View Full Version : Дали ще успея да тръгна с нея ?
Е,крайно време беше и аз да пусна тема и да ви занимавам и с моите глепости,ама ще ме извинявате.. :)
Та въпросът ви е следният:
Мога ли да хвана за гадже една съученичка,с която седим заедно по биология,чатим си по скайп,и се чуда дали и как да и предложа,щото ако е в даскало,сигурно шиланте ми съученици ще ме скъсат от майтяапи :oops: ,тя не е грозна,много е готина даже и доста и "налитат",доколкото знам тя си няма гадже,някой да има предложение какво да направя или как да постъпя ? :oops: :oops: :oops:
selfishgirl
06-27-2008, 10:40
Емиии първо би било добре да разбереш дали има интерес към тебе, за да не останеш порязан след като и предложиш :)
Емиии първо би било добре да разбереш дали има интерес към тебе, за да не останеш порязан след като и предложиш :)
предполагам че има,ама само предполагам...нз. :oops: :oops: :(
Pliok0019
06-27-2008, 10:42
Покани я да излезете заедно. Тогава ще разбереш дали има симпатии към теб.
намекни да излезете на кафе двамата и ако видиш че има интерес към теб и кажи че испитваш чуства към нея какво му е толкоз слажно не мога да разбера аре
Успех и ако тръгнете да почерпиш :)
selfishgirl
06-27-2008, 10:47
Покани я да излезете заедно. Тогава ще разбереш дали има симпатии към теб.
В началото не излизайте само двамата, защото ще си прекалено явен, но обръщай най-много внимание на нея и постепенно накрая излезете само двамата :P
angelcheeee_93
06-27-2008, 10:48
deistvai navreme predi da i e naletql nqkoi drug.pi6i i po skaip ili sms-4e da izlezete zaedno i sled tova ia popitai dali te haresva i taka :)
Lord_Of_The_Night
06-27-2008, 12:10
Покани я да излезете някаде,иначе няма как да разбереш.И един съвет от мене,няма значение какво говорят съочениците ти,нима това не е нещо нормално,трябва да не ти пука какво говорят,важното е ти какво искаш,пък да поканиш едно момиче не виждам пък какво толкова смешно има.
Е,крайно време беше и аз да пусна тема и да ви занимавам и с моите глепости,ама ще ме извинявате.. :)
Мога ли да хвана за гадже една съученичка,с която седим заедно по биология,чатим си по скайп,и се чуда дали и как да и предложа,щото ако е в даскало,сигурно шиланте ми съученици ще ме скъсат от майтяапи :oops: ,тя не е грозна,много е готина даже и доста и "налитат",доколкото знам тя си няма гадже,някой да има предложение какво да направя или как да постъпя ? :oops: :oops: :oops:
Еми първо разбери дали си има гадже ,пък после хич да не те ебе за шибаните ти съученици ,на колко са години , че да ти се подиграват за такива неща ? :-x После измисляш се пак как да и предложиш или направо я целуваш ! :)
Poet_Boy
06-27-2008, 12:41
Напиши и една бележка, през следващият час по биология. :D
А сега сериозно.Не се стягай, поразпитай я какво обича да прави през свободното време, например дали обича да ходи на кино или такива глупости и ако харесва киното я покани на кино,ако обича на кафе на кафе, абе разбра за кво иде реч.Важното е да не го отлагаж, действай колкото се може по-бързо.Успех. :)
дам както казаха първо разбери дали е безразлична към теб.ако не е значи може да деийстваш ама пбавно недей от веднага това понякога ни плаши.. :)
strangezone
06-27-2008, 13:47
Нема да тръгнеш...нека ти е гадно ся...вари в ъгъла и почвай да ридаеш...Като почнат да пишат такива теми направо ми иде да си тегля куршума отде да знам дали ще успееш да тръгнеш питай ония с процентите за съвместимост и телевизия 2001 те може да ти помогнат тук не сме гадателки...
Благодаря за съветите на всички ви,и дано излезе нещо :oops:
Нема да тръгнеш...нека ти е гадно ся...вари в ъгъла и почвай да ридаеш...Като почнат да пишат такива теми направо ми иде да си тегля куршума отде да знам дали ще успееш да тръгнеш питай ония с процентите за съвместимост и телевизия 2001 те може да ти помогнат тук не сме гадателки...
О,да....то по тая логика трябва да се изтрие целият раздел Любов..тука всичко е така... :-x :-x :-x
fenkatakrisi952
06-28-2008, 09:18
като разбереш в края на часа по биология я целуни :oops: :)
като разбереш в края на часа по биология я целуни :oops: :)
Струва ми се че ще ми перне шамар..
Щом седите близко и си лафите по скайп или те използва(примерно за оценки) или не си й противен(може дори да те харесва).Бъди мил,готин,забавен,леко небрежен,предложи и кафе,излезте,после пак кафе,разходка и т.н.Хващаш момента,целуваш я,преди това я гали и докосвай,карай я да се усмихва.
Щом седите близко и си лафите по скайп или те използва(примерно за оценки) или не си й противен(може дори да те харесва).Бъди мил,готин,забавен,леко небрежен,предложи и кафе,излезте,после пак кафе,разходка и т.н.Хващаш момента,целуваш я,преди това я гали и докосвай,карай я да се усмихва.
е това найстина ще свърши работа
Samotno_Angel4e
06-28-2008, 11:39
е това найстина ще свърши работа
И аз така мисля,но задължително се увери дали има някви чувства към тебе,щот ако няма ша бъде много кофти...Успех с мацката... :-)