Влез

View Full Version : Приятели или нещо друго?

hanovete
06-24-2008, 14:15
моята история е следната
-преди година почнах да излизам с 3 момичета(приятелски),а те са приятелки от 3 години и всичко беше к докато не се влюбих в едната,след което тя ме отряза и нали месец-два след тва всичко беше ок ,но след това почнах да се държа малко по-грубо и да я губя абе общо взето интереса изчезна защото и казах че не искам да сме приятели а тя мн вярва на това което говоря.Месец след това осъзнах какво съм направил и направих всичко възможно да си я върна и горе долу се получи и отново сме приятели,но преди ден-два ми заяви че ревнува от мен,че съм и взимал приятелите :( (а това изобщо не е така защото винаги я викам с нас,е ся вечер кат излизаме а тя е на другия край на сф какво да я викам)Нормално ли е приятел да ревнува от друг приятел не мога да разбера :shock:

и още един въпрос как да преодолея агресията си към нея щото от време на време се заяждам по-злобничко...може би защото бях влюбен в нея.....

TheMaggie
06-24-2008, 14:29
Нормално е да ревнува.А що се отнася до злобата - еми овладей се.И на мен понякога ми идва да перна някого,но се сдържам - стискам зъби и да върви...

crazyhair
06-24-2008, 15:13
Нормално е да ревнува.А що се отнася до злобата - еми овладей се.И на мен понякога ми идва да перна някого,но се сдържам - стискам зъби и да върви...
+1 as napravo pera :-D

miloto_girl_4e
06-24-2008, 15:45
И аз мразя такива изцепки относно приятелите..
Това, че е на другият край на София не е оправдание :!:
Ти и звънни и и кажи, че излизате компанията някъде, пък тя ще си прецени дали може да дойде и дали иска, а не ти :!:

Presley
06-25-2008, 18:02
Да си ревнуваш приятлите е нещо съвсем нормално.Ревността не е само между хора,които имат интимни отншения.
А эа агресията-това е тъпо.Агресивен си към нея,щото си си падал по нея-ебахти тъпото.Порастни.Това е начинът.

4eere6ka_kiss
06-25-2008, 18:43
+1

soul1199
06-25-2008, 19:35
+1+1 :-o