View Full Version : Направих грешка а ?
des1t000
06-23-2008, 16:19
:( ...еми много много харесвам едно момче от 2 год почти (година и 7-8 месеца)...излизахме няколко пъТи... :lol: :lol: :lol: :lol: ... и ведНаж той каза прочутата фраза : айде в нас да гледами филм...и аз хоп айде ама от филма та на секса..и ся нито ходим нито нищо... :( :( :( :( :( ... и ся познайте няма да го забравя щот ми беше първия :? ... а аз съм на 15 ... шибано!... :( :shock: :shock: :shock: :shock: .... и да ви кажа все по силно и по силно ме влече тфа момче... :? :? :? :? :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt089 :smt075 :smt075 ... грешка ли беше!?
Blo0dyBitch
06-23-2008, 16:22
е поговорете,че да се изясните
ако в крайна сметка е била само секс-направила си грешка-да,ама на твое място,при тези обстоятелства ,доста хора също биха се потдали
SiNiStEr
06-23-2008, 16:23
бахти въпроса:грешка ли беше?
Не мила не беше,нищо,че ти е отнел девственоста......
angelcheeee_93
06-23-2008, 16:26
az sam na 15 i ne bih go napravila na takava ranna vazrast.no vse pak vseki si re6ava sam,ako ste razdeleni opredeleno e gre6ka,ako ne ste razdeleni moje i da ne e. :) zaedno li ste ili ste se razdelili>?
Момчето е искало секс от теб и толкоз!Било е възбудено и ти си му била най-лесна и те е опънал...спокойно не си 1вата сигурно на др вечер е опънал друго момиче...а тва че имаш влечение го остай той така или иначе няма да е искал др освен секс и така до др ден с др момиче!
GregoryHouse
06-23-2008, 16:28
Грешка не е...ти си биля с ясното съзнание кфо правиш...той нито те излъгал нито нищо...пък ти може да го зарибиш да тръгнете нещо...деа знам ако не стане кфо толкова...пак си напред с една девственост по малко...вече поне за т'ва няма да се притесняваш ;)
Пък и в крайна сметка кои сме ние да ти казваме грешка ли е или не?
strangezone
06-23-2008, 16:29
Не не е грешка просто той се възползвал от тъпотията ти и те е наебал нищо повече не е станало
angelcheeee_93
06-23-2008, 16:29
em izlizali ste nqkolko pati i hop izliza 4e te e prekaral i te e ostavil.mn qsno,4e e gre6ka.za6to ne si vnimavala na vreme s kogo go pravi6 i na kakva vazrast.no stanaloto stanalo i ti sama si re6ava6.a kak bee6e kato za parvi pat? haresa li ti na teb?
BondageLady
06-23-2008, 16:35
Абе голяма работа бе, рано или късно е трябвало да се случи.
GregoryHouse
06-23-2008, 16:40
Абе голяма работа бе, рано или късно е трябвало да се случи.
Тъй де тъй, отървал те е от мн глупости и притеснения както и нас от теми: Да спя ли с него?
gPa3HuTeJl
06-23-2008, 16:48
az sam na 15 i ne bih go napravila na takava ranna vazrast..
Правилно, нека п1рвият п1т да ти е в п1рвата брачна нощ..
Явно е искал само да правите секс...
Фразата "айде в нас да гледаме филми" би трябвало да ти говори, че иска да стане нещо между вас и то е станало.Не е трябвало да го правиш така, защото още повече хлътваш по него след това, а той те забравя.Но няма смисъл да те съдя, нямам право, все пак решението си е твое.И да е било грешка, след дъжд-качулка.
VerryBerry
06-23-2008, 17:18
Не не е грешка просто той се възползвал от тъпотията ти и те е наебал нищо повече не е станало
+1
S_L_A_D_U_R_K_A
06-23-2008, 19:01
Всеки прави грешки, важното е да не ги повтаряш. Разбирам, че си го обичала, но той те е използвал само за секса, или ти него :shock:
незнам дали е било грешка.коя съм аз да ти казвам!
но пък мисля че на 15 си твърде малка за секс аз съм на 15 и нямам никаво намерение да правя секс (след 2-3 години може но сега...)само фразата за филмите е трябвало да ти подксаже че ще стигнеш дотам а той те е използвал незнам дали е грешка ти ще решиш сама.. :)
+1 Мхм.
SeXy_BeBe
06-23-2008, 19:32
Ами да грешка е ...... а и явно си му показала колко много го харесваш, колко много го желаеш и той само това е чакал за да те ........ и да те изостави.... и да ти кажа постъпила си супер глупаво ..... както едно момиче на твойта възраст .... а не е трябвало ..... бъди малко по дръпната ... да има тръпка да те желае супер много за да може когато му се отдадеш да има тръпка ..... бъди по загадъчна .... това искат мъжете сами да те опознават ......... а не да им се отдадеш като някоя КУРВА от улицата.
Когато получат всичко на готово повярвай ми нямат никаква тръпка към теб и те заебават без да им мигне окото ...... ДРЪЖ СЕ НА ПОЛОЖЕНИЕ!! Бъди над тях и им покажи, че не може с 2 мили думи ти да си им в краката или в леглото.
А и в леглото също бъди поне МАЛКО тайнствена и не се давай лесно, както и не се разкривай напълно нека той сам да разбере какво ти харесва, какво най - много те възбужда........
И нека това което си направила ти е за УРОК!!
angelcheeee_93
06-23-2008, 19:56
Ами да грешка е ...... а и явно си му показала колко много го харесваш, колко много го желаеш и той само това е чакал за да те ........ и да те изостави.... и да ти кажа постъпила си супер глупаво ..... както едно момиче на твойта възраст .... а не е трябвало ..... бъди малко по дръпната ... да има тръпка да те желае супер много за да може когато му се отдадеш да има тръпка ..... бъди по загадъчна .... това искат мъжете сами да те опознават ......... а не да им се отдадеш като някоя КУРВА от улицата.
Когато получат всичко на готово повярвай ми нямат никаква тръпка към теб и те заебават без да им мигне окото ...... ДРЪЖ СЕ НА ПОЛОЖЕНИЕ!! Бъди над тях и им покажи, че не може с 2 мили думи ти да си им в краката или в леглото.
А и в леглото също бъди поне МАЛКО тайнствена и не се давай лесно, както и не се разкривай напълно нека той сам да разбере какво ти харесва, какво най - много те възбужда........
И нека това което си направила ти е за УРОК!!
Върнете се в началото
napalno sam saglasna s teb :) seedno az sam go pisala tva :)
miminkaa
06-24-2008, 18:19
Mi 6tom ve4e ne xodite moje da e bil s teb samo za ednoto 4ukane.. tazi istoriq mi e mnogo poznata.... i na men mi se slu4i ne6to podobno.. No vsi4ki mom4eta sa takiva.. izklu4eniqta sa mn malko..
+1