Влез

View Full Version : Най-романтичното нещо, което ви се е случвало?

ping
06-23-2008, 15:06
Koe e nai romanti4noto neshto koeto vi se e slu4valo? :-) :-) :) :twisted:

Модерирано по т.7 от Правилника!
коалка

kPuCkA
06-23-2008, 15:10
Май няма такова...освен че пропътувах 400 км,за да бъда с човека,който обичам в продължение на няколко дни,които бяха незабравими...иначе не се сещам за нещо наистина романтично.

crazyhair
06-23-2008, 15:23
gato a gadjeto padna sutiena na basein kato hodihme :grin:

MostHated
06-23-2008, 15:46
Вървяхме си и тя просто се обърна и ме целуна... мн неочаквано... хих

gPa3HuTeJl
06-23-2008, 16:46
Всяка прегр1дка с нея е от романтична - по романтична... Когато ме прег1рне... тя ме стиска и не ме пуска, все едно ме прегр1ща за последно... това просто ме подлудява и кара звяра в мен да се пробужда.. ;)

MiMcHeToOo
06-23-2008, 17:00
Не се сещам точно в момента, но иначе 100% имам и такива моменти ;)

w0sh
06-23-2008, 17:22
Джулай морнинг фтв.

Тоз май ще го прекарам просто пиян/напушен.

bUbInkA__
06-23-2008, 17:29
Еми една вечер с бившия ми приятел,когото все още обичам ужасно много, под дъжда в едно паркче... :) Никога няма да я забравя просто.................... ;(

SuNsEt
06-23-2008, 18:11
Хм...когато с бифшото ми гадже бяхме в Южния парк и той ме целуна.Бяхме съвсем сами и беше много романтично и приятно.Разхождахме се много дълго време и повече мълчахме.А когато си говорехме,той ми казваше прекрасни неща...

Мръсник :D

BeautifulWorld
06-23-2008, 19:03
Когато се тръснах пред гаджето ми с панделка на врата и му казах, че съм му подарък, той започна да ме целува, каза "Това е най-хубавият подарък" и в този момент съвсем случайно тръгна "нашата" песен... Страхотно беше.

MonSitY
06-23-2008, 19:10
най-романтичното предстои.а иначе съм имала такива моменти като подаряване на цветя в дома ми пред родителите ми които бяха очудени и то тва уби романтиката донякъде :D :D

ping
06-23-2008, 19:18
Az syshto sym imala romanti4ni momenti v smisyl to si li4i kogato sa...no ne bqha s to4niq 4ovek.Tancuvali sme bez da nqma muzika,venyj dokato mu se karah toi me celuna ,za da spra da mu se karam :-) ...i t.n. ,no ne beshe podhodqshtiq :( ...dokato edna pregrydka s "4oveka" i tq bshe prosto ei taka
lelele nqma takova useshtane ....az ne 4e ne bqh s bivshiq si priqtel ,zashtoto ne go haresvah ,no dylga istoriq 8)

GregoryHouse
06-23-2008, 19:57
Когато ме настъпи по крака с 10см токче и нагло се завъртя на него...

skatemore
06-23-2008, 20:13
когат ме ритна с коляно в ташаците щот щеше да падбне от една пейка

patenceto_5533
06-23-2008, 23:34
amii kogato se pribirahme ot ekskurziq s klasa ni sedqhme na edna sedalka toi be6e nai dobriq mi priqtel(i o6te e) i slu6ahme muzika togava slqzohme ot avtobusa otidohme da pu6im i na edni kamuni v carevec i me celuna :smt060

krem4et0
06-24-2008, 06:05
Прекалено е лично и съм обещала да не споделям. Само ще намекна, че в 1 ужастна за нашата връзка нощ, той направи най-неочакваното за мен. Бях решила да си тръгна, защото не виждах смисъл, защото винаги съм мислела, че аз обичам много повече, че правя повечето компромиси, че бутам нещата......Тази нощ той ми доказа, че съм се лъгала. И не говоря за секс. Просто тогава разбрах, че наистина се обичаме безумно и не можем 1 без друг.
Иначе романтика-бол. И все пак се срещам за 1 пикник в близката горичка, който беше незабравим, за целувки под дъжда, вечерта преди да замине войник, за първот докосване на голите ни тела, за първото "обичам те", което ми каза. Дори фактът, ч ми купи орхидея за Рд, за която си мечтаех с години, за мен е безкрайно романтичен. Готвил ми е вечеря, готвили сме заедно голи и е било супер. Не, че е голям романтик, но дори и дребният жест е важен.

Chefinkaaa
06-24-2008, 08:47
Ми.. на едно таква високо на една полянка ... от вечерта късно в 12 до 5-6 сутинта до изгрева.. седяхме , целувахме се и се гушкахме... ахх.. :) :-)

Princess_of_the_darkness
06-24-2008, 14:53
romantika..... az sum golqma romanti4ka po princip :P :P :P i mn si padam po tiq ligav6tini no ne ot banalnite ami teq milite i t.n. taaa po temata s biv6iqt mi pritel imaxme mn romanti4ni momenti.... kato se zapo4ne ot momentite prekarani sami u tqx....ili nejnite celuvki i dokosvaniq v to4niqt moment ...... a naskoro s edin pritel [s kogoto v momenta xodq i naistina sum mn vlubena v nego] pr okolko mesec i ne6to ...be6e purvata ni celuvka [togava ne xodexme i az dori ne znaex 4e me xaresva :oops: ] bqxme na brega na dunava..tam dolu na plaja....sedqxme na svetlinata na zalqzvq6toto slunce i to prosto se slu4i .... be6e mn romanti4no prosto ne moga da go opi6a taka.... ili vsi4kite lubovni smsi koito mi e pratil za tozi mesec i ne6to :grin: :grin: :grin: romantikata v edna vruzka e kato benzinut v kolata .... 8) 8) 8)