View Full Version : Ако имахте възможност..
gPa3HuTeJl
06-27-2008, 15:48
Седях си...слушах си музика и идеята ме вр1хлетя като гр1м от ясно небе..
Сега извинявам се ако има други такива теми, но просто веднага я написах и не с1м т1рсил теми...Ако се повтаря пак sorry..
Ако имахте възможност да промените 1 нещо във ващия живот, както ще бъде то ?
И не се приемат отговори от сорта : " Нищо ! " или тем подобни.
Винаги има какво да промениш..
A и пиша го в раздел любов, защото просто бях в тоя раздел и така... : D
Недейте да ми се карате.. : D : D
Naivnostta si!
Da poqsnq,kazvam naivnostta...,zashtoto zaradi neq sym dopusnala povecheto greshi v jivota si do tuk.
LovePoisoned
06-27-2008, 15:52
Темата не е за тук наистина. :)
Бих премахнала всеки, който иска да ми е враг. :grin:
Бих искала да съм изкарала с 16 точки повече по математика. :S
И ще вдигна заплатите на лекарите, което пак си е част от моя живот, щото наш'те са лекари. Ще премахна и чалгата. (:
Хаха, то стана тип "Какво ще промените в света, ако можете", но нищо.
Бих спяла да си давам парите по - рано за глупости, щях по - рано да имам 1000евро и => по - рано да си взема нюфче! :oops: А ако трябва да говорим в любовен план... щях да се държа разумно с първото момче, което обичах и сега още щяхме да сме приятели, вместо да го е страх от мен и да мисли, че съм психично болна! 8-)
angelcheeee_93
06-27-2008, 16:08
ako imah vazmojnost bih promenila obstoqtelstvata taka,4e s 4oveka ,koito obi4am da badem zaedno bez da ima pre4ki :)
В моя живот... трябва да помисля. Но със сигурност, ако имах възможност да променя каквото и да било, щях да изчистя сайта от всички ненужни/повтарящи се/глупави теми.
gPa3HuTeJl
06-27-2008, 16:13
Нещо се опитваш да намекнеш ?
Не се стеснявай, кажи си го..
KimBerLy1912
06-27-2008, 16:14
Ае ше пиша в любовен план кво бих променила...Щото темата се пак е в тоя раздел....Ъм допуснах много грешки-не ми се иска да е така... Ъм също не бих се обвързала толкова сериозно-сега съзнавам че не мога да имам сериозна връзка...така де...имам я ама не мога да я оправа...Те тва е-грешките и прекаленото обвързване ми е проблемо :D
Нещо се опитваш да намекнеш ?
Не се стеснявай, кажи си го..
Аз мисля, че бях пределно ясен :lol: .
Ако не си разбрал ( :-o ), исках да кажа, че темата ти се повтаря. И даже хора продължават да пишат в нея... :shock: ... Няма как да не си я видял, но това е друг въпрос :) .
Ако можех да променя нещо в себе си това отпределено ще бъде моята срамежливост. От толкова много срам имам 1-2 по-добри приятели, а другите сами познати :( . Сещам се за един път, когато се запознах със едно момиче и от много срам и притеснение целият почервенях и тя се притесни нещо да не ми е лошо.
gPa3HuTeJl
06-27-2008, 16:24
Chess пише си го ясн0 : )
Казах, че не с1м т1рсил други теми такива.. като не ти изнася що пишеш ?!
Модераторите като видят темата ще я заключат к1в е проблема?
Chess пише си го ясн0 : )
Казах, че не с1м т1рсил други теми такива.. като не ти изнася що пишеш ?!
Модераторите като видят темата ще я заключат к1в е проблема?
Eми тогава ноу проблъм :) ...
eveto_xx
06-27-2008, 16:41
Нищо не бих променила, аз съм си аз, понякога наранявам хората , кото не искам, но не мога да се променя, и ако не го правех това, нямаше да съм аз.Може би ако можех, щях да върна времето 6 месеца назад, и щях да прекарам повече време с баща ми :)
adrenalin4e
06-27-2008, 17:32
Доверявам се на прекалено много хора , макар и да знам че ще разбият сърцето ми , прекалено лесно се влюбвам . Бих искала да не е така , но не избираме какви да сме просто сме такива . :( :(