View Full Version : Филмът е много бавен
Neznam dali ima druga takava tema, a i 4estno kazano ne mi se tyrsi...Zna4i , kato izteglq nqkoi golqm film (okolo 3gb) i posle kato go pusna s winamp i toi e mn baven edno kato zavla4eno a zvuka..... ne pitaite :D ta... nqkoi znae kak da opravq tova za6toto zaredi tova se nalaga da teglq filmi samo po okolo 700MB :(
т.7
krem4et0
LeVski_fen
06-24-2008, 10:09
1.Свали си нови кодеци
2.Гледай филмите през BS player или Crystal Player
3.Ако не стане мисля че проблема е в компютъра ти,защото на предишния ми компютър с каквато и програма да гледах всички филми насичаха :D
slavito007
06-24-2008, 10:47
Ти да не гледаш филми с висока резолюция HD (.mkv)?
Щото не всяка машина може да ги възпроизвежда без да засича. А пък и уинампа е възможно най-лошия избор за гледане на филми изобщо :lol:
mariaaabg
06-24-2008, 13:00
Изтегли си кодеци ако нямаш.А и уинамп не става за видео плейър
Пробвай с The KMPlayer, GOM Player, VLC и кажи дали ти насичат с тях...
*.~*` *~* anaRial *.~*.`*
06-24-2008, 13:06
Ем, как няма да засичат, те са на Winamp 8-) За такива големи филми ти трябва подходящ плейър, както казаха по - горе, са ти ги изброили. Аз имам BSplayer и нямам проблеми с този тип филми, все още:) И както казаха, трябват ти кодеци: напиши в замунда или от кудето теглиш: ACE Mega Codecs Pack ; K-Lite Codec Pack, изтегли един от двата, инсталирай, рестартирай и си готова. И плейъра, де... И ще си гледаш без проблеми:) Успех
Mmmmmmm da xax otvorih go s windows media player i sega vyrvi dobre :grin: mn mn vi blagodarq :-)