View Full Version : едно ?че относно пиърсинга на пъпа..
FieRy_GirL
06-26-2008, 08:28
здравейте ! може да ви се стори глупаво,но вчера си пробих пъпчето и искам да попитам тези,които също имат обеци..нз точно как да го обесня.. #-o усещате ли си обичката м/у 2те дупки в смисъл това,което е под кожата..защото имам опасения,че може да не са ми хванали достатъчно кожа при пробиването..надявам се да сте ме разбрали :-|
А колко горе долу ти е разтоянието м/у 2те топчета? Нормално е в първите няколко дни да ти е малко некомфортно, все пак не цял живот си имала желязо на пъпа си. Споко, ши са опрайш, само се грижи добре за пиърсинга си, особено лятото
nencuHka
06-26-2008, 09:49
Аз в началото не я усещах,беще ми надута малко кожата м-у топчетата . Обаче ся като ми зарастна (радвам се че толкова бързо няма и 2 месеца :grin: ) и като пипна кожичката и си усещам обицата :)
Виж , пък може да ти изтънява и да мигрира , а може просто по напред да са тия пробили - да е по малко кожа :) Не всеки има толкова много ,на някои е съвсем тънка (аз например си имам коремче и предостатъчно си хвана 8-) )
FieRy_GirL
06-26-2008, 13:24
еми може би 1 см и половина..не повече..дано нямам проблеми..
baby_leisy
06-26-2008, 18:34
Az imam obica na pypa ve4e ot tri godini no nikoga ne sam q use6tala ne mi pravi vpe4atlenie.Ne vqrvam da ti se otkysne ako e hvanata dostaty4no koja. I o6te ne6to s vremeto do 1 mesec nqkade tq malko 6te se sybere tazi koja po sredata :) Moito razstoqnie e 1 sm i nqmam probelm tai 4e uspeh