View Full Version : Развод
Nadeto_931
06-26-2008, 15:04
здравейте
не искам да ви питам нищо искам да споделя само защото не издаржам.Майка ми и баща ми се разделят :cry: :cry:
а аз не искам това. Много ми е гадно ужасно ми е.Баща ми е виновен за всичко но немога да го мраза а ми се иска :cry:
До сега всичко беше супер.Да карали са се ама както в всяко семейство понякога има дразги.Не са се карали често просто почнаха ей така изведнаж да не си говорят . Много ми е гадно хорааа не издаржам :cry:
:(
Ами според мен няма да се разведът :)
Се пак мое мнение !
На колко си години ?
Nadeto_931
06-26-2008, 15:19
Не ще се разведаат :cry: те ми го казаха а щом до там се стигна :cry:
на 14 годинии сам :cry: :cry: :cry: :cry:
Мн гадно :(
Що несе опиташ да ги навиеш да него правят ?
Се пак ти знаеш какво най-добре обичат и как да им
го предоставиш :)
Се пак да не забравяме, че не губиш нищо !
Затова играй дукато можеш ;)
Също така запази
спокойствие и
самообладание !
Nadeto_931
06-26-2008, 15:34
немога :cry:
от както го знам всеки път когато остана сама някъде и почвам да плача. Някакво ми е странно,номога да си представя живота си такъв.
:cry: :cry:
cvetelinaaa
06-26-2008, 15:35
абе глупости. защо да се опитва да ги събира. те са възрастни хора които сами могат да преценят как е най-добре, и мн добре знаят какво искат. няма смисъл да са заедно без да са щастливи. разбирам че ти е гадно, но няма да си първата, няма и да си последната с разведени родители. дори и да се разведът те пак ще те обичат както до сега, а и щом са го решили значи така е най-добре за тях. все пак ако това е начина да са щастливи... а и пак ще те обичат и ще са до теб...не се притеснявай с времето ще ти стане по добре. зависи как гледаш на нещата...
@cvetelinaaa
Не мислиш логично :?
Нали се сещаш, че и възрастните и разумните хора
допускат грешки, за които после съжаляват !
@Nadeto_931
Съвета ми е да погледнеш
на нещата от друг ъгъл:
Бъди оптимистка с тая мъка която
я изпитваш нищо няма да постигнеш :shock:
Опитай да ги събереш, се пак нищо не губиш ;)
Плача те разстройва повече
разхлабва психиката ти правите нестабилна
и уязвима !
Старай се да запазваш самообладание ;)
Аз ще имам сестричка с 17 години по-малка от мене и
не съм тръгнал да рева :-P
Даже май взе да ми става гот ;)
Forest_girl
06-26-2008, 16:24
Според мен cvetelinaaa е права. Наде, по-добре ги остави да са щастливи. По-добре ли ще ти е, ако се карат и не си говорят постоянно, но са заедно!? Ясно е, че ти е мъчно, но сигурно ще свикнеш. Ако те решат може и да се сдобрят, но според мен не трябва да ги насилваш.
Късмет :-)
miss_ludataa
06-26-2008, 16:35
4ovek go e starh ot nepoznattoto spokoino ni6ot ne guvbi6 kakto kazaha + tova jivota ne svur6va ,a naprotiv produljava s pulna sila :-) spokoino
TheNewReligion
06-26-2008, 16:37
Еми , щом са решили - ок , но според мен това е една от родителските грешки ! Как може да си толкова безотговорен и егоистичен спрямо собственото си дете ? Аз , ако бях родител нямаше да се разведа със съпруга си освен , ако не ме подлага на физически и психически тормоз , пред който аз съм безсилна ! Явно родителите ти са толкова малоумни и не могат да разберат един развод до какъв психически срив може да доведе ! Най-добрият ми приятел повтаря годината заради кухите си родители ! Естествено и те иомат право на личен избор , но аз си казвам мнението ! Има деца с лабилна психика и един развод може да провали целия им живот ! Естествено има и деца , чиито родители са разведени и приемат тпози факт съвсем нормално , но пак намирам това за егоизъм от страна на родителите ! :? :? :?
Щом ще се развеждат , не се предавай , а приеми този факт съвсем нормално . Разбирам , че не е особено приятно , но все пак с това не света не свършва !
cvetelinaaa
06-26-2008, 17:06
относно мнението на zero мисля че наистина е прав. всички допускат грешки, но щом са решили да се развеждат, явно така е най-добре. вярно е че е малко егоисстично от тяхна страна, но все пак важното е че ти трябва да го приемеш и да разбереш че такива неща се случват. такъв е живота.просто се опитай да ги разбереш, и да се радваш за тях ако по този начин те ще са щастливи. опитай се да видиш добрите страни, и не се сдухвай :)
Nadeto_931
06-26-2008, 17:14
:cry: Хора представете си живота ви без един от родителите ви.Знам че няма да съм единствената на този свят но се чувствам се едно ми липсва някоя част от мен. Седя и немога да се понасям :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
@dark_sw
До сега на момиче не съм посягал !
Не смятам и да посягам !
Трябва да си ебаси мишока да удариш момиче/жена ...
Нямам думи да напиша това което мисля, за такива хора.
Само, че има един ташак, даже два...
колкото си по-добър с едно момиче толкова
повече ти се кача на главата !
Но какво да се прави- такива са жените :)
Се пак затова ги обичаме защото са пълната ни противоположност :)
привличаме се като + със - :-)
малко се поувлакох, за което съжалявам :oops:
:cry: Хора представете си живота ви без един от родителите ви.Знам че няма да съм единствената на този свят но се чувствам се едно ми липсва някоя част от мен. Седя и немога да се понасям :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
Няма смисъл да обвиняваш себе си, за грешките на
другите !
Не се натъжавай просто се старай
да не се натоварваш с излишни простотии !
Като малък съм плакал за глупости..
казах си стига !
Няма смисъл от глупости на човек му тежи
обаче един плач не оправя нещатата ;)
Предпочитам да седна и да спра да мисля за момента :)
После като спра да мисля ми идва някаква идея :)
Няма смисъл да обвиняваш себе си, за грешките на
другите !
Не се натъжавай просто се старай
да не се натоварваш с излишни простотии !
Като малък съм плакал за глупости..
казах си стига !
Няма смисъл от глупости на човек му тежи
обаче един плач не оправя нещатата ;)
Предпочитам да седна и да спра да мисля за момента :)
После като спра да мисля ми идва някаква идея :)
zero,mnogo hubavi mneniq :)
Nadeto_931 , Naistina ne se poddavai na plachut,a pomisli .. ti poznavash svoite i znaesh nai-dobre kak da im vuzdeistvash ... obqsni im za pone edna prichina,zaradi koqto da ne se razdelqt... naprimer kolko po-loshi neshta ima po sveta . Kakvot i da se e sluchilo mejdu vashite mislq che ima mnoogo naistina mnogo po loshi neshta .. obqsni im go..
Banalno e no .. mislq che samo nai loshoto neshto (smurta) bi moglo da razdeli dvama vliubeni.. a shtom te ima znachi ima i liubov mejdu tqh ... ta ... razqsni im neshtata .. napomni im za svatbata im (sumnqvam se da si prisustvala ,no svatba kato svatba) ,kogato sa si obeshta li da sa zaedno dokato smurta gi razdeli .. da..da banalno e no v tozi sluchai mislq che e podhodqshto..
Ne se otkazvai,opitvai !
Kusmet (hug)
chocoleptic
06-26-2008, 18:39
Хаха ..
Нашите ако се разведждат карнавал ще вдигна ..
Е няма да е толкова зле все пак ще ги виждаш и двамата.Вярно,че няма да е същото,но щом така са преценили за по-добре.
Сигурна съм,че са помислили и за теб колко ти е гадно и т.н.Явно си имат голяма причина , за да стигнат до това решение.Спокойно 60% от сегашните семейства се разделят.
TheNewReligion
06-26-2008, 18:49
Животът ти няма да е без един от родителите ти ! Спокойно ! Ще живееш при единия родител и ще се виждаш често с другия . :)
Баща ми почина преди около 2 години и знам какво е да живееш без един родител , но НИКОГА не съм се предавала . Аз винаги съм имала и винаги ще имам баща , макар да не го виждам . Не трябва да се предаваш и ти , защото макар родителите ти да не са заедно вече , те винаги ще са до теб и ще те обичат , независимо дали между тях съществуват чувства ! :)
Мерси :)
Се пак когато съм сериозен, съм сериозен ;)
Правя разлика м/у "Кофата" и другите форуми :)
Forest_girl
06-26-2008, 18:54
Ама защо не можеш да се понасяш?! Ти не си виновна за нищо!!!
И освен това няма да си без един родител. Ти пак ще се виждаш с другия ии въпреки че са разделени родителите ти, те ще обичат теб както преди! Спокойно, може и да решат да не се развеждат, но според мен по-добре е да не ги изнудваш и да им се месиш. :-)
PaChanGa_GiRl
06-26-2008, 19:02
О, знам как се чувстваш.. имаше един период, в който наш'те искаха да се разделят.. просто една вечер стана скандал заради брат ми и дойдоха да кажат, че се разделят. Не можех да спра да плача.. но събрах сили да има кажа, че не искам да го правят, колко много ще ме наранят, мен и братята ми. Някак си подейства.. заслушаха се в думите. По-късно през нощта станах и ги видях да си говорят, казаха, че няма да се разделят. Пробвай и ти, ако не стане, не се отчайвай! Бъди силна и не повтаряй техните грешки! Това е моят съвет.
Успех!
BrokenInnocence
06-26-2008, 19:09
Не мога да ги разбера тея драми покрай разводите. Нито един от родителите ти няма да те изостави... ще ги виждаш и двамата, просто няма да живеете всички заедно. А колкото до безотговорността на родителите... не е така, всеки има право на избор и право да бъде щастлив. След като не се чувстват добре един с друг трябва да се разделят, защото дори ако останат заедно само заради детето нима тая детска лабилна психика няма да се афектира от това да живее с двама души, които не се понасят?
cvetelinaaa
06-26-2008, 19:51
напълно съм съгласна с мнението на BrokenInnocence.
TomorrowCanWait
08-10-2008, 21:49
ммм според мен не е така...как няма да има драми..свикнал си да живвеееш с тези хора под един покрив и да ги виждаш заедно..не единия в една къща другия в друга..иии впоследствие с други странични хора...това може да съсипе някои хораа... ;(;(;(;( миличка...каквото и да ти казват всички...да бъдеш по-силна бъди...да запазиш самообладание също...едва ли шее стане тъй като проблема ти е сериозен и с две три съвета нищо не се постига.. сподели това с мама и татко и им кажи че това те прави истински нещастна иии им кажи да проведат разговор..като подчертаят хубавите неща в техния съвместен живот..сигурна съм че са много и може би ще се откажат..пробвай всичко защотот това е твоят шанс и ти си надеждата зааа това семейство да бъде все така щастливо