PDA

View Full Version : Brysnene na ....

zay4e
06-24-2008, 18:27
Vyiiiii dosega tyrsih takava tema i ne namerih i mi omryzna... zna4i az se brysna na "sramnoto mqsto" :-D oba4e mn byrzo rastat i mn me drazni taka a i pak si li4at nqkvi 4erni to4ki i adski gadno :( az iskam da e idealno gladko a s epilator mn me boli i nemoga da izdyrja ... probvala sym no nemoga mn me boli a tiq lenti za obeskosmqvane (kola maska) ne vyr6at nikykva rabota ... pri kozmetik i duma da ne stava ... adski me e sram i ... ve4e nz kakvo da pravq.Nqkoi ako moje da pomogne 6te sym mu blagodarna :( :-)

TheNewReligion
06-24-2008, 18:38
Еми , така става като се бръснеш . С епилатор е разбираемо да те боли , както и с кола маска . С лентите също боли , пък и не са особено качествени . Кремът депилатоар върши същата работа като самобръсначката , а пшък лазерната епилация съчетана с фото е скъпа , макар и доста ефикасна . Не се сещам за нищо , което да ти свърши работа без да те боли или да не е с краткотраен ефект ... :(

mrssmith
06-24-2008, 19:15
аз при кола маската умирам от болка,направо имам чувството,че ме дерат жива +това трябва да се чака да се поокосмиш. затова се епилирам.странно,но почти не ме боли.въпреки,че не е добър вариант това с епилирането,е по-добре,отколкото да се бръсна през ден... :smt045