Влез

View Full Version : Когато не мислим ,понякога грешим

kifla
06-23-2008, 20:24
Да..аз не помислих ,когато поисках да скъсам с приятеля ми и сега след седмица самота осъзнавам ,че не мога без него.Спрях да ям ,да не излизам още повече от преди ,изобщо нямам стимул за нищо.И незнам защо така стана ,при полужение ,че всичко си беше добре.Харесваше ми да съм с него,може би и на него .Твърде много ревност и сигурно точно това ни раздели..КАк искам да върна времето назад и да не правя тези грешки,но за жалост не мога .Колкото ид а се опитвам да поправя нещата ,той е студен и не иска да ми даде още един,последен шанс... :(
Ако сте на мое място какво бихте направили ? :(

GregoryHouse
06-23-2008, 20:25
Секс за една вечер :) Че момичетата от тоя тип свършват... :D Или поне вече няма качествени :D

BlindedAngel
06-23-2008, 20:26
Остави го малко на мира да помисли.Ако не те потърси значи няма смисъл и ти да го търсиш ( така още повече ще го отчуждиш).И следващия път мисли :)

stealthyGirl
06-23-2008, 20:28
Ееех, какви умни мисли чета в заглавието... 8-)

MonSitY
06-23-2008, 20:33
на твое място бих продължила напред.да направила си грешка,но кой не прави?! станалото станало няма смисъл да се ядосваш щом не те иска продължи напред и неповтаряй грешката си!!

Whisper_to_me
06-24-2008, 07:12
Да, сега той ти липсва безкрайно много, мислиш си, че светът се е свършил, а я си представи, че пак се съберете. В първия момент ще си щастлива ... " Дааа, пак съм с него!!!" А после какво следва?!? Старата песен на нов глас. Тези проблеми няма да се повтарят ли според теб, та нали именно заради тях си взела това решение... Ти сама си прецени, но щом е налице и неговата незаинтересованост най-добре се опитай да продължиш напред. (без значение колко е трудно..) Успех! :)

kindergarden
06-24-2008, 07:33
BlindedAngel пич ако тва в профила си си ти много си готин :D
ама ако си зализан както на ава не чак толкова :D

а сега по темата...седни и поговори с него...питай го дали има шанс...сериозно обмислете нещата...а ако ме питаш мен той вече щом се е отчуждил не те отразява много (трудно намерих някакъв смисъл в поста си) :D

Wrathchild
06-24-2008, 08:38
Добро утро, че трябва да се мисли.

Brumka
06-24-2008, 13:48
Когато не мислим, понякога грешим!
Затова е желателно да използваме презерватив ;)

Chefinkaaa
06-24-2008, 13:54
Да, сега той ти липсва безкрайно много, мислиш си, че светът се е свършил, а я си представи, че пак се съберете. В първия момент ще си щастлива ... " Дааа, пак съм с него!!!" А после какво следва?!? Старата песен на нов глас. Тези проблеми няма да се повтарят ли според теб, та нали именно заради тях си взела това решение... Ти сама си прецени, но щом е налице и неговата незаинтересованост най-добре се опитай да продължиш напред. (без значение колко е трудно..) Успех! :)

+1 :)

TheMaggie
06-24-2008, 13:57
Добро утро, че трябва да се мисли.

FatPanda
06-24-2008, 14:14
човек се учи от грешките си

hanovete
06-24-2008, 14:26
абе не е мм хубаво да мислиш и много честно казано щото се вкарваш в некви филми само

5StaR
06-24-2008, 14:39
абе не е мм хубаво да мислиш и много честно казано щото се вкарваш в некви филми само

GOSH your retarded

dimanushka
06-24-2008, 16:40
nie i da mislim pak gre6im... puk kato ne misli6 VINAGI ge6im :)

S_L_A_D_U_R_K_A
06-24-2008, 17:41
Ми, ако съм на твое място, би ми било за урок и следващият път като искам да зарязвам някой ще си помисля добре или няма да бъда толкова жестока, че да може после, ако съжаля да се върна при него! Но нищо живота учи, ще оцелееш и без него :)

miminkaa
06-24-2008, 18:53
Mi ako bqh na tvoe mqsto nqma6e da se predam... 6te6e da mu dokaja po nqkakav na4in 4e imam 4uvstva kam nego... i da go ubedq 4e iskam otnovo da e s men i 4e nqma da pravq gre6kite koito nqkoga sam napravila..... Ili da se promenq .. kakto toi me obi4a