Влез

View Full Version : пича с колата или икаруса :D

AXE
06-23-2008, 19:21
момиченца важно ли е за вас приятелят ви да има кола с която да ви разкарва наляво надясно. Да си пуснете климатика в тая 30 градусова жега и да си живуркате спокойно вътре докато останалите се пекат на бавен огън в градския транспорт 8-) да ви поебва вътре в колата, докато ползващите градския транспорт са се качили един върху друг и куп бабички се опитват да будят съжаление а когато видат свободно място правят по 3 метров скок да седнат на празното място :lol: Не ме лъжете знам че ви харесва първия вариант и е съвсем нормално ама имам да ви кажа една лоша новина. Тя е че барела вече стигна 140 долара докота миналата година беше 70 долара и сеге ще се наложи докато вие си седите по колите приятелите ви да напрягат жили и да ви бутат. :shock: :D

*Икарус - автобус произведен в Унгария, от онея най-дъртите къде седалките им са по твърди от камък :D мн се използват в БГ :-x

SpOrTs_GiRl
06-23-2008, 19:24
Даже не дочетох темата ... Да не би ако няма кола да го върна?!?!?! .. .. Пф .. това пък е последното, което ми е идвало на ум ..

ubuntu
06-23-2008, 19:48
Пф .. това пък е последното, което ми е идвало на ум ..
Последното ама ти е идвало на ум :P
Общо взето е нормално да търсят колата .. ама обикновено тва го правят разпоретините ... и от там логиката си вкарай. За кво се проебават на 14-15 с 18-19 годишен батко ми точно за тва качва я два пъти в колата един път и купува сладолет делта един път някъв от машина .. правят си разходка в южния парк вкарва я на нощна дискотека като момичето естествено е излигала ч еще спи при неина приятелка за което приятелката е инструктирана отлично кв ода каже ако се обадни мама ... отиват на дискотеката момчето си еюя бодва след тва в студентското общежитие евентуално момичето вече се чувства женЪЪЪъъ и с нея не може да се говори но пича решава че тая е малка кифла и харчи по 10 лв седмично за нея и не си заслужава щото 10 лв са много пари заебава я и тя става "ЛОшата кучкЪЪъъ" ; " Бясната ЛиглЪъЪъ" и разни подобни кифленски
П.п ..... ебаси дългия пост за сефте се излагам толкова :D :D :D :D :oops:

SpOrTs_GiRl
06-23-2008, 19:54
Общо взето е нормално да търсят колата .. ама обикновено тва го правят разпоретините ... и от там логиката си вкарай. За кво се проебават на 14-15 с 18-19 годишен батко ми точно за тва качва я два пъти в колата един път и купува сладолет делта един път някъв от машина .. правят си разходка в южния парк вкарва я на нощна дискотека като момичето естествено е излигала ч еще спи при неина приятелка за което приятелката е инструктирана отлично кв ода каже ако се обадни мама ... отиват на дискотеката момчето си еюя бодва след тва в студентското общежитие евентуално момичето вече се чувства женЪЪЪъъ и с нея не може да се говори но пича решава че тая е малка кифла и харчи по 10 лв седмично за нея и не си заслужава щото 10 лв са много пари заебава я и тя става "ЛОшата кучкЪЪъъ" ; " Бясната ЛиглЪъЪъ" и разни подобни кифленски
Ох брат не ме интересува има ли кола няма ли .. ако иска с триколка да се движи, не ме е*е ..

П.П. Поздравления за пост-а - много вярно си го обяснил. Точно така е .. ;) :)

besnicataa
06-23-2008, 20:01
ми добре е да има една бмв 6 :D :D :D :D :D :D бз се

spirtt
06-23-2008, 20:04
Та тава съ курвичките :x :x :shock: Гледат паръта ..

ubuntu
06-23-2008, 20:08
Ох брат не ме интересува има ли кола няма ли .. ако иска с триколка да се движи, не ме е*е ..
;) :)
Абе споко бе мацко тва го казах на ташак :-)

prettyIdeath
06-23-2008, 20:14
Моя няма кола щот няма години, но постоянно ми приказва че искал кола да има , че нямал търпение да вземе книжка, а мене изобщо не ми дреме. Така си ми харесва! Кво като я няма ?! Нещо много по-различно ли е? Тъкмо се разхождаме, инак сигурно от колата няма се слиза, като го знам къв е мързел :-D

Lady_B_
06-23-2008, 20:21
Не хич не ми е важно да има кола с климатик, щото аз си имама кола с климатик :D И си се развеждам сама наляво надясно ... ;)

emviii
06-23-2008, 20:22

waw waw i pak waw trogna me posta ti , no ne si savsem prav zashtoto sum izlizala i s hora s koli i s hora bez i mi e absolutno vse taq - daje me nervi postoqnnoto razkarvane s koli-nqkvo omrazva mi ( pak te sichki sa sviknali i 200 metra da sa v kolata da e) + tui sum izlizala i s 15 godishni i s 20 godishni i ne sum se pochustvala golqma ot tozi fact ... V disco moa vlqza i bez pridrujitel rqdko mi iskat lichna karta :] i nikoga ne davam da me cherpqt sladoled ili kvot i da bilo - tvarde gorda sum za tova :) nadqvam se ti dokazah che ne vsichki 14 - 15 godishni predpochitat batkovci s pari i koli ... nqkoi hora gledat da im e zabavno s choveka do sebe si ;]

ubuntu
06-23-2008, 20:39
i nikoga ne davam da me cherpqt sladoled ili kvot i da bilo - tvarde gorda sum za tova :) nadqvam se ti dokazah che ne vsichki 14 - 15 godishni predpochitat batkovci s pari i koli ... nqkoi hora gledat da im e zabavno s choveka do sebe si ;]

Да определено е така!..... зависи и колко лачена е колата .... и съм го тествал на момичета с приблизително еднакъв акъл ... като цъфна с кола за около 5-6 хиляди .. ок има кола тва е добре ... ама като се изтупам с кола за 20-30-50 хиляди или евентуално по-скъпа разни 23-25 годишни силиконки които излизат с дядовци по на 50 години веднага ми се залепват като се има в предвид че ги скъсвам от ебавки ... е тва кво доказва пък че не само малките пикли са на тва дередже разлиакта само е в колата .... и годините на кифлата .... естествено такива винаги ги оставям с пръст в някоя от дупките им и ги зарязвам в кафето :D :D :D :D

TigerRulZ
06-23-2008, 20:41

човек ти ме уби...тва е един от най-смислените постове които съм чел у тоз форум.евала ман,респект.
а по-темата що ли си мисля че накрая 30% от постовете на момичетата ш са лъжа

bebeT00
06-23-2008, 20:46
момиченца важно ли е за вас приятелят ви да има кола с която да ви разкарва наляво надясно. Да си пуснете климатика в тая 30 градусова жега и да си живуркате спокойно вътре докато останалите се пекат на бавен огън в градския транспорт 8-) да ви поебва вътре в колата, докато ползващите градския транспорт са се качили един върху друг и куп бабички се опитват да будят съжаление а когато видат свободно място правят по 3 метров скок да седнат на празното място :lol: Не ме лъжете знам че ви харесва първия вариант и е съвсем нормално ама имам да ви кажа една лоша новина. Тя е че барела вече стигна 140 долара докота миналата година беше 70 долара и сеге ще се наложи докато вие си седите по колите приятелите ви да напрягат жили и да ви бутат. :shock: :D

*Икарус - автобус произведен в Унгария, от онея най-дъртите къде седалките им са по твърди от камък :D мн се използват в БГ :-x
e lo6o nqma da ima kola i to po vazmojnost dosta gotina i v kasnite ve4eri da e malko po tqsno na zadnata sedalka :D ,no pak kato nqma kvo tolkova :P

Yallama
06-23-2008, 21:01
всички викате така " не ме интересува дали има или няма кола" ама едвам чакате да се качите, естествено има моми които не ги вълнуват такива работи, обаче сегашните пикли много обичат да се возят по коли..познавам такива, които първо гледат джоба и колата после се мятат на "магарето"

aciko
06-23-2008, 21:04
Бас лова,че ако отида с колата пред някое у-ще или кафе,спра и размятам в ръката една стабилна пачица,ще ми се наредат 20-ина 14 годишни пичока,че чак ще може и да си избирам.
Пълни джадии са всички в това поколение/останалите са на изчезване/

SMoKe_BoY
06-23-2008, 21:43

Кво да кажа освен +101 делматинци :razz:

NaNa_SladuRana
06-23-2008, 22:34
Много точно се изказа евалата :)

Xtuning
06-23-2008, 23:08

човек ти ме уби...тва е един от най-смислените постове които съм чел у тоз форум.евала ман,респект.

бих казал 95% са лъжа ! Ся ест ,че никоя няма да си признае ама кво се прай ... Не че нещо ама колата долу мисе вижда , не че се хваля ама адски много пари хвърлих за нея и мога да ви кажа че рядкосе случва да излезя и да не ми се лепне някоя заради колата .... Даже имах случей и то много интересен :
Зарибявах се е едно моми4е , което говорише 100% като вас - не ме интересуват пари коли ..... е 2пати с колата я разховдах и 3тия път викам си напрая експеримент . Тя ми звани -ела да ме вземеш . Аз обаче и званя след 10 и казвам " колата ми се развали , ще дойда пеша " ....еми отговора беше " аааа ..ами таковааа ... на мен .. нещо не ми се излиза вече и затфори " .....

TigerRulZ
06-23-2008, 23:17

бих казал 95% са лъжа ! Ся ест ,че никоя няма да си признае ама кво се прай ... Не че нещо ама колата долу мисе вижда , не че се хваля ама адски много пари хвърлих за нея и мога да ви кажа че рядкосе случва да излезя и да не ми се лепне някоя заради колата .... Даже имах случей и то много интересен :
Зарибявах се е едно моми4е , което говорише 100% като вас - не ме интересуват пари коли ..... е 2пати с колата я разховдах и 3тия път викам си напрая експеримент . Тя ми звани -ела да ме вземеш . Аз обаче и званя след 10 и казвам " колата ми се развали , ще дойда пеша " ....еми отговора беше " аааа ..ами таковааа ... на мен .. нещо не ми се излиза вече и затфори " .....

ВЕРНО ЛИ БЕ пхаааааааххахахахахахахах аааааххахахахахахахааххха ххххххххахахаха
хахахааахахахахахахах човече тва е било брутално наистина...ако е истина

Xtuning
06-23-2008, 23:21
После тей я подредих , че ся не може да ме погледне като ме види на улицата . Ама тогава останах като тряснат :shock:

ogi_climb
06-24-2008, 06:55
За колите незнам какво има да се спори - всеки вижда как действат на момичетата. Искам да знам как гледат на мотористите, според вас пича на мотора има ли това предимство както колегата му на 4 колела?

DevilWish
06-24-2008, 07:06
Po-to4no edva li nyakoy moje da se izrazi ;)

cS_LaMeRkA
06-24-2008, 09:16
докато ползващите градския транспорт са се качили един върху друг и куп бабички се опитват да будят съжаление а когато видат свободно място правят по 3 метров скок да седнат на празното място :lol: :razz: :lol:

А по темата: не съм материалистка...

dirtyyy
06-24-2008, 09:36
Тъъ Пуу ТемъТъ Значи АззЗ Не миля ,ЧиИиИ НекфъЪ КулЪЪ УпРиделЯ ЛюбОФФфФтъ мЕждуУ ДвАматЪ Хоръ.Друг е въпроса за доларчета.. :D И искам да кажа,че писане на рода на по горното мое ме отвращава :shock: :D :lol: :razz:

JustBecko
06-24-2008, 09:53
Защото повечето момичета са материалистки.

MonSitY
06-24-2008, 10:55
е пък както го описа ще предпочета първото :D :D но ако наистина обичам гаджето си няма да ми пука къде съм защото ще съм с него ;)

Xtuning
06-24-2008, 11:00
е пък както го описа ще предпочета първото :D :D но ако наистина обичам гаджето си няма да ми пука къде съм защото ще съм с него ;)

АЙДЕ СЕГА СИЧКИ НЕМАТЕРИАЛИСТКИ И ТАКИВА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ СОЦИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА КАЖАТ :
НА КОЛКО ОТ ВАС ГАДЖЕТАТА СА НЕКВИ ДРИПЛИОВЦИ , КОИТО ХОДЯТ СКЪСАНИ И ОРЪФАНИ И ЕДНА ВРЪЗВАТ 2ТА КРАЯ , НЯМАМ ПАРИ ДА ИЗЛИЗАТ И ХОДЯТ НА КАФЕ ..... ОБАЧЕСА С СУПЕР ХАРАКТЕР М СЛАДКИ , МИЛИЧКИ , ДЪРЖАТ СЕ С ВАС ОК И бля бля бля !!!!

SpOrTs_GiRl
06-24-2008, 11:07
От сега нататък предлагам ние мъжете да возим жените в каруци :D
А бе честно да ти кажа, ако найстина го обичам и с каруца и с триколка да ме вози .. няма да има значение за мен. ;) :D .. НЕматериалистка съм ..

ogi_climb
06-24-2008, 11:08
По принцип на тези едвам свързващи двата края, както ги описа, не им е много до гаджета. Глада е по-силен от любовта

Puky
06-24-2008, 11:10

Е тоя път не позна. . . :P
Аз съвсем случайно улучих на "шофьор" .. И не съм станала такава .. Нищо , че се качвам в колата всеки ден . И да подчертая девствна съм..

Пък и кола да няма .. -голям праз. 8-)

Xtuning
06-24-2008, 11:46
А бе честно да ти кажа, ако найстина го обичам и с каруца и с триколка да ме вози .. няма да има значение за мен. ;) :D .. НЕматериалистка съм ..

едва ли ше тръгнеш да те вози с каруцата по центъра на София - не дрънкай глупости моло те !

sh3_1s_7h3_0n3
06-24-2008, 12:38

АЙДЕ СЕГА СИЧКИ НЕМАТЕРИАЛИСТКИ И ТАКИВА КОИТО НЕ ГЛЕДАТ СОЦИАЛНОТО ПОЛОЖЕНИЕ ДА КАЖАТ :
НА КОЛКО ОТ ВАС ГАДЖЕТАТА СА НЕКВИ ДРИПЛИОВЦИ , КОИТО ХОДЯТ СКЪСАНИ И ОРЪФАНИ И ЕДНА ВРЪЗВАТ 2ТА КРАЯ , НЯМАМ ПАРИ ДА ИЗЛИЗАТ И ХОДЯТ НА КАФЕ ..... ОБАЧЕСА С СУПЕР ХАРАКТЕР М СЛАДКИ , МИЛИЧКИ , ДЪРЖАТ СЕ С ВАС ОК И бля бля бля !!!!

Може да нямаш много пари, но пак може да не ходиш като дрипльо - оръфан и скъсан, нали?

Пък и проблемът си е ваш, като давате "карт бланш" на малките лигли. Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф.

Abigoria
06-24-2008, 12:49
МЕне ме возят на кормилото на колелото :P

Lady_B_
06-24-2008, 12:55

Може да нямаш много пари, но пак може да не ходиш като дрипльо - оръфан и скъсан, нали?

Пък и проблемът си е ваш, като давате "карт бланш" на малките лигли. Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф.

абсолютно съгласна съм ! А и съм склонна да мисля, че на вас ви отърва щото като започнете да парадирате край няма ! А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата !

Xtuning
06-24-2008, 12:57

Да извинявай , аз съм последния задръстеняк , кривоглед съм , като погледна огледало се чупи , хората повръщат като ме видят . Не говори глупости моля те . Всички се забивате в некви прости клишета . А за лиглите , има момичета на по 16-17 които са видели много повече от теб в тоя живот .
Историята която ви разказах беше с момиче което в момента е на 20 а тагова беше на 19 . 95% ОТ МОмичетата са материалистки , а едва 1-2% от тях имат куража да си го признаят .
Сега искам да ме излъжеш ,че приятеля ти , или последния ти приятел е карал Жигула или москвич и те е молил за пари назаем !!!!!!

Стига сте се вживялали в ролята на перфектни , моля ви . Както казах 95% са материалистки ,а останалите 5 са такива които просто знаят че нямам шанс за нещо по-добро ( не искам да обидя никой !!!!!!!! ) . А материалното не се изразява само в колата . Виждал съм как 21 годишна се мъкне с 16 годишен , само зашото баща му е некъв милионер !!!

Квото и си говорим .Иам адски много приятелки и просто всичко ми е то такава степен познато !!! Отивате на диско и виждате 2 мом4ета . Едното с некви много прости дрехи и оруфано , другия мъжага некъв барнат , оправен , пременен ... накой ще скочите !!!!!!!

Разбирам ,че повечето от вас се опитват да си самовнушат ,че обича е всичкоза тях ,ама в тоя скапан всят , парите въртят света и тоя който се опита да ме обори ,значи е последния глупак .....

П.П - ИЗВИНЯВАМ се на всияки за дългия пост , както и ако съм засегнал някой ..

kalinapet
06-24-2008, 13:04
Ми последното ми гадже имаше кола, пък пак си ходех с автобуса :D
Стига с тези коли - само замърсяват въздуха
Xtunung а последното си прав

(Не ми се нахвърляйте ако може!!! :D )

dani_flirt
06-24-2008, 13:08

Да извинявай , аз съм последния задръстеняк , кривоглед съм , като погледна огледало се чупи , хората повръщат като ме видят . Не говори глупости моля те . Всички се забивате в некви прости клишета . А за лиглите , има момичета на по 16-17 които са видели много повече от теб в тоя живот .
Историята която ви разказах беше с момиче което в момента е на 20 а тагова беше на 19 . 95% ОТ МОмичетата са материалистки , а едва 1-2% от тях имат куража да си го признаят .
Сега искам да ме излъжеш ,че приятеля ти , или последния ти приятел е карал Жигула или москвич и те е молил за пари назаем !!!!!!

Стига сте се вживялали в ролята на перфектни , моля ви . Както казах 95% са материалистки ,а останалите 5 са такива които просто знаят че нямам шанс за нещо по-добро ( не искам да обидя никой !!!!!!!! ) . А материалното не се изразява само в колата . Виждал съм как 21 годишна се мъкне с 16 годишен , само зашото баща му е некъв милионер !!!

Квото и си говорим .Иам адски много приятелки и просто всичко ми е то такава степен познато !!! Отивате на диско и виждате 2 мом4ета . Едното с некви много прости дрехи и оруфано , другия мъжага некъв барнат , оправен , пременен ... накой ще скочите !!!!!!!

Разбирам ,че повечето от вас се опитват да си самовнушат ,че обича е всичкоза тях ,ама в тоя скапан всят , парите въртят света и тоя който се опита да ме обори ,значи е последния глупак .....

П.П - ИЗВИНЯВАМ се на всияки за дългия пост , както и ако съм засегнал някой ..

Съгласна съм че в днешно време парите въртят света, но малко или много това започва да прави впечатление на момичетата едва след 20-тата година. Защото тогава започват да мислят как ще се оправят за нататък в живота и определено е по-лесно, когато има някой паралия до тебе ;) Докато при 14-15 годишните си е повече до гъзария, да ги видят приятелките, съучениците и т.н. Каквото и да си говорим всеки е малко или много материалист.... :?

Xtuning
06-24-2008, 13:15
dani_flirt .. по смислен комента скоро не бях чел тука . Само ,че това трябва да го кажеш на тях - " перфектните " за които парите са нищо и биха живели в кашон само и само да не загубях любовта ....

sh3_1s_7h3_0n3
06-24-2008, 13:17

Хм, къде съм написала, че си "задръстеняк", "кривоглед" и т.н?! http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif

И защо да са глупости? Това, че ти си попадал все на момичета, които ги интересува каква кола караш, колко пари имаш и т.н. говори както за тях, така и за теб. /нищо лично!/ Идеята е, че ти ако залагаш на това да се 'показваш' с това какво имаш и да парадираш, много ясно, че около теб ще се въртят разни фльорци.
Мен примерно ме отвращават момчета, които се правят на тежкари.. "вижте ме кой съм аз". Не знам какво имаш предвид под 'прости клишета', но досега не съм се 'забивала' с някого, гледайки на него като на 'ходещ портфейл'.
Пък последния ми приятел нямаше собствена кола. :) И какво от това? Пак бяхме сума и време заедно и родителите му далеч не бяха милионери. Чувствата ми Не се "купуват" с пари. ;)
Глупаво е да слагаш всички момичета под общ знаменател.

И само не разбрах.. защо реши, че 16-17годишните са видели много повече от мен, след като ти представа си нямаш аз какво съм видяла? :-o :)

FeelMyPain
06-24-2008, 15:15
Когато приятелките ми разбраха, че сме си купили мерцедес, реакцията на 99% от тях беше: "Кога ще ме повозиш", поради факта който dani_flirt каза.Дано някой от приятелките ме види каква съм гъзарка на предната седалка на бенц...ОМГ.Пък и случайно да не ме видят нали си нося фотоапарата, чакай ще се цъкна........

Вадете си сами изводи.Любовта може да е сляпа, но приятелите ти не.Поради тази причина гледаш да се уредиш, хем финансово, хем пред приятелчетата си да си някой.

Малко се отплеснах, но мисля че схванахте главната идея.

siXt_senSe
06-24-2008, 16:06

Извинявай, но точно този тип мъже (така наречените "барнати" )не мога да понасям и ако се лепне такъв бягам(нищо лично, въпрос на вкус).

А относно това съм съгласна. Парите въртят света и любовта и всичко, но аз лично заради пари не бих се хванала с човек, какъвто описах по-горе, че не харесвам. Това ще означава, че много се мразя.
И друго, че мразя да съм зависима от някого, било то за пари, за свободно време и т.н. Най-мразя да ме черпят каквото и да е, особено момчета(после си мислят, че могат да правят с мен каквото си искат). Случвало ми се е да се скарам с един познат, който искаше да ми плати сока. Връщах му парите, но не ги искаше. Накрая му казах, че ги оставям на масата. Не си ги взе и останаха за сервитьорката, но най-важното е че не го оставих да ме черпи [-(

Xtuning
06-24-2008, 16:10
sh3_1s_7h3_0n3 ....

1.Както видя казах 95% не 100 , не слагам под общ знаменател .
2."Или го правите, защото иначе друга може да не ви пусне, и дълго време ще седите на сухо. Ама иначе се оплаквате... пф." - това са думите ти в които ти открито каза ,че съм кретен ( по заобиколен път )
3.Не споря с теб ,защото ми изнася , а защото виждам какво става около мен .
4. Всеки обича да се фука , било то с коли , златни/сребърни неща , и т.н-Вие сами парадирате с колите си, с парите си и т.н., а пък после се оплаквате, че тая или оная ви звъни само 'щото 'сте имали'. ---- Значи с риск да стана банален , пак казвам вижте колата отдолу , хвърлил съм над 5 000лв по нея , като махнем факта ,че не ми е подарък от богатия татко . За тея пари съм се блъскал като животно в най-големите жеги по 12-3 ( достигал съм и 16 ) часа на дем .... Мисля че заслужавам своята монутка слава. ------- така е и с повечето около мен . ( пак не казах всички)
5.Познавам адски много хора , и много от тях за момичета .... не знаеш какви неща са ми говорили .... ако някой пита , са хора които по характер са просто ненадминати и адски точни....
6.Материализма не е нещо което можеш да прихванеш, или болест с която можеш да се заразиш . То просто е в теб . Дори и вие , ще се сбиете коя с какви дрешкидасе облече, с какъм грим а у ... и в стремежа си да сте уникални купувате ли купувате . И в един момент бам , някой който кара хубава кола , и може да си позволи да ви купуватея парцалки ... е адски малко момичета биха казала не , аз мисля да се пробвам със съсега от 2рия етаж , щото ми говори сладко ......
7.Всеки преди да излезе , на кафе , център , кино и т.н се гримирва ( за момичетата ) и си слага най-новите дрехи - демек всеки иска да се покаже , просто няма други момичета и няма как да се забиваме с други , затова че >>>> А и толкова ли ви е и на вас акъла, че да се забивате с такива 'материалистки'? """"" <<<< беше излишно
8. " А и като ходиш като "дрипльо" и немаш пари да свързваш 2-та края то за теб говори не за мен ! " --- какво да си помисля после за тоя човек , които ми отоговаря така ( превод - тфа , че ти нямаш пари не значи е аз нямам и ми е добре ) и в същото време казва ,аз не сум материалист/ка .....
9.Болната тема -САМОЧУВСТВИЕТО - " Е нормално, че няма какво да правя а такова момче и не е до материализъм а до уважение към мен самата ! " .... нека другите го обяснят тфа ........

Айде поредния дълъг пост който ме принудихте да напиша ...

lud1990
06-24-2008, 19:38
Първо евала за темата,колкото по темата 98% са материалистки :x това е истината.Гледат само парите и колите кажвам го от личен опит. :x

MakeMeLaugh
06-24-2008, 20:05
Лятото и зимата са един истински тест заради какво момичето е с теб... :razz:

А бе коя не го отказва, колкото и да отрича..
Лошото е наистина, когато е определящ фактор. :o

MissBitch
06-24-2008, 20:26
haresvam ako mom4eto ima kola, no naistina ne mi puka :) Vajnoto e da e pi4...i da e leko barnat (tova e ot uvajenie kum samata men ) 8) az poproncip si imam dostatu4no pari i ne tursq mom4e s pari,a s Surce :)

aqweR
06-24-2008, 22:17
бъдете истински жени... изберете колата!

SpOrTs_GiRl
06-24-2008, 22:26

едва ли ше тръгнеш да те вози с каруцата по центъра на София - не дрънкай глупости моло те !
Не ме моли .. мерси .. И не говоря глупости !!
Съжалявам, че не съм като другите и че това не ме вълнува !! .. Въобще не ме интересува има ли кола, няма ли .. Да не би да съм с него, за да му се возя в колата ..

aqweR
06-24-2008, 22:55
Съжалявам, че не съм като другите и че това не ме вълнува !! .. Въобще не ме интересува има ли кола, няма ли .. Да не би да съм с него, за да му се возя в колата ..

не си искрена

Xtuning
06-25-2008, 08:28

Хах само посебе си ,си пролича че излъга . Темата не беше конкретно за колата , а за общото материално състояние на момчето ... а ти сама отвори темата за колата .Получи се нещо като " гузен - негонен бяга " :lol:

TigerRulZ
06-25-2008, 08:33

Хах само посебе си ,си пролича че излъга . Темата не беше конкретно за колата , а за общото материално състояние на момчето ... а ти сама отвори темата за колата .Получи се нещо като " гузен - негонен бяга " :lol:

X темата си е точно за колата или рейса тъй че моля те не говори глупости както ти каза
Sports като и гледам постовете из тийна не ми се мяза на курва даже обратното,тъй че и вярвам на тва което казва....виж за каруцата малко преувеличи ама карай да е весело

Xtuning
06-25-2008, 08:35
Tiger~RulZ

Никога не си изграждай мнение за човека , преди още дори да си го видял !!

Peshito
06-25-2008, 09:01

Хахаха много верни работи ама многооо!!!

SlAdKa_ShMaTkA_69
06-25-2008, 09:13
mmm men ne me vozqt na kola, a na motor ... i vse pak kfo ot tfa 4e nqma kola ... ne sum 4ak tolkova murzeliva za da my zvyna seki put da me vozi i t.n. (puk i priqtelq mi ima motor ot 3 meseca nie hodim ot 5 i za tiq 3 meseca toi me ka4i samo vednuj na motora .. po prostata pri4ina 4e obi4am da si hodq pe6a .... ako 6te i limyzina da ima ... pak 6te predpo4eta da si se razhodq ... :wink: :) )

ogi_climb
06-25-2008, 09:28
mmm men ne me vozqt na kola, a na motor ... i vse pak kfo ot tfa 4e nqma kola ... ne sum 4ak tolkova murzeliva za da my zvyna seki put da me vozi i t.n. (puk i priqtelq mi ima motor ot 3 meseca nie hodim ot 5 i za tiq 3 meseca toi me ka4i samo vednuj na motora .. po prostata pri4ina 4e obi4am da si hodq pe6a .... ako 6te i limyzina da ima ... pak 6te predpo4eta da si se razhodq ... :wink: :) )

И пеша е хубаво ама какво ще кажеш за мотора, не те ли кефи 8)

Mun4o
06-25-2008, 09:55
a ти какво предпочиташ - приятелката ти да е красива и добре облечена или мърла със скъсани дрехи? Обзалагам се на второто ! ...

SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 11:47

X темата си е точно за колата или рейса тъй че моля те не говори глупости както ти каза
Sports като и гледам постовете из тийна не ми се мяза на курва даже обратното,тъй че и вярвам на тва което казва....виж за каруцата малко преувеличи ама карай да е весело
Мерси .. :)

lLady_MooN_RaiN
06-25-2008, 13:04
Приятеля ми най-вероятно няма да кара кола никога, тъй има проблем със зрението. Аз съм жена, разбира се, че би ми било приятно да ме возят с кола, вместо да се разкарвам из летните жеги пеш(не живея в голям град и ми се свиди понякога да давам пари и за такси). Но... нима това с колата е най-важното. Какво от това, че няма кола, а може би никога няма да има? Аз не го обичам заради това. Обичам го заради начина по-който ме кара да се чувствам, заради усмивката му, заради отношението му към мен, заради това, че ме разбира и най-вече, заради това, че ме познава толкова добре и въпреки всичко е с мен.
Ако ще да ми дойде английския принц с лимузината си, пак няма да оставя моето момче...

6ibanqka
06-25-2008, 14:02
Повече от ясно е , че готините момичета, които се подържат предпочитат да се возат в яка кола, с някой който е гъзар, има пари и е в общество на по-висока класа. Ще предпочете някоя да се вози в скапаните райсове с някой карък, който не може да отдели пари и за едно море? Ако момичето не е хубаво, не е с перфектно тяло, то тя си знае цената, че не е много предпочитана и си сваля изискванията към мъжа, само и само да и обърне внимание и да има някаква закрила, макар и минимална.
Идва и друг момент! Аз съм го изпитвал. С приятелите ми бехме ходили до едно место, не си спомням вече. И нещо единия имаше мотор, па другия хубава кола, а аз с таралясник(първата кола). Бехме говорили нещо аз да ги закарам едни мацки щото беха в мойта посока, че дори и те ме молиха и аз викам ОК. Е как разбраха, че приятелите ми са в мойта посока и им видяха МПС-тата, ведтага избягаха от мен, а на вс. оторе не са и близки с тех. Е от тогава си извадих извода за жените. Много хора съм возил, гледаха с надсмешка на старата кола, а с респект към хубавата. Колкото повече пари имаш, толкова повече ще се лепат готините момичета. Ако си без пари ще ти се лепат, такива на който няма кой да им върже. Недейте да си го изкарвате са на мен, ако се чувствате от втория тип. Медицината е напредвала и технологиите. Инвестирате малко пари за окрасяване и после ще ви се върне 10-торно :-P :razz:

radiante
06-25-2008, 15:31
Аз съм за пича с Икарууууус (сън)
8-)

marina star
06-25-2008, 15:33
nikoga ne sam si zadavala podoben vapros!!!!nikakvo znma34enie i otno6enie kam vrazkata nqma tova!a drugopto izob6to ne razbrah kvo pita6

sladkъ_mackъ
06-25-2008, 15:46
Моя няма кола щот няма години, но постоянно ми приказва че искал кола да има , че нямал търпение да вземе книжка, а мене изобщо не ми дреме. Така си ми харесва! Кво като я няма ?! Нещо много по-различно ли е? Тъкмо се разхождаме, инак сигурно от колата няма се слиза, като го знам къв е мързел :-D оо да без кола 1000 пъти по-добре и без тфа тряя свалям килца,амоя и до тоалетната с колата оди :D :D

lud1990
06-25-2008, 17:42
Повече от ясно е , че готините момичета, които се подържат предпочитат да се возат в яка кола, с някой който е гъзар, има пари и е в общество на по-висока класа. Ще предпочете някоя да се вози в скапаните райсове с някой карък, който не може да отдели пари и за едно море? Ако момичето не е хубаво, не е с перфектно тяло, то тя си знае цената, че не е много предпочитана и си сваля изискванията към мъжа, само и само да и обърне внимание и да има някаква закрила, макар и минимална.
Идва и друг момент! Аз съм го изпитвал. С приятелите ми бехме ходили до едно место, не си спомням вече. И нещо единия имаше мотор, па другия хубава кола, а аз с таралясник(първата кола). Бехме говорили нещо аз да ги закарам едни мацки щото беха в мойта посока, че дори и те ме молиха и аз викам ОК. Е как разбраха, че приятелите ми са в мойта посока и им видяха МПС-тата, ведтага избягаха от мен, а на вс. оторе не са и близки с тех. Е от тогава си извадих извода за жените. Много хора съм возил, гледаха с надсмешка на старата кола, а с респект към хубавата. Колкото повече пари имаш, толкова повече ще се лепат готините момичета. Ако си без пари ще ти се лепат, такива на който няма кой да им върже. Недейте да си го изкарвате са на мен, ако се чувствате от втория тип. Медицината е напредвала и технологиите. Инвестирате малко пари за окрасяване и после ще ви се върне 10-торно :-P :razz:

Прав си и аз мн се дразна понеже карам нова кола и всяка вика какво караш,ще ме закараш ли.Абе нали ви кажах много момичета гледат само парите и колите за съжаление :x

snow__queen
06-25-2008, 17:53
Мен не ме интересува ,аз си имам кола хах,ако той не ме вози,аз ще го возя. :) Това в кръга на шегата .Аз с горчивия си не богат опит,аман от гъзария...искам някой скромен,ама свестен :) А и едва ли някой,който е застанал да ми се фука с парите на тате,може да ме грабне :)
Правете си срещите на витошка,където не може да се стигне с кола,за да не ви преценяват по банковата сметка хах :Р :razz: :-P

ubuntu
06-25-2008, 18:12
Мен не ме интересува ,аз си имам кола хах,ако той не ме вози,аз ще го возя. :) Това в кръга на шегата .Аз с горчивия си не богат опит,аман от гъзария...искам някой скромен,ама свестен :) А и едва ли някой,който е застанал да ми се фука с парите на тате,може да ме грабне :)
Правете си срещите на витошка,където не може да се стигне с кола,за да не ви преценяват по банковата сметка хах :Р :razz: :-P
Ок а защо си мислиш че по дрехите не могат да те преценят .... нали се сещяш че ако си облечен целия за 100лв или само обувките ти са 200-300 няма как да не се забележи ... ;)
А ти ок имаш кола, а колко момичета на 18 имат кола и на колко такива родителите им разрешават да шофират ... оня ден се возих при братовчедка ми идваше ми да сляза и да си продължа пеша ..... за тва става въпрос много малък процент от жените имат усет към шофирането, затова и родителите не им дават кола и разрешение да шофират ... ;)
Абе темата няма край ... не само жените са материалистки но те винаги успяват да го покажат .....

snow__queen
06-25-2008, 18:32
Аз не съм материалистка,но има еидн неуспорим факт.Който и с каквото и да се опитва да ме обори,нещата са си така:Ако аз излизам с някой,който материално е много по-зле от мен,нито на мен ще ми е добре,нито на него ще му е добре.И обратното,ако излизам с някой много по-богат от мен,пак няма да ми е добре.Това е единственото нещо,заради което уважавам американците,че си преценяват колко имат и карат коли,които са според социалния им статус,както и контактите им се ограничават до класата,на която са...Аз съм ходила с момчета,които нямат коли,примерно,защото още не могат да карат или по каквато и да е друга причина,но никога не са били много по-бедни от мен.Както и,ако видя някой,както например днес в аптеката,някво момче се прави на гъзар,купува си лекарство за 4 лв и обяснява на аптекаря,хвани си 10 да пиеш едно кафе (той може да има по-малко пари от мен),обаче такъв тип газареене,може да ме накара да повърна само и нищо др

miloto_girl_4e
06-25-2008, 18:42
Моето гадже няма кола, пък сме заедно от почти година и половина..
Да, наистина повечето тъпи путки се интересуват само от пари и коли..
Да, наистина повечето казват, че не ги интересуват материалните неща, а всъщност не е така..
Като не искате да ви се лепят безмозъчни и нагли момичета, просто не парадирайте с парите си..
И у вас има грешка..

TigerRulZ
06-25-2008, 19:00
Tiger~RulZ

Никога не си изграждай мнение за човека , преди още дори да си го видял !!

Х според си изграждам някакво мнение поне малко от малко какъв е даден човек.Според постовете й тя ми вдъхва доверие,тъй че се затъпвам за нея.Но както и да е,от вашия спор нямаше смисъл и без друго.

Няма ко да говорим разликата при тва един човек да ходи пеша и друг с лимузина е огромна.Дори да не тръгнете с втория,ви се ще вашето гадже да ги има тия неща.За момчетата представете си го така.Имате 2 еднакви на вид и характер момичета обаче едното не много богато материално и друго с баща милионер,който ще ви направи живота рай,никога няма да работите,ще имате най-хубавите коли и т.н....и дори да не го изберете него щото момичето му по не ви кефи от първото...поне веднъж ще си представите че сте били с онова момиче

Само 1 пример за влиянието на парите-В средновековието принцовете се женели за принцеси,принцесите за принцове...Принца на замъка чалга дори се омъжил за принца на китай и целия свят им викал мръсни педали и ги целел с домати...отклоних се от темата...мисълта ми беше че състоянието на човека до теб винаги е било от значение...

и все пак това не оправдава тъпите малки лигли които излизат с теб само зарад едното чукане,а пък за тях парите и колата са от още по-голямо значение

emviii
06-26-2008, 17:37
i nikoga ne davam da me cherpqt sladoled ili kvot i da bilo - tvarde gorda sum za tova :) nadqvam se ti dokazah che ne vsichki 14 - 15 godishni predpochitat batkovci s pari i koli ... nqkoi hora gledat da im e zabavno s choveka do sebe si ;]

Да определено е така!..... зависи и колко лачена е колата .... и съм го тествал на момичета с приблизително еднакъв акъл ... като цъфна с кола за около 5-6 хиляди .. ок има кола тва е добре ... ама като се изтупам с кола за 20-30-50 хиляди или евентуално по-скъпа разни 23-25 годишни силиконки които излизат с дядовци по на 50 години веднага ми се залепват като се има в предвид че ги скъсвам от ебавки ... е тва кво доказва пък че не само малките пикли са на тва дередже разлиакта само е в колата .... и годините на кифлата .... естествено такива винаги ги оставям с пръст в някоя от дупките им и ги зарязвам в кафето :D :D :D :D

tova sa nqkakvi zabludeni momicheta koito qvno nqmat nachin da izkarat pari osven da se lepnat na nqkoi ;]

6ibanqka
06-26-2008, 17:53

tova sa nqkakvi zabludeni momicheta koito qvno nqmat nachin da izkarat pari osven da se lepnat na nqkoi ;]
Не до изкарването на пари! Просто вие предпочитате да ви бъде приятеля някаква фигура. Всяка подържана и красива жена си знае цената! Трябва да не си знаеш цената или да си някаква загорела която не и е обръщано внимание за да си такава :? А по снимката те преценявам, че изобщо не си от тия момиченца, които може да ги опънеш дори и да карат колело просто за спорта, а си от тия които обичат да се забавляват както си требе и то на ниво ! :P

lud1990
06-26-2008, 18:28

Е да нали ти кажах 98% са :x И вече ми писва само някви надути материалистки.

SMoKe_BoY
06-26-2008, 22:11
Да но ако имаш пари и да не парадираш с това пак секи те знае и никога няма да знаеш дали човека до теб те обича или обича да го раскарваш наляво на дясно .. и да плащаш сметки ..аз примерно като искам да платя сметката се правя че отивам до тоалетна и плащам нали и се връщам .. и мойто момиче като кажи аре да плащаме и да трагваме и аз се чудя как да го кажа така че да не я постявя в неудобна ситоация .. и повечето случай казвам нещо от сорта .. сервитиорката каза че заведението черпи :) с смях .. или примерно управено е сичко и пак ми става тъпо хем искам да я черпя .. хем нз как да го казвам .. щото усещам че и е неудобно ...
пак се усрах с поста :)

ikov_vr
06-27-2008, 08:15
ne ni misli ti nas "batkovcite s kolite" 6tom imam kola moga da si pozvolq da i sipvam nemislish li :D .Po skoro se zamisli nad tova teb kakvo te v1lnuva ili prosto te e qd 4e se vozish v ikarus4e ili 4e momi4etata ne ti obr1shtat vinimanie li nz nemojax da ti svana izkazvaneto izobshto :?

BTW. Sorry 4e ne pi6a na kirilica ama na rabota nqmam

Madn3s5
06-27-2008, 09:20
обикновено тва го правят разпоретините ... и от там логиката си вкарай. За кво се проебават на 14-15 с 18-19 годишен батко ми точно за тва качва я два пъти в колата един път и купува сладолет делта един път някъв от машина .. правят си разходка в южния парк вкарва я на нощна дискотека като момичето естествено е излигала ч еще спи при неина приятелка за което приятелката е инструктирана отлично кв ода каже ако се обадни мама ... отиват на дискотеката момчето си еюя бодва след тва в студентското общежитие евентуално момичето вече се чувства женЪЪЪъъ и с нея не може да се говори но пича решава че тая е малка кифла и харчи по 10 лв седмично за нея и не си заслужава щото 10 лв са много пари заебава я и тя става "ЛОшата кучкЪЪъъ" ; " Бясната ЛиглЪъЪъ" и разни подобни кифленски

1+ много много точно казано :D

SlAdKa_ShMaTkA_69
06-27-2008, 10:48

em kefi me i se pak .... ne sum nqkfa tupa pikla deto ne moje da pohodi malko 6toty 6e hvane myskolna treska ... i trqq se nqkoi da q kara , puk i ne zaduljavam gadjeto mi da go pravi - postoqnno da idva da me zima i posle da me pribira ... :wink: toi e izqvqvval jelanie am ....

ogi_climb
06-27-2008, 11:26

em kefi me i se pak .... ne sum nqkfa tupa pikla deto ne moje da pohodi malko 6toty 6e hvane myskolna treska ... i trqq se nqkoi da q kara , puk i ne zaduljavam gadjeto mi da go pravi - postoqnno da idva da me zima i posle da me pribira ... :wink: toi e izqvqvval jelanie am ....

Кефи се на мотора до последно, защо ти е да слизаш изобщо :grin: Иначе мойта си я прибирам всеки ден да ми е сигурно че няма да й стане нещо :oops: Вечерите е много дразнещо като се напълнят рейсовете с цигани, тъпото е че няма кой да помогне ако нещо стане защото сме страхливци малко българите

Xtuning
06-27-2008, 12:52
А бе още ли се надлъгвате тука бе ахах :lol: :lol:

RyAn
07-02-2008, 09:00
xaxaxa ikarus :D