Влез

View Full Version : Що за приятелки

crazy_blondi
06-26-2008, 22:00
bqsna sam.S moite 2 fr tarsihme rabota i maikata na ednata nameri da razdavame flaeri no samo po dvoiki az si misleh 4e 6te se reduvame a to ko stana samo te dvete ( te sa nai dobri priqtelki) i vzemat 6 lv az im se razvikah i cqla sedmica ne izlizah s tqh sled tui sa opraihme i te mi kazaha 4e rabotqt i na drugo mqsto da razdavat flaeri za 8lv a dva 4asa tui prai 4e na den vzimat po 14 lv i samo za tqh dvete men vaobshte ne me vklu4vat ili da kajat ad razdavam s tqh da se reduvam opravdata se 4e ednata praili remotn mi i nie sa praim sabirala za more da ne sabira milinoi tova e super egoistino ot tqhna srana 6to sa priqtelki sa tova?!!!! Samo kato se setq kak postaovat a i vzemat 14 lv na dennnnnnnnnn egoistki ide mi da gi namrazq za cql jivot i seki den si kupuvat drehi a uj gi sabirali kakvo da pravq kak da se darja s tqh neznam hem ne iskam da gi vijdam i pak s tqh izlziam kakvo da pravq :-x :-x :-x

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
6 и 7 точка от правилника!

Glezanka
06-26-2008, 22:04
Егоиста си ти ... май завиждаш се пустите 14 лева на ден и за дрехите,които си купуват.В тоя живот всеки гледа себе си да оправи,че тогава другия-напълно нормално!Стига си мрънкала,а си намери работа щом като толкова много ти се работи.

crazy_blondi
06-26-2008, 22:09
ne sam kazala 4e mi se raboti mnogo i ne msiql 4e v slu4eq az sam egoist a o6te po malko im zavijdam za tiq 14 lv

LiveFlower
06-26-2008, 22:14
ax ama 4e zavistlivi hora ima,mi tursili sa namerili sa,ti o6te stoi i se obqsnqvai po forumite,ta i 5 lv nema da izkara6

crazy_blondi
06-26-2008, 22:16
az si namerih no nie tarsihme treite da sme zaedno i zardi tqh ne takovah a te nasre6ta kfo

crazy_blondi
06-26-2008, 22:20
ne mi e za 14 lv neznam azashto ostanahte s takova vpe4etelenieee niishto mEn mi e za samoto darjanie kam men ot tqhna strana sproed menedin priqtel tui nikoga ne bi go napril da misli samo za sebe si ili prosto az nikoga nqma da go napraq

Djulkata1
06-27-2008, 00:10
emi az te razbiram za6toto v momenta sum v gore-doly podobna sityaciq....po to4no tezi dve momi4eta pak sa nai dobri frdki i az nikoga ne sum si mislila ili iskala da izmestq nqkoq ot tqh za da sum po blizka s drugata.tqhniq 4ar im be6e kato sa 2te zaedno i te mi bqha nai - dobrite frdki po edno vreme no posle smeniha kompaniqta ot seloto na ednata sus gradska kompaniq i mnogo se nadyha i me otebaha.oba4e da ti kaja ne si zaslyjava napravili sa ti gadno vednuj 6te go napravqt i 2ri put.moje i da se promenqt no ti prosto si im kaji kakvo misli6 i te ako naistina durjat na teb 6te si proli4i .pri men ne stana no na teb ti pojelavam yspeh za6toto bez priqteli e nanikude :)

TheNewReligion
06-27-2008, 02:11
Еми , не знам как сте могли да се редувате ...Ако не ти беше толкова за парите , нямаше да споменаваш колко взимат и какво си купуват , нали ?
Да приемем , че ти е станало гадно , защото те двете са си най-добри приятелки и са се уредили без теб .
И аз да бях и аз щях да тръгна с най-добрата си приятелка , а не с момиче , което не ми е чак толкова близко . Пък и щом майката на едното от момичетата е намерила работата , логично да уреди и най-добрата и приятелка на дъщеря си , а не теб , която не си и чак толкова добра .
Няма какво да се ядосваш . Не са егоистични момичетата , ами ти не си разбрала както трябва и си си фантазирала разни неща , от където идва и разочарованието ти .

kuklichka_bg
06-27-2008, 06:40
Еми , не знам как сте могли да се редувате ...Ако не ти беше толкова за парите , нямаше да споменаваш колко взимат и какво си купуват , нали ?
Да приемем , че ти е станало гадно , защото те двете са си най-добри приятелки и са се уредили без теб .
И аз да бях и аз щях да тръгна с най-добрата си приятелка , а не с момиче , което не ми е чак толкова близко . Пък и щом майката на едното от момичетата е намерила работата , логично да уреди и най-добрата и приятелка на дъщеря си , а не теб , която не си и чак толкова добра .
Няма какво да се ядосваш . Не са егоистични момичетата , ами ти не си разбрала както трябва и си си фантазирала разни неща , от където идва и разочарованието ти .

xhahxa

LovePoisoned
06-27-2008, 06:44
Оф, Боже. :-o 'Земи си намери друга работа, току-виж си заизкарвала повече от тях. :grin:

cvetelinaaa
06-27-2008, 07:22
Пуснато на: Пет Юни 27, 2008 9:44 am Заглавие:

--------------------------------------------------------------------------------

Оф, Боже. 'Земи си намери друга работа, току-виж си заизкарвала повече от тях.

+1

nefchi_bs
06-27-2008, 20:30
ОМГ!!Ама ти си мн зле бе момиче,мноо ясно,че първо себеси ше гледат да уредят а после теб тва си е нормално ти си егоистката тука шот за тия пусти 14 лв.праиш проблеми до небето земи си потърси друга работа може да зимаш 14 лв и 1 ст знае ли човек

kuklichka_bg
06-27-2008, 20:57
ОМГ!!Ама ти си мн зле бе момиче,мноо ясно,че първо себеси ше гледат да уредят а после теб тва си е нормално ти си егоистката тука шот за тия пусти 14 лв.праиш проблеми до небето земи си потърси друга работа може да зимаш 14 лв и 1 ст знае ли човек

omg am ti po zle moje li da badesh da popitamm az xaxaxaxa zlobarka q vari na pazara sa opraish malko maaaa pustooooo

avril_6
06-28-2008, 17:14
И аз съм била в подобни ситуации с мои 'фр'. Ест на друга тема, но пак ставаше въпрос за егоизъм. Толкова са ме прецаквали, че вече разбрах, че в тоя живот всеки гледа себе си наистина. Приеми го и ти. Приятели или не, малко хора има, които наистина да мислят за другите на първо място. За това се казва, че истински приятели се намират мн трудно.

Glamoroussss
06-28-2008, 18:27
наистина е гадно че са те прецаккали но намери начин да си го върнеш .. навий някоя др фр-ка и двете си търсете работа и гледай да намериш над 14 лв :D да им натриеш носа

fantastic7MUFC
06-28-2008, 19:30
:razz:

Ophelia
06-28-2008, 19:33

omg am ti po zle moje li da badesh da popitamm az xaxaxaxa zlobarka q vari na pazara sa opraish malko maaaa pustooooo
МНОГО СИ Е ПРАВА ДАЖЕ!!! :-x просто явно не ти е угодно защото не искаш да видиш истината!Ти ако имаш 14 лева на тях ли ще ги дадеш или ще си ги изхарчиш?!?!?!Ще кажеш пък че тези пари са супер много и сама си каза- "те са най-добри приятелки" защо да те уреждат и теб?!А то изобщо проявили желание или чакаш наготово да ти предложат?!Не псувай другите , че те виждат в светлината в която ти не се виждаш!!!И пиши на кирилица!

mhmhmhmhm
06-28-2008, 19:59
С нищо не са ти длъжни .Кво-те да осигурят работа за тебе,а за тях не?!

paola_Rey
06-28-2008, 20:01
Егоиста си ти ... май завиждаш се пустите 14 лева на ден и за дрехите,които си купуват.В тоя живот всеки гледа себе си да оправи,че тогава другия-напълно нормално!Стига си мрънкала,а си намери работа щом като толкова много ти се работи.
podkrepqm te

LiLGrizzly
06-28-2008, 20:39

МНОГО СИ Е ПРАВА ДАЖЕ!!! :-x просто явно не ти е угодно защото не искаш да видиш истината!Ти ако имаш 14 лева на тях ли ще ги дадеш или ще си ги изхарчиш?!?!?!Ще кажеш пък че тези пари са супер много и сама си каза- "те са най-добри приятелки" защо да те уреждат и теб?!А то изобщо проявили желание или чакаш наготово да ти предложат?!Не псувай другите , че те виждат в светлината в която ти не се виждаш!!!И пиши на кирилица!

awe ei .. "kuklichka_bg" si e napulno prava.. !! Spored men nameri si dr priqtelki i gi zareji tiq vednaga.. !! pa da ti kaja :D za sq i az nqmam istinski fr tey 4e.. :} rano ili kasno 6e namerim nadqvam se 8-)

Djulkata1
06-28-2008, 23:23

awe ei .. "kuklichka_bg" si e napulno prava.. !! Spored men nameri si dr priqtelki i gi zareji tiq vednaga.. !! pa da ti kaja :D za sq i az nqmam istinski fr tey 4e.. :} rano ili kasno 6e namerim nadqvam se 8-)

i az podkrepqm kuklichka_bg i LiLGrizzly.te moje i da sa nai dobri priqtelki no ako malko ili mnogo na teb sa ti frdki 6te gledat da ste zaedno a ne da se cepat ot tebe.a 6tom e stanalo taka na4i prosto im tegli edna maina ;)