View Full Version : може ли
plamba95
06-27-2008, 20:09
в един форум може да си настрои от настройките на профила си винаги шрифта да е удебелен цвета да е например син без и др ти да сложиш [] и [/] то автоматично като испратиш съобщенито ти се нагласява може ли и тук да го направите така
в един форум може да си настрои от настройките на профила си винаги шрифта да е удебелен цвета да е например син без и др ти да сложиш [] и [/] то автоматично като испратиш съобщенито ти се нагласява може ли и тук да го направите така
Еми администраторът добави такава "опция" ще може ;)
plamba95
06-28-2008, 15:06
fcukz аз него питам а не xaxa или някой друг е кажи админе 8-)
Ще проверя дали може. Чисто теоретично е възможно :) Въпроса е да влезе в списъка със задачки и да го мъдрим.
plamba95
07-01-2008, 09:13
ок чакам да видя ко ще стане ;) :grin:
DjBaloon
07-01-2008, 10:32
Ще проверя дали може. Чисто теоретично е възможно :) Въпроса е да влезе в списъка със задачки и да го мъдрим.
Предполагам вече се почва добавянето на нови екстри,както беше обещал
FeelMyPain
07-02-2008, 06:09
ок чакам да видя ко ще стане ;) :grin:
За какво ти е?Да ми пишеш на удебелено гейско жълто? Не мерси!
bulgarche
07-02-2008, 12:47
Аз пък пиша с одебелено червено!
И аз ще се радвам, ако го има като опция. Въпреки че за тези години ми става навик да го цъкам всеки път и не ми пречи.
На phpbb2 ли е била тази опция :)
Ако може дай линк на самият форум да го дзърна какво представлява :)
plamba95
07-05-2008, 19:14
да phpbb2 e
ама форума е оут за 9 месеца прекъснаха джобните за 1 година на главния админ и не може да си плати хостинга :-D
да phpbb2 e
ама форума е оут за 9 месеца прекъснаха джобните за 1 година на главния админ и не може да си плати хостинга :-D
tipi4no za vseki hacker
DjBaloon
07-06-2008, 09:53
Предполагам вече се почва добавянето на нови екстри,както беше обещал