View Full Version : Момчета набарвали ли сте G-точката?
Абе аз искам да питам каква е на пипане тая G-точка, щото аз като я търсих набарах едно нещо ама то май не беше такова, беше малко като шкурка :lol: :lol: 8-)
elitututu
06-28-2008, 09:48
eto q g-to4kata
http://www.bg-lesbian.com/temi/sborgtochka1.htm
8)
Nadelina
06-28-2008, 09:49
Az chesno kazano, ne sym probvala da si q napipam, ama shkurka..... Az ne sym mnogo zapoznata, ama si mislq, che e prosto mqsto, koeto ti dostavq poveche udovolstvie i vyzbuda.
DjuDjiTo
06-28-2008, 09:54
хм.. и момчетата ли имат G-точка :-o :-o :-o
Ква шкурка направо си е като шмиргел.... :D и има формата на бутон за включване на трифазен електромотор .... 8) :grin: :shock: :-o :-) 8-) :razz:
SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 10:47
Ква шкурка направо си е като шмиргел.... :D и има формата на бутон за включване на трифазен електромотор .... 8) :grin: :shock: :-o :-) 8-) :razz:
:D :D :D
По темата: Чувала съм, че е грапава ..
amatorium
06-28-2008, 13:48
Vnimavai da ne ti othape prusta! :-D
aаз съм чувала че е по грапава ама не съм се опитвала да си я пипна :lol:
_butterfly_
06-28-2008, 14:45
Еми набарал си я. На пипане е точно като кората на орех и се намира на около 5 см от входа на влагалището
Dobromir
06-28-2008, 15:09
I az sym 4uval ama nemoa q namerq, rovq , rovq ma nqa :)
donkihot
06-28-2008, 15:37
I az sym 4uval ama nemoa q namerq, rovq , rovq ma nqa :)
ровии по-навътре...ааа намерии ли златната руда :-D :-D :-D ...кажи на приятелката си да ти я покаже
Dobromir
06-28-2008, 16:01
ровии по-навътре...ааа намерии ли златната руда :-D :-D :-D ...кажи на приятелката си да ти я покаже
Ne be seriozno, sumati vreme sym se my4il da q napipam i se ni6to :)
po4vam si mislq 4e tq nqa takiz djadji
ми то да не като да ровиш като в чувал с картофи.така и да искаш няма да я намериш!опитай с леки плавни движения,плавно си вкарвай пръста по-навътре и може и да я намериш.поискай малко помощ от приятелката си. :P
picha_gnida
06-28-2008, 20:03
Не мога да разбера защо за всички е толкова трудно да си намерят Г-точката. Не стига, че е грапава и бухнала, ами и на всичкото отгоре се увеличава при възбуда (в случай, че не я усетиш!).
Жемската Джи е на 4 см навътре,горната страна на тръбата :lol:
Мъжката е в анала,ама там вече нз,някой Г-мен да разясни :razz:
az za razlika ot nqkoi 6te otgovorq malko po-seriozno. Moqt muj opisva vuprosnata G-to4ka kato po-grapavo "mestence" v men. Nqkoi muje dori ne ospqvat da q namerqt pri polovnkite si,no tova ne ozna4ava 4e te ne izpitvat udovolstvie ili orgazum.Na moqta polovinka mu otne okolo 7-8 meseca predi suvzem slu4aino da se "natukne" to4no na neq,za6toto bila malko po-nalqvo.No tova SUVSEM ne zna4i 4e ne sum izpitvala orgazum ili udovolstvie ot sexa....naprotiv...UAU...kakto i da e spored men opredelenieto"4 sm ot vhoda na vlagali6teto" e samo nau4noto obqsnenie za neinoto razpolojenie,ina4e e malko po-individualno!
Еми набарал си я. На пипане е точно като кората на орех и се намира на около 5 см от входа на влагалището
Tova e nai-to4noto opisanie. Lesno se napipva-zavira6 si prusta i po4va6 da so4i6 na navsekude i 6te se napipa.
FeelMyPain
06-28-2008, 20:46
Tova e nai-to4noto opisanie. Lesno se napipva-zavira6 si prusta i po4va6 da so4i6 na navsekude i 6te se napipa.
ьхахьаьхаахьахьах я кажи как се сочи навсякъде :razz: :razz: :razz: :razz:
pasii_sladuranata
06-28-2008, 20:56
:shock: нужно ли е да я търсиш...попринцип е на 5 см от влагалището от горната страна и не е нужно навсякаде да се "сочи" за да я намериш ;) :lol: :shock:
ьхахьаьхаахьахьах я кажи как се сочи навсякъде :razz: :razz: :razz: :razz:
ami se 1 broi6 zvezdite i gi so4i6 sus prust,samo 4e si bruknal...nali
no po-skoro e kato da poso4va6 i sledi6 sus prust letq6tq myha v klasna staq.
Virtuallll
06-28-2008, 21:10
Хохо значи и аз сам я намирал :grin:
FeelMyPain
06-28-2008, 21:13
Абе момичета...Стана ми любопитно :D
Един намерил топче,друг орехова черупка,трети капачка от дезодорант :D :D
Нещо друго интересно да криете вътре? :razz:
SpOrTs_GiRl
06-28-2008, 21:14
Ела да провериш. :oops: .. :D :D :D
FeelMyPain
06-28-2008, 21:19
Ела да провериш. :oops: .. :D :D :D
:oops: :oops: :oops: Изчевих се целия :)
Хохо значи и аз сам я намирал :grin:
Кво си намирал ти бе нали си девствен :P :-P
SpOrTs_GiRl написа:
Чичко_Полицай написа:
Абе момичета...Стана ми любопитно Very Happy
Един намерил топче,друг орехова черупка,трети капачка от дезодорант Very Happy Very Happy
Нещо друго интересно да криете вътре? Razz
Ела да провериш. Embarassed .. Very Happy Very Happy Very Happy
Embarassed Embarassed Embarassed Изчевих се целия Smile
Опа вие двамта по леко и малки деца четем този форум .... :D :D :grin: :-)
- Fall Out Girl -
06-28-2008, 21:52
Еми аз Г-точката си я намирам, мн лесно даже, обаче гаджето не може. Незнам що, както казаха другите е на 5 см. от влагалището, ма как да му помогна де ?! .. Кфо да му кажа, ръката да му движа? Няма смисъл - не е като да откриеш злато, кфо значение има дали си я напипал или не 8)
DevilWish
06-28-2008, 22:07
ДА ,набарвала съм я и носи огромно удоволствие и лесен оргазъм ;) Иначе да ,грапава е ;)
da tva e ama na mene sqka6 ne mi deistva da vi kaja ili toi ne pravi ne6to kakto trqbva ili na men mi ima ne6to :-o :-o :-o
parkourgirlss
06-29-2008, 07:17
Абе за да я намерим вземаме една мотика и почваме да копаем злато от там :D като се изчерпи златото на дъното се стига до г-точката :grin: