View Full Version : ONE TREE HILL
Nqkoi gleda li go?kakvi vpe4atleniq ima ?Koi personaj mu dopada nai mnogo?Liubima scena? :-) http://onetreehill.tvserials.info/about.php (malko pove4e info za nego)
Дааа, един от любимите ми филми е... :grin:
Whisper_to_me
06-23-2008, 18:39
Даа.. И аз го обожавам този филм... :) Ами любима сцена не знам, много са... Иначе и любим персонаж си нямам, всеки си е различен по своему и не мога да определя кой по ми харесва :grin:
Obsession
06-23-2008, 18:48
Да, ама съм малко назад - тъкмо дръпнах 3-я сезон. Мнооого ми харесва, много, много! :smt003 Любим персонаж си нямам, всеки има своите странности, стремежи и страсти, но като че ли Пейтън ми е най-на сърце, защото е човек на изкуството (:
Na men mi haresva adski mnogo scenata s heili i Neityn pod dyjda i imashe edna scena syper mnogo q tyrsih ,no ne q otrkih kydeto Heili se kypeshe i Neitun i kaza 4e neshto shte zakysneqt i posle kak stana ...ne pomnq se syble4e i vleze pri neq pod dusha :oops: :oops: :oops: A da imashe edna scena kydeto zapisvaha syobshtenie na tel. sekretar -tq syshto mnogo mi haresa ,i scenata sys sveshtite v banqta :oops: ...Mai mnogo sceni sa mi haresali 8-) ...az sym otvratitelna ligava romanti4ka :D [/img]
LipSoFAnAnGel
06-23-2008, 19:24
Изгледала съм всички сезони до сега и чакам 6тия през Септември.Филма е много хубав, но 5тия сезон не ми хареса особено..Иначе любимия ми сезон е първи..Любими герои:Брук, Лукас и Нейтън...Аз съм Брукас много мразя Пейтън не ми допада въобще..И накрая искам Лукас да се събере с Брук, но май само ще си остана с искането.Във филма има много хубави мисли и песни и най-вече баскетбол :grin:
stefinka
06-23-2008, 22:35
Уникален филм е няма спор а коя сцена ми харесва най много немога да определя но филма страшно много си го бива!
:wink:
Според мен пък Лукас звъни точно на Брук.
'щото ако е Пейтън, всичко ще е както трябва и няма да има особено развитие.
Линдзи - не мисля. Тя е зле, той не я обича.
Отплеснах се.
Харесвам образите на момичетата, добре изградени. "Мъжете" са няк'ви слабохарактерни дришльовци и дразнят ужасно.
Пейтън е моята героиня.
PoLiToOo
06-23-2008, 23:15
аз направо съм обсебена от този сериал :grin: :grin: :grin: нямам търпение да видя следващия епизод на есен :-)
ииии Лукас не се обажда на никоя от трите..който го интересува да пише лс 8) 8)
A to kakwo stana v 5 sezon ,zashtoto az sym go gledala samo do seriqta kogato Lindzi zarqza Lucas pred oltara
soul1199
06-24-2008, 07:05
da gledala sum go,mn qko film4e :)
С нетърпение чакам септември за шести сезон! :smt039
Devilsplaymate
06-24-2008, 13:44
Пейтън вече ме дразни. Но пък една от любимите ми сцени е имено с нея. Където биеше брат й (истинският :-D).
Като персонаж... Мисля че Брук най ми харесва. Знае какво иска и отстоява позициите си. Много силен човек. Пейтън не знае какво иска, както и Лукас. Хейли ми е на сърце, оприличавам се с нея до голяма степен. Нейтън... нямам лошо мнение за него.
П.П. Аз също мисля, че Лукас звъни на Брук. Много се сближиха този сезон.
Пейтън не знае какво иска
Напротив. Пейтън знае какво иска. Но не можеш да очакваш нещо(а тя иска обич=всичко) от някой, който не е порастнал до възрастен.
sexa_na_kompleksa
06-24-2008, 15:32
Гледам го от време на време. Но гледам епизодите по Фокс Лайф, а това сигурно е първия сезон. :D