View Full Version : колеги,любовници или грешници...
Здравейте на всички и предварително благодаря за помощта...
Аз съм на 16. Преди близо месец започнах работа като сервитиорка, където срещнах човека, който се превърна в най-голямото парче от пъзела в живота ми в момента... Той е управител и барман, всеки ден работя с него.Всички колежки от заведението и комплекса са луди по него, както и всички жени който го познават. Но той е с мен...По принцип е женкар, но ми показва всекидневно че аз не съм просто една от всички.Започнах да се влюбвам...всичко е страхотно, единствения проблем е че той е на 27... разликата наистина е голяма макар и да не се усеща много особено когато сме заедно, аз пораствам той се вдетенява и прекарваме едно невероятно време заедно.Имаме тайна връзка от всички, но ако тя стане факт за обществото това ще значи, че е нещо сериозно.. а той е на години за семейство.. Трябва ли да спра... грешка ли е, че така се отдавам на чувствата и емоциите... толкова е прятно с него... той е мъжът, поне за сега все пак съм само на 16... но трябва ли всичко да спре...дали има бъдеще... :(
didi_baby
06-25-2008, 09:33
ми мацка като искаш да си с него бъди бе никой не може да те спре тва си е твоя живот
Наистина ли си толкова глупава?
След като те крие... (сама продължи нататък)
ми той не ме крие... аз крия връзката ни.Той иска всикчи да знаят.Но аз се страхувам точно от това.. защото обявена тази връзка ще е нещо... и не не се смятам за глупава благодаря ;)
Sunny_stz
06-25-2008, 09:48
Ami mislq 4e razlikata e dosta golqma.....,az si mislih 4e priqtelq mi e golqm na 24 e ,az sum na 18...,no va6ata razlika eee super mnogo!!!I ti o6te nqma6 18,moje da go osudqt ,ako spi s teb..za pedofilstvo.Ami ne znam ti si re6ava6,lubovta nqma granici po princip :)
ми той не ме крие... аз крия връзката ни.Той иска всикчи да знаят.Но аз се страхувам точно от това.. защото обявена тази връзка ще е нещо... и не не се смятам за глупава благодаря ;)
И за други твои думи мога да се хвана.
а той е на години за семейство
аз пораствам той се вдетенява
Ти самата си едно детенце, а той явно е пикльо.(по-меко от това, здраве му кажи)
Zdr az bqx v sa6toto polojenie.Imax mnogo xubavi momenti s nego.Az sa6to sam na 16 a toi be6e na 24.Ne se ostavqi na emociite.Rano ili kasno 6te se umori6 vrazkata vi da bade taina i da ne mojete da izlezete spokoino na kafe.Toi ne go osaznava o6te za6toto qvno e vluben v teb dosta i iska da se nasladi na vremeto s teb.Mislq 4e trqbva da spre6 kakto az napravix dori da mi be6e gadno no sega sme si nai dobrite priqteli!Uspex i trqbva da si silna za da uspee6 nqma drug na4in :-)
трябва да спреш докато можеш
връзката ви е повече от невъзможна все пак както сама каза на него му е време за семейство а ти тепърва ще се запознаваш и срещаш различни хора ... така че не бързай да порастваш :)
Ivalinka
06-25-2008, 10:42
нищо не се знае..може пък и да излезе нещо :)
Щом казваш, че е женкар...би трябвало да си имаш едно наум точно за това.Сега сте заедно, но тайно от всички и той може и с други момичета да се занимава, не е гаранция и в един момент вече да не изпитва към теб същото.Сега в началото е тръпката, новото усещане, дано нещата да се запазят по-дълго време.Но не разбирам защо трябва да криете връзката си, нека всички да си знаят и другите момичета може малко да те поодръпнат.
I ti o6te nqma6 18,moje da go osudqt ,ako spi s teb..za pedofilstvo.
Не може... От 16 нагоре мисля, че не се смята за педофилство, пък и кой ше подаде жалба? :-oВъпроса е, че не от 16 нагоре, а от 14 нагоре. :wink: Така чене може да го осъдят, защото тя не е малолетна, а НЕПЪЛНОЛЕТНА.
mrssmith
06-25-2008, 11:38
Направи го, както го чувстваш със сърцето си. Но не позволявай да ти го разбият! :-)
LipSoFAnAnGel
06-25-2008, 12:10
Направи го, както го чувстваш със сърцето си. Но не позволявай да ти го разбият! :-)+1
cinderella_gugutka
06-25-2008, 12:14
само времето може да покаже дали имате бъдеще :( но трябва да се замислиш дали той наистина изпитва силни 4увства към теб защото има голяма вероятност да останеш наранена накрая :(
само времето може да покаже дали имате бъдеще :( но трябва да се замислиш дали той наистина изпитва силни 4увства към теб защото има голяма вероятност да останеш наранена накрая :(
...и останах,но живея! :D
Без да се обиждаш, но според мен той за теб е единственият а ти за него поредната ......
Victorya
11-10-2008, 17:07
16 и 27...За мен това звучи неприемливо просто.Много е голям,много...