View Full Version : EMO
XxSweet_TeddyxX
06-24-2008, 13:44
Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ?????
skatemore
06-24-2008, 13:47
заключвайте
TellMeYourName
06-24-2008, 13:51
Нямам ли право, да не ми харесват?
cvetelinaaa
06-24-2008, 14:17
само хленчат (" :-# падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото
strangezone
06-24-2008, 14:19
само хленчат (" :-# падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време
+1 по-добре не мога да го кажа...
Obsession
Дразни ме това, че сякаш само те имет проблеми, на другите живота им е песен... Абе, дразнят ме по принцип, музиката им, "емо не е стил, емо е начин на живот".... или на прекъсване на живота... Изобщо, мое право си е да не ги харесвам!
PinkFloydSound
Абееееееееееееееееееее, таман изчезнаха последните подобни теми!!!!!!! :x
Защо пак?!
Не им ли мина "модата" вече на тея?!
Тея перчеми ич не ми харесват а и не само това!Смърт за Емотата! :booooomb:
TheMaggie
06-24-2008, 14:40
Дразнят ме,щото са poser-и.
Щото е модерно да се мразят емота... Когато не бича яко Преслава или хаус, псувам емота... Проблем ли е ? :?
crazyhair
06-24-2008, 15:05
Emocionalno Maltretirani Oligofreni 6te go pi6a v vsqka tepa svarzana s emota ili kvit sa tam mislqt 4e jivota na nas e rozov a tehniq 4eren da varvqt po dqvolite tapaci ....mejdu drugoto i te ne znaqt kvo iskat.... :x
slavito007
06-24-2008, 15:35
Ами те нали точно смърт целят? Самоубийство, чепкане на вени и т.н.
Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"... :lol:
Вий убао си праите та?аци с емотата, ама нали тва сичкото го правят за 'повече внимание'.. :? Явно действа.. :?
sunset_light
06-24-2008, 15:44
Депресари,някои хора се правят на такива например някои съученички,само да привличат внимание,тъпотия,една се правеше ,че си реже вените с макетно ножче...,ама едва ли ще го направи. ;)
Thoughtless
06-24-2008, 15:47
Вече не е модерно да си емо.. :wink: А и темата е дискутирана много пъти.
nefchi_bs
06-24-2008, 16:11
няма емота вее!няма такова нещо като ЕМО!!тва е означава само Елитна Мършава Овца или Емоционално Малтретиран Олигофрен! :-x
Pedigree
06-24-2008, 16:51
Какво против да имам? Те се убиват, освобождават място на друг, па и плюс това им мина модата. ;)
отчаяни хора търсещи внимание!
В нашето училище повечето момичета дето ги изчукаха и после станаха емо.. та това е основната причина да станеш емо... ама кой гти е карал да прават свирки в гората..
абе предстасвяте ли си всяка сутрин преди училище да ставаш в 5 да си правиш косата рошава.... до 20 години си плешив!
SeXyL[!]Nk@
06-24-2008, 17:18
И аз така мисля!
Forest_girl
06-24-2008, 17:41
Аз пък нямам нищо против емотата - не пречат на никой и си живеят живота както им харесва на тях. Защо все ви дразни нещо не мога да разбера. Иначе ми е странно защо си режат вените и тия неща, но те явно си имат причини. Не ме дразнят и не разбирам вие защо ги обиждате така. По-скоро ме дразнят хората, които дори без да познават човека го обиждат или бият само защото е ЕМО. Това ме дразни, но те не.
laila_94
06-24-2008, 17:50
OООХ,ТОЛКОВА МНОГО ТЕМИ ИМА ЗА ТЕЗИ ЕМОТА! :( Щ
ОМРАЗНАХА МИ ВЕЧЕ!
Nam3less
06-24-2008, 17:56
Къв е смисъла да мразиш емотата? Нито ти пречат, нито се натрапват, ако искат да се самоубиват или да си пускат бритони, на мене нито ми пука, нито може някой да ми пречи че да го мразя.
Forest_girl
06-24-2008, 18:05
Къв е смисъла да мразиш емотата? Нито ти пречат, нито се натрапват, ако искат да се самоубиват или да си пускат бритони, на мене нито ми пука, нито може някой да ми пречи че да го мразя.
И аз така мисля. Не ви правят нищо, защо ги мразите?
chocoleptic
06-24-2008, 18:16
емо .. ?!
Дразнят ме с това , че са напълно необразовани на тема емо стил.
Облеклото им (говоря за България) е доста еволюирало.Демек бившите фешънчета спряха да се респектират и решиха да станат емо,защото си помислиха,че привличат голямо внимание.Но не се отказаха от някои фешън дрънкулки и решиха да ги смесят с емовски аксесоари-ръждясали безопастни игли,скъсани чорапи,протрити шноли с череп и т.н.
С музиката е същото.Очаква се,че въпросните емота би трябвало да слушат emocore.Но те си запазиха и старите музикални презпочитания-чалга и хаус.Това не им пречи да се слагат под общия знаменател-emo kids.Емо съм - боядисана коса , кокоша прическа.Черепи и звездички навсякъде по черните дрехи.Лъскави фиби и диадеми.Но ходя на чалгарска дискотека.Е супер!
Имам проблем!?
Всички имаме проблеми.. семейни ,с приятели , гаджета и т.н ..
Ако всички бяхме станали емо-та до сега света щеше да остане без хора.
Емота-хора изолирани,малтретирани като малки търсещи внимание !
Fuck Emo , Be Gosho !!
NightSky
06-24-2008, 19:35
То си е техен собствен избор - като искат да привличат внимание по този начин, нека го правят.
Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ????? ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА :shock: :shock: :shock:
eveto_xx
06-24-2008, 20:25
Цепят се от другите, и се правят на интересни, а всъщност са някакви лигльовци,които не могат да приемт реалността.Иначе против стилът им нямам против, дори преди и аз бях с емовска прическа и дрехи...
4eere6ka_kiss
06-24-2008, 20:43
Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !
.,., аплодисменти и за момичето което още не е разбрало,че емо стайла вече не е на мода ! опа ! как може да съм толкова несъобразителна ?!? :oops: та това не е просто стайл ! това е тяхния фъкинк лайф !
п.с. :razz: :razz: :razz: :lol: :lol: :lol:
soul1199
06-25-2008, 05:57
Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ????? :shock: ti da ne bi da si emo?
unfaithful1234
06-25-2008, 06:01
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ! :-x :-x :-x
voodoodoll1
06-25-2008, 06:56
Аз нямам нищо против тях.Но ме дразнят тъпите пози,които до вчера били чалгари,а днес са емота.И изказването:Емо е моя живот :D :D .Като го чуя се спуквам от смях.До вчеря ми слушали Преслава,Гергана и там някфи си,и днес казват че емото е начина им на живот. :shock: :D :lol: :lol:
fall_out_girl
06-25-2008, 07:04
Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
plamsityy
06-25-2008, 08:19
Емоционални Малтретирани Олигофрени :)
boni.bonbon
06-25-2008, 08:54
ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti :-x :-x
Forest_girl
06-25-2008, 10:15
ЛЕЛЕЛЕЛЕЛЕЛ САМО ДА МИ ПАДНЕ НЯКОЙ ТАКЪВ МАЛТРЕТИРАН ОБЕКТ И ДА МЕ ДРАЗНИ ЩЕ ГО ИЗМАЛТРЕТИРАМ ПО-ЛОШО.ПУУУ,ЖАЛКИ ПОДОБИЯ НА СЪЩЕСТВА!!ХЕИТ ДЕМ! :-x :-x :-x
Ето за това говоря, че ме дразни! Обиждаш ги, но си много по-зле от тях, адски си зле щом говориш така! Те не ме дразнят, не пречат на никой, нали! Но ти и тези като теб ме дразнят много!
soul1199 не виждаш ли,че е ийму ?! все пак преди името си има xX :razz: :razz: :razz: " XxSweet_TeddyxX " ... влизаш в импулса и откъдето и да погледнеш сички с такива ххх-та са емоционални или сценични олигофрени ! #-o :smt003
относно стайла им дрешки там простотии нищо против .. нерват ме самите те xD отрепки ! и да продължават да реват що другите не ги приемат ...
че само те ли имат проблеми ?! :lol: аз ако бах емоционална преди изпита тука ръцете трябваше да са леш 8-) :wink: иии ме напушва на смях като вида някфи такива налягали по земята кат някфи просяци :lol: :lol: :lol: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz:
Време е да млъкнете с това "Емоционално Малтретиран Олигофрен",че ми се обръща стомаха.Глупаци.
Просто са противни.Толкова.
buttertoast
06-25-2008, 14:32
А дали вие,които излизате с адски плоското определение "емоционално малтретирани олигофрени" имате представа какво значи да си "емоционално малтретиран"???..
Не,че 98 % от бг "емотата" имат де .. принципно не ми пречат,но ме дразни това,че още не са видяли абсолютно нищичко от живота и вече приказват как не им се живеело,колко било трудно.. а как са си живеели преди да навлезе тази мода?! .. ебати слабаците.
Смешни са ми :D . Начина им на обличане(на момичетата) ми харесва. Ама по принцип начина им на живот и т.н. - не :?
xXxScreamxXx
06-25-2008, 17:55
само хленчат (" :-# падна ми значката... живота е толкова гаден") имам чувстото че си режат вените при най-малкия проблем който им се изпречи на пътя. песимисти са. никога не виждат добрите неща в живота. просто им харесва да са сдухани. повечето от тях са гейове и не приличат на хора. само се оплакват и самоубиват. постоянно си мислят че са "пренебрегнати" от всичко и от всички. странни са... и още мнооого неща, но сега не ми се пише защото нямам време. ето http://vbox7.com/play:a8b57eb0 мисля че това не е цялото
трябва да под4ертая 4е ти говориш за истинските емота .... А НЕ ЗА ПОЗИОР4ЕТАТА !! (КАКВИТО СА ВСИ4КИ В БГ )
UnaBletoLoVeU
06-25-2008, 19:00
:D
Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата ;)
unfaithful1234
06-25-2008, 19:02
Ето за това говоря, че ме дразни! Обиждаш ги, но си много по-зле от тях, адски си зле щом говориш така! Те не ме дразнят, не пречат на никой, нали! Но ти и тези като теб ме дразнят много!
Meн ме дразнят,защото се равят на такива каквито не са!!!Нямам нищо против стила,но на истинските ЕМО-та!Тези в Бг са големи фейкове!И аз съм много по-добре от тях!А коя си ти да ми говориш така?Всеки си има мнение! :-x
Margoto0
06-25-2008, 21:06
Ми хлапета,които се правят на фешън и на депресирани.Има хора с толкова много проблеми деца без родители деца които седят гладни,а те кво здрави и читави аве да се прайм на големи гъзари.Глупаво е не ми харесва,ама наистина спрете да отварят тия теми просто не са интересни :(
ANTIHUMAN
06-26-2008, 08:11
Пък са ми особено смешни темите или мненията от типа "Искам да стана емо; моля ви кажете ми как да бъда истинско емо; май съм емо"... :lol:
Вече има такива теми? :shock: Господ ме е пощадил ,щом не съм попаднал на тях! :grin: :grin: :grin:
Ето http://vbox7.com/play:10b4bc58 и ще разбереш защо ги мразят половината!На мен лично са ми неприятни и това е!
То на никой живота не е розов ,ама тези емота си мислят ,че тяхния е най-зле!Има хора които нямат покрив на главата си и нямат какво да ядат ,а тези защото компютъра им е блокирал ,ще се самоубиват !Смешка!
PollyPoi
06-26-2008, 09:40
Абееееееееееееееееееее, таман изчезнаха последните подобни теми!!!!!!! :x
Защо пак?!
Не им ли мина "модата" вече на тея?!
Ти нали беше ЕМО 8-) що се отказа ?
gothic_angel
06-26-2008, 13:11
Всеки има проблеми,та дай сега,като имам проблеми да се самоубия :-x
Ами когато ги гледам се срамувам,че сам човек.Струва ми се най-долният индивид щом може да му хрумне нещо като емовските глезотии. :D
Ами когато ги гледам се срамувам,че сам човек.Струва ми се най-долният индивид щом може да му хрумне нещо като емовските глезотии. :D
"съм" - грешка на клавиатурата. :D
Thoughtless
06-26-2008, 15:17
Темата още не е заключена..?! :?
BrokenInnocence
06-26-2008, 19:00
Уважавам правото на всеки да си изглежда както си иска и т.н. В емотата не ми харесва просто това, че са безгръбначни същества, които вместо да се вземат в ръце и да си решат проблемите стоят и се самосъжаляват. На никой живота му не е безпроблемен, ама айде всички да седнем и да заплачем...
d3v1LkiN
06-26-2008, 20:09
ми незнам кво може да се харесва в Емоционално Малтретираните Олигофрени ???
DevilWish
06-26-2008, 20:14
Аз не ги мразя . . . кефят ме на външен вид повечето ,обаче са големи позьори . . . в целият си живот съм била прекалено емоционална ,но не се изживявам като емо ,нито си променям целия външен вид.Ако си емо всеки случай не се чудиш как да го покажеш и да се кефиш от това ,а просто си такъв вътре в себе си.Тези в БГ са просто позьори ;)
Харесва ми стила им на обличане..и прическите радват..!Но не и рязанетона вените..музиката..и гримътна момчетата... :o тъпо е момче с грим..!
confused_m
06-26-2008, 23:10
заключвайте
щото си един шибан педераст.
аре да не четете глупостите на хейтърите по нета.. падна ми значката. на майка ти тъпата значка.
деба и завистливото копеле деба
не всички сестро
вени смърт? духай. тва че някви тъпи хлапета са го измислили всички знаят емо с тва деба смотаняци
Депресари,някои хора се правят на такива например някои съученички,само да привличат внимание,тъпотия,една се правеше ,че си реже вените с макетно ножче...,ама едва ли ще го направи. ;)
ти си депресар бе болен.. депресии вени рязане -- фалшиви истории духайте хейтъри
Вече не е модерно да си емо.. :wink: А и темата е дискутирана много пъти.
само така си мислиш скъпа
фешъните са навсякъде
няма емота вее!няма такова нещо като ЕМО!!тва е означава само Елитна Мършава Овца или Емоционално Малтретиран Олигофрен! :-x
и ти ли си хейтърка ма курво миризлива
емо .. ?!
Дразнят ме с това , че са напълно необразовани на тема емо стил.
Облеклото им (говоря за България) е доста еволюирало.Демек бившите фешънчета спряха да се респектират и решиха да станат емо,защото си помислиха,че привличат голямо внимание.Но не се отказаха от някои фешън дрънкулки и решиха да ги смесят с емовски аксесоари-ръждясали безопастни игли,скъсани чорапи,протрити шноли с череп и т.н.
С музиката е същото.Очаква се,че въпросните емота би трябвало да слушат emocore.Но те си запазиха и старите музикални презпочитания-чалга и хаус.Това не им пречи да се слагат под общия знаменател-emo kids.Емо съм - боядисана коса , кокоша прическа.Черепи и звездички навсякъде по черните дрехи.Лъскави фиби и диадеми.Но ходя на чалгарска дискотека.Е супер!
Имам проблем!?
Всички имаме проблеми.. семейни ,с приятели , гаджета и т.н ..
Ако всички бяхме станали емо-та до сега света щеше да остане без хора.
Емота-хора изолирани,малтретирани като малки търсещи внимание !
Fuck Emo , Be Gosho !!
тука май май бъркаш фешъните
твойта глава е кокоши гъз
Здравейте, Абе имам 1 въпрос Ммм... Какво толкова имате против ЕМО-тата ????? ОООООООООООООоооооООООООО ООООоОООО нЕЕЕЕЕЕЕЕЕееееееЕЕЕЕЕЕЕЕЕ Ее пАААААААккк лИИИИ?!?!?!? :shock: :shock: :shock: :-x :-x :-x :booooomb: :booooomb: :booooomb: Стига с тея ДЕБИЛСКИ ТЕМИ БЕ МАМА ВИ ДЕЕБА ПРОСТАААААААААА!!ЩЕ ПОЛУДЕЯяЯЯяяяяяааАА :shock: :shock: :shock:
завиждай ма
Шибаните емота се зазрастват ! Един ден цялата държава ще потъне в ненормалници които си режат вените при най-малката трудност ! И така докато не се затрием ...Вече всеки си мисле , че като си пусне тъп бритон и окюравее с едното око е готин и всички го харесват , но не е това начина !
тъп бритон ама завиждаш нали щото си грозен и не мойш си опрайш мазната коса аре кат си я опрайш ми са обади тъпа курво
СМЪРТ!
УМРИ!!!
ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после
Тези теми няма ли да спрат....? Емотата са ми противни....Някакви същества,които се чудят как да привлекат внимание...А и голяма част от БГ емотата са пълни Пози..Тоест "Аз съм Емо,но не си режа вените и не слушам Емо музика,а чалга и хаус" Е кое му е Емото...Ужасни са,но пък не ми пречат на живота,така че...
ти пък си изостанала случайно на теб да не ти обръщат внимание? курва
Емоционални Малтретирани Олигофрени :)
уличниците да не се обаждат
ami..........te mislat samo za samoobistvo i pri nai malkiq problem,a i sa GOLEMI egoisti :-x :-x
fake
:D
Мина им модата. Айде спрете се. Който умрял-умрял, който си е оставил грозни белези по ръцете-оставил, сега на мода е жабешко зелено, жълтичко, което сякаш крещи "Радвай се на лятото, сега е твоят живот!!!". Не че ме кефят тия цветове, обаче искрено ги предпочитам пред емо-бретончетата ;)
твойта мода е минала кокошко недъгава въри си махни космите между зъбите и пак приказвай
PS: и кажи на майка си да ти обръсне гъза
--
всички по-горе хейтъри умрете и повече да не се чува за вас.
dirty0hollywood0drama
06-26-2008, 23:25
Аве човек ти на ред ли си? Ти казваш че били хейтъри, а те просто си изразяват мнението, няма да го промениш като ги напсуваш, бахти детската логика o.0 И айде малко прочети преди да пишеш тъпизми.
"Fashion and stereotype
In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide."
Ако не можеш да си го преведеш си е твой проблем. А това, че според теб някой завиждал/а за прическите е простооо.. Аз не мисля че човек може да завижда на друг, който не вижда, аз не завиждам на сляпите :-o Просто всичко това се превърна в една поза и както другите казаха - няма смисъл да се обсъжда. Край, emo is dead.
confused_m
06-27-2008, 04:06
Аве човек ти на ред ли си? Ти казваш че били хейтъри, а те просто си изразяват мнението, няма да го промениш като ги напсуваш, бахти детската логика o.0 И айде малко прочети преди да пишеш тъпизми.
"Fashion and stereotype
In recent years the popular media has associated emo with a stereotype that includes being emotional, sensitive, shy, introverted, or angsty. It is also associated with depression, self-injury, and suicide."
Ако не можеш да си го преведеш си е твой проблем. А това, че според теб някой завиждал/а за прическите е простооо.. Аз не мисля че човек може да завижда на друг, който не вижда, аз не завиждам на сляпите :-o Просто всичко това се превърна в една поза и както другите казаха - няма смисъл да се обсъжда. Край, emo is dead.
emo is not dead ама фешъните запълват всичко.
sorry за горе обаче вече не издържах. да влезнеш в някой форум и ако не ти вземат нервите с ей такива темички няма да е.
от тая тема останах с впечатление че никой не знае какво е емо ама приказва насам-натам простотий. и за десерт - emo is dead, да бе. айде чакам ся да ме изкарате разбирача с псувни.. лапета :x
unfaithful1234
06-27-2008, 06:14
ххх лелел мн си тъпа ма нали сичките сте големи биячи аре що никой не сте тормозили айде ся и ново курва да прикаа такива аре да скочиш на някой да видим дали няя да си лапнала кура после
абе къв си ти да ми говориш така!Всеки си има мнение и аз казах моето,а КУРВА е майка ти!Няма да лапна тфоя мн ясно,сиг няма да го усетя :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: :razz: Аре,загорели момъко,ходи си бии чикиите и се наслаждавай,щото скоро няма да видиш момиче на х*я ти!
П.С извинявам се за думите,които употребих,ама не се сдържам вече! :-x
"Fashion and stereotype
emo is not dead ама фешъните запълват всичко.
sorry за горе обаче вече не издържах. да влезнеш в някой форум и ако не ти вземат нервите с ей такива темички няма да е.
от тая тема останах с впечатление че никой не знае какво е емо ама приказва насам-натам простотий. и за десерт - emo is dead, да бе. айде чакам ся да ме изкарате разбирача с псувни.. лапета :x Ако ти не псуваш и теб няма да псуват.И не завиждам на емотата!
7 години съм учила с такива,даже имам съседка-емо.Въобще не ми харесва. :-x
Като емо из НОТ дед,кво се обиждаш тука???Айде,айде...Нали не ти пука какво говорят другите,а?Ти кат си емо нас кво ни грее.Мислиш ли,че някога ще спрем да ви мразим?
confused_m
06-27-2008, 13:01
FUCK YOU!!!
Охо,пак ли изявяваш мозъчните си умения? :lol: ...
confused_m
06-27-2008, 13:07
Охо,пак ли изявяваш мозъчните си умения? :lol: ...
достатъчно необразована си за да получиш отговор така че go away bitch!
Ако аз съм необразована,но ти си направо неудачник.Ходи да си решиш бритона...или к'вото там правиш и не се заяждай.Може да съм bitch ,но със сигурност съм повече от тъпо келеменце,дето се обижда и едвам се защитата със фрази от сорна на "Абе вие не знаете какво е емо"!
confused_m
06-27-2008, 13:13
Ако аз съм необразована,но ти си направо неудачник.Ходи да си решиш бритона...или к'вото там правиш и не се заяждай.Може да съм bitch ,но със сигурност съм повече от тъпо келеменце,дето се обижда и едвам се защитата със фрази от сорна на "Абе вие не знаете какво е емо"!
хах айде като си толкова отворка да ти го вкарам и да млъкнеш..
аре ми поясни ясно какво е емо без копи/пейст от интернет
аре като много знайш.
а бритона дали ще си го реша си е моя работа, важното е, че е много по-добре изглеждащ от твоя. ;)
чакам си определението
Съмнявам се да има какво да ми вкараш. :-x Държанието на емотата ми е достатъчно,за да преценя,че не ми харесват?!Ясно?!
ScionOfStorm
06-27-2008, 13:22
*взима пакетче пуканки, малко захарен памук и се настанява удобно в имагинерното меко кресло*
confused_m
06-27-2008, 13:26
Съмнявам се да има какво да ми вкараш. :-x Държанието на емотата ми е достатъчно,за да преценя,че не ми харесват?!Ясно?!
И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла ма :-x
*взима пакетче пуканки, малко захарен памук и се настанява удобно в имагинерното меко кресло*
А ти драги не забрави ли да си пуснеш Cradle Of Filth? :shock:
И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла ма :-x Не ми викай МА,ясно ли ти е???Или си от село,а? 7 години съм учила с такива.Те са лигави,смахнати и са ебати двуличниците!Плачат по коридорите и само се самосъжаляват,за да им обърне внимание някой.Постоянно претендират с това,колко им бил труден живота,как нямали приятели,а в същото време се влачат поне с 5-6 останали емота група.Не знаят какво искат и в някои случаи си режат вените,защото ги успокоявало.След 1-2 седмици започват с опитите за самоубийство и през цялото това време продължават да твърдят колко бил гаден живота.
confused_m
06-27-2008, 13:37
И какво ти пречат а? Да са те нападнали? - не, да са те обиждали? - не, какво държание ти си видяла ма :-x Не ми викай МА,ясно ли ти е???Или си от село,а? 7 години съм учила с такива.Те са лигави,смахнати и са ебати двуличниците!Плачат по коридорите и само се самосъжаляват,за да им обърне внимание някой.Постоянно претендират с това,колко им бил труден живота,как нямали приятели,а в същото време се влачат поне с 5-6 останали емота група.Не знаят какво искат и в някои случаи си режат вените,защото ги успокоявало.След 1-2 седмици започват с опитите за самоубийство и през цялото това време продължават да твърдят колко бил гаден живота.
= пози, ок?
нещо знаеш ли за същността?
"МА" си, щото ти си от село. Преди да говориш кой бил от село си оправи веждите и ако случайно не си чувала за преса.. :-o то излиза, че емотата са по-поддържани от теб, но както и да е. :razz:
Първо,не ме познаваш така,че не ми говори за външен вид,ясно ли ти е?Нямам намерение да се засягам от твойте "обиди",нито да се занимавам повече с теб.Но не си мисли,че си нещо повече от другите,щом харесваш емо стила,ясно?Просто се излагаш.
dirty0hollywood0drama
06-27-2008, 13:53
Първо,не ме познаваш така,че не ми говори за външен вид,ясно ли ти е?Нямам намерение да се засягам от твойте "обиди",нито да се занимавам повече с теб.Но не си мисли,че си нещо повече от другите,щом харесваш емо стила,ясно?Просто се излагаш.
\:D/
"= пози, ок?
нещо знаеш ли за същността? "
:lol: ОМФГ, по-добре спри да спориш..
confused_m
06-27-2008, 13:59
Снимките говорят сами по себе си. :razz:
Емо не е стил.
Аз не се излагам, ти си една проста кифла. :-D
\:D/
"= пози, ок?
нещо знаеш ли за същността? "
:lol: ОМФГ, по-добре спри да спориш..
ОМФГ а ти къде се месиш разбирачко?
Айде казвай ;)
Аз не се излагам, ти си една проста кифла. :-D
Твое мнение.Въпросът е,че не се зачита. :)
dirty0hollywood0drama
06-27-2008, 14:06
Кфо да казвам ве тъпак :lol: Малко по-умни въпроси няма ли да зададеш или ще караш като в първи клас? Сериозно спри да пишеш, че вече стана скучно. Се тая ми е, нали казах - emo is dead. Няма какво повече да обяснявам ;] Ако си ме разбрал, браво, ако не, гледай си работата.
confused_m
06-27-2008, 14:08
Кфо да казвам ве тъпак :lol: Малко по-умни въпроси няма ли да зададеш или ще караш като в първи клас? Сериозно спри да пишеш, че вече стана скучно. Се тая ми е, нали казах - emo is dead. Няма какво повече да обяснявам ;] Ако си ме разбрал, браво, ако не, гледай си работата.
Явно не, така че продължавам да си гледам работата - да пиша тук. Та като ти е станало скучно go away ма, тва не е място за курви грозни като смъртта. айде! махай се! никой не те иска!
Seducti0n
06-27-2008, 14:17
Ще локна темата.Ако имате някакви разногласия-моля решавайте ги чрез ЛС, многобройното цитиране не е особено подходящо.