Влез

View Full Version : колеги,любовници или грешници...

AiKaTa
06-25-2008, 09:27
Здравейте на всички и предварително благодаря за помощта...
Аз съм на 16. Преди близо месец започнах работа като сервитиорка, където срещнах човека, който се превърна в най-голямото парче от пъзела в живота ми в момента... Той е управител и барман, всеки ден работя с него.Всички колежки от заведението и комплекса са луди по него, както и всички жени който го познават. Но той е с мен...По принцип е женкар, но ми показва всекидневно че аз не съм просто една от всички.Започнах да се влюбвам...всичко е страхотно, единствения проблем е че той е на 27... разликата наистина е голяма макар и да не се усеща много особено когато сме заедно, аз пораствам той се вдетенява и прекарваме едно невероятно време заедно.Имаме тайна връзка от всички, но ако тя стане факт за обществото това ще значи, че е нещо сериозно.. а той е на години за семейство.. Трябва ли да спра... грешка ли е, че така се отдавам на чувствата и емоциите... толкова е прятно с него... той е мъжът, поне за сега все пак съм само на 16... но трябва ли всичко да спре...дали има бъдеще... :(

didi_baby
06-25-2008, 09:33
ми мацка като искаш да си с него бъди бе никой не може да те спре тва си е твоя живот

Blab
06-25-2008, 09:37
Наистина ли си толкова глупава?
След като те крие... (сама продължи нататък)

AiKaTa
06-25-2008, 09:47
ми той не ме крие... аз крия връзката ни.Той иска всикчи да знаят.Но аз се страхувам точно от това.. защото обявена тази връзка ще е нещо... и не не се смятам за глупава благодаря ;)

Sunny_stz
06-25-2008, 09:48
Ami mislq 4e razlikata e dosta golqma.....,az si mislih 4e priqtelq mi e golqm na 24 e ,az sum na 18...,no va6ata razlika eee super mnogo!!!I ti o6te nqma6 18,moje da go osudqt ,ako spi s teb..za pedofilstvo.Ami ne znam ti si re6ava6,lubovta nqma granici po princip :)

Blab
06-25-2008, 09:56
ми той не ме крие... аз крия връзката ни.Той иска всикчи да знаят.Но аз се страхувам точно от това.. защото обявена тази връзка ще е нещо... и не не се смятам за глупава благодаря ;)
И за други твои думи мога да се хвана.

а той е на години за семейство

аз пораствам той се вдетенява
Ти самата си едно детенце, а той явно е пикльо.(по-меко от това, здраве му кажи)

VinDa
06-25-2008, 09:59
Zdr az bqx v sa6toto polojenie.Imax mnogo xubavi momenti s nego.Az sa6to sam na 16 a toi be6e na 24.Ne se ostavqi na emociite.Rano ili kasno 6te se umori6 vrazkata vi da bade taina i da ne mojete da izlezete spokoino na kafe.Toi ne go osaznava o6te za6toto qvno e vluben v teb dosta i iska da se nasladi na vremeto s teb.Mislq 4e trqbva da spre6 kakto az napravix dori da mi be6e gadno no sega sme si nai dobrite priqteli!Uspex i trqbva da si silna za da uspee6 nqma drug na4in :-)

s0m30n3
06-25-2008, 10:23
трябва да спреш докато можеш
връзката ви е повече от невъзможна все пак както сама каза на него му е време за семейство а ти тепърва ще се запознаваш и срещаш различни хора ... така че не бързай да порастваш :)

Ivalinka
06-25-2008, 10:42
нищо не се знае..може пък и да излезе нещо :)

koalka
06-25-2008, 10:55
Щом казваш, че е женкар...би трябвало да си имаш едно наум точно за това.Сега сте заедно, но тайно от всички и той може и с други момичета да се занимава, не е гаранция и в един момент вече да не изпитва към теб същото.Сега в началото е тръпката, новото усещане, дано нещата да се запазят по-дълго време.Но не разбирам защо трябва да криете връзката си, нека всички да си знаят и другите момичета може малко да те поодръпнат.

koalka
06-25-2008, 10:56
I ti o6te nqma6 18,moje da go osudqt ,ako spi s teb..za pedofilstvo.
Не може... От 16 нагоре мисля, че не се смята за педофилство, пък и кой ше подаде жалба? :-oВъпроса е, че не от 16 нагоре, а от 14 нагоре. :wink: Така чене може да го осъдят, защото тя не е малолетна, а НЕПЪЛНОЛЕТНА.

mrssmith
06-25-2008, 11:38
Направи го, както го чувстваш със сърцето си. Но не позволявай да ти го разбият! :-)

LipSoFAnAnGel
06-25-2008, 12:10
Направи го, както го чувстваш със сърцето си. Но не позволявай да ти го разбият! :-)+1

cinderella_gugutka
06-25-2008, 12:14
само времето може да покаже дали имате бъдеще :( но трябва да се замислиш дали той наистина изпитва силни 4увства към теб защото има голяма вероятност да останеш наранена накрая :(

AiKaTa
11-10-2008, 15:51
...и останах! :D

AiKaTa
11-10-2008, 15:52
само времето може да покаже дали имате бъдеще :( но трябва да се замислиш дали той наистина изпитва силни 4увства към теб защото има голяма вероятност да останеш наранена накрая :(

...и останах,но живея! :D

scyLLa
11-10-2008, 16:59
Без да се обиждаш, но според мен той за теб е единственият а ти за него поредната ......

Victorya
11-10-2008, 17:07
16 и 27...За мен това звучи неприемливо просто.Много е голям,много...