Влез

View Full Version : Прочетете това,преди да пуснете някоя тема в този раздел !

Lucho
06-24-2008, 18:35
В този раздел много често се срещат еднакви теми от рода на:
Имам пробелим с гаджето,той е на едиколкоси,аз на едиколко си...дали ще си паснем ?
Първо: Има купища такива теми..вместо да пишете подобни работи и постове които се четат ежедневно,моля ви,използвайте ТЪРСАЧКАТА (http://www.teenproblem.net/f/search.php) там вече някой е отговорил на вашият въпрос..или пък го е задал и са му отговорили...
Други честосрещани теми са от рода на:
Немога да си хвана гадже,имам проблем с гаджето,на 13 съм и едищоди..на 14 съм и т.н...
Моля ви - не сте единствените с тези проблеми...и други ги имат..използвайте ТЪРСАЧКАТА (http://www.teenproblem.net/f/search.php)намерете търсената тема,и там искажете проблема си...ако пък не намерите такава тема,отворете нова ! /но това е много рядко/

Тук е мястото да останалите потребители да ви помогнат със съвет,но не стойте само тук не питайте и нечакайте наготово - действайте,любовта не е нещо страшно и не трябва да му се мисли много-много ;) А пък и да нестане - както се казва,Всеки влак е предполседен и за Всеки влак си има пътници..надявам се че ме разибрате за какво ви говоря ! :)

Ако ме послушате,няма да товарите форума с излишна информация и съответно няма да отваряте нова и нова работа на неуморните модератори !

Надявам се да съм бил полезен ва всички,и ако на модерите и модерките им харесва темата,да я "заковат важна"

Приятен ден,съфорумници ! :) :) :)

5StaR
06-24-2008, 18:37
erm май и ти не си ползвал търсачката, защото има и теми като твоята 8-)

Nefarian
06-24-2008, 18:39
erm май и ти не си ползвал търсачката, защото има и теми като твоята 8-)
:lol: :lol: :razz:

Lucho
06-24-2008, 18:40
Мойте мисли са си мой..темата е единствена..

5StaR
06-24-2008, 18:53
Мойте мисли са си мой..темата е единствена..

Как в 8 думи си прецака цялата теза.. Нали се сещаш, че както твоите мисли са си твои, така всеки смята неговите си проблеми за единствени/уникални и прави нова "единствена тема"?

MonSitY
06-24-2008, 18:56
мм добра тема. браво :) наистина по колко безмислени теми съм писала на 13годишните момичета,които се оплакват че нямат гадже или не са правили секс :D какво падение само! :D :D

AFT
06-24-2008, 18:57
Тея па теми най-много нервят, щот авторите им май наистина си вярват, че някой дефакто ще им ги прочете, особено преди да пусне нова тема. Има си Правила за тая работа, където ги пише същите глупости и май са във всеки раздел (най-отгоре :Д ), ама очевидно никой не ги чете. Най ми е жал за търсачката, всички я пренебрегват, да го ева.

Lucho
06-24-2008, 19:04
...........Правила за тая работа, където ги пише същите групости...

Охо..значи правилата са били глупости,а ? :? Как може така да мислиш ? :? :? :?

valentinka_1990
06-24-2008, 19:14
Много си прав/а.но я помисли и за това:По принцип безсмислените теми като тези,които изреди са със също толкова безсмислени заглавия от рода на "Дали","имам въпрос","какво да правя" и всъщносто много трудно се намират подобни теми.Вярно,че излизат всички теми в които са използвани най-често употребяваните за този раздел думи,ама наистина темите са вече стортици,което пък си е вина на това,че не се четат старите теми.

crazyhair
06-24-2008, 19:18
ei s avtobusite mlk ima6e predi kato tvoqta tema tva e vqrno oniq det samo go zatapva ai ostai go da sa prai na vajen 4e mn znai we 8-) 8-)

Lord_Of_The_Night
06-24-2008, 19:20

Иска да ти каже,че както никой не чете правилата,така никой от тях няма да си направи труда да прочете и твоята тема.

vvs_go
06-24-2008, 20:39
Хах не ме интересува кво си писал в темата, но не можах да не забележа туризмотата ку си бъс фен ми пи6и на лично

AFT
06-25-2008, 16:28

Иска да ти каже,че както никой не чете правилата,така никой от тях няма да си направи труда да прочете и твоята тема.

Точно. :]