Влез

View Full Version : гадна съдба

sladurankata_meri
06-26-2008, 18:21
така искам да ви споделя и моята история на 15 години сам всичко започна миналата година на 15 септември когато видях за първи път братовчеда на приятелката ми дошъл от др. място тогава само минавах покрай терасата и го зърнах за миг от този момент не ми е излязъл от главата с месеци е това лято след моя бал на 13.05 както си пушех на терасата късно вечер когато го видях него да влиза в апартамента си понеже сме съседи ии... гадното е че не мога да направя нищо мога но мисля че няма да стане понеже града е един клюкарски ... иии нз нз зн че никой не може да ми помогне но исках да споделя и той учи психология и знае всичко за характера ми при условие че не сме говорили кой знае какво :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k :-k

suantito
06-26-2008, 18:27
на 15 години сам -след моя бал на 13.05
wtf :-o

MissBitch
06-26-2008, 18:27
Imai Vqra v sebesi... Moje ida se PolU4i :) 8)

anonimny_momi4e
06-26-2008, 18:29
абе момиче да не ти пука кво говорят хората! :) :grin: Бъди себе си! И щом адски много го харесваш просту отиди и му кажи или излезте!

angelcheeee_93
06-26-2008, 18:37
e sabiraite se tam ti ,priqtelkata ti i toi i si govorete 3-mata za da se opoznaete po-dobre i da se sbliji6 s nego :) sled tova moje i da e tvoi ,znae li se :) uspeh

trayana
06-26-2008, 18:39
абе момиче да не ти пука кво говорят хората! :) :grin: Бъди себе си! И щом адски много го харесваш просту отиди и му кажи или излезте!
100% sum suglasna!!! :)

vesssiii
06-26-2008, 18:40
Нали си на 15?Как тогава имаш бал??

Lord_Of_The_Night
06-26-2008, 18:41
+1 когато престанеш да се интересуваш от хорското мнение,ще е много по добре за теб,най-важното е ти какво чувстваш.

MonSitY
06-26-2008, 19:05
така 1 изречние много ми хареса аз съм на 15 нещо там за бал и както си пушех на терасата :D недей си съсипва здравето предполагам че и този който харесваш ще те посъветва същото щом е психологист :D и не се отказвай то и моя град е малка клюкарска сбирщина ама да ти не пука :)

smlie
06-26-2008, 19:31
awe stia ste se podigraali we maaa mu stara ko sq ..momi4eto spodelq.. pff
em znai6 li kfo.. prosto badi sebe si..ne trqq ti puka kfo mislqt drte..glei na teb da ti e dobre.. i nezabraai ..da se probva6 da napravij parvata kra4ka :) moje pak da se polu4i :) ako sao mal4i6 i go gleda6 toi nqma da se obarne toku taka :)
uspex ! :-)

hgfh
06-26-2008, 19:40
ee are sq moje da e imala napredvit bal kato bal za razdelqshtiq klas v kraq na u4ebnata godina i az imah takuv v 4etvurti klas

cvetelinaaa
06-26-2008, 19:46
anonimny_momi4e написа:
абе момиче да не ти пука кво говорят хората! Бъди себе си! И щом адски много го харесваш просту отиди и му кажи или излезте!

+1

Chacho
06-26-2008, 19:53
Много хора си правят бал след 8 клас.. Не че съм, но постоянно имаше наконтени 8класнички по улиците тоя месец.

Та по темата:
Намери си някои като резервен вариант, в случай че те отреже братовчеда. Така няма да ти пука и ти повдига много шансовете и впечатлението, което ще му направиш, като направиш първата крачка. Та отиди и го заговори, караш го да се побори за теб и след това да те поразведе нанякъде. В действителност не е много трудно. Само трябва да си зряла, а това идва от мирогледа ти. Ти си амбициозна и ентусиазирана реалистка, която е доста емоционална, но не показва себе си току така. Вкараш ли го в твойта схема, той да гони теб, си спечелила, а повярвай ми няма много да се затрудниш. Може и да се наконтиш, не прекалено много, преди да излезеш с него. След една готина вечер, няма как да не направи поне нещо.

ПП: Дори да е психолог, няма как да знае характера ти, винаги има нещичко, което не е толкова лесно видимо. Някакво хоби или нещо подобно, не скучните любовни драми, за които сигурно се сещаш, като нещо по специално. Фокусирай се върху това и му покажи, че си забавен човек. Ние харесваме това във вас, точно толкова, колкото и вие в нас.

Pagan_man
06-26-2008, 21:39
А бал на 15. :shock:
иначе бъди себе си, пробвай да се слижиш с него и примерно некоя вечер седите си на терасата или некъде другаде мус подели или го целуни де да знам.

sladurankata_meri
06-26-2008, 21:45
emi problema e 4e znae vsichko kak se 4uvstvam v kakav moment iii abe kakto se kazva nai skritite 4erti ot haraktera na ddn 4ovek i az q napravih ve4e dnes parvata krachka poneje si kazah toi taka ili ina4e e razbral
hi4 ne mi dreme ve4e koto 6te da stava mom4eta mn a pak kakvo tolkova 6te zagubq nishto

Lord_Of_The_Night
06-27-2008, 06:57
emi problema e 4e znae vsichko kak se 4uvstvam v kakav moment iii abe kakto se kazva nai skritite 4erti ot haraktera na ddn 4ovek i az q napravih ve4e dnes parvata krachka poneje si kazah toi taka ili ina4e e razbral
hi4 ne mi dreme ve4e koto 6te da stava mom4eta mn a pak kakvo tolkova 6te zagubq nishto
Браво само така.Така е човек понякога трябва да рискува.Аиде успех. :)

mishani
06-27-2008, 07:58
след толкова опити и главоблъсканици които съм имала съм научила едно... НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ! просто проследи целта си ;)

sladurankata_meri
06-27-2008, 21:55
след толкова опити и главоблъсканици които съм имала съм научила едно... НЯМА НИЩО НЕВЪЗМОЖНО ! просто проследи целта си ;) oh nz nz imam 4uvstvotot 4e me ima samo za fr nooo0o0 se protvam da se sblija nqkak siii neska bqhme ne kafe s negov fr mn int. 4ovek eeee e nali vi kazvam sqkash me ima sam kato fr no vremeto 6te pokaje nai dobre