View Full Version : ПОЛУДЕХТЕ ЛИ БЕ ХОРА
Боже какви са ви проблемите само, не е истина! Ще ме проштавате ама кви глупости чета, направо ви се чуда на акъла как може въобще да ви ги роди главата. " Ще се самоубиват щотото си4ки ме мразат", алоо пораснете, живота тепърва е пред вас! И ако за тва тряя се самоубиваме, на4и аз одавна тряя сам си теглила коршума. ПреДставам си ако не дай си боже някои изживее малко от тва което аз видях, тогава лелеее тряя да има мосово истребление.
Успокойте се малко и помислете какво ви чака, никога незнаеш кога ще се обърне целия ти живот, че кво аз най-добрата си приятелка срещнах в 9ти клас, и кво пак сам си добре. СТЯГАЙТЕ СЕ!!!
Нещо не мога да намеря смисъла на темата :-o
Смисала на темата е в тва 4е пове4вто хора тука се имат за големи проблеми тва 4е мама и тати се дуржат гадно - мраза ги, или нямам приятели искам да умра. тва са пулните глупости, аз когато бях на 16 преживях нещо което оставя белег за цял живот ама не сам се разхленчила тука. тряя малко пове4е акул на тия хора и да не се впрягат за глупости от сорта даскалото е скапано не ми се живее, скапано ама като завършиш ше има да реве6 да се върнеш. ДА ДА АМА НЯМА
Thoughtless
06-26-2008, 18:53
...
TheNewReligion
06-26-2008, 18:53
И аз го търся , но смисъл няма ... Това го знаем и не е нужно да пускаш цяла тема , защото тема писана преди 2години не ти изнася ...
MissBitch
06-26-2008, 19:01
Не мисля, че някой ще се вслуша в думите ти.
Също така не мисля, че тези 14 годишни отчаяни от живота хорица са тръгнали наистина да се самоубиват.. ако го искаха щяха да го направят, а не да пускат теми във форума. :wink:
1+
PaChanGa_GiRl
06-26-2008, 19:09
Пфффф баси тъпата тема! Все пак това е форум за тинейджъри и е направен за да търсят съвет от нас! Ако не ти харесва, не чети форума!
Също така не мисля, че тези 14 годишни отчаяни от живота хорица са тръгнали наистина да се самоубиват.. ако го искаха щяха да го направят, а не да пускат теми във форума. :wink:
е то тва е ясно просто се чудат как да съберат повеко коментари в темата или пове4е внимание, тва е ясно ама е глупаво
Vancho_Vanchoviq
06-26-2008, 19:11
смисъла на темата е, че секи си мисли че неговите проблеми са най- големи, а на другите не са нищо особено, което изобщо не е вярно.
schhhhhhh
06-26-2008, 19:12
Интересното е , че за днес това е втората тема, в която авторите се оплакват от тъпите теми / проблеми на хората.Хем не им харесва,хем пускат теми,от които всъщност се оплакват.Айде престанете да пълните форума с глупости - като сте толкова недоволни от темите оплаквайте се другаде . :x
Каква респектираща грамотност!
Пфффф баси тъпата тема! Все пак това е форум за тинейджъри и е направен за да търсят съвет от нас! Ако не ти харесва, не чети форума!
da taka e :)
haterkata
06-26-2008, 19:44
аве що не си затвпрш устата (авторката) вски е с проблемите си за това е форукм за споделяне на проблемите.като ти се виждат несериозни не ги чети а и сиг си мислиш че твоите проблеми са най сериозните,ми да ти кажа НЕ СА! хипер тъпа тема :x :x
Thoughtless
06-26-2008, 19:46
Въпросните тийнейджъри търсят само внимание! Лошото е, че хората с по-сериозни проблеми са ощетени!
аве що не си затвпрш устата (авторката) вски е с проблемите си за това е форукм за споделяне на проблемите.като ти се виждат несериозни не ги чети а и сиг си мислиш че твоите проблеми са най сериозните,ми да ти кажа НЕ СА! хипер тъпа тема :x :x
Кво Ти нещо да не се засегна :D
haterkata
06-26-2008, 19:52
не ама за ква се имаш че ше определяш дали на хората темите са тъпи или не?! за всеки неговите си проблеми са важни и е тъпо да ги критикуваш.ТЪПА ТЕМА!
не ама за ква се имаш че ше определяш дали на хората темите са тъпи или не?! за всеки неговите си проблеми са важни и е тъпо да ги критикуваш.ТЪПА ТЕМА!
По тая логика ти за ква се имаш, че да казваш дали темата е тъпа или не, сама си противоречиш
haterkata
06-26-2008, 19:55
хаха не ми се занимава!надали има значение кво ще кажа не ми се разпрая с теб (: ай дано пъ некой проблем някога заинтригува специалното ти внимание пф зле
Wrathchild
06-26-2008, 20:03
Аз викам двете госпожици по-горе да проявят елементарно чувство за грамотно писане, пък после да си обясняват колко са зле.
абе вместо да се обяснявате колко е тъпа темата пишете и трупаите мнения тамън ще имате повече реитинг
chocoleptic
06-26-2008, 20:25
абе вместо да се обяснявате колко е тъпа темата пишете и трупаите мнения тамън ще имате повече реитинг
:-D
Ключ
MusicIsTheKey
06-26-2008, 20:38
Не разбирам защо всички нападнахте авторката на темата?
Повечето 'самоубийствени' теми, които съм чела са невероятно смешни и безсмислени. Някой казал на друг, че не го харесва и това е повод за самоубийство, самосъжаление, депресия и т.н. Това са нормални проблеми за един тийнейджър, но са абсолютно нищожни в сравнение с тези, които ви очакват в бъдеще.
DevilWish
06-26-2008, 20:51
Някой си мислят ,че имат големи проблеми ,защото не знаят на другите пък какво им е ;)
Ако са искала да се самоубият да са го направили а не да пишат по форумите..
PaChanGa_GiRl
06-27-2008, 06:54
Въпросните тийнейджъри търсят само внимание! Лошото е, че хората с по-сериозни проблеми са ощетени!
Това да искат внимание е човешко! А това дали другите са ощетени или не, е насочено към останалите потребители, а не към хората, които се нуждаят от помощ!
Thoughtless
06-27-2008, 07:49
Това да искат внимание е човешко! А това дали другите са ощетени или не, е насочено към останалите потребители, а не към хората, които се нуждаят от помощ!
По тази логика могат да се качат на покрива на някой например 4 етажен блок и да заплашват, че ще се хвърлят, а после да се оправдаят, че е било човешко..
Просто яко ги е хванал пубертета.. :?
Pedigree
06-27-2008, 12:45
Ам, ще те разочаровам, ама аз съм убедена, че всички автори на темите "шефе, шсе самоубивам", са още живи.
Та то не е лоша темата, ама все пак, едва ли някой ще те послуша. :)
pasii_sladuranata
06-27-2008, 12:54
така е !!
PaChanGa_GiRl
06-27-2008, 13:08
По тази логика могат да се качат на покрива на някой например 4 етажен блок и да заплашват, че ще се хвърлят, а после да се оправдаят, че е било човешко..
Просто яко ги е хванал пубертета.. :?
И ти к'во, искаш да премахнеш пубертета ли ?
+ т'ва темата е за съвсем различно нещо..
Каква респектираща грамотност!
Хора, разбирам че си имате огромни проблеми и ви касаят далеч по-интересни екзистенциални въпроси, обаче ще бъде много интелигентно от ваша страна да се научите да пишете поне пълен член, когато думата е подлог. Сега ви оставям да си се занимавате с важните работи. Последен съвет - Знам че вие сте най-важни във вселената, че никой няма право да ви казва как да пишете, какво да говорите и кога да правите секс, обаче поне за разнообразие се опитайте да погледнете веднъж и от друга гледна точкал
ПП За какво ли се занимавам и аз, все едно някой ще ми обърне внимание? :lol:
Thoughtless
06-27-2008, 16:52
И ти к'во, искаш да премахнеш пубертета ли ?
+ т'ва темата е за съвсем различно нещо..
А какво иначе, да приемам на сериозно приказките на един пубер за самоубийство?!
Хубаво, имат проблеми, сигурно и аз съм си мислела, че моите проблеми са `огромни` и света се върти около мен. Трябва ли заглавието на темата да е `самоубивам се`?! Т`ва е подигравка, защото има хора, които наистина го правят..
death_wish_
06-27-2008, 17:26
Мислех че тоя форум е за тийнейджъри... :-x
death_wish_
06-27-2008, 17:27
a ina4e mislq, 4e temata nqma smisul! forumut e za spodelqne na problemi i t. n. :x
И к'во искате да се позанимавате с пробемите на хората така ли?
И как точно великите мозаци ще се справят с това :
Момиче на 16 губи брат си - човека когото обича най-много, без когото не може да живее, който е бил винаги до нея и каквото и да става, тя знае, че той ще оправи всичко. Обаче в един ден всичко губи своя смисъл: целият й живот, всичко! Последствия: Депресии, Пристапи, отдръпване от всичко и всички. Но в крайна сметка 2 години по-късно все още живее, знае че има за какво, има за кого. И знае, че решението на проблема не е това да сложи край на живота си, а да продължи да живее по-силно от всякога, защото знае колко кратък може да е той.
НО ТОВА НЕ Е ТЕМА ЗА НЯКОЙ ФОРУМ ИЛИ ТЕМ ПОДОБНИ. С ТАКИВА ПРОБЛЕМИ ТРЯБВА ДА СЕ СПРАВЯМЕ САМИ С ПОДКРЕПАТА НА НАЙ-БЛИЗКИТЕ НИ ХОРА, А НЕ С НЯКОГО КОГОТО НЕ НИ ПОЗНАВА И КОЛКОТО И ДА ИСКА И ДА СЕ ОПИТВА НЕ МОЖЕ ДА ТИ ВЛЕЗЕ В ПОЛОЖЕНИЕТО, И ДА ТИ КАЖЕ КАК МОЖЕ ДА СЕ СПРАВИШ С ТОВА. ЗАЩОТО ДОКАТО НЕ ГО ИСПИТА, НИКОЙ НЕЗНАЕ КОЛКО Е СИЛНА БОЛКАТА.
И ако това е подходяща тема за форум, значи нямате доверие на близките си, пък какво остава за напълно непознати.
Иии савета на авторката на поредната "тъпа" тема е помислете върху това преди да пуснете поредната сълзлива тема, чакайки почти неискренни отговори от напълно непознати хора, с очаквания вие все пак да сте прави в дадената ситуация, колкото и реална да е тя
PaChanGa_GiRl
06-27-2008, 21:29
Да, но понякога имаш нужда да поговориш с някого, а няма с кой. Точно тук е мястото да споделиш проблема си. Дори ти обръщаш собствената си тема в проблем, който се опитваш да разрешиш (безуспешно). Защо си мислиш, че твоята тема е по-интересна от на другите? Въобще знаете ли значението на думата 'форум'?
sladkish_14
06-28-2008, 06:00
+1..
Но съм съгласна и с авторката,какви са тея глупости от страна на тия деца , не знам и аз съм дете но такива неща не са ми изниквали в мозъка!!Повечето във форума са без капка възпитание и уважение дори към собсвените си родители+нямат капка ориентация и реално виждане на живота,да не говорим,че са супер устати ,А и най-ВАЖНОТО нямат грам сексуална култура точно от тея хора се пораждат тъпите теми!--"Мама не ми дава да си сложа обеца""Мама не ми дава да си скубя веждите"--ЕМИ МНОГО ПРОСТО,като не дава НЯМА БЕ!!! Няма те 18 години за да им се опълчвате и да им викате на всичкото отгоре!...На мен мама как ми даде да си скубя веждите!? - Време му е майката и разбиране-->Вие разбирате тях и те разбират Вас!!!:? Иначе няма да стане!
Thoughtless
06-28-2008, 06:30
Да, но понякога имаш нужда да поговориш с някого, а няма с кой. Точно тук е мястото да споделиш проблема си. Дори ти обръщаш собствената си тема в проблем, който се опитваш да разрешиш (безуспешно). Защо си мислиш, че твоята тема е по-интересна от на другите? Въобще знаете ли значението на думата 'форум'?
Нещо се бъркаш. Доколкото разбрах авторката е против темите за самоубийство, а не темите, в които тийновете споделят проблемите си.. И има огромна разлика между двете.
drozila не е срещу форума! Просто и е писнало от глупави 14 годишни, които заплашват, че ще се самоубият, защото мама не им дава до 9.30 навън..
и тя накрая си го каза много хубаво:
Иии съвета на авторката на поредната "тъпа" тема е помислете върху това преди да пуснете поредната сълзлива тема, чакайки почти неискренни отговори от напълно непознати хора, с очаквания вие все пак да сте прави в дадената ситуация, колкото и реална да е тя.
soul1199
06-28-2008, 06:50
Мислех че тоя форум е за тийнейджъри... :-xem za tineidjari e ,ama seki si misli,4e bilo tupo tva,nz si,ko,ama tyk bi trqalo vsi4ki da davat savet,a ne da oprekvat drygiq,kolko my bila prosta temata 8)