View Full Version : Не ми дават да си скубя веждите :@
Пфф, бахтии родителите чуееек! Не ми дават да си махам веждите в средата :o :o Един път ги махнах, обаче ме разбраха и ме смазаха от бой, втори път ги махнах, пак ме смазаха от бой и ми казаха, че ще ме изпъдят от вкъщи, щот съм бил педера*т?!? Немога да ги убедя, кфо тряя да прая вообще, да търпя подигравките на съучениците?!?!
TheNewReligion
06-27-2008, 19:19
Абе , то е хубаво да се шегуваш , но само когато е уместно !
Знаех си, че така ще реагирате...нямам думи :lol:
Как няма да ти дават да си скубиш веждите...Това са си твоите вежди.И ще те бият като ги скубиш? ХАХА_-Х_А_АХ_ХА?!ах
]Знаех си, че така ще реагирате...нямам думи :lol:
ние също
Ми обясни им че ти се подиграват и че ще ги махаш
Мда,обясни им...Покажи им момиче с което ходиш да не се тревожат излишно...
И скуби ги!Все някога ще им писне и ще те оставят на мира.
kuklichka_bg
06-27-2008, 21:28
:grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:
тей то лятото всички улигофрени в тях и занимават хората с тяхната ОГРОМНА простотияя
soul1199
06-28-2008, 06:55
Ми обясни им че ти се подиграват и че ще ги махаш+1
хубава ебавка! смазали са те от бой!!!!! :D :D :D :razz: :razz: :razz: личи ти
pasii_sladuranata
06-28-2008, 15:19
omg!!
TheNewReligion
06-28-2008, 17:15
Боже , ама защо му се връзвате на тоя тъпак ? :lol: :lol: :lol: :lol:
Хаха тоя същия олигофрен мисля беше пуснал една тема: Бил на преклонната възраст от 13 години и бил адси космясал и техните не му давали да с обръсне. Ами човек кво да ти кажа: Педераст си. Истината е тежка.
Малко ти е бил боя :grin: :grin:
summergir1
07-01-2008, 09:42
Боже , ама защо му се връзвате на тоя тъпак ? :lol: :lol: :lol: :lol:
ахаххаха и аз това се чудя
много ми е забавно като давате акъл на такива дето се базикат
Ти споделял ли си с родителите си, че ти се подиграват в училище заради веждите?
babylove
07-04-2008, 18:24
Mnogo filmi gledash.
sweet_baby_cool
07-04-2008, 19:40
Ми обясни им че ти се подиграват и че ще ги махаш+1
+1
desity_1936
07-20-2008, 07:48
Малко ти е бил боя :grin: :grin:
+1 :D
Ххх
Да предположим, че не е ебавка.
Отговора ми е:
Колко ти е процесора ?
Рамта ?
Хард дискя .. ?
Мисля са някъде около:
0.8 пентиум
128 рам
10 гб
Грубо грубо ..
Тоя коментар не го разбрах нещо.
ThunderGoddess
07-21-2008, 10:59
Баце, ти наистина си педераст, ако си скубиш веждите ... няма шега, няма измама тука ... хахахаах. Гледай следващия път като те подиграват за оная работа да не земеш с пинсетката и нея да оскубеш :D :D :D :D :D :D
didi_baby
07-21-2008, 12:18
В ред ли са твойте родители,да те бият защото си скубеш вежките,мен ако ме биеха за това досега да бях умряла...нямам думи
Баце, ти наистина си педераст, ако си скубиш веждите ... няма шега, няма измама тука ... хахахаах. Гледай следващия път като те подиграват за оная работа да не земеш с пинсетката и нея да оскубеш :D :D :D :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ти си педерас и без да си си скубеш веждите ама като ти чета коментарите май наистина ти трябва малко бои за да ти влезе нещо в главата ..
p.с поне да се ебаваше за нещо интересно а не за космясалите ти вежди
ти си педерас и без да си си скубеш веждите ама като ти чета коментарите май наистина ти трябва малко бои за да ти влезе нещо в главата ..
p.с поне да се ебаваше за нещо интересно а не за космясалите ти вежди
moon_flower
07-22-2008, 12:14
Кофти :D
slunchiceto0
08-04-2008, 09:47
боже тфа е супер тъпо..аз дори не ги и питам :D ..ама то аз смъ и с бритон и да съм без вежди никой няма да види..всъщнност веднъж ми се случи..те дори не разбраха :D
SabrinaAa
08-07-2008, 09:34
Алеле как може да не ти дават...те да не искат да ходи6 като горила :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: