View Full Version : да....или не?
sunbeamz
06-23-2008, 08:13
Ох,това сиг е 3тата тема за едно момче която пиша... Мн го харесвах,после мн повече и той мен явно,после реших че няма смисъл и се опитах да го забравя,после като го видях отново реших че е невъзможно,по-късно пак исках да го забравя и така общо взето доста пъти.... Преди 2 седмици реших да му кажа че го харесвам,защото няма да го виждам повече... Да,ама той беше заминал за чужбина и през тези 2 седмици с енахъсвах,нахъсвах и реших д аму кажа днес като го видя.... Хубаво,ама той ми се обади днес сутринта "да ме чуе как съм" и от дума на дума,на майтап го питах дали съм му липсвала.... той каза да...липсваше ми лиготията ти :o И на мене ми стана едно такова гадно....че дори по телефона на майтап не ми каза че съм му липсвала... просто ми стана кофти.... И сега размишлявам и се чудя да му кажа ли че го харесвам,може би това е единственият начин да разбера,но.... все още се чудя.... аз може да реша да му кажа,но се чудя как да му го кажа... Моля ви ,дайте ми някои идеи..не такива "просто му кажи" щото ше му кажа...искам д ави питам как..как да започна тая тема че да му кажа.... какво да кажа... Мерси предварително!
MiMcHeToOo
06-23-2008, 09:04
1во няма от какво да ти е станало гадно, защото както ти си го питала на майтап, така и той ти е отговорил. Бъди сигурна, че си му липсвала иначе ;) Колкото до това как да му кажеш - ми както ти идва от сърцето и душата, така му кажи :)
Pliok0019
06-23-2008, 09:09
Намекни му, че го харесваш. Липсваласи му, но просто така е прозвучало. Успех! :)
6tom te t1rsi sutrinta da te pita kak si.... ne e bezrazli4en sig (ako ne ste priqteli de)
sasha_90
06-23-2008, 09:20
Каниш го да излезете и започнете да си говорите общи приказки и постепенно му намеквай какво чувстваш.
Al3ksandra
06-23-2008, 09:52
Определено се е намайтапил с теб ;) Иначе и аз мисля че си му липсвала, щом все пак те търси :P Иначе му намекни някак си, от дума на дума... какво чувстваш :) Той ще разбере надявам се, ако сте добри приятели :)
Sladinka_f
06-23-2008, 09:55
Това по телефона е било майтап според мен,сигурно момчето обича шегите и никой не може да ти каже наистина харесва ли те или не.Може да ти е трудно,но трябва да говориш с него насаме и всичко ще си дойде на мястото :) Good luck ;)
щом те търси значи има нещо.ии ти на майтап и той на майтап иии липсвала си му май за да ти звъни :)
а как да му кажеш ли?-еми както се навън двамата си говорите за нещо ако почнете да мълчите и ти кажи аве ти знаеш ли че те харесвам
:D :D :D ще бъде изненадан и ще стане доста интересно.... :D
pasii_sladuranata
06-23-2008, 12:41
отиваш при него целуваш и му казваш че го харесваш.. Той ще остане без думи повярвай :razz:
вместо да му го кажеш му го покажи или му го намекни..щот е мн глупаво и лапешко "Аз те харесвам..а ти мен?"
а вие иначе приятели ли сте?
TheMaggie
06-23-2008, 13:24
Нпма от какво да ти е станало гадно, защото както ти си го питала на майтап, така и той ти е отговорил. Бъди сигурна, че си му липсвала иначе ;) Колкото до това как да му кажеш - ми както ти идва от сърцето и душата, така му кажи :)
cinderella_gugutka
06-23-2008, 16:11
еми поговорете си общи приказки и в 1 момент просто ми кажи-емии искам да ти споделя нещо коет ме мъ4и...аз си падам по теб...мислиш ли 4е може да се полу4и нещо щот аз наистина го искам но ако не изпитваш същото нямам нищо против да си останем пр
Big_JoJo
06-23-2008, 16:15
импровизираи... почни разговора с това какво е видял в чужбина...липсвало ли му е нещо ( тука вече трява си по-сериозна а кой знае може и да ти върже) а след тва че си мислела за него и т.н.....
ПИШИ КО Е СТАНАЛО
ThinkerBell
06-23-2008, 16:17
еми поговорете си общи приказки и в 1 момент просто ми кажи-емии искам да ти споделя нещо коет ме мъ4и...аз си падам по теб...мислиш ли 4е може да се полу4и нещо щот аз наистина го искам но ако не изпитваш същото нямам нищо против да си останем пр
+1 Tva mai e nai-dobroto predlojenie , ot prochetenite do tyk .. :)
sunbeamz
06-23-2008, 20:25
Мерси за отговорите ви,наистина! :-)
sunbeamz
06-23-2008, 20:29
щом те търси значи има нещо.ии ти на майтап и той на майтап иии липсвала си му май за да ти звъни :)
а как да му кажеш ли?-еми както се навън двамата си говорите за нещо ако почнете да мълчите и ти кажи аве ти знаеш ли че те харесвам
:D :D :D ще бъде изненадан и ще стане доста интересно.... :D
Май така ще се получи.... и без тва винаги има моменти в които е едно мълчание от което ме побиват тръпки.... така ще поразчупя обстановката малко... :grin: Мерси :-)
BeBoNcHeTo
06-23-2008, 20:56
:D :D :D ще бъде изненадан и ще стане доста интересно.... :D+1