Влез

View Full Version : Съчинение на немски "Liebe und Gluck" Спешно!

Kurvata
06-24-2008, 07:19
Здравейте,реших и аз да пусна една тема,но ми се налага.Съжалявам ако не е за този раздел.Значи спешно ми трябва съчинение на тема "Liebe und Gluck",може и есе,но ще е по-добре ако е съчинение.Не трябва да е мн дълго.Ако някои може да напише нещо ще съм му мн благодарна или поне да ми дадете някакъв сайт,от където мога да намеря такава тема.Благодаря предварително! :)

Moni :-)
06-24-2008, 09:39
http://rataufdraht.orf.at/?story=188 tuk ima otgovor na vuprosa was ist Liebe pomisli i za tova koeto ste govorili v 4as ili ima kato tekst v u4ebnika, vklu4i li4no mnenie i 6te se polu4i i za6to trqbva nqkoi da ti pi6e ne6to kato vuob6te nz za kakvo stava duma??? Ima google......

MonSitY
06-24-2008, 11:20
оххх забравила съм го този немски 1 година го не уча.немога да помогна а ти неможеш ли да напишеш 10 изречения ч е искаш да препишеш кат целия ти клас :D :D

Kurvata
06-24-2008, 17:20
Търсих в google,но излезнаха някви простотии нищо конкретно :? Мерси мн за отговорите,попринцип съм добре по немски,но съчиненията и есетата винаги са ми били трудни,аз на бг не мога да напиша пък на немски :D

great_mari
06-24-2008, 19:29
е ти кво очакваш от тука?!
П.П.виж ако платиш 1 лист есе щинапиша ама инче нема си помръдна гъза 8-) :oops:

Kurvata
06-26-2008, 05:31
е ти кво очакваш от тука?!
П.П.виж ако платиш 1 лист есе щинапиша ама инче нема си помръдна гъза 8-) :oops:
Ми не просто питах,ако някой знае сайт и с нещо може да помогне,ти кво,чак и пари искаш 8-)