PDA

View Full Version : Успех утре по математика!

Zloagance1
06-25-2008, 07:47
Младежи , успех утре! Всички ще се справите и ще влезете където искате! Дано и аз вляза където искам!

plamsityy
06-25-2008, 08:15
Мерсиии, успех и на другите и без притеснение! :)

SuNsEt
06-25-2008, 08:23
Мерси!И аз ще пожелая на всички да влязат още от 1то желание. :)

Успех,успех,успех! :-)

perverzna
06-25-2008, 08:31
podobno,dragi m14enici...

LostInMe
06-25-2008, 08:58
Успех и от мен!

Glamoroussss
06-25-2008, 09:13
успех на всички,но хайде като пишем да е в една тема и да не се разпокъсваме..утре да споделите впечатленията си от миналия изпит :-D

PinkFloydSound
06-25-2008, 09:21
Абеее, успех...
Който си има акъл, има си го сега, на Господ да се моля, на Богородица, все няма да го взема тоя изпит, и толкоз.

LostInMe
06-25-2008, 09:24
може ли изпита от минлата година по мат ? :?

vilinanova
06-25-2008, 10:10
И на вас мн успех!Ще се справим бе!!! :grin:

Forest_girl
06-25-2008, 10:13
Хайде и от мен успех на бъдещите зайци :grin:

Ще се справите! =)))

Glamoroussss
06-25-2008, 10:30
мерси..хъхъ колко ще ми е яко ако след една година идват пак изпити и аз пожелавам успех на тея дето се притесняват,само че да съм си взела моя :D

vikc
06-25-2008, 10:46
Успех на всички! :) И никакво притеснение! 8-)

LostInMe
06-25-2008, 11:23

vladincetoo
06-25-2008, 11:29
ooo mersiiii 6tot sha mi trqbva mngooo golqm uspeh .... :D :D :D

cunt
06-25-2008, 11:45
мерси..хъхъ колко ще ми е яко ако след една година идват пак изпити и аз пожелавам успех на тея дето се притесняват,само че да съм си взела моя :D
Само не си мисли ,че в 8 клас е по-лесно от 7,защото ще си неприятно изненадана. Още повече ,ако влезеш в езиково училище.
Успех на всички!

unfaithful1234
06-25-2008, 11:54
Мерси,и на вас успехи!И само спокойно! :-) :)

Forest_girl
06-25-2008, 11:55
www.mon.bg
Тук, ако го няма нз къде :shock:

ЕPu
06-25-2008, 11:57
Мерси, ще ми трябва :(

Успех на всички утре :)
Не се притеснявайте, само тоя изпит да мине ииии край. тва е за тая година :)

iCeEbAbYy
06-25-2008, 12:04
MiSsI uspeh i na teb

Glamoroussss
06-25-2008, 12:29
Само не си мисли ,че в 8 клас е по-лесно от 7,защото ще си неприятно изненадана. Още повече ,ако влезеш в езиково училище.
Успех на всички!

ооо сигурна съм че е 1000 пъти по гадно за учунуто,но аз това искам да вляза в езикова гимназия :)

vesito13
06-25-2008, 13:32
Мерси ! Успех и на всички останали :wink:

darking
06-25-2008, 13:33
10х и на всички да ви се връща!!!

Успех на всички!
Аз ще кандидатствам в Английската, Английския език ми върви, а и съм малко над ниво Intermidiate, т.ч съм 100% сигурен, че ще ми е доста по-лесно от 7ми клас.

LovePoisoned
06-25-2008, 14:10
10х и на всички да ви се връща!!!

Успех на всички!
Аз ще кандидатствам в Английската, Английския език ми върви, а и съм малко над ниво Intermidiate, т.ч съм 100% сигурен, че ще ми е доста по-лесно от 7ми клас.
Браво, пич/пичка. 8) И аз ще ходя там и също тестовете онлайн са ми показвали ниво Intermediate. (:

nefchi_bs
06-25-2008, 14:33
оо мерси много :-) :-) и успех на всички останали седмокласници и дано всички да влезем където искаме... :)

Qnchety
06-25-2008, 14:38
Мерси мн :-) . Успех и от мен!!!

*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
06-25-2008, 16:17
Успех на всички и от мен.....а по-големите да ни стискат палци :D :oops:

pifiella
06-25-2008, 16:24
Успех!!!!!!! :grin: Всички ще влеземе кой, където иска ....няма старшно.Айде :-) и късмет!

xxXroshawkaXxx
06-25-2008, 16:26
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna?? :)

Pedigree
06-25-2008, 16:39
Успех на всички! :)

Не се спичайте, щото после става зле. Ииии, ууух, най - сетне всичко свършва!

nanyy
06-25-2008, 16:40
Успех на всичкиии :) дано влезете,където искате! Иии без притеснения :P Айде и тоя изпит да мине е сме FREE :grin:

inSane_baby
06-25-2008, 16:44
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna?? :)

Значии вземаме за пример пирамидата:

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Pyramid_coloured_base_(geometry).png

за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемиди ;) а пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.

xXxScreamxXx
06-25-2008, 17:37
Абеее, успех...
Който си има акъл, има си го сега, на Господ да се моля, на Богородица, все няма да го взема тоя изпит, и толкоз.

др си е да си атеист :lol:

nicolepcd
06-25-2008, 17:44
Ей, успех на всички! Последен изпит и дано влезете там, където искате :))) Няма как да не се справите, ако имате малка представа от математика :))) Първите 10тина задачки ще са елементарни... има и лесни геометрични... а който не му върви със смятането, със сигурност ще дадат и логически... те дават най-много точки! Айде успех, ще се справите!!! :)

4eere6ka_kiss
06-25-2008, 17:47
АРЕ ДАНО :-) И НА ТЕБЕ КЪСМЕТ !!

4eere6ka_kiss
06-25-2008, 17:48
Абеее, успех...

др си е да си атеист :lol:
бЛАЖЕНИ СА ВЯРВАЩИТЕ БОЖИИ !! :grin: :D

xxXroshawkaXxx
06-25-2008, 18:14
LoLLyPoP* написа:
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna??

за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемиди а пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.

ami ako e prosto geometri4na zada4a naprimer ako e zadadeno samo "Namerete povarhninata na piramidata."
???
pLs nqkoi da mi kajeee pls :( :( :( :-)

darking
06-25-2008, 18:28
Казаха ти кое е повърхнина - всички страни освен основите(долна и ако има горна). Околната повърхнина на правилна четириъгълна пирамида е лицето на всяка страна по четири, а пълната и повърхнина е околната плюс лицето на основата(там a по b)!

TheMaggie
06-25-2008, 18:42
Пак някои ще се филмират... :booooomb:

unfaithful1234
06-25-2008, 18:59
LoLLyPoP* написа:
a nqkoi moje li da mi kaje kakvo imat v predvid po testovete kato kaja "povyrhnina"?? pylna ili okolna??

за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемиди а пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.

ami ako e prosto geometri4na zada4a naprimer ako e zadadeno samo "Namerete povarhninata na piramidata."
???
pLs nqkoi da mi kajeee pls :( :( :( :-)
ако пише само повърхнина,значи пълната,не за околната. :)

InSaNe_bAbY ,момичето питаше за съвсем различно нещо!Не за това,което говориш ти!Прочети пак въпроса...

darking
06-25-2008, 19:21
Трябва задължително да се спомене за каква повърхнина става въпрос! А и плюс това сега едва ли ще има много много такива задачи, защото това си е материал 6 клас ;)

soul1199
06-25-2008, 19:23
Младежи , успех утре! Всички ще се справите и ще влезете където искате! Дано и аз вляза където искам!yspeh,makar i da sum vlqzla o6e minalata god.

densii
06-26-2008, 09:03
Айде,разказвайте как мина изпита :grin:

LovePoisoned
06-26-2008, 09:22

http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5/5c/Pyramid_coloured_base_(geometry).png

за пълната и околна повърхнина си има формули които се учат в шести клас (мисля) таа.. околната повърхнина е прозрачната част.. Т.е. съставната част на пирамидата без основата, а пълната повърхнина е повърхнината на цялата пирамида (лицето) (S) включваща и розовата част. Околна повърхнина ти трябва например когатоо говорим за керемиди по покрива (тогава дъното на покрива не се покрива с керемиди ;) а пълната повърхнина е когато например боядисваш цялата пирамида и включваш и основата.
Важно:
B - повърхнина на основата
S - САМО околната повърхнина
S1 - пълната повърхнина (като "1" е долен индекс!)

LovePoisoned
06-26-2008, 09:23
Хъх.. как да мине.. странно мина. :o Кофти работа, не реших цели 7 задачи. А останалите... дано да са ми верни, че иначе само ще сънувам АЕГ. |-((

*кФаРтАЛнЪтЪ_пРиНцЕскЪъЪ*
06-26-2008, 20:35
Ми при мен не мина особено вълнуващо....честно да ви кажа доста се панирах като влязох в стаята и само някакво гадно мълчание и всички гледат някво сдухано и мълчат и излъчват притеснение от километри...Първите 15 минути не можех да се осъзная.... (да не говорим, че от 7те ми химикалки три бяха черни,а другите 4 не пишеха) .... Имах чувството,че ще се изповръщам върху чина....Цялата бях потна и супер мн се бях стресирала нещо...сЛеД изпита както си и мислех,че ще направя,се разревах,щото мислех,че и за 3ка няма да ми стигнат точките и цял ден ми беше някво скапано настроенийцето (след като майка ми даже ми се разкрещя) , но сега като си проверих и разбрах,че имам 4,40 се чувствам малко по-добре....въпреки че не е каквото очаквах,но все пак тестът беше отвратително труден.... :oops:

smlie
06-28-2008, 13:04
axax zai4ita uspeh :)

vladincetoo
09-05-2008, 15:24
yaaa iskam samu da vi kaja 4e zeh izpita .. :D:D:Dd

krisiiiiito
09-05-2008, 16:19
omg намери от каде да изровиш темата :lol: