View Full Version : Секс мечти
extazytu
06-26-2008, 21:17
Тук е темата да кжете какви са сексуалните ви мечти :D
да чукам по цял ден без да се спра готини 17 годишни сладурки :grin:
SMoKe_BoY
06-26-2008, 21:56
Баце у басейна да си пием мента с прясно мляко и лед.. и около мене руси пички .. да се карат коя прави по добра свирка .. :)
amatorium
06-26-2008, 22:39
Golemi grupovi broiki s medeni malki devoiki. 8-)
just_a_girl_z
06-26-2008, 23:19
ееее аз колко много сексуални мечти имам като се замислих не е истина.
1-во секс на плажа
2-ро секс в вана
3-то секс в гора или на някоя полянка
4-то секс на публично място
5-то секс под дъжда в басейн
6-то да се събудя от това, че приятелят ми ме лиже
7-мо да събудя приятеля си със свирка, като съм се събудила и съм го видяла надървен
8-мо да сложа презверватив с уста
...
хайде стига толкова :oops: :-P
TigerRulZ
06-26-2008, 23:49
пращаш от ся писма на дядо коледа (шото зимата е по натоварен трафика) и се чудиш ко да си поръчаш та искаш помощ от публиката ли?
емм мойте са прекалено извратени тъй че ш си трая
MoOnLiGhT_ShAdOw
06-27-2008, 05:55
Имаше такава тема. Как да е.
Засега съм девствена, но си имам някои неща наум да направя, когато започна да водя полов живот. :) Секс на плажа (през нощта), секс в кола, някой бърз секс в парк или нещо (вечерта), на някоя пейка, когато ще съм с къса пола и той само ще я вдигне, секс сред природата, малко по-грубичък секс с мен или приятеля ми от доминиращата страна.... И хайде стига толкова, че май попрекалих. :-D
Nadelina
06-27-2008, 07:00
Nai-golqmata mi sex mechta e da pravq sex s jena. Da q namaja cqlata sys smetana i da q oblija ot gore do dolu. ........... Mislq, che se ovlajnih...
DevilWish
06-27-2008, 08:43
Nai-golqmata mi sex mechta e da pravq sex s jena. Da q namaja cqlata sys smetana i da q oblija ot gore do dolu. ........... Mislq, che se ovlajnih...
I na men mi e tova me4tata ;) vsi4ko drugo ve4e go napravih ;)
krasitoOoO
06-27-2008, 08:45
sex v asansior :lol:
Nadelina
06-27-2008, 08:46
Aide idvai i da se pochvame. Ot koga chakam... :?
В подписа ти има грешка :D
Nadelina
06-27-2008, 08:56
В подписа ти има грешка :D
Taka li? Kyde e tazi greshka?
Луната стъпкаТа... Поне на мен не ми звучи :)
Nadelina
06-27-2008, 09:04
Луната стъпкаТа... Поне на мен не ми звучи :)
:D Da. Mersi. E sq she go smenq.
Бтв пожелавам мечтата ти да се сбъдне :)))
Nadelina
06-27-2008, 09:08
I az si go pojelavam... Mmmmmmmmmmmmmm :P
pri men me4tite sa lesno postijimi :-)
NaNa_SladuRana
06-27-2008, 15:21
Da q namaja cqlata sys smetana i da q oblija ot gore do dolu. .Ммм аз пък искам някой батко да ми го направи ...Но жевот и здраве по-натам сега не ми е до това :)
мечта ми е да ги гледам тези двечките 8)
Fatal Bazooka
06-27-2008, 16:15
Аз искам да гледам как две готини пички руса и черна се натискат и после аз да се включа и да ги довърша :D
Вие тука секс ли ще праите или ще ядете....?!
Abigoria
06-27-2008, 16:46
1-во секс на плажа
2-ро секс в вана
7-мо да събудя приятеля си със свирка, като съм се събудила и съм го видяла надървен
...
Първото, третото, четвртото и осмото съм ги правила :D
ПТ: Аз искам садо- мазо... със скинар 8-)
just_a_girl_z
06-27-2008, 18:48
я кажи как става номера със слагане на презерватив с уста :D много ми е интересно. дай няколко съвета да мога да го пробвам другия път ;) :oops:
TigerRulZ
06-27-2008, 19:13
И моята мечта е да намажа някое момиче (само че с мед) и да я оближа цялата :wink:
напрао и намажи и масло и гризай...леле ман ти наиш ли че после тая не може да се измие ве :lol: :lol: :lol: :lol:
Carmen_Kass
06-27-2008, 19:28
моя милост с още 4-ма мъже хаха съвсем сериозно...
MakeMeLaugh
06-27-2008, 21:15
Големи мръсници тука всичките бре :grin: 8)
Мечтата ми е с The PussyCat Dolls :grin: :grin: :grin:
Всички тук се прекланят пред разврата, но като дойде момента, прошепнеш ли им в ушенцето някои от изброените от тях самите нещица - най-много звучна плесница да получиш в замяна.
Nadelina
06-28-2008, 06:59
Всички тук се прекланят пред разврата, но като дойде момента, прошепнеш ли им в ушенцето някои от изброените от тях самите нещица - най-много звучна плесница да получиш в замяна.
Povecheto ot momichetata v realnia jivot sa sveta voda nenapita, a v mechtite i v jelaniata si sa mrysnici. Imam edna takava priatelka, kato gledam horata za kakva q mislqt i kato znam ot neq kakvi neshta e pravila i se chudq kak e takava aktrisa. Ama si e prava. Ne e nujno vseki da znae kakvo pravi, kak go pravi i kolko e razpusnata. Vsichko opira do podhodqshtia chovek.
sh3_1s_7h3_0n3
06-28-2008, 08:25
Моите мечти пък са свързани единствено с 'място'... :oops:
е... хрумвало ми е и за някакви изцяло женски тинтири-минтирита... но още не съм склонна да ги 'реализирам'. :oops:
DjuDjiTo
06-28-2008, 10:58
едната ми мечта е някой мн як пич да ме завърже с белезници и да прай с мен квото си поиска... а другата е да прая 3ка [2момичета и момче...]
скромна съм нали :-) :-) :-)
едната ми мечта е някой мн як пич да ме завърже с белязници и да прай с мен квото си поиска... а другата е да прая 3ка [2момичета и момче...]
скромна съм нали :-) :-) :-)
мхммм това първото е доста добро :)
Скритите лимонки са най-развратни, най-големите мръсници
я кажи как става номера със слагане на презерватив с уста :D много ми е интересно. дай няколко съвета да мога да го пробвам другия път ;) :oops:
Поставяш презерватива само в началото(отгоре на пениса). Колкото да не влиза въздух в резервоарчено и после с устни (без зъби!) го развиваш надолу :)
АМ аз незнам... не се сещам за нещо коет не съм правил... ... ще кажете тва 18 год момче . е правил всичко.... ми да случи се... но са търся нещо по така... истинско.... от перверзията.!
6okolad4e
06-28-2008, 12:42
mmm i men mn mi dopada tva sas zavarzvaneto :-)
amatorium
06-28-2008, 12:55
Ne e vqrno. Az poznavam nqkolko 13-14 godishni mrusnitsi, a te sa dosta. Bogati, hubavi i pravqt takiva raboti, che shte padnesh ot stola. 8-)
didi_baby
06-28-2008, 13:16
супер диво чукане на публично место а и както идва лятото не бих го пропуснала
Искам тройка.
С двама гейове.
моята отдавна неосъществена сексулна фантазиа е .. :oops:
здраво чукане в тоалетните на ПЛАЗМААА :grin: :grin: :grin:
Искам тройка.
С двама гейове.и кво те ше се паткат ти ше гледаш .. :D :D
extazytu
06-29-2008, 06:00
В гората да го направа е моята мечта :D
BirdsFarm
06-29-2008, 07:14
Навън е 40 градуса, аз съм легнал във ваната, пия си мартинито, а мадамата го лапа бавно и от време на време си отпива от джина с тоник.
И скоро ще си я изпълня тази мечта - след 4 дена летиме за Арагон за 2 седмици... Яко!
dosega sex ne sum praila no ako pravq iskam da e v gori4ka :P
SK0RP10N
06-29-2008, 19:20
Баце у басейна да си пием мента с прясно мляко и лед.. и около мене руси пички .. да се карат коя прави по добра свирка .. :)
може и малко водка в смеската :D
BirdsFarm
06-29-2008, 20:12
може и малко водка в смеската :D
Нямате ли стил бе момчета ;) От обед трябва да се почва с уйскито :)
DevilWish
06-29-2008, 20:52
Де да имах тази възможност . . . ама поне евала ,че ти вече си го направила ;) Надявам се ,че и аз ще го направя . . . :) :oops:
Моята мечта е да изчукам 2 момичета във водно легло,те първо да се лижат да ми се надърви и ...................
extazytu
06-30-2008, 05:31
Моята мечта е да изчукам 2 момичета във водно легло,те първо да се лижат да ми се надърви и ...................
че ако нети се надърви с ко ше чукаш с "чука за месо " ??
че ако нети се надърви с ко ше чукаш с "чука за месо " ??
Не се безпокои бързо се дига клюкарина :D
Най-често съм си мечтал за това да намажа момичето и да го оближа цялото (с какво точно няма голямо значение :D ), освен това тя да ме завърже и да прави с мен каквото си поиска (пък може и обратното).
Въпреки това което и да е от дотук изброените в темата (освен онова с гейовете :) ) не бих отказал :grin:
Докато правя секс, друго момиче да гледа, после може и да се включи. :lol: :lol: :razz: :oops: Но, надали ще се случи. :cry: :cry: [-o<
:arrow: момиче да ме лиже /защото ще знае какво да прави, а не като някой супер некадърни момчета :-x /
:arrow: четворка с още три момчета
а не бих отказала и гореспоменатото 8-)
extazytu
07-01-2008, 05:32
които си збъдне мечтата да казва :D
DjuDjiTo
07-01-2008, 06:53
Най-често съм си мечтал за това да намажа момичето и да го оближа цялото (с какво точно няма голямо значение :D ), освен това тя да ме завърже и да прави с мен каквото си поиска (пък може и обратното).
Въпреки това което и да е от дотук изброените в темата (освен онова с гейовете :) ) не бих отказал :grin:
ее крадеш ми идеите :D :D :D :D :D :-)
ElinoOor
07-02-2008, 11:21
и аз не съм го правила още пък и много ми е рано обаче на последък ме е обзела маниякалната идея някой да ме лиже :P
някакви идеи как да си го избия от главата? :-o 8)
Nadelina
07-02-2008, 11:34
които си збъдне мечтата да казва :D
Az moqta q sbydnah.
Sega trqbva da si izmislq nova... puuu :-D
P.S. Sbydne, a ne Zbydne!
smal_girl
07-02-2008, 20:35
ex kak iskam da praq sex na plaja ve4erta pod zvezdite mn qko 6te e sig :D :D
ex kak iskam da praq sex na plaja ve4erta pod zvezdite mn qko 6te e sig :D :D
Освен тези -- секс в даскало :grin: и също така на пейка през нощта :P .. Лол и в асансьор искам .. :grin: :grin: :grin: :grin:
AngerFist90
07-09-2008, 15:08
мечтата ми е да ида да гледам мач на Bayern M. :D :D
мечтата ми е да ида да гледам мач на Bayern M. :D :D
Бахти секса :razz: :razz: :razz:
literbebe
07-09-2008, 15:16
ме4тата ми е тройка (с две мом4ета) :D и това дето казаха др моми4ета-с друго моми4е :D ина4е си4ко др съм си сбъднала :oops: :D
Окей... 4етете, 4е после ще го трия :D
Тривиалното - 3ка с двама мъже..
Не толкова тривиалното - да бъда завързана, бита и из4укана пред много мъже и накрая вси4ки да свършат върху мен..
Такам.. мисля, 4е сега ще бъда официално заклеймена и някой ще се възмути много лошо, ама....
Nadelina
07-09-2008, 15:46
SINDEL, az se vyzbudih...
krem4et0
07-09-2008, 15:57
Отк много време насам мечтата ми е да имам 1 цял ден, в който да си лежим, да ядем и да правим секс....дано след 15-тина дни като ми мине държавния да се сбъздне...просто или няма терен, или няма време :( Иначе ако искам нещо си го получавам. Малко моя е консервативен, ама с времето го скланям към една или друга моя идея.
А като място...харесала съм си отдава тревата на стадиона вечер, както и 1 горичка през деня.......
donkihot
07-09-2008, 16:02
МмМм..пРОСТО сЕКс с приятеля ми!
bebchityyy
07-09-2008, 17:03
Имаше такава тема. Как да е.
Засега съм девствена, но си имам някои неща наум да направя, когато започна да водя полов живот. :) Секс на плажа (през нощта), секс в кола, някой бърз секс в парк или нещо (вечерта), на някоя пейка, когато ще съм с къса пола и той само ще я вдигне, секс сред природата, малко по-грубичък секс с мен или приятеля ми от доминиращата страна.... И хайде стига толкова, че май попрекалих. :-D
+1 :mrgreen:
Alice Cullen
07-09-2008, 17:20
az si padam malko romantichka :oops: no sled cql den zaedno, sex na plaja pod zvezdite e idealniq zavurshek :grin: :grin:
Не толкова тривиалното - да бъда завързана, бита и из4укана пред много мъже и накрая вси4ки да свършат върху мен..
Такам.. мисля, 4е сега ще бъда официално заклеймена и някой ще се възмути много лошо, ама....
Яснооооооооооооооооо ............
streetart
07-10-2008, 08:55
вечер с най-добрата ми фр на слабо осветление и тиха романтична музика в къща с гледка към плажа па секса с времето :oops:
Ето 2 яки мечти :)
Синдел , знаеш ли, че на няколко места четох, че слагат ексхибиционизма, БДСМ и воайорството към категорията на педофилията, геронотофилията и не знам си кое още? :-x Бях потресена(още съм), тъкмо мислих да пусна тема за ексхибиционизма. :-o
Аз пък съм доста неосведомен и ми кажете какво е "геронотофилия".
Така като гледам е нещо гадно...дано не ми хареса :))))
krem4et0
07-10-2008, 10:06
Да правиш секс с много възрастни хора......
Да правиш секс с много възрастни хора......
Благодаря, въздържам се :grin:
Svetlana_Pei4eva
07-10-2008, 10:40
1-во секс на плажа
2-ро секс в вана
...
xaxaxaxa е какво ти разбира главата от секс след като всичките тея работи са ти мечти
FataMorgana
07-10-2008, 10:51
Аз съм детствена но имам много за когато не съм
като например да пробвам повечето от позите в cosmopolitan
и да направя някои луди неща които бяха описани там
Girlicious
07-12-2008, 14:58
Миии има доста неща ,за които си мечтая ,но някои от тях едва ли ще изпълня..
значи искам да правя секс с момиче, с две момчета,със завързване,със сметана или шоколад...мн неща са
Rosenrot_f
07-12-2008, 15:13
Вече съм праила секс на пейка,в гората,на плажа,на публично място и тн...ама ми се ще да го направя в асансиор..това със белезниците също не е лоша идея,ама най-много искам тройка(даже съм си набелязала две момченца :D ) ..ноо нз дали въобще ще стане нещо... 8-)