View Full Version : Мислите ли, че изглеждате секси ?
zabravana
06-25-2008, 07:08
mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-25-2008, 07:15
Яко заглавие. :razz:
По темата: това дали изглеждам секси и дали привличам противоположния пол могат да определят само негови представители. 8-) Но по това, което съм чувала и виждала, бих казала по-скоро "Да". :) (Все пак зависи и как съм се постъкмила - невинаги съм супер секси с анцунг. ;))
zabravana
06-25-2008, 07:17
axaxxaxa :grin: to sexy izla4vane e ne samo oblekloto , a samiq van6en vid,izvivkite na tqloto.po ancung pak moje da si sexy.
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-25-2008, 07:29
И това го има, но може да си в най-секси облеклото, но да не ти е ден - да имаш торбички под очите, да си отпуснат и пр. :)
Все пак отговорът ми става същият. Най-важното е, че приятелят ми ме харесва такава, каквато съм, другите са без значение.
На тая тема и давам още 1-2 часа ( докато някой модератор не се събуди , и не я види ) ....
Ми казвали си ми го много пъти . Ама на повечето не вярвам , защото се чудят как само да им падна в ръчичките. Но също зависи и от първото впечатление което ще направя. :)
Все пак защо ми е този чар.. :oops: :oops:
FeelMyPain
06-25-2008, 07:34
На тая тема и давам още 1-2 часа ( докато някой модератор не се събуди , и не я види ) ....
То вярно, наште модератори спат до към 1 следобед :D
Мързеливци.... 8-)
DevilWish
06-25-2008, 07:47
Mi ot tova ,koeto sa kazvali da ,ama zavisi kak s1m se napravila : D ako s1m si izleznala prosto ,bez da si obr16tam specialno vnimanie da se nakontya - edva li ,ama prosto znam kak da se obleka taka ,4e 100 4oveka da mi kajat ,4e s1m sexy . . . ; ) ama ne vseki den imam jelanie za tova
angelcheeee_93
06-25-2008, 07:50
аз не мога да кажа дали сам хубава или не.това 6те определат околните :)
SpOrTs_GiRl
06-25-2008, 09:00
Мм .. не мога да определя .. Трябва проотивоположния пол да каже ..
Terzerius
06-25-2008, 10:33
Много забавна тема.Еми вижте подписа и решете за вас 8)
VerryBerry
06-25-2008, 11:19
Да,казвали са ми..
hahavteen
06-25-2008, 11:24
Определено съм атрактивна и правя впечатление. Не е нужно да ми го каже някой то се вижда в погледите на мъжете когато се разхождам. И не е необходимо да съм се гримирала или облякла кой знае как.
amatorium
06-25-2008, 11:29
Sexy izluchvaneto zavisi ot nqkoi belezi na povedenie poveche ot kolkoto ot vunshniq vid i drehite. Mislq, che vseki chovek ima momenti, v koito se chuvstva sexy i obratnoto. Vajno e samovnushenieto 8-)
PlAmSsSsS
06-25-2008, 11:39
dali si sexy ne se opredelq ot edna snimka naprimer, gleda se finesa, 4upkite, pohodkat, na4ina po koito glega6, jenstvennosta(govorq za momi4eta samo) tova samo na pruv pogled bez da razgovqrq6 s momi4eto, no ima4e kato zapo4ne6 dialog e vajen i re4nika koito upotrebqva6, glasut i t.n. :) az ne bih kazala 4e privli4am vsi4ki mom4eto, no sum zabelqzala 4e privli4am ne tezi koito sa moite godini, a tezi deto sa s 6-7 i na gore godini po-golemi ot men, po-olegnalite :) a tezi malkite, razglezenite, mamini sin4eta si haresvat oble4enite v skupi drehi, slabotelesni, ploski kato duski, s golqmo samo4uvstvie bez osnovanie :D rqdkost sa mom4eta, koito trezvo mislqt nad ne6tata :? :? :?
SMoKe_BoY
06-25-2008, 12:00
Ммм да уе кво !!
purple__love
06-25-2008, 15:49
ami mnogo mom4eta sa mi kazvali 4e sum sexy i 4e imam hubavo tqlo...no az specialno za sebe si...nz...ne moga da kaja ni6to...{:...drugite da precenqvat{}
NaNa_SladuRana
06-25-2008, 18:25
това е въпрос на вкус,но кое момиче не се радва на мъжко внимание :oops:
donkihot
06-25-2008, 18:50
не,бих казала не..каквото и да ми говорят другите,аз си знам,4е съм дебела и не съм секси!
Sexy izluchvaneto zavisi ot nqkoi belezi na povedenie poveche ot kolkoto ot vunshniq vid i drehite. Mislq, che vseki chovek ima momenti, v koito se chuvstva sexy i obratnoto. Vajno e samovnushenieto 8-)
Абсолютно си прав. Да не говорим, че има жени и момичета, които може да са пълни, не толкова красиви и т.н. но са СТРАШНО сексапилни! Познавам такова момиче. Просто около нея лъха яко "секс".
По темата : да много често ми го казват и доказват :) и аз определено се чувствам секси я тялото си и в главата.
baby_leisy
06-25-2008, 19:12
Da mislq i do nqkakva stepen tva dali misli6 4e si seksi opredelq i tva kak 6te te vyzpriemat drugite okolo teb! Taka 4e saveta mi e 4uvstaite se sks za da vi vijdat drugite hora taka :wink: :wink:
ANTIHUMAN
06-25-2008, 20:37
Еми не ,не се харесвам! Не знам дали ги превличам ,но не ме и интересува на този етап ,защото в момента за мен има много по-важни неща отколкото момичетата и гаджета!
BlindedAngel
06-25-2008, 20:53
Миии Да...Определено привличам погледа било то с походка или облекло...Харесвам си тялото не съм дебел,грам мазнина нямам по тялото,което е доста стегнато и релефно :) Абе честно казано завиждам на всички само защото може да ме гледат постояно :grin: 8)
Яко заглавие. :razz:
По темата: това дали изглеждам секси и дали привличам противоположния пол могат да определят само негови представители. 8-) Но по това, което съм чувала и виждала, бих казала по-скоро "Да". :) (Все пак зависи и как съм се постъкмила - невинаги съм супер секси с анцунг. ;))
+1
lLady_MooN_RaiN
06-26-2008, 06:16
По темата - "Да".
Друг е въпроса, че мисля, че една жена не трябва да бъде секси. Тя трябва да се държи така. И то не пред всички встествено, в противен случай "курва" би била по-уместната дума.
Ако ти не се харесваш, промени нещо в себе си, защото ако сам/а се чувстваш непривлекателен/а, другите никога няма да те възприемат за секси...ти просто излъчваш несигурност.
По темата - ДА
DjuDjiTo
06-26-2008, 06:39
не винаги.. нз що.... зависи как ще се облека и тн... но има и моменти, в които се чувствам адски секси и тн и виждам как някои се обръщат след мен...казвали са ми , че съм секси .... ама нещо не им вярвам...
Ъхх.. не знам. Казват ми го, но аз за себе си съм много крити4на...
demons_of_my_soul
06-26-2008, 07:18
Всяка сутрин ставам, отивам в банята и се гледам в огледалото - Рошав, Гурлясъл, Подут, Брадясъл - Мацките са луди по мен :-P :grin:
еба ли го ... важното е да се харесваш :)
TheBlackStranger
06-26-2008, 08:20
Много момичета ми казват, че имам sexy задник. 8) Ама не се имам за сексапилен... :-P
nEpBeP3HuK
06-26-2008, 10:29
Бати темата ... който трябва си ме харесва ... 8) Хора всякакви .. един ми се кефи мноого - друг не ме понася 8) Всичко е индивидуално :P
krem4et0
06-26-2008, 11:32
Да, мисля че съм секси, колкото и тъпо да е да се хваля сама. Наскоро без малко да предизвикам няколко катастрофи......така се бяха зазяпали шофьорите.
hahavteen
06-26-2008, 11:38
Да, мисля че съм секси, колкото и тъпо да е да се хваля сама. Наскоро без малко да предизвикам няколко катастрофи......така се бяха зазяпали шофьорите.
Хаха и аз днеска така :D Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие" :D
Хаха и аз днеска така :D Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие" :D Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!
mishaaaaa
06-26-2008, 11:58
Да, харесвам се, не съм перфектна (то перфектни хора няма), но мисля, че изглеждам добре.Аз се харесвам и приятелят ми ме харесва - това е важно.Всеки човек е уникален и различен, така че важното е да се харесваме такива каквито сме.
Да живее естествената красота!(естествено не да се оставяме космясали .. хахаха) :D :D :D
krem4et0
06-26-2008, 12:08
Хаха и аз днеска така :D Майка ми само вика "Абе, Сандра, ще предизвикаш пътно произшествие" :D Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!
Аз не мисля, че 1 слаба жена е секси. За сексапил си трябва месце. Имам си дупенце, краката ми са леко закръглени, а преди малко нагънах 1 вафла. Но харесвам лицето си, харесвам косата си, която се откроява сред тълпата, смятам извивките си за хубави, а в рокля или пола изглеждам много добре. В крайна сметка сексапилът си уе субективно понятие. И все пак за мен не е секси жена, която има само мускули или от дупето й ссе подават 2 голи кокала, вместо крака.
е как да не съм, аз сам си посягам, пък за момиченцата да не говорим кво ми правят :lol:
rozova_lady
06-26-2008, 12:11
100% сигорна че в очите на моя
изглеждам ацки секси,както и той за мен.
Иначе не ми липсва и самочуствие. 8)
Аз не мисля, че 1 слаба жена е секси. За сексапил си трябва месце. Имам си дупенце, краката ми са леко закръглени, а преди малко нагънах 1 вафла. Но харесвам лицето си, харесвам косата си, която се откроява сред тълпата, смятам извивките си за хубави, а в рокля или пола изглеждам много добре. В крайна сметка сексапилът си уе субективно понятие. И все пак за мен не е секси жена, която има само мускули или от дупето й ссе подават 2 голи кокала, вместо крака.Аз тези неща за мусколите и за кокалите не сам казвал!Значи е ло6о да се подържа тялото?Значи всеки модел и известна лично които ходят на фитнес и малко или много се съобразяват с това което ядът не са секси?Имаш погрешни представи,не мисли че цял ден може да си стоиш на задника да ядеш фафли и най-накрая да излезеш и да си най-секси еми не не става моето момиче няма как да стане тва!Всичко трябва да се подържа...
има и дебели жени, които са невероятно сексапилни! Както споменах по-горе познавам такава и мъжете са й на краката !
krem4et0
06-26-2008, 13:16
Аз не се намирам за дебела жена. Не ходя на фитнес, защото здравето ми не го позволява, но всеки ден се занимавам с нещо у дома. Внимавам какво ям, но просто сега ми се прияде това и вместо да ме гложди и да се моря от мисълта колко ми се яде с хапвам. За възрастта и за годините си тежа нормално, ишзглеждам добре и определено мисля, че има какво да се види в мен. И да, мускулистите и слаби жени не са секси. за сексапил си трябва дупе и гръд.
momchence_89
06-26-2008, 13:26
Не но като си сваля "гащите" ДА :grin:
Wrathchild
06-26-2008, 13:57
Прекалено слабата жена е кофти гледка и определено едно по-закръглено момиче според мен би направило доста по-голямо впечатление от изпит чироз. Самата аз се опитвам да кача 1-2 килца, не повече, но не става...
Сексапила идва от начина по който се чувстваш - ако се чувстваш така и излъчването ти ще е такова, ако не се - няма. Аз самата имам периоди, когато си самовтълпявам, че не приличам на нищо, а иначе редовно привличам мъжките погледи, но не е защото примерно съм се гримирала и облякла по-така... нося си съвсем нормални дрехи, а грим рядко слагам. Просто харесвам това, което виждам в огледалото и се отразява на цялостното ми излъчване.
krem4et0
06-26-2008, 14:42
Точно...аз си се харесвам, вървя с високо вдигната глава, позволяввам си да нося по-разголени и по-къси рокли да речем. И изобщо мисля, че съм привлекателна. Пък който не ме харесва си е негов проблем. Важното е, че аз си се харесвам.
mishaaaaa
06-26-2008, 15:29
Ей , ss , много ми е интересно да видя как изглеждаш и като ходиш на фитнес какво можеш да покажеш? Предполагам , че си надут с химия като бролер , ама това е друг въпрос. И щом krem4et0 се харесва теб това какво те засяга. На пук на това ще ти кажа , че и аз не ходя на фитнес и не се ограничавам с храната и изглеждам секси , колкото и надуто да звучи, защото ми е писнало от комплексари без собствено мнение и завист, то това си е ген да не ти се лепи.
mishaaaaa
06-26-2008, 15:31
А и пък ако видиш приятеля ми как изглежда и че не бутвал химия и тем подобни глупости .... просто можеш да мечтаеш за такова тяло и най- вече не е комплексар като повечето момчетии в днешно време.
:razz: Не знаеш значението на думата химия нали...100%?!Такам тоя твоя така наречен ,,ген''се нарича ектоморфно тяло,и така нареченото ,,не лепене на мазнините''се нарича бърз метаболизъм който е по характерен за твоя тъп тяло заедно с по тънките кости!Таа пак ли искаш да си говорим за ,,химия''?!Вместо да се изказваш неподготвена,по добре да беше прочела нещо по биология,та да има нещо в главата-може би и коментарите ти ще звучат по умно 8)
mishaaaaa
06-26-2008, 16:07
За моя тъп тяло - няма какво да говорим (научи се на грамотност и не ме убиждай ако обичаш, не сме тук да се обиждаме, а да споделяме)
Химия:
стероиди
ти знаеш ли какво може да причини една инжекция от "химииките ви"
на организма.
Посочи ми един жив човек на около 50-60 години , който да си е блъснал поне една инжекция?Такива хора няма.
Най - честата смърт за тях е инфарктът.
И сега някакви пикльовци, които се надуват като бролери и не им стават пишките по на 18 години .... нямам думи.
На мен не ми трябва значението на думата "химия".
Защото един учен е казал "Сега сме в ерата на изродите"
и наистина е така.Замисли се колко момчета на 15-16 години НЕ взимат химии и стероиди ... малко са нали.
А знаеш ли че цикълчето на метанчето, дето го взема цяла България
за един месец ти струва около 20-30 лева?А да не говорим че като се напомпаш яко с тея боклуци и не влезеш един месец във фитнеса ще приличаш на маймунка.Защото именно тези инжекцийки задържат вода във мускулите ти и веднага мога да позная кой се е напомпал и кой не е.То се вижда ясно и точно - плакне се - все една има една турбичка с вода.
mishaaaaa
06-26-2008, 16:11
Може и да не се изказвам добре , но съм изнервена и бързо пиша.
Е , поне се утешавам , че съм по - грамотна от теб. Пхахаахх
mishaaaaa
06-26-2008, 16:33
?????????? да чуя мнение?
SMoKe_BoY
06-26-2008, 16:34
:-P
:razz: Наистина незнаеш нищо...по думите ти разбирам,че дори нямаш ни най-малка представа за това което казваш...знаеш най-общите неща,а от това което прочетох има няма 10% вярно...ама иначе агресивна и веднага със самочуствие отговаряш :razz: (нищо че не е верно духът е важен)хехе още си много малка когато пораснеш още 4-5г. и с някоя друга прочетена книга ще знаеш малко повече и вече самочуствието ти ще има покритие :smt056 !Иначе и сега радваш много 8-)
mishaaaaa
06-26-2008, 16:57
Пхахахах от къде знаеш че радвам много и я ми кажи нещо невярно от това което казах???Хайде да видим г-н Компетентен във всички области.
Е щом настояваш...Така няма хора които са блъскали химия над 50-60 год Ето е Арнолд...не само че е пил а и върхо него са се тествали някои продукти и т.н.Не ти трябва да знаеш просто какъв е бил...отделно и наркотиците са ги тровили...
Значи така наречените строиди и анаболи и др. продукти се изпозват над 95% от спортисти,а не от нормални момчета!А така ли си мислиш,че всеки може да стане такъв?-еми тря си много тъп за до го кажеш!Може би не разбираш,но генетично нямаш повече стероидни рецептори на мусколите просто ,,ХИМИЯТА ТИ''няма да бъде усвоена а ефекта ще е никакъв!Не ти ли е хрумвало,че някои момчета спазват хранителен режим и редовно ходят на фитнес и го правят с желание и много воля-и случайно не се интересуват от химия!Цикъла не е 20-30 лева на месец,а малко над 100лв на месец(разбира се зависи от много неща)знам го защото имам приятели в спортната академия.Задържането на вода не е от стероидите а от анаболите и от 1 хранителна добавка наречена креатин!Външно неможе да се види :razz: се е да видиш на някои черния дроб и да кажеш той е болен :razz: тва ме разби!А иначе знаеш много повече от мен....
mishaaaaa
06-26-2008, 17:27
Знам какво е креатин,хранителна добавка.
И много се лъжеш че едно цикълче от метана струва около 100 лв.
Аааа чакай малко ,Арнолд сиг не си е бил ИНЖЕКЦИИ,а то ако е в момента здравето му е съсипано до край.
Приятелят ми от 14 години спортува Киокушин и досега само с аминокиселини и хранителни добавки се поддържа , той където 2-рият му дом е залата , не смее да се блъска с инжекции , а ти ми говориш че разбираш.Той си взема аминокиселини и хранителни добавки и му е добре.И всички си мислят че той се боде с глупости,ама той е от малкото хора,които ходят в залата и не се блъскат с глупости.
Дори и големите спортисти не трябва да се зобят с такива глупости,ама кой да чуе , нали всичките трябва да са яки.
Некви простачета , ходили 1 -2 месеца на фитнес и после надули ръчичките,ама как се доказва на такива?Никак.
От твоите приказки ми стана ясно колко разбираш ... така че прави каквото искаш ,а пък мен не ме гледай.
Не наистина вече е под нивото ми да пиша в тази тема...
OtherDimension
06-26-2008, 17:35
Не наистина вече е под нивото ми да пиша в тази тема...
мога да те запозная с над 10 момичета, на които кракът им не е стъпвал във фитнес и изглеждат перфектно :)
това, че на тебе блъскането ти е мания, не значи че е задължителен, за да изглеждаш добре
изкарай си филмите от главата :)
Neo-Communist Power
06-26-2008, 17:38
това с фитнеса е вярно ! през комунизма такива капиталистически изродщини не е имало и хората пак са изглеждали нормално а не кат ся с големи вратове и джипове да играят ролята на биячи !
Аз не можах да разбера един човек кога е секси, защото досега от темата се разбира, че секси е човек, който се харесва. Да, но по тази логика излиза, че едва ли не 75% поне от хората са секси, което най-малкото не е вярно, да не говорим, че по-голяма тъпотия не бях чувал - секси е този, който харесва сам себе си - да, да! :lol: Иначе съм 100% за ходенето на фитнес, но ви съветвам да не намесвате темата "фитнес" в темата за сексапила, че като гледам мненията нагоре и просто не се издържа... :razz:
mislite li , 4e izglejdata sexy i 4e prevli4ate protivopolojniq pol?xaresvat li vi
Не мисля. Ако беше така щях да знам.
Всеки човек има различни представи за "секси"! За някой човек някой грозен образ за друг може да му изглежда секси или някой съвсем изчанчен образ... На понятието "секси" НЕ може да се сложат никакви граници!!! Ае, затварайте темата! 8)
Haha do sq samo 2ma mangovci sa mi kazvali sexy :D Inache ne mislq che sum sexy,kato cqlo imam dobro tqlo :P No ne dostatuchno
sladkъ_mackъ
06-26-2008, 19:18
Определено :) казвали са ми а и аз го мисля ;-) :-D :-D :grin: :grin:
Кремче аз не казах , че си дебела 8-) Дадох друг пример. Имах предвид, че според мен човек е секси, когато се чувства така. Не е само до харесване ами и погледа, облеклото, начина на държане и т.н.
_HATERKA_
06-26-2008, 19:28
plasti4nata herurgiq moje da napravi i krava da izglejda sexy!
тъжен веселяк
06-26-2008, 19:36
plasti4nata herurgiq moje da napravi i krava da izglejda sexy!Знаех си,че имаме скрит зоофил :o
А по темата-ми много ясно,че съм секси,как иначе,с изключение на сутрините,ма към обед ставам секси :grin:
Blo0dyBitch
06-26-2008, 20:29
казвали са ми го...не знам до колко е вярно
понякога си мисля,че съм,понякога-не
пука ми-квато съм,такава-не мога да се променя 8-)
krem4et0
06-26-2008, 20:30
Мъжа не ходи на фитнес, ама за 2 месеца извая супер тяло, редейки паркет, монтирайки щори, боядисвайки, циклейки. По-добре свърши нещо полезно и изкарай някой лев, вместо да харчиш такива по зали...Хем си здрав, хем имаш пари, хем извайваш и тяло. А тази вечер минах пеша 12 км, така че.......мисля, че достатъчно изгорих, че да си хапна 1 парченце шоколад.
Хоти, не съм имала предвид твоето мнение, а на ss.
extazytu
06-26-2008, 20:44
по секси сам от чафка в разножителен период :grin:
dajdostih
06-27-2008, 11:05
Не мисля, че съм секси. Аз съм сигурен, че съм секси! 8)
mishaaaaa
06-27-2008, 11:29
Поне има хора , които подкрепят мнението ми. И този ss като видя че няколко човека мислят като мен се отказа да спори.
Ей такива хора като него не могат да ме трогнат със знание.
Той сам показа , че нищо не знае за фитнеса и за химийката.
Знам доста повече неща,както казах вторият дом на приятеля ми е залата и фитнеса (не искам да се хваля ,не обръщайте така нещата) , а той ще ми спори че нещата , които знам не са така.
Да се боцкат като бролерчета с метанче, пък после ще ги видим.
По темата : Въпросът е дали се смятаме за секси , нали така?
Да, отговорих вече и не смятам че ако някой си не ме харесва ще си променя мнението.
А пък тези простотии , че само тези , които ограничават храната си и, които ходят на фитнес са секси - пълни глупости
your_secret
06-27-2008, 11:55
честно да си кажа не мисля че съм секси....но постоянно ме обарват... 8-) :D
ArtOfTrance
06-27-2008, 12:22
Поне има хора , които подкрепят мнението ми. И този ss като видя че няколко човека мислят като мен се отказа да спори...
Така....много рядко чета тоя форум и то с единствената цел да се посмея когато няма какво друго да правя.И ето,че днес забелязах няколко теми в които си писала, е не се сдържах.Първо-няма хора които подкрепят мнението ти,просто ти така си мислиш(тоя процес не ти се отдава много много)Второ-човека ясно и точно,без да се заяжда се опита да ти обясни някои работи,но ти с твоя плитък акъл и измислено самочувствие си толкова заблудена,че повече няма на къде.Редиш глупост след глупост и се излагаш..просто спри да пишеш за неща,които не знаеш,а си чула от приятеля ти или от който и да е измислен герой...
Nadelina
06-27-2008, 12:24
Opredeleno mislq, che izglejdam sexy.
mishaaaaa
06-27-2008, 12:28
Прилятелят ми - Републикански шампион по Киокушин , хах говори си .... да да измислен е
ииии + това той никога не е стъпвал в залата , не знае нищо по тази тема.
МОМЧЕТА , СМЕШНИ СТЕ МИ ВЕЧЕ.
Прeлапай и ти сигурно си някой "разбирач" на тема фитнес.
Moderated by miloto
т.7 от Правилника :!:
men pak neme ebe haresvat li me -koito neme haresva da neme gleda
OtherDimension
06-27-2008, 13:56
честно да си кажа не мисля че съм секси....но постоянно ме обарват... 8-) :D
може да си грозна и пак да те обарват :)
съвсем нормално
а че се хвалиш с това не говори много добре за теб ;)
Wrathchild
06-27-2008, 14:03
Мъжа не ходи на фитнес, ама за 2 месеца извая супер тяло, редейки паркет, монтирайки щори, боядисвайки, циклейки. По-добре свърши нещо полезно и изкарай някой лев, вместо да харчиш такива по зали...Хем си здрав, хем имаш пари, хем извайваш и тяло. А тази вечер минах пеша 12 км, така че.......мисля, че достатъчно изгорих, че да си хапна 1 парченце шоколад.
Хоти, не съм имала предвид твоето мнение, а на ss.Моят мъж пък направи супер ръце от вдигане на кашони с мобилни телефони. Аз пък не мога да разбера кое толкова е секси на мъж, който по цял ден блъска във фитнеса и е оформил гърди, по-големи от моите и ръка, по-широка от ханша ми... но все пак всеки е с вкуса си.
CragHack
06-27-2008, 14:29
Тцтц...брей ми вие се изкарахте бахти сексито...еми ок я кажете колко пъти ходите на фитнес седмично и каква диета спазвата?какъв тип е твоето тяло?Мога да ви кажа че се занимавам от достатъчно дълго време с бодибилдинг и пак се нямам за секси!Моето мнение-малко или много трябва да се съобразявате с тва което ядете и колко спортувате за да се наричате СЕКСИ!
Прав си от една страна, но от друга имаш някои пропуски.
Имай впредвид, че на възрастта, на която са повечето момиченца тук (предполагам 14-18) тялото им, метаболизма им са съвсем различни от тези на 30 годишните жени.
Повечето са слаби дори и без да спазват особени диети.
Просто гените имат изключително важно значение. Естествено, с фитнес може да се постигнат резултати също. Но ми се струва, че фитнеса е повече за момчетата, както и за тези момичета, към които природата не е била така благосклонна да ги дари с идеални тела.
Иначе ако питаш 100 манекенки колко от тях спортуват редовно и пазят много строги диети... истината ще е че не повече от 10% са изрядните. Останалото е просто ген.
cococanamito
06-27-2008, 21:20
pratete mi snimk i shte vi kaja dali ste sexi
casanova_bg
06-27-2008, 22:24
ne mislq 4e sam sexy
krem4et0
06-28-2008, 05:13
Хоти, не съм имала предвид твоето мнение, а на ss.Моят мъж пък направи супер ръце от вдигане на кашони с мобилни телефони. Аз пък не мога да разбера кое толкова е секси на мъж, който по цял ден блъска във фитнеса и е оформил гърди, по-големи от моите и ръка, по-широка от ханша ми... но все пак всеки е с вкуса си.
И за мен не е секси. А и аз и с коремче си го обичам. Но той просто не прилича на себе си. Страшно отслабна, стегна се, а яде като разпран. И не е до метаболизъм, защото неговия е слаб. Просто 8-10 часа бечкане в тия жеги си казва думата. А понеже е на надник(плащат му на квадратен метър) и има изгода да работи много. за 2 дни изкарва толкова, колкото аз за 1 месец часове в училището, бе :D
sh3_1s_7h3_0n3
06-28-2008, 09:02
Аз пък не съм... и на всичкото отгоре привличам повече от моя пол. http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif :-o
:)
Fatal Bazooka
06-28-2008, 09:49
Аз не съм секси ама не ме ебе.
Най-важното е, че приятелят ми ме харесва такава, каквато съм, другите са без значение.
+1 ;)
besnicataa
06-28-2008, 10:43
ми не знам и не ме интересува много де :D :D
Wrathchild
06-28-2008, 10:49
И за мен не е секси. А и аз и с коремче си го обичам. Но той просто не прилича на себе си. Страшно отслабна, стегна се, а яде като разпран. И не е до метаболизъм, защото неговия е слаб. Просто 8-10 часа бечкане в тия жеги си казва думата. А понеже е на надник(плащат му на квадратен метър) и има изгода да работи много. за 2 дни изкарва толкова, колкото аз за 1 месец часове в училището, бе :DМани, моя господин направи страхотни ръце (те попринцип са му невероятни), ама от това неговото хранене тип цял ден не ям нищо, а вечер се натъпквам (понякога просто когато има много клиенти не може по цял ден един залък да глътне) пусна коремче... ама какво да го правя, нали не е станал някой мърльо, пак си го обичам.
krem4et0
06-28-2008, 12:42
Уф, а мъжа постоянно се тъпче. Излезем за 2 часа и е ял поне 2 пъти.......от 6 до 8 пъти на ден. Че и аз прихванах и фигурата ми се оправи.
ДА, мисля,че съм секси
И още как 8)
О,да,стотици пъти са го потвърждавали хора с поведението си :D
Virtuallll
06-28-2008, 20:57
Не
death_wish_
06-28-2008, 21:07
Ми моето мнение е че не съм. 8-) Ама много се дразня като видя в скайп или някой сайт 11-12-годишно момиченце да се пише "SeXy LaDy" ,"SeXy GiRl" и т. н. как едно 11 годишно дете пък ще претендира че е секси... :( тц
Определено не..абсурд... :?
al_bundy316
06-28-2008, 22:49
Ми моето мнение е че не съм. 8-) Ама много се дразня като видя в скайп или някой сайт 11-12-годишно момиченце да се пише "SeXy LaDy" ,"SeXy GiRl" и т. н. как едно 11 годишно дете пък ще претендира че е секси... :( тц
+1
Иначе за мен... нем :?
al_bundy316
06-28-2008, 22:51
Иначе Шушулчица лъже нагло! :D
BirdsFarm
06-29-2008, 07:30
Мен хуят ми изглежда много секси, особено, когато е между две дебели устни!
Miss_Perfekt
06-29-2008, 08:46
Ми мисля че Да :)
CVETELLINA
06-29-2008, 08:57
Секси съм..Обичам винаги да съм най-красивата и да се гордея със себе си :)
Wrathchild
06-29-2008, 08:57
Уф, а мъжа постоянно се тъпче. Излезем за 2 часа и е ял поне 2 пъти.......от 6 до 8 пъти на ден. Че и аз прихванах и фигурата ми се оправи.Че той моя преди да се хване на тази работа изяждаше невъобразимо количество храна и казваше 'ох, не се наядох'. Ако някой друг ядеше толкова да е заприличал на кюфте.
А колко се отклонихме...
OtherDimension
06-29-2008, 08:58
Секси съм..Обичам винаги да съм най-красивата и да се гордея със себе си :)
ако само това ти е амбицията и повод за гордост... :lol:
CVETELLINA
06-29-2008, 09:02
Имам доста поводи за гордост,но и Този е един от тях..Вие ако не се гордеете с това,което сте..това вече е проблем :) А отностно амбициите ми..те са доста по-високи от това,да бъда секси
nz ... az ne moga da kaja 4e sum sexy zashtoto ne se 4ustvam takava.. i ne sum
Нямъл съм отрицателни отговори до ся 8)
м!sS wendy
06-30-2008, 07:55
Мисля че да.
Escarina
06-30-2008, 11:58
Да.
PiNk_GiRl
06-30-2008, 12:13
Da mislq i do nqkakva stepen tva dali misli6 4e si seksi opredelq i tva kak 6te te vyzpriemat drugite okolo teb! Taka 4e saveta mi e 4uvstaite se sksi za da vi vijdat drugite hora taka :wink: :wink:
+1 Sa6to taka e vajno 4ovek da ima samo4uvstvie-tova pravi vsi4ko v 4oveka o6te po magneti4no(ne sam kazala nqkakvo prekaleno golqmo samo4uvstvie ta 4ak do oblacite..prosto normalno da e).
OtherDimension
06-30-2008, 13:58
Имам доста поводи за гордост,но и Този е един от тях..Вие ако не се гордеете с това,което сте..това вече е проблем :) А отностно амбициите ми..те са доста по-високи от това,да бъда секси
а това, което си написала в подписа ти е пълна простотия
знаеш го, нали ? ;)
katttto3
06-30-2008, 14:04
Зависи от това в какво настроение съм.Имала съм и моменти в които не съм се чуствала така,но и такива в които съм се.
чувала съм го няколко пъти,но не секси ами сладка,чаровна,хубава.. :-D
Миии Да...Определено привличам погледа било то с походка или облекло...Харесвам си тялото не съм дебел,грам мазнина нямам по тялото,което е доста стегнато и релефно :) Абе честно казано завиждам на всички само защото може да ме гледат постояно :grin: 8)
ако тфа си ти на снимката..смех..егати фешаните пфф
иии че определено сме секси :) Аз и моят Силвестър ( така се казва хуя ми ) симпатяги и двамата и големи инати :D
МАЙКИ ПАЗЕТЕ СИ ДЪЩЕРИТЕ
little_elf
06-30-2008, 17:36
казвали са ми го няколко пъти,а напоследък забелязвам,че момчетата все по-често ме заглеждат,но определено не мисля,че съм секси,по скоро сладка,чаровна :oops: ,но не и секси
picha_gnida
06-30-2008, 17:40
Нямъл съм отрицателни отговори до ся 8)
Не си секси. Моля да се запише в протокола.
П.П. По темата: естествено. Моля ви се, момичета, отдавна не е модерно да се правиш на срамежлива. Скромността е за хората, които нямат други добри качества.
picha_gnida
06-30-2008, 17:42
казвали са ми го няколко пъти,а напоследък забелязвам,че момчетата все по-често ме заглеждат,но определено не мисля,че съм секси,по скоро сладка,чаровна :oops: ,но не и секси
А може би просто са започнали да ти растат гърди? По принцип това е част от дефиницията за ”секси” - да имаш цици (ако ще и малки, ама да има нещо там, различно от чорапи и памук в сутиена).
LiLGrizzly
06-30-2008, 21:37
E to Az Ako Ne sAm.. koi drug 8)
въпросът е дебилски....
...
...
а отговорите ОнЕкални...
"Мисля че да"... в момента, в който започнеш да мислиш, статута ти на "секси" изгаря... изчезва...
...........
.........
.........
ако това да си срамежлив означава, че нямаш по-добри качества... то да си оперен значи, че имаш сервилни родители... (beat that, eh?)
По темата: I'm like a flame for ze moths....
hacshepsut
07-01-2008, 04:50
Еми всеки ще отговори "да,секси съм","да,харесват ме","да,харесвам се" ;) и това не е самохвалство или фукня!Всеки един човек на света който се погледне в огледалото вижда най-красивия човек на света.Така че за самооценка е безсмислено да говорим!;)
Поздрави!!! :P