View Full Version : Плаж и грим
malka_blizalka
06-23-2008, 11:41
Как се оправяте с грима, когато ходите на море? Слагате ли си някакъв въобще и ако да водоустойчив ли? Надявам се темата да не ви се стори тъпа, интересно ще ми е да разбера. На който не му харесва да не пише… :-)
donkihot
06-23-2008, 11:46
абсурд..никъв грим ще заприли4ам на плашило,колкото и добър да е
Какъв грим? За какво ти е? Няма смисъл. Отиваш да се къпеш в морето, не на среща, дискотека и т.н.
malka_blizalka
06-23-2008, 11:58
Какъв грим? За какво ти е? Няма смисъл. Отиваш да се къпеш в морето, не на среща, дискотека и т.н.
Да разбира се. Но просто питам вие какво правите, защото съм виждала доста грозни гледки на размазани момичета... :D
абс никога не съм с грим. за плажа мисля че усмивката и доброто настр под слънчевите лъчи са мн по-важни.
единственото което имам с мен освен бански, плажен крем, кърпа и др задължителни неща са кожени гривнички- едни оплетени като плитки и от едни малки кожички- отиват ми вс година на новия бански.не мисля за необходимо да сме като топ-модели на плажа където най-важно е купона слънцето и усмивките... :-)
Е нали си слагаш слънцезащитен крем на лицето?? Как така и с грим?
sexa_na_kompleksa
06-23-2008, 12:09
Аз като излизам не си слагам грим, пък камо ли на плажа. Още малко и под душа ще ходите с грим...
RiseGirl
06-23-2008, 12:43
Аз вече като излизам от нас много рядко слагам, а ако съм на плаж пък да не говорим :)
LuCiFersAngeL
06-23-2008, 12:50
Безсмислено е! Аз съм само с водоустойчив черен молив и това е - иначе не хи харесвам очите :-D :(
angelcheeee_93
06-23-2008, 13:03
specialno,kogato utivam na more ili basein, ne slagam grim,ina4e 6te zapili4am na ve6tica :-D 8-)
Не стига,че е вредно да се пече лицето с грим,ами и ще стана комична картинка,като се размаже :razz:
Само крем за лице ползвам ..но аз си го слагам почти всяка сутрин,така че май не се брои
и аз не си слагам грим само балсам за устни със слънцезащитен фактор...
Освен плажно мляко и балсам за устни друг "грим" за плажа не ми трябва. И какво някой каза: огромна доза добро настроение ;)
Хаха да, една приятелка така с идеята че "няма да се мокри" си сложи спирала и молив, не водоустойчиви, обаче като я набутаха във водата и после гледката беше меко казано ужасна. Никакъв грим на морето, само слънцезащитен балсам за устни и крем... :grin:
fall_out_girl
06-23-2008, 14:07
Естествено,че на плажа не се ходи с грим...Не,че нещо,но после гледката е ужасна...
gothic_angel
06-23-2008, 14:08
Никога.
little_elf
06-23-2008, 14:13
че защо ми е този грим на плажа,освен балсам със защитен фактор и плажно мляко др не ми трябва :)
xXxScreamxXx
06-23-2008, 14:28
еее аз пък си ходя с водоустойчив черен молив и фон дио тен :P :P
adizitk1
06-23-2008, 15:31
+1
Кви са тия балсами със слънцезащитен ф-р?
По темата-без грим.
Ch0K0_bArBiE
06-23-2008, 16:13
че защо ми е този грим на плажа,освен балсам със защитен фактор и плажно мляко др не ми трябва :)
+1 :grin:
sweatkiss
06-23-2008, 16:16
Само малко водоустойчива спирала и това е ... :)
LovePoisoned
06-23-2008, 16:28
Бе има и разни келешки, дето и на плаж не ходят без грим. :grin: Изключително смешно е, защото не е приятно, като ти става топло на лицето. А и да не говорим колко бихте се размазали, когато си потапяте лицето във водата или още по-лошо - когато гледате под вода..
А водоустойчиви гримове не съм опитвала още.
malka_blizalka
06-23-2008, 16:42
Бе има и разни келешки, дето и на плаж не ходят без грим. :grin: Изключително смешно е, защото не е приятно, като ти става топло на лицето. А и да не говорим колко бихте се размазали, когато си потапяте лицето във водата или още по-лошо - когато гледате под вода..
А водоустойчиви гримове не съм опитвала още.
Точно заради това питах и аз, защото действително има момичета, които не излизат без грим, дори и на плаж. :-P
BlackWings
06-23-2008, 16:57
Тоя грим колкото и да е водоустойчив винаги ще се размазва ... няма такива вълшебни гримове.
Аз ходя на плаж само със слънцезащитен крем и прозрачен балсам за устни - колкото да не се напукват. От каквото и да е друго няма смисъл.
TheNewReligion
06-23-2008, 18:13
За морето винаги си взимам грим , но не си слагам нищо преди да отида на плаж , освен балсам за устни . Аз седя само във водата и няма смисъл да се гримирам .
и аз не си слагам грим само балсам за устни със слънцезащитен фактор...
me too
DisciplineAndOrder
06-23-2008, 20:53
а,да бе,с грим на плажа :lol:
глупости
Аз вече като излизам от нас много рядко слагам, а ако съм на плаж пък да не говорим :)
+1
аз си слагам съвсем малко спирала колкото да заприличам на човек и да я намокря нищо няма да стане ... а слънцезащитния крем го слагам навсякъде но не и на очите ...
t!nchety
06-24-2008, 11:36
Никога.
+1
Devilsplaymate
06-24-2008, 13:27
Само плажно масло и много балсам за коса със слънцезащитен фактор.
На това слънце едва ли бих се подложила на нещо толкова мъчително като грим...
predi nqkolko dena kato hhodih na basein v baseina imashe pone nqkolko momi4eta s grim i pone nqkolko vlezli sus slun4evi ochila .. tolkova li ne mogad da izlezat bez grim tiq hora be .. ako si mislqt 4e v vodata grima gi krasi .. i se 4udq kak ne se razmazaha
tItEufFf
06-27-2008, 08:16
Аз по принцип съм само със спирала...и не се притеснявам, че ако отида без нея няма да излгеждам длбре (на повечето момичета това им е проблема) ..
foreverr
06-27-2008, 12:12
Ами според мен гримовете колкото и да са съпи няма да упеят да издържат в вода-ха ха а ако те е страх да те видят без грим не си топи лицето :D Една мо я фр един път е видях без грим на плажа и се изплаших така, че внимавай, но аз лично почти винаги съм без грим и нямам този проблем.
miminkaa
06-27-2008, 15:34
Ми на морето никога не си слагам... ще стане още по зле..
Irrepresible
06-27-2008, 17:20
днес на басейна една съученичка беше със спирала и ефекта беше мокър пор-на ивици стана и се разтече...смяххх иначе по темата не слагам никога защото като нищо ще си докарам я конюктивит я ще ми се подуят очите....
predi nqkolko dena kato hhodih na basein v baseina imashe pone nqkolko momi4eta s grim i pone nqkolko vlezli sus slun4evi ochila .. tolkova li ne mogad da izlezat bez grim tiq hora be .. ako si mislqt 4e v vodata grima gi krasi .. i se 4udq kak ne se razmazaha
хахахха с очила пък тия...Тряя са били леко настъпани в лицата.ама кво се крият каквито са-такива[/quote]
pasii_sladuranata
06-27-2008, 17:24
Естествено,че на плажа не се ходи с грим...Не,че нещо,но после гледката е ужасна...
:razz: :razz:
`*`MaLkA SlAdUrKa`*`
06-27-2008, 17:55
Аз не се гримирам като ходя на плаж
Pliok0019
06-27-2008, 21:22
Нищо не слагам.
lunnoto_momi4e
06-28-2008, 10:29
Ами на плажа съм само с водоустойчива спирала - мин година бях с някаква на Мейбълийн,а тая година съм с една на Орифлейм за 5.50 и изобщо не се размазвам. 8) :)
Ch0c0la73
06-28-2008, 13:07
emi vodoustoi4eva spirala .. glanc da ne se napykat ustnite.. emii ddz tva e ..pak ina4e ima stik4eta vodoustoi4evi senki t.s. te4ni senki se vodqt .. taq godina shte probvam .. :) .. na plaja e vajno da ti e udobno ne da se namacvash no e gotinko da se razhubavish malko no pak da si izglejdash est t.s. da ne se zabelqzva 4e si s grim..zashtoto makar i edna spirala da slojish na o4ite ima golqma razlika ;)
PollyPoi
06-28-2008, 14:57
Само балсамче,никви спирали, моливи ,фон дю тени не неее после хората да ме гледат странно :D
Ами слагам си само балсам за устни със слънцезащитен фактор. :)
Никога няма да отида на плаж с грим, защото после гледката ще е ужасна...
НА ПЛАЖА С ГРИМ????? :shock: :shock: :shock: И ДА НЕ СЕ КЪПЕШ ПАК НЕ Е ПОДХОДЯЩО, ОТ СЛЪНЦЕТО ЩЕ СЕ РАЗМАЖЕ!!!!!!!!!!!!!!!
Sensuality
06-29-2008, 07:54
аз на плажа слагам само един гланц това е :)
the_best_f
06-29-2008, 11:22
На плаж съм без грим, предпочитам да съм си естествена. Но за тези, които дори на море не могат да отидат без грим, водоустойчивите продукти са добро решение.
UnaBletoLoVeU
06-29-2008, 14:08
Аз не слагам, обаче дори и да слагах спирала или молив нямаше да мръднат, защото аз във водата по-дълбоко от до коленете не влизам, или с дюшек...иначе не.
amazonkata90
06-29-2008, 16:18
Една позната редовно ходи на плаж не само със СИЛЕН грим, но и с тупирана коса. Гледката е комична...
Що се отнася до мен, не слагам грим, докато съм на плажа.
mimz_rap
07-02-2008, 18:48
+1 :)
Jessika_MG
07-02-2008, 18:50
на плажа без грим
Kras4eto_lp
07-02-2008, 19:21
Хих на плаж с грим никога...само да заприличам на плашило. :(
VIP_kukli4k@
07-03-2008, 19:28
на плажа не слагам...ии без грим не съм чак толкова зле..не че се хваля...ааа вечер като излизам..една спиралка и гланц.. мисля че е достатъчно за морето...няма смисъл да преуморяваме очите и лицето с тежък грим :)
+1
TinkyWinky
07-04-2008, 19:29
никакъв грим на плажа или басейна, щото после е страшна картинка :-s
sweet_baby_cool
07-04-2008, 19:54
една приателка беше с грим и и се размаза :-D ужас
аз съм без (освен нужните- с UV филтър)