Влез

View Full Version : Проблем с обезкосмяването...

vAn_;]
06-23-2008, 05:33
Здравейте! Мм, като за начало съм за 6-ти клас. Проблема ми е, че вкъщи не ми дават да се обезкосмявам, толкова съм окосмен, че даже ми се появява лентичка на корема :shock: Корема си го бръсна, както и подмишниците.. пък по краката имам като някои от 9-тите класове :shock: Ако баща ми или майка ми разбере, че се обескосмявам, ще ме убие... Дайте предложения за да ги накарам, че в окосмяването няма нищо "Гейско" :o Пък, ако разберат ще ме изселят :shock: :shock:

fenkatakrisi952
06-23-2008, 05:55
Кажи им,че сега така е модерно.Или само в крайнен случай,че това си е твоето тяло и ще си правиш с него каквото искаш 8)

Whisper_to_me
06-23-2008, 06:43
За окосмяването ли говориш или за обезкосмяването ? :-o

Verliebt_Maedchen
06-23-2008, 07:25
:razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Не ти дават да се окосмяваш :-D :lol: :lol: :lol: Наистина ти личи, че си 6ти клас....Макар че аз тогава не бърках думите толкова :D :-P

Колкото до окосмяването ти - съветвам те да не се ОБЕЗкосмяваш (бръснеш в твоя случай), защото така ще ти излязат повече и по-груби :) А за кола маска си малък, а аз дори и на големи батковци не го препоръчвам :P -> Един истински мъж трябва да има косми! (Просто лично мнение..)

KrisiBep
06-23-2008, 09:20
За окосмяването ли говориш или за обезкосмяването ? :-oъъъ...добър въпрос.
Да се ОКОСМЯВАШ едва ли някои ще успее да ти попречи,но да се ОБЕЗКОСМЯВАШ(виждаш ли разликата в думичките :P ) е друго нещо..

Тааа,окосмяването си е присъщо за всеки човек.Щом не ти е приятно да си ходиш окосмен,се обезкосмявай,в това няма нищо лошо,все пак рано или късно пак порастват,не вреди на здравето ти,пък и ще се чувстваш по-добре,което е най-важното.Поговори си с тях и им обясни,че не ти е приятно и се срамуваш от това.Надявам се да те разберат.

vamp
06-23-2008, 10:13
]Здравейте! Мм, като за начало съм за 6-ти клас. Проблема ми е, че вкъщи не ми дават да се окосмявам, смисал толкова съм окосмен, че даже ми се появява лентичка на корема :shock: Корема си го бръсна, както и подмишниците.. пък по краката имам като някои от 9-тите класове :shock: Ако баща ми или майка ми разбере, че се окосмявам, ще ме убие... Дайте предложения за да ги накарам, че в окосмяването няма нищо "Гейско" :o

Значи да ти кажа с космите няма оправия,като си космат,космат си,такъв ти е гена.Можеш да бръснеш-после растат повече,по-черни,по-дебели и дълги.Можеш да ги епилираш-след време пак си израстват,иска подръжка,защото като се видиш епилиран,после не можеш да се гледаш космат.Мисля,че това с космите е прекалено в днешно време.
Аз нямам проблеми с космите,стига хигиената да е на ниво.Почти всичките ми приятели имат косми по гърдите,не малко имат и по гърба и по раменете.Едни ги бръснат,други ги епилират.Заигравка си е,ефекта е не повече от 3 седмици.
НАЙ-ДОБРИЯ СЪВЕТ:Не прави глупости и не се връзвай на хорски приказки,не се връзвай и на ваште,като искаш се обезкосмявай,тялото си е твое!

vAn_;]
06-23-2008, 11:16
Сори за смешната грешка :razz: :razz: :razz: :D :D :D
Проблема е в тва, че ако разберат, ще ме изселят, пък те знаят, че 7-8 клас почват да излизат косми по гърдите или корема, незнам точно къде :-o Пък и немога да ги убедя..

vamp
06-25-2008, 15:10
]Сори за смешната грешка :razz: :razz: :razz: :D :D :D
Проблема е в тва, че ако разберат, ще ме изселят, пък те знаят, че 7-8 клас почват да излизат косми по гърдите или корема, незнам точно къде :-o Пък и немога да ги убедя..

Как ще те изселят бе,родители са ти,тялото си е твое,можеш да правиш каквото си искаш.Плюс това не ги питаш за нещо кой знае какво,няма да си сменяш пола.На мен наште за татуировки биха ми мрънкали и обици,нищо,че съм на 19,ама реша ли да си правя,правя ги.
Ако те кефи се бръсни,ако не,не се бръсни,ти решаваш,не ваште :grin: