View Full Version : Имам проблем
vandalaa
06-27-2008, 14:34
Намерих си приятелка, която доста ме възбужда, но когато и го вкарам след максимум 5 мин омеквам, иначе до преди това нямам никакви проблеми. Можете ли да ми кажете на какво може да се дължи това ? :(
уби ме...
за първи път чувам... знам ли... притеснение... алкохол... лекарство може би някакво... kocko може би е прав... харесваш мъже...
чувал съм да не могат да го вдигат... ама да ти пада на 5тата минута... :-o
SomeGirl
06-27-2008, 16:28
moje bi e ot prekaleno golqma vazbyda
Да не свършваш много бързо...?
Abigoria
06-27-2008, 16:42
Хиихихи :D
Хиихихи :D
тъп спам.
теб те съветвам да не се допитваш до пуберчета, които явно че само се ръгат но не се интересуват от секс.
мисля че твоя проблем е описан в нета
вълнуваш се твърде много и или ти пада пишката преди да си почнал или ти омеква точно след като си почнал... мисля че има управия : )
и междудругото в изповед.ком дават адекватни съвети хехе
love__you
06-27-2008, 17:31
probvai pak i pak .. toku vij se polu4iiiiiii :)
VinDiesel
06-27-2008, 17:45
Не се отпускай напълно стягай се и аз имах същия проблем от голяма възбуда :) но се оправя просто не се отпъскай като дроб :)
VinDiesel
06-27-2008, 17:47
И съм също сигурен че доста бързо свършваш нали ? :)
pasii_sladuranata
06-27-2008, 19:28
:shock: :shock: може да си твърде възбуден,а може и да свършваш бързо защо не и дветe :? :?
TigerRulZ
06-27-2008, 19:36
Намерих си приятелка, която доста ме възбужда, но когато и го вкарам след максимум 5 мин омеквам, иначе до преди това нямам никакви проблеми. Можете ли да ми кажете на какво може да се дължи това ? :(
колкото и тъпо да ти се стори помисли над това...може да ти писва да правиш едно и също 5 мин и леко да си отклоняяш мислите другаде и по тоя начин да бяга ерекцията...сменяй позите по често и експериментирай в секса