View Full Version : Случвало ли ви се е...?
Искам да ви попитам,дали ви се е случвало да правите секс,докато някои спи в това помещение(по-малък брат,сестраи тн:) ;и ако да това накара ли ви да изпитате по-голяма възбуда?
Nadelina
06-28-2008, 07:04
Da spi v sashtoto pomeshtenie - ne, no edna vecher dokato sestra mi gotveshe i postoqnno idvashe da slaga masata za vecherq, nie pravehme sex. Nai-interesnoto e, che posle ni vdigna charshafa. A oshte po-interesnoto e, che ne se pokoleba da go napravi i vtori pyt.
Извратено...и не съм го правил...
Определно възбужда повече.
Супер е :grin: особено когато спи и във всеки един момент може да се събуди :D якоу
weakminded
06-28-2008, 07:32
Ами нещо такова. С приятеля ми бяхме в квартирата на неговия най-добър приятел и тои заспа в нашата стая. И ние само се целувахме и го сабудихме да иде в другата стая. :) И това е :-D
hahavteen
06-28-2008, 08:03
Бих го направила но не съм имала шанс до сега.. :)
SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 08:11
Мне .. в същото помещение - не. :? .. Иначе би било интересно. :D
sh3_1s_7h3_0n3
06-28-2008, 08:15
чак секс не... :oops:
Но ако някой от наш'те е в стаята или дори племенникът ми... хич няма да ми е 'възбуждащо'... http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif
А какво точно? :-o
sh3_1s_7h3_0n3
06-28-2008, 08:27
след 00ч щ'и кажа. :::
Aham,pravila sym,opredeleno trypkata e po-golqma :) , ideqta che drugite moje da se sabudqt vseki moment ti deistva dosta... :oops:
No opredeleno,ako tochno brat mi e v staqta shte se zamislq seriozno...nqkak si mai mai shte se vyzdyrja :)
Само с двамата съквартиранти спящи в стаята....
OtherDimension
06-28-2008, 09:28
Ами нещо такова. С приятеля ми бяхме в квартирата на неговия най-добър приятел и тои заспа в нашата стая. И ние само се целувахме и го сабудихме да иде в другата стая. :) И това е :-D
ебати наглите хора
ако някой ме събуди, за да се ч*ка, ножа на врата.....
Да ве братле много по-разтърсващо е като някой може да се събуди така има 100% адреналин :grin: :grin: абе супер е докато някой не се събуди и каже - Какво правиш бате? :lol: :lol: 8-) :grin: :grin:
picha_gnida
06-28-2008, 20:05
Бях на гости с моя у един приятел. Той спеше на дивана, а с моя се шибахме на малкото диванче, беше доста неудобно. Най-забавното беше, че колкото и да се стараехме да сме тихи.. Накрая моя познат отвори очи и ни хвърли 3-4 презерватива, обърна се и заспа.
FeelMyPain
06-28-2008, 20:08
Da spi v sashtoto pomeshtenie - ne, no edna vecher dokato sestra mi gotveshe i postoqnno idvashe da slaga masata za vecherq, nie pravehme sex. Nai-interesnoto e, che posle ni vdigna charshafa. A oshte po-interesnoto e, che ne se pokoleba da go napravi i vtori pyt.
Вие под чаршафа ли бяхте? :-o
sparco_sl
06-28-2008, 22:39
ебати наглите хора
ако някой ме събуди, за да се ч*ка, ножа на врата.....
съгласен съм ...
някой ще яде махалото тогава ...
да и тоя дето е в стаята ко му са доебе като го събудите.. :D :D
Но ако някой от наш'те е в стаята или дори племенникът ми... хич няма да ми е 'възбуждащо'... http://www.ue-varna.info/images/smilies/hmm.gif
+1 ama za sestrata stava duma :smt107