си намериш друго занимание... :?
Пожелавам ти скоро да успееш да го забравиш.... :(
Escarina
06-24-2008, 16:11
Човек, който ти заявява най-нагло да вървиш на майната си? Човек, който изобщо не те уважава? Човек за който си просто развлечение от скуката? Искаш да ми кажеш, че ти обичаш такъв човек? Това държание надали е от вчера и се чудя какво изобщо правиш при него. Да не говорим, че удари ли те - нямаш работа при него повече. Направил го е 1 път, ще го направи и 2ри. Просто се налага да избираш между него и инстинкта за самосъхранение.
Когато човек е афектиран може да каже доста неща, които не мисли. Но това по никакъв начин не извинява гаджето ти за поведението му.. Аз съм малко дръпната като човек и може би бих приела кофти отношение от време на време, но някой да ми посегне.. Ставай и си заминавай момиче, какво чакаш?
laila_94
06-24-2008, 18:07
Ако аз се поставя на твое място със сигурност нямаше да продължа с него,колкото и болно да ми беше.Супер гадна история ,той се е държал страшно кофти и ти сега даже се чудиш ясно е НЕ ТИ ТРЯБВА ТАКЪВ МЪЖ
krem4et0
06-24-2008, 18:52
Ние сме с теб, скъпа. Предполагам, че ти е гадно, но ще се съвземеш. С времето ще се променят нещата!
krem4et0
06-28-2008, 04:57
Аз като дърта чокла да попитам-какво стана?